Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Tomáš

#9658 Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI

2016-05-24 22:07

#9607: V RAKOUSKU ZVÍTĚZIL ZDRAVÝ ROZUM - ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI 

 Právě naopak, zdravý rozum na plné čáře prohrál. Zdravý rozum velel pro bezpečí svých potomků zamezit příliv nebezpečných ilegálních imigrantů, kteří přepadají ženy, znásilňují děti, plánují teroristické útoky apod. Zdravý rozum chybí tam, kde lidem vymývá mozky intenzivní sluníčková propaganda natolik, aby se vzdali svého bezpečí ve prospěch někoho, kdo jejich pomoci zneužije, kdo jejich kulturou opovrhuje a jakéhokoliv vstřícného kroku hodlá zneužít.

Odpovědi

TOMÁŠ

#9673 Re: Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI

2016-05-25 19:42:36

#9658: Tomáš - Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI 

 Právě , zdravý rozum na plné čáře vyhrál. Zdravý rozum velí pro bezpečí svých potomků zamezit příliv nebezpečných ilegálních konviček a pitomiovců z česka, kteří přepadají ženy, znásilňují děti, plánují teroristické útoky apod. Zdravý rozum chybí tam, kde lidem vymývá mozky intenzivní rusácká propaganda natolik, aby se vzdali svého bezpečí ve prospěch někoho, kdo jejich pomoci zneužije, kdo jejich kulturou opovrhuje a jakéhokoliv vstřícného kroku hodlá zneužít.

V RAKOUSKU ZVÍTĚZIL ZDRAVÝ ROZUM

#9674 Re: Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI

2016-05-25 19:45:59

#9658: Tomáš - Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI 

 

JE VIDĚT, ŽE LIDÉ V RAKOUSKU SE POUČILI ŠPATNÝM PŘÍKLADEM Z ČR A NEZVOLILI SI KOKOTA, TAK JAKO U NÁS.

JEŠTĚ NECELÉ DVA ROKY A VRÁTÍ SE SOUDRUH ZEMAN ZPÁTKY DO RUSKA, MŮŽE S SEBOU VZÍT I ZLODĚJĚ KLAUSE A CELOU TU JEJICH BOLŠEVICKOU PARTU DAREBÁKŮ. ZAPLATÍ SI TO Z PENĚZ, CO S VYKUŘPYTLEM A LORENZEM UKRADLI

NEBUDE MÍT SNAD ANI ON HULVÁT TOLIK DRZOSTI ABY ZNOVU KANDIDOVAL, PO TOM VŠEM NE?