Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9575 Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-22 19:17

#9538: Nekorektně - Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

 Až Merkelová pod sílícím tlakem veřejnosti zavře německé hranice, zůstanou u nás trčet statisíce až miliony hladových, sexuchtivých a rozzuřených migrantů. A pak se u nás začne dít to samé, co v Německu a severských zemích. Kdo nás ochrání? Těch 39.497 policistů a 21.970 vojáků včetně důstojníků? Proti několikanásobné přesile běsnícího davu, házejícího kameny a zápalné lahve se nemají šanci ubránit jinak, než ostrou. Je třeba dát všem poslancům okamžitě najevo, že jejich partaje nebudou v příštích volbách zvoleny, pokud okamžitě nedonutí vládu, aby realizovala nutné kroky k obraně hranic a ochraně obyvatel.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9613 Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-23 20:47:31

#9575: - Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

 Dokud tu sadistickou zrůdu wudu Merkel někdo konečně nesejme – včetně té bandy hrdlřezů sociopatických přisluhovačů – tak ke změně nedojde.

Jaký pán – takový krám.

Čím se liší fanatický psychopat zločinec Merkel a její slouhové ve stejném kabátku ve vedení v EU – od těch islámských arabských a černošských zrůdiček – páchající tyto zvěrstva?

Neslučitelné dobrými mravy naši evropské kultury vyrostlé na křesťanských základech desatera… s civilizací a humanitou staré dobré Evropy ?

Tu wudu strigu a její přisluhovače je třeba chytnou za pačesy a odvléct mezi Saudy – ať si toho kulturního obohacení osobně užijí na vlastní kůži v centru těch šarija zrůdiček – co tady náckovsky propagují a brutálně zavádějí.


Nepřihlášený uživatel

#9634 Re: Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-24 17:14:00

#9575: - Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

Toto chce Merkelová do Evropy:

30 syrských dětí znásilněno v tureckém uprchlickém táboře

Více než dva tucty syrských dětí ve věku mezi 8 a 12 lety byly po měsíce sexuálně zneužívány v uprchlickém táboře v turecké jihovýchodní provincii Gazaintep.