Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#9651

2016-05-24 20:09

AŽ PŮJDETE VYLITÍ Z HOSPOD A BUDETE NIČIT A SPREJOVAT, TAK NEZAPOMEŃTE TAKY ŠÍŘIT POPLAŠNÉ ZPRÁVY, TŘEBA  ANONYMNĚ OZNAMOVAT, ŽE JE NĚKDE BOMBA. VŽDY´T SLUŠNÍ ČEŠI TO ZA VÁS ZAPLATÍ


Nepřihlášený uživatel

#9652 Re: Přišlo jaro a Američané táhnou přes Česko s obrněným cirkusem na východ.

2016-05-24 20:27

#9633: Přišlo jaro a Američané táhnou přes Česko s obrněným cirkusem na východ. - Přišlo jaro a Američané táhnou přes Česko s obrněným cirkusem na východ.  

 Když měla Evropou projíždět hrstka neozbrojených motorkářů, kteří chtěli naprosto bezkonfliktně uctít své prapředky, oběti druhé světové války a nacistické zvůle, tak kvůli nim propukla ze strany kavárenských radikálů a primitivních rusofobních hovad neskutečná hysterie, jako by měla začít světová válka, zatímco že tady budou harašit po zuby ozbrojení jenkyjové se svými vojenskými kolonami, což má být jako v pořádku?


Nepřihlášený uživatel

#9653 Re: Re:

2016-05-24 20:33

#9636: - Re:  

 Až se jim tam přemnoží mohamedánská havěť, ještě budou s povděkem zdrhat k nám, kteří jsme si střežili hranice, na to vem jed.


Nepřihlášený uživatel

#9654 Re: Re: Turecka Ahmeta Davutoglua, čekají zemi i ekonomické otřesy, píše Al-Monitor.

2016-05-24 20:52

#9603: Realista - Re: Turecka Ahmeta Davutoglua, čekají zemi i ekonomické otřesy, píše Al-Monitor. 

 Ano, Turecko, které za posledních 100 let spáchalo hned několik genocid, vesele si obchoduje s ropou od IS, místo boje proti IS sleduje své vlastní cíle - vraždí nepohodlné Kurdy a ještě si troufá od Evropy somrovat miliardy na zastavení toku imigrantů, které stejně nezastaví, má jít do Evropy? To je výsměch! Turecko má třetí místo ve výši finanční pomoci USA. 80 % tureckých zbraní se kupuje ve Spojených státech a USA mají v zemi vojenské základny. Tolik prospěšná spolupráce umožňuje turecké vládě, aby páchala trestné činy, bez obav, že "mezinárodní společenství" přijme protiopatření. Široce rozšířené je používání mučení, včetně mučení dětí, tisíce obětí. Například v roce 1995 byla zahájena kampaň proti kurdské menšině: 3 500 vesnic bylo zničeno, 3 miliony lidí zůstaly bez domova a bylo zabito několik desítek tisíc. Ani "světové společenství", natož Spojené státy se vůbec neobtěžovaly zabývat touto skutečností.

kulturní obohacení islámem

#9655 aneb "Na hovno lékař ... asi skládal Hippokratovu přísahu někde v hajzlu, pardon: na WC !?

2016-05-24 21:16

NOVINKY.CZ:

Lékař opustil rodinu v Británii a připojil se k IS

Britský lékař palestinského původu Issam Abuanza, který byl placen v rámci britské Národní zdravotní služby (NHS), se v Sýrii přidal k hnutí Islámský stát. Je to první britský státem placený lékař, který se připojil k samozvanému chalífátu. Uvedla to v úterý BBC na základě dokumentů o naverbovaných lidech, které unikly z IS.

...

Sedmatřicetiletý Abuanza získal licenci pro provozování praxe ve Spojeném království v roce 2009, v roce 2014 pak zanechal svou ženu a dvě děti v Sheffieldu a odjel do Sýrie.

...

Velebme Boha za teror....

Když začátkem ledna 2015 vyvraždili bratři Kouachiové redakci francouzského satirického týdeníku Charlie Hebdo, napsal: „Velebme Boha za tento teroristický čin. Bůh likviduje nepřátele, vojáky i civilisty, muže i ženy, dospělé i děti...“

Na konci měsíce se vyjádřil i k brutálnímu upálení zajatého jordánského pilota radikály z IS: „Přál bych jim, aby ho upalovali extrémně pomalu a já ho mohl ošetřit, takže bychom ho mohli upálit ještě jednou.“

...

A TOŽ TAK !!! ...

LÉKAŘSKÉ "OBOHACENÍ" ... a přicházejí tady do EVropy samí profesoři, lékaři, vědci, kapacity, učitelé, umělci, inteligence": aby nás kulturně "obohatili" ...


Nepřihlášený uživatel

#9656 Re: Re:

2016-05-24 21:26

#9642: - Re:  

 díky, že ses přiznal, že jsi kokot

Tomáš

#9657 Re:

2016-05-24 21:48

#9635: -  

 Ale prd prohrálo, prezident v tomhle případě díkybohu nemá na politické dění v zemi žádný vliv. Jeho pravomoci jsou jen formální a těžko může prosazovat agendu zelených vlastizrádců, z jejichž řad vzešel. Takže kavárna se nažrala, ale vlk zůstal celý.

Tomáš

#9658 Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI

2016-05-24 22:07

#9607: V RAKOUSKU ZVÍTĚZIL ZDRAVÝ ROZUM - ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI 

 Právě naopak, zdravý rozum na plné čáře prohrál. Zdravý rozum velel pro bezpečí svých potomků zamezit příliv nebezpečných ilegálních imigrantů, kteří přepadají ženy, znásilňují děti, plánují teroristické útoky apod. Zdravý rozum chybí tam, kde lidem vymývá mozky intenzivní sluníčková propaganda natolik, aby se vzdali svého bezpečí ve prospěch někoho, kdo jejich pomoci zneužije, kdo jejich kulturou opovrhuje a jakéhokoliv vstřícného kroku hodlá zneužít.


Nepřihlášený uživatel

#9659 Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-25 07:02

#9538: Nekorektně - Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

 Je to hrůza, ale co jiného čekali. Merklové se Němci zbavit neumí, tak ať si nestěžují. Mají to, co sami chtěli a co si dále volí v nedávných volbách. V Německu mají lidé alternativu. AfD.

Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy Jungmanové ulice

#9660 Pozor Trolove co napadají AERONET nemají žádné důkaze

2016-05-25 09:11

Jej zase KOLABORANTI píši furt to samé jak BL.... Ovce komu to furt cpete TY PROAMERICKE H....  Lži a prepisujete jde vidět že s chemtrailu máte už půl mozku na h.....  A s ČT kde sou samé lži ubozaci 


Nepřihlášený uživatel

#9661 Re: Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI

2016-05-25 10:36

#9614: - Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI 

Není lepší nástroj na manipulaci s volbami než korespondenční volba. Proč by ji jnak vymýšleli, zaváděli a prosadili ve "vyspělých západních demokraciích v čele s USA? Je to výrazně levnější než manipulovat s voliči pomocí vymývání mozků. Některé mozky jsou totiž proti vymývání dost rezistentní!


Nepřihlášený uživatel

#9662 Re: Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny

2016-05-25 12:20

#9624: Nekorektně - Proslov Jaroslava Vodičky ku příležitosti terezínské tryzny 

 Ano, kritická zapojení Židovské obce v Praze a Federace židovských obcí v ČR jsou naprosto nepochopitelná. Myslím, že jim z Tel-Avivu trošičku umyjí hlavu. Pan Vodička mluvil, docela varovně, o jejich dlouholetých nepřátelích na život a na smrt - tedy hlavně státu Izraele. Měl jsem za to, že Židé drží pospolu. Tady se projevila malichernost Židů českých: proslov nemluvil dostatečně o jejich utrpení, tak protestují.

Milá Židovská obce v Praze i Federace židovských obcí v ČR, pokud se uskuteční scénář, před kterým pan V. varuje, nebudete již existovat. Nejen jako organizace. Nedošlo vám to?

islamizace české republiky

#9663

2016-05-25 12:23

v praze měly děti zakladni školy exkurzi do mešity bez vědomy rodiču

 kdy pujdou muslimské děti na exkurzi do kostela 


Nepřihlášený uživatel

#9664 Samková komentovala svůj výstup ve sněmovně, sklidila bouřlivé ovace

2016-05-25 14:55

Praha - Známá česká advokátka Klára Samková v Poslanecké sněmovně v rámci semináře "Máme se bát islámu?" vystoupila s projevem, který přinutil některé velvyslance opustit sál. V rozhovoru pro EuroZprávy.cz následně vysvětlila, že je potřeba začít o věcech otevřeně diskutovat.

"Jestli bude nebo nebude mít dohru pro mne osobně, mi je šumafuk. Je potřeba začít o věcech otevřeně diskutovat. Vládní tak zvaná elita a velká část intelektuálů ztratila zpětnou vazbu s realitou. Neví, co je život... asi už neví, co to je mít hlad déle než pár minut a co to je mít opravdový hlad. Zapomněli, co to je čelit ohrožení života kvůli názorům. Padesátá léta jsou už pro ně daleko. Je potřeba začít o islámu mluvit a nerozumovat o tom, co znamenal islám pro Araby v 7. století, ale o tom, co znamená pro celou planetu ve století 21.," vysvětlila Samková v rozhovoru pro EuroZprávy.cz.

Dodala, že turecký velvyslanec utekl ze sálu jako pubertální kluk, který vzdoruje rodičům. "Takové jednání není hodné muže a diplomata. Zachoval se jako baba. Co se týká muslimů, očekávají, že na základě evropského práva bude jejich ideologie tolerována," uvedla advokátka v rozhovoru.

Rozhovor sdílela na sociálních sítích i sama advokátka a dodala, že je načase, aby vydala osobní prohlášení. "Budu říkat, co si myslím. Budu i nadále říkat, co si myslím. Budu říkat nadále, co si myslím, bez ohledu na to, co vy budete říkat, že si myslíte o mně. Islám je totalitní ideologie, podle se skrývající za náboženství, omezující nejosobnější a nejintimnější lidská pravá, je v rozporu s evropským právním systémem, založeným na antických tradicích. A na závěr... i nadále budu říkat, co si myslím," uvedla Samková.

Vzápětí její slova ocenila řada příznivců, z nichž někteří by si advokátku podle svých slov dokázali představit v roli premiérky či prezidentky. "Je nás hodně, co si myslíme to samé, ale tak krásně formulovat jako vy, Klárko, to nedovedeme. Mluvíte i za nás!" uvedl například jeden z diskutujících. 

Zdroj: Samková komentovala svůj výstup ve sněmovně, sklidila bouřlivé ovace

 

Šikovná žena. Ne vždy jsem s ní souhlasil, ale v otázce islámu jsem s ní (stejně jako 90 % národa) jednoznačn za jedno. Pakliže Zemanův zdravotní stav nedovolí další prezidentskou kandidaturu, je jedna z mých horkých adeptů na podporu.


Nepřihlášený uživatel

#9665 Re:

2016-05-25 15:06

#9663: islamizace české republiky -  

Ta exkurze se umyje sama, nebojte.

islamizace !!!
Nepřihlášený uživatel

#9666 Není čas spát a dělat mrtvého brouka !!

2016-05-25 17:37

 

Islamizace Evropy? Kostely a synagogy se mění mešity, ukazuje analýza

Amsterodam/Paříž – Evropské kostely a synagogy se zavírají, nebo se mění v zařízení sloužící jinému účelu. Velká část z nich se podle analýzy Gatestone Institute mění v mešity. Dochází k tomu třeba ve Francii, Nizozemí nebo Belgii.



Zdroj: http://globe24.cz/svet/4921-islamizace-evropy-kostely

islamizace !!!

#9667 Není čas spát

2016-05-25 17:41

„V nizozemském regionu Friesland, bylo 250 z 720 existujících kostelů přestavěno nebo zavřeno. Mešita Fatih Camii v Amsterdamu byla původně chrámem svatého Ignáce. Synagoga v Haagu se změnila na mešitu Al-Aksá. Ve Flandrech teď v místě známého kostela stojí luxusní hotel," vyjmenovává analýza skupiny Gatestone Institute.

„V loňském roce při proslulém Bienále v Benátkách, vzal švýcarský umělec Christian Büchel starověký katolický kostel Santa Maria della Misericordia a změnil jej na mešitu. Kostel už nebyl pro křesťanské bohoslužby používán více než čtyřicet let. Büchel vyzdobil barokní stěny arabským písmem, pokryl podlahu modlitebními koberečky a ukryl kříž za modlitební výklenek ukazující směr do Mekky, svatého města islámu. Byla to provokace," upozorňují autoři zprávy.

V Marseille stojí 73 mešit, muslimové tvoří čtvrtinu obyvatel

Zároveň podotýkají, že i jinde v Evropě převládá praktikování islámu na křesťanstvím, zatímco Židé opouštějí starý kontinent a to v masovém měřítku. „V lednu prezident Marseillské izraelské konzistoře Zvi Ammar doporučil, aby Židé, že přestat nosit kippu (čepičku), když vychází na ulici. Poukazoval na příliš velký počet antisemitských incidentů, kvůli kterým se 70 tisíc Židé v Marseille velmi bojí. Židé tu přitom tvoří desetinu populace. 500 Židů už město v roce 2015 dokonce opustilo. Před několika dny pan Ammar oznámil další pokus o ústupky: historická synagoga se změní na mešitu," uvádí dokument.

Synagogu Or Torah koupila muslimská organizace Al Badr za 400.000 eur. Synagoga byla prázdná, kvůli bující antisemitismu v Marseille, zatímco nedaleká mešita řízená organizací Al Badr nebyla schopna zvládat páteční nápor muslimů, věřící proto byli nuceni, aby se modlili na ulici. Čtvrtina obyvatel Marseille jsou muslimové, ve městě už stojí 73 mešit.

Plíživá islamizace a dekadence křesťanstva?

Před rokem francouzský muslimský vůdce Dalil Boubakeur navrhl plán o přeměně prázdných kostelů na mešity. Toto je však poprvé, kdy se změnila na mešitu synagoga. Podle Zvi Ammara  se už Židé kvůli obavám o bezpečnost, začali z centra města stahovat, takže synagogy v této části začínají zet prázdnotou. Poukázal také na to, že podobně byly přeměněny i tisíce synagog v arabsko-islámském světě, a to od Maroka po Libyi a Iráků do Tuniska. Rozdílem prý je to, že ve Francii nemohou synagogy muslimové vyvlastnit, ale musí je koupit.

„Před několika lety psal Niall Ferguson, brilantní současný historik, o budoucnosti Evropy jako o 'plíživé islamizaci a dekadenci křesťanstva.' Je snadné najít v Evropě obrázky rozpadu křesťanství a růstu islámu. Každý cestovatel si může v každém moderním evropském městě všimnout nové mešity, který vzniká vedle opuštěného kostela," uvádí Gatestone Institute.

Poukazuje na to, že se to ve velkém děje ve Francii, Belgii i Nizozemí. „Hlavní mešita v Dublinu bývala presbytariánský kostel, mešita Disbury v Manchesteru byla kdysi kostelem metodistické církve. Kostely zavírá také Belgie, kolébka evropského katolicismu. V Bruselu si polovina dětí ve státních školách vybrala třídu s islámem; praktikujících katolíků je tu 12%, zatímco 19% se prohlašuje za praktikující muslimy," uvádí autoři zprávy.

Německo za 20 let prodalo 340 kostelů

„Navzdory skutečnosti, že bývalý papež Josef Ratzinger pochází z Německa, že kancléřka Angela Merkelová je dcera luteránského ministranta a současný německý prezident Joachim Gauck je protestantský pastor, Německo je doslova prodává své kostely. V letech 1990 a 2010 bylo uzavřeno 340 kostelů německých evangelických kostelů. V Hamburku byl nedávno luteránský kostel zakoupen tamní muslimskou komunitou. Další kostely byly změněny v obchody nebo soukromé rezidence," uvádí výzkumníci.

„Spisovatel Emil Cioran jednou vyslovil zlověstné proroctví o Evropě: 'Francouzi se neprobudí, dokud se z Notre Dame nestane mešita.' Před pěti lety francouzský historik Dominique Venner, zastřelil sám sebe před oltářem v katedrále Notre Dame. Tato sebevražda, která byla mainstreamovými médii označena jako gesto katolického blázna, byla hrozným varováním pro Evropy. Ale nikdo tomu nevěnoval pozornost," dodává Gatestone Institute.




Tomáš

#9668 Re: Re: Re:

2016-05-25 19:16

#9656: - Re: Re:  

  díky, žes přiznal, že je zeman ultrakokot

Trolove zemanovci a idioti pochází z hovad v olomouci na hané

#9669 Re: Pozor Trolove z AERONET nemají žádné důkaze

2016-05-25 19:20

#9660: Trolove zemanovci a idioti pochází z hovad v olomouci na hané - Pozor na AERONET stále více  důkaze  

 Jej zase KOLABORANTI píši furt to samé jak BL.... Ovce komu to furt cpete TY PRORUSÁCKÉ H....  Lži a prepisujete jde vidět že s chemtrailu máte už půl mozku na h.....  A s AE kde sou samé lži ubozaci 

ZEMAN UŽ BRZO POTÁHNE ZA PUTINEM

#9670 Re: Re: Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI

2016-05-25 19:26

#9661: - Re: Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI 

 Není lepší nástroj na manipulaci s volbami než ruská propaganda. Proč by ji jnak vymýšleli, zaváděli a prosadili v zaostalých teroristických diktaturách v čele s RUSA? Je to výrazně levnější než manipulovat s voliči pomocí vymývání mozků. Některé mozky jsou totiž proti vymývání dost rezistentní!

Realista

#9671

2016-05-25 19:28

JE VIDĚT, ŽE LIDÉ V RAKOUSKU SE POUČILI ŠPATNÝM PŘÍKLADEM Z ČR A NEZVOLILI SI KOKOTA, TAK JAKO U NÁS.

JEŠTĚ NECELÉ DVA ROKY A VRÁTÍ SE SOUDRUH ZEMAN ZPÁTKY DO RUSKA, MŮŽE S SEBOU VZÍT I ZLODĚJĚ KLAUSE A CELOU TU JEJICH BOLŠEVICKOU PARTU DAREBÁKŮ. ZAPLATÍ SI TO Z PENĚZ, CO S VYKUŘPYTLEM A LORENZEM UKRADLI

NEBUDE MÍT SNAD ANI ON HULVÁT TOLIK DRZOSTI ABY ZNOVU KANDIDOVAL, PO TOM VŠEM NE?

aby se vzdala svých národních zájmů, prohlásil ruský ministr zahraničních věcí Sergej Lavrov.

#9672 aby se vzdala svých národních zájmů, prohlásil ruský ministr zahraničních věcí Sergej Lavrov.

2016-05-25 19:37

Pokusy činit na Rusko nátlak prostřednictvím jednostranných sankcí nedonutí Moskvu, aby se vzdala svých národních zájmů, prohlásil ruský ministr zahraničních věcí Sergej Lavrov.

„Je zjevné, že pokusy činit nátlak na Rusko prostřednictvím jednostranných sankcí nás nedonutí, abychom se vzdali našeho zásadního postoje", prohlásil Lavrov v interview pro maďarský list Magyar Nemzet.

Potravinové embargo, které bylo odpovědí na akce Západu, bylo promyšleným krokem a bralo ohled na práva a závazky Ruska vyplývající z mezinárodních smluv, řekl Lavrov na vysvětlenou.

Více: Sankce nedonuti rusko aby se zrekli svojich zajmu jak věčina evropských zemi

Rusko, na rozdíl od institucí Evropské unie, „není povinováno vnějšímu státu (USA – red.)“, udržuje si svoji politickou suverenitu, řekl ve středu poslanec Evropského parlamentu (EP) za Francii Jean-Luc Schaffhauser.

„Já si nemyslím, že Rusko je lídrem, ale Rusko je suverénní stát, který má vlastní strategii suverenity a udrželo si kontrolu v těch oblastech technologií, které jsou fundamentální pro organizaci naší společnosti, našeho průmyslu a naší nezávislosti. My takové ambice nemáme, já vyjadřuji za Evropu lítost," řekl Schaffhauser při účasti na debatách v Evropském parlamentu o otázce jediného digitálního trhu EU.

Více: Rusko, na rozdíl od institucí Evropské unie, „není povinováno vnějšímu státu (USA – red.)“

TOMÁŠ

#9673 Re: Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI

2016-05-25 19:42

#9658: Tomáš - Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI 

 Právě , zdravý rozum na plné čáře vyhrál. Zdravý rozum velí pro bezpečí svých potomků zamezit příliv nebezpečných ilegálních konviček a pitomiovců z česka, kteří přepadají ženy, znásilňují děti, plánují teroristické útoky apod. Zdravý rozum chybí tam, kde lidem vymývá mozky intenzivní rusácká propaganda natolik, aby se vzdali svého bezpečí ve prospěch někoho, kdo jejich pomoci zneužije, kdo jejich kulturou opovrhuje a jakéhokoliv vstřícného kroku hodlá zneužít.

V RAKOUSKU ZVÍTĚZIL ZDRAVÝ ROZUM

#9674 Re: Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI

2016-05-25 19:45

#9658: Tomáš - Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI 

 

JE VIDĚT, ŽE LIDÉ V RAKOUSKU SE POUČILI ŠPATNÝM PŘÍKLADEM Z ČR A NEZVOLILI SI KOKOTA, TAK JAKO U NÁS.

JEŠTĚ NECELÉ DVA ROKY A VRÁTÍ SE SOUDRUH ZEMAN ZPÁTKY DO RUSKA, MŮŽE S SEBOU VZÍT I ZLODĚJĚ KLAUSE A CELOU TU JEJICH BOLŠEVICKOU PARTU DAREBÁKŮ. ZAPLATÍ SI TO Z PENĚZ, CO S VYKUŘPYTLEM A LORENZEM UKRADLI

NEBUDE MÍT SNAD ANI ON HULVÁT TOLIK DRZOSTI ABY ZNOVU KANDIDOVAL, PO TOM VŠEM NE?

nc

#9675

2016-05-25 19:54

 Lidi, držme při sobě a volme Tomio Okamuru - jedině on může zachránit naši malou zemičku! To, co předvádí ta slavná EK je prachobyčejná diktatura a genocida bílých Evropanů.