Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#9601 Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-23 12:30

#9592: - Re: Re: V rusku pět znásilnilo sedm

  Nechápu ruské muže, tvrdě zasunuli.pokud se jejich ženy,dcery nechrání,měli by ho vzít do svých rukou.tvrdě a nekompromisně

Realista

#9602 Re: Předehra pařížských atentátů: čtyři teroristé schovaní v jedné várce běženců

2016-05-23 13:51

#9521: - Předehra pařížských atentátů: čtyři teroristé schovaní v jedné várce běženců 

 Do IS odjelo asi 6000 Evropanů, o kterých se to ví, ve skutečnoti to bude mnohem více. Mezi nimi i ženy či šestnáctileté děti. Objevily se i spekulace, že tam odjel nějaký Čech, ale nepotvrdily se. Logicky u nás si to nemohou tolik dovolit, jako v bohatých evropských zemích. Navíc jich zde zatím nemáme tolik. Proto si můžeme dovolit takový luxus jako je preventivní opatření. Jenže naše liknavá vláda zase jako obvykle bude řešit problémy až na poslední chvíli. Nyní země západní Evropy řeší, co s bojovníky, kteří odjeli bojovat do IS a následně se vrátili do své vlasti, neboď ti představují nezměrné riziko, neboť nikdo neví, co tam mají na svědomí, jaký podstoupili výcvik a nebo jaké mají od radikálů úkoly. U nás je sice trestná vojenská služba ve službách cizího státu, ale islámský stát se stát sice nazývá, ale ve skutečnosti to stát není, nikdo ho neuznal. Služba pro jeho armádu tak není podle platných českých zákonů trestná. S něčím takovým naši zákonodárci nepočítali. Je tedy třeba zakomponovat to do nového zákona, zvýšit trestní sazby, dovolit odposlechy už i ve stádiu přípravy, aby měly naše tajné služby ulehčenou práci.

Realista

#9603 Re: Turecka Ahmeta Davutoglua, čekají zemi i ekonomické otřesy, píše Al-Monitor.

2016-05-23 14:04

#9492: TERECKY KRACH A PRESKNUTI GENOCIDY ARMEDU S NEMECKEM PODILENI - Turecka Ahmeta Davutoglua, čekají zemi i ekonomické otřesy, píše Al-Monitor. 

 Fašistické Turecko dosud popírá genocidu Arménů z roku 1915 a arménskému lidu se neomluvilo za vyvraždění milionů jeho občanů. Současné Turecko, po nástupu nového prezidenta Erdogana, opouští odkaz zakladatele Turecké republiky Atatürka, který drasticky omezil moc Islámu v Turecku, sekularizoval zemi, zavedl latinku místo arabského písma a modernizoval zemi a přiblížil ji tak k Evropě, a směřuje stále více k prosazení Islámu ve všech sférách života Turecka. Navíc  Turci tajně sponzorují IS. Je to o to horší skutečnost, protože je Turecko členem NATO a ještě probíhá jeho sbližování s EU. Místo abychom n tuhle fašistickou zemi uvalili přísné sankce, ještě do ní cpeme miliardy a před těmi fanatiky ohýbáme hřbet. A nyní si dělá zálusk na další genocidu Kurdů a Arménů. Je potřeba bojkotovat turecké zboží a všechny firmy spolupracující s Tureckem.


Nepřihlášený uživatel

#9604 Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-23 18:03

#9601: - Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

 A Ty be ses měl jít léčit k Doc MUDr Chocholouškovi do Bohnic, když kdejaký článek přepisuješ na rusy a Rusko !

Běž se léčit !!!


Nepřihlášený uživatel

#9605 Re: Re: Re: Re: Blá, blá, blá, trottle !

2016-05-23 18:06


Nepřihlášený uživatel

#9606 Re: Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-23 20:21

#9604: - Re: Re: Re: Re: V Německu pět z nás sedm let

  Nechápu ruské muže, tvrdě zasunuli.pokud se jejich ženy,dcery nechrání,měli by ho vzít do svých rukou.tvrdě a nekompromisně

V RAKOUSKU ZVÍTĚZIL ZDRAVÝ ROZUM

#9607 ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI

2016-05-23 20:27

JE VIDĚT, ŽE LIDÉ V RAKOUSKU SE POUČILI ŠPATNÝM PŘÍKLADEM Z ČR A NEZVOLILI SI KOKOTA, TAK JAKO U NÁS.

JEŠTĚ NECELÉ DVA ROKY A VRÁTÍ SE SOUDRUH ZEMAN ZPÁTKY DO RUSKA, MŮŽE S SEBOU VZÍT I ZLODĚJĚ KLAUSE A CELOU TU JEJICH BOLŠEVICKOU PARTU DAREBÁKŮ. ZAPLATÍ SI TO Z PENĚZ, CO S VYKUŘPYTLEM A LORENZEM UKRADLI

NEBUDE MÍT SNAD ANI ON HULVÁT TOLIK DRZOSTI ABY ZNOVU KANDIDOVAL, PO TOM VŠEM NE?

Realista

#9608 Re: Re: Re: Re: Re: Blá, blá, blá, trottle !

2016-05-23 20:29

#9605: - Re: Re: Re: Re: Blá, blá, blá, trottle ! 

 

 Už je i tak pozdě vstoupit do Eu. Jsem optimista. S Eu už i tak je vyhráno !!!

Ale možná ČR se může ještě zachránit, viz. Hospodářské noviny z r. 01 či 02/2014 při devalvaci české koruny, co uvedl, dnes, zloděj Václav Klaus. Mám to pořád od té doby v hlavě, neumím to přesně citovat, ale uvedl:

" Moc bych si přál, aby některý stát vstoupil do EU a pak další a pak třeba i ČR, jak řetězová reakce. Přál bych si, aby Baruso a (uvedl zloděj Vykuřpytel ještě jedno jméno) tam zůstali v EU . 

A co by se stalo s Českou republikou po ekonomické stránce atd.? Vůbec nic, stejně jak se nestalo při porušení ústavy a svévolném rozdělení Československa".

TROLOVÉ SKINHEADI A RUSÁCI JSOU Z OLOMOUCE, ALKOHOLICI A PROSTITUTI Z HLAVNÍHO NÁDRAŽÍ
Nepřihlášený uživatel

#9609 Re: Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-23 20:31

#9604: - Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

 

 A Ty be ses měl jít léčit do nálevny v Olomouci na hlavním nádraží, když kdejaký chlast přepiješ jak rusy a Rusko !

Běž se léčit !!!


Nepřihlášený uživatel

#9610

2016-05-23 20:31

také mám ráda naší zemi jaká je a takovou jí chci i pro svou dceru a  jako křestanka jsem anbolutně protí islámské tyranii a tyranii jíž nás nynější vláda omezuje

ROZHNĚVANÉ MATKY

#9611 Re:

2016-05-23 20:33

#9610: -  

 UPRCHLÍCÍ VÍTEJTE


Nepřihlášený uživatel

#9612

2016-05-23 20:37

odmítám jakýkoliv cizí zásah

Nepřihlášený uživatel

#9613 Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-23 20:47

#9575: - Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

 Dokud tu sadistickou zrůdu wudu Merkel někdo konečně nesejme – včetně té bandy hrdlřezů sociopatických přisluhovačů – tak ke změně nedojde.

Jaký pán – takový krám.

Čím se liší fanatický psychopat zločinec Merkel a její slouhové ve stejném kabátku ve vedení v EU – od těch islámských arabských a černošských zrůdiček – páchající tyto zvěrstva?

Neslučitelné dobrými mravy naši evropské kultury vyrostlé na křesťanských základech desatera… s civilizací a humanitou staré dobré Evropy ?

Tu wudu strigu a její přisluhovače je třeba chytnou za pačesy a odvléct mezi Saudy – ať si toho kulturního obohacení osobně užijí na vlastní kůži v centru těch šarija zrůdiček – co tady náckovsky propagují a brutálně zavádějí.


Nepřihlášený uživatel

#9614 Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI

2016-05-23 20:57

#9607: V RAKOUSKU ZVÍTĚZIL ZDRAVÝ ROZUM - ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI 

 Rozdíl činil pouhých 31 000 hlasů - takže je jasné, že volby defakto rozhodli už domestikovaní muslimové s volebním právem, co jim immám jasně nařídil, koho musí volit. No, časem jich bude s volebním právem mnohonásobně více a rakušané se budou divit, až zjistí, že je ve volbách už navždy muslimové budou drtit - a kdyby jen ve volbách.

Kromě toho, korespondenční hlasy jsou pakárna. Vždy budu mít jakoukoliv korespondenční možnost volby za nepřípustnou, protože pak velmi často rozhodují o národu lidé, kteří jsou neznalí skutečných poměrů v zemi, ve které sami nežijí, nehledě na to, že to vždy prudce navyšuje možosti manipulace.

No a mluvit o regulérnosti voleb za situace, kdy podivně financované neziskovky doslova polepí celou Vídeň jednostrannou propagandou, je směšné, o štvavé promerkelovské kampani ORF lépe vůbec raději nemluvit, to už je naprostá škoda slov.


Nepřihlášený uživatel

#9615 Re: Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-23 21:32

#9604: - Re: Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

 Tady se naplno ukazuje, jak dutou mají sluníčkáři hlavu, jak beznadějně vymytou prouprchlickou propagandou tak, že nedokáží vyplodit jediný vlastní názor. Jediné, co umí, je kopírovat a předělávat cizí příspěvky, vykrádat cizí potenciál, parazitovat v diskuzích stejně jako jejich migrující parazité na štědrých evropských sociálních systémech. Vrána k vráně přeci sedá. To by dokázala i cvičená opice v cirkuse, na stejné inteligenční úrovni tenhle ubožáček zamrzl. Holt všichni nemohou být chytří, lidské pokolení není dokonalé a všude se najdou nějací hlupáci. Blahoslavení chudí duchem, neb jejich je království nebeské. No, v tomhle případě spíše pekelné.


Nepřihlášený uživatel

#9616

2016-05-23 22:28

kožena Božena
vy jste pacient z bohnic

#9617 Re: Re:

2016-05-24 03:17

#9611: ROZHNĚVANÉ MATKY - Re:  

 už aby vas madam obohatil nějaky islámský imigrant a pokud jste tak rozhněvana tak to bude vaš zachvat šilenstvi chudaci vaše děti 


Nepřihlášený uživatel

#9618 Re: EU pokračuje v Hitlerově cestě, tvrdí bývalý londýnský starosta Johnson

2016-05-24 07:19

#9418: - EU pokračuje v Hitlerově cestě, tvrdí bývalý londýnský starosta Johnson  

 Válka skončila, spojenci vyhráli, Hitler byl poražen, ale plán na dobytí Evropy potažmo světa zůstal. Z opačné strany a již ne vojensky, ale ekonomicky; hnus, mravní špína, otroctví a beznaděj pod záštitou míru, svobody a prosperity. Na troskách poválečného Německa povstal nový evropský hegemon: sionismus živen stínem nacismu. 4. říše je opozitum 3. říše, ale žije z ní, je živena jejím odkazem. Dokud budou lidi vzhlížet k židům jako k věčným chudáčkům, bude prosperovat. A to se jen tak nemění, zblblý lid tleská radostí, že byla hrozba poražena. Jenže netuší, že tleská vlastnímu pohřbu. Stanou se otroky vlastní hlouposti a naivity. Až si to uvědomí, bude pozdě. Technicko-ekonomická vyspělost Evropy je na výši, její sociální, kulturní a morální stav je však tristní.


Nepřihlášený uživatel

#9619 Re: Re: Re:

2016-05-24 07:25

#9617: vy jste pacient z bohnic - Re: Re:  

 To není žádná madam, ale zauhrovanej sluníčkovej troll v žoldu jedné z plejády kolaborantských neziskovek. Je to odpad, který umí jen škodit a plivat špínu všude kolem sebe. Věcná debata s ním absolutně není možná, neb nemá argumenty, tak jen nadává, uráží a každou další větou čím dál tím více dokazuje svoji ubohost a zoufalost.

Kdo šetří: ... má hovno !

#9620 (anebo hovna tři)

2016-05-24 08:24

... čím víc občan šetří tím více bude platit. Je už jedno jestli se jedná o vodu, plyn a nebo elektřinu, poštu, jízdné. Protože ti nenažranci budou mít stále málo. Je na čase vzít klacky do ruky a tento problém začít řešit. Hlavně že je dost peněz na přivandrovalce, kteří společnosti absolutně nic nepřinesou a budou taky jen vysávat sociální systém jako paraziti. A když bude málo tak odřeme hloupé ovce a zase bude dost. Je mi z toho, co se v Čechách děje na zvracení....

... OKD v hodnotě miliard se dá do vlastnictví "za babku" - aby se rozkradlo, co se dá ... a ... když je firma v dluhu, ony ty desítky miliard zaplatí ovčani = daňoví blbci a kreténi, co poctivě platí daně ! (Manažeři OKD si na vyplacení svých odměn - za firmu brali půjčky !!! Oni si odejdou s odměnami, a OKD má dluhy ! a o tom to je

a co zbude, vyžere ještě Brusel a Africké kobylky !!!


Nepřihlášený uživatel

#9621 Re: Re:

2016-05-24 08:27

#9611: ROZHNĚVANÉ MATKY - Re:  

NEREAGUJTE NA TOHO TROLLA !!!

TŘEBA TO NENÍ MATKA, ALE SLUNÍČKOVÝ STAŘÍK, ANEBO NEBEZPEČNÝ PACIENT, KTERÝ PRCHL Z BOHNIC !


Nepřihlášený uživatel

#9622 Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI

2016-05-24 08:32

Joint Special Operations Command

#9623 Joint Special Operations Command

2016-05-24 09:05

Joint Special Operations Command

VICE- Obamov Pacific obchodné dohody TPP "vôbec najhorší" útok na verejného zdravia - deravý Návrhy show

VICE- Obamov tajný Assassins - JSOC - Joint Special Operations Command

 

 VICE- Obamov US Atentát program ?

Nekorektně

#9624 Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny

2016-05-24 09:09

Předseda českého svazu bojovníků za svobodu Jaroslav Vodička řekl při terezínské tryzně na plnou hubu, co si myslí 90 % občanů této země, resp. zemí V4, tedy že je současná migrace invazí a že uprchlíci neutíkají před válkou, nýbrž aby vytěžili náš, léta a prací generací před námi budovaný evropský sociální ekonomický systém, za čež je peskován ze strany židovské obce a pseudoelit z pražské kavárny. Přitom právě židé jsou paradoxně současnou islamizací ohroženi nejvíce a třeba z Francie se stahují ve velkém, neb se tam již necítí bezpečně.

Terezínská tryzna - Jaroslav Vodička

Kdo je Obama?

#9625 Kdo je Obama?

2016-05-24 09:16

Kdo je Obama?

Politická lhář a válečný zločinec. Obamovy skriptované projevy jsou šikmé zkreslení. Realities se obrátil vzhůru nohama. Válečnými událostmi jsou ohlašoval jako mír-dělat operace ... Paradoxní je, že text 14. září 2001 Congressional rozlišením (viz výše) nevylučuje soudní řízení a vyšetřování trestné činnosti namířené proti sponzorů US-NATO mezinárodního terorismu, včetně prezidenta Obama, který využili tragické události 9/11 jako záminku k vedení,

"Válka bez hranic" v rámci humanitární hlavičkou "globální válka proti terorismu" (GWOT).

 Obama proti Romney

. Ve volební kampani protivníka Barack Obama Mitt Romney, Osama a "hrozba Al-Káidy" bude "v první řadě" S podporou pečlivě budovaný kampaní pro styk s veřejností, každý z prezidentských kandidátů bude prezentovat - v říši svět čiré ​​fantazie - jejich "Al-Káida Global válka s terorismem platforma" americkému lidu. V tomto rituálu, Al-Káida se stává ústředním tématem v této kampaně; budou vhodně side-přistoupil všechna reálná hlavní problémy, včetně hospodářské krize, chudoba v Americe a devastations války. Obamův projev 1. května:VICE-Kdo byl Usáma? - Kdo je Obama ?

 

Ve hře falešné teroristické skupiny zasadil do země agitovat vlády na místě tato metoda projevily jako obyčejný. Spolu s al-Káidy vynálezu , VICE-Usáma bin Ládin byl cvičen CIA a pracoval pro ně jako operativní. V roce 2008 Milt Bearden řekl Dan Rather, že "mýtus Usámy bin Ládina" byla vytvořena americkou vládou.

 VICE-Obama Používa CIA financovaných z al-Kájdy útokov v Jemene, aby určil, stav národnej núdze