Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9614 Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI

2016-05-23 20:57

#9607: V RAKOUSKU ZVÍTĚZIL ZDRAVÝ ROZUM - ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI 

 Rozdíl činil pouhých 31 000 hlasů - takže je jasné, že volby defakto rozhodli už domestikovaní muslimové s volebním právem, co jim immám jasně nařídil, koho musí volit. No, časem jich bude s volebním právem mnohonásobně více a rakušané se budou divit, až zjistí, že je ve volbách už navždy muslimové budou drtit - a kdyby jen ve volbách.

Kromě toho, korespondenční hlasy jsou pakárna. Vždy budu mít jakoukoliv korespondenční možnost volby za nepřípustnou, protože pak velmi často rozhodují o národu lidé, kteří jsou neznalí skutečných poměrů v zemi, ve které sami nežijí, nehledě na to, že to vždy prudce navyšuje možosti manipulace.

No a mluvit o regulérnosti voleb za situace, kdy podivně financované neziskovky doslova polepí celou Vídeň jednostrannou propagandou, je směšné, o štvavé promerkelovské kampani ORF lépe vůbec raději nemluvit, to už je naprostá škoda slov.

Odpovědi

ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI

#9638 Re: Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI

2016-05-24 19:34:24

#9614: - Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI 

 

JE VIDĚT, ŽE LIDÉ V RAKOUSKU SE POUČILI ŠPATNÝM PŘÍKLADEM Z ČR A NEZVOLILI SI KOKOTA, TAK JAKO U NÁS.

JEŠTĚ NECELÉ DVA ROKY A VRÁTÍ SE SOUDRUH ZEMAN ZPÁTKY DO RUSKA, MŮŽE S SEBOU VZÍT I ZLODĚJĚ KLAUSE A CELOU TU JEJICH BOLŠEVICKOU PARTU DAREBÁKŮ. ZAPLATÍ SI TO Z PENĚZ, CO S VYKUŘPYTLEM A LORENZEM UKRADLI

NEBUDE MÍT SNAD ANI ON HULVÁT TOLIK DRZOSTI ABY ZNOVU KANDIDOVAL, PO TOM VŠEM NE?


Nepřihlášený uživatel

#9661 Re: Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI

2016-05-25 10:36:27

#9614: - Re: ZEMANOVCI V RAKOUSKU POHOŘELI 

Není lepší nástroj na manipulaci s volbami než korespondenční volba. Proč by ji jnak vymýšleli, zaváděli a prosadili ve "vyspělých západních demokraciích v čele s USA? Je to výrazně levnější než manipulovat s voliči pomocí vymývání mozků. Některé mozky jsou totiž proti vymývání dost rezistentní!