Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

AERONET PODPORUJE TERORISMUS

#9551 Re: Re: Re: Re: Re: Je mi na blití v EU

2016-05-20 20:10

#9542: - Re: Re: Re: Re: Je mi na blití v EU 

 ZEMANOVCI, FAŠOUNI A PODOBNÁ SPREJERSKÁ VERBEŽI. MOC DOBŘE VÍTE, ŽE SE VÁM TO NIKDY NEPODAŘÍ, ŽE TY VAŠE RUSKÉ LŽI JSOU JENOM BLÁBOLY VAŠICH POMATENÝCH HLAV, RUSKO TADY NIKDY NEBUDE

AERONET ŠÍŘÍ HOMOSEXUÁLNÍ NÁZORY
Nepřihlášený uživatel

#9552 Re:

2016-05-20 20:13

#9536: RUFA -  

 Ruský fašista Zeman  opět navštívil soukmenovce z SS Aeronet na hospodské pivní špíně. 

VLASTENEC

#9553

2016-05-20 20:15

OKAMURA JE PRAVDOLÁSKAŘ A SLUNÍČKÁŘ


Nepřihlášený uživatel

#9554

2016-05-21 05:38

Nejsem si jista, zda tento způsob podepisování petice je podle právního řádu správný. Jen jsem klikla, žádný podpis jsem vlastně neučinila. Pravděpodobně se jedná o petici tzv.na zkoušku.To mě ale mrzí. IH
židé ovládají svět

#9555 židé vládnou světu

2016-05-21 08:35

protokoly syonských mudrcu 

 take doporučuji přečist knihu talmud 


Nepřihlášený uživatel

#9556 Re: V řeckém táboře šlo expertům EU o život, byl mezi nimi i Čech

2016-05-21 08:52

#9377: Realista - V řeckém táboře šlo expertům EU o život, byl mezi nimi i Čech 

 Doufám, že se tam pořádně podusili, než přišel FRONTEX. Třeba se jim konečně rozsvítilo v těch jejich pseudohumanistických makovicích a konečně vidí, jaké verbeže se zastávají a okusili, jakému riziku vystavují řadové občany svých zemí tím, že tuhle arabskou sběř pouští do ulic. Oni jsou v klidu, oni žijí ve svých rezidenčních čtvrtích, ve vilkách obehnaných ploty a střežených ochrankou, ale co běžní občané, z jejichž daní je tahle nabubřelá sebranka financovaná? Škoda, že tam byli jen nějací pohůnci, že tam ta verbež pořádně nepodusila Merkelovou, Hollanda, Junckera, Schulze, van Rompuye, Tuska, Špidly, Dienstbiera a podobný paka. Věřím, že by se většině policistů zrovna moc nepřetrhla ochotou, aby tyhle zrůdy zachránili.


Nepřihlášený uživatel

#9557 Re: Při hromadných rvačkách v Německu šli proti sobě migranti železnými tyčemi

2016-05-21 10:26

#9497: - Při hromadných rvačkách v Německu šli proti sobě migranti železnými tyčemi  

Migranti jsou zvyklí řešit všechno těžkým násilím.A nejen migranti.Víme,jak by dopadly ženy v petič.stánku v Olomouci,kdyby tam nepřišli včas policisté.Asi dvacet,ne migrantů,ale muslim.studentů,se tenkrát vypravilo na dvě ženy.

Nedávno jsem čet zprávu,jak se Čečenci poprali s Uzbeky.Hned někt.nemyslící začali napadat zemi,kde se to stalo-Rusko.Jenže muslimové se perou všude.Před časem se popraly dvě jejich skup.v Teplicích a polili si obchody zvířecí krví(prý nebyla prasečí).Ani to nebyli migranti,ale "mírumilovní" muslimové,kteří si v TP zakoupili majetky.

Čím více tu bude muslimů,tím nebezpečnější bude vycházet z domova.

NOVINKY.CZ jsou mimo realitu !!!

#9558 Zatím se nenaučili nic, než trapně nálepkovat !

2016-05-21 14:06

NOVINKY.CZ: 

Průzkumy rakouských prezidentských voleb mírně favorizují populistu Hofera.

citát reakce č.0:

"Na to se dá říci jen Bohu díky, a doufejme, že v Evropě všude zvítezí ve volbách tzv. "populismus a xenofobie" . Amen !

citát reakce č.1: 

"Zajímavé, pravicový populista. Jak to všechny mainstremové média opakují dokola. Jestlipak vůbec vědí, co je populismus? Ještě nedostal šanci dokázat zda svá slova a výroky přenese do praxe, je to ale dopředu populista. Mám dost takovéto informovanosti médii, mám dost chování našich zádelových politiků, mám dost systému, kdy řadový občan a zaměstnanec je otrok v rukou šéfa, tak bych mohl pokračovat. Přeji Rakušanům, aby si zvolili populistu a snad u nás dostane co nejvíc hlasů taky nějaká populistická strana. Populismus totiž v současnosti znamená zdravý rozum a záchrana před invazí. Stejně tak aktivista a pracovník neziskovky jsou paraziti, škůdci a vlastizrádci. Menšiny se roztahují v Evropě, vyžírají, řvou a parazitují a my, pracující většina musíme mlčet a nechat si to líbit. Doufám, že ve všech dalších státech až budou jakékoliv volby zvítězí populisté. Pryč s ultralevičáky"

citát reakce č. 2:

"Nesmyslné fráze typu pravicový populista.To rádi užívají sluníčkářské kruhy,které by chtěly Evropu dále zahlcovat anonymními běženci z arabských zemí,afghanistanu,afriky atd.Merkelismus již dosáhl svým wilkommen přivést do Evropy islámce, kteří nejsou ani náhodou ochotni se integrovat.Jejich cíl je obohacení na úkor dosud štědrých sociálních fondů,které nevytvořili a které ani nejsou schopni tvořit.Jsou agresory,bez schopnosti integrace,bez ochoty se přizpůsobit, bez průkazného dokladu.Oni sami zničili doklady, nebo užívají doklady falešné a s tichým souhlasem vedení EU chtějí peníze od občanů Evropy.Kdo je populista? Určitě ti co podporují pronikání cizích kultur bez pracovních návyků, kvalifikace, znalosti jazyka. Co jim nechybí, jsou veliké rodiny a natažená dlaň.Zaplať bůh, když vyhraje Hofer."

citát č.3:

"Už to zase začíná. Nechce ve své křesťanské zemi statisíce muslimů a je nacista? Proto je nacista? Zbláznili se už všichni? Nebo to,že ten zelenej magor si dovolí říc,že i v případně vítězství FPO by nejmenoval předsedu kancléřem? Mám si to vysvětlit takto-přesto,že lidé je zvolí a chtějí,tak já ho nejmenuji!! Nezajímají mě lidé a jejich názor,jen já vím,co je dobré...

TO JE VŠE TAKOVÝ HNUS!!!!!! Snad vyhraje ten "nacista"."

citát č.4:

"Je zvlátní,jak jsou někteří lidé tak zpitomělí propagandou,že mají až panickou hrůzu z toho,že by někdo zastavil invazi slimáků do Evropy.Přitom nikdo z nich nekřičel ať nechá Evropa slimácké země na pokoji,ať do nich nevrtá,ať v klidu kupuje naftu a nechá je projít si svým vlastním vývojem.Vždyť to je jako jít s holkou nakaženou AIDS a říkat si že přece nejsem rasista."

citát č.5:

"Ano, máte pravdu, přesně na tomto příkladu je vidět, co za politické špíny sedí v čele Evropských států. Ty hádky v médiích je jen divadlo pro voliče, mám několika lidmi potvrzeno, že třeba pan Babiš a Kalousek když vypnou kamery, tak to jsou největší kamarádi. Oni udělají vše pro to, aby se udrželi u moci, spojí se s kýmkoliv, jejich politické přesvědčení a hodnoty jsou jen jedny, držet se za každou cenu u koryta. To je jejich jediný cíl, na voliče z vysoka kašlou, kdy to lidem dojde"

S UVEDENÝMI CITÁTY SOUHLASÍM I JÁ: - VLASTENEC, POPULISTA, EXTRÉMISTA, NÁCEK, XENOFOB atd.

BOHU DÍKY, ŽE JSEM TAKOVÝ, A ŽE NEJSEM PŘIBLBLÝ SLUNÍČKÁŘ !!!


Nepřihlášený uživatel

#9559 Re: Re: Při hromadných rvačkách v Německu šli proti sobě migranti železnými tyčemi

2016-05-21 14:13

#9557: - Re: Při hromadných rvačkách v Německu šli proti sobě migranti železnými tyčemi  

 pokud se poperou mezi sebou, bude o pár zmetků méně v Evropě :-)

Je třeba jít k volbám !!!!!!!!!!!!!!!!!

#9560 Re: A volit dobrou stranu, (např. SPD) a ne ty dosavadní, zrádcovské !!!!!!!!!!!!!!

2016-05-21 14:18

#9554: -  

... tato petice není právně závazná ! (musela by být v písemné podobě = podpisy s uvedením jména a příjmění a bydliště. Proto takovou petici paralelně již uskutečnil p. Okamura = ta už běžela, a sezbíral i potřebný počet podpisů, aby jeho návrh na referendum projednala vláda ...

a ta ho zamítla (jako vždy) a smetla ze stolu !!!


Nepřihlášený uživatel

#9561

2016-05-21 14:59

Velice děkujeme za šíření a podporu této petice. Samozřejmě, že hlasy budou použitelné a čím víc jich bude, tím lépe. Všichni uvidí, že lidé jsou opravdu nespokojení se stávající situací a chtějí velké změny! Ještě jednou velké díky za podporu..

LZE PODEPSAT ELEKTRONICKY...POTVRZENÍ O PŘIJETÍ HLASU VÁM POTVRDÍ  NA VÁŠ E-MAIL

Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy Jungmanové ulice

#9562 Pozor Trolove co napadají AERONET nemají žádné důkaze

2016-05-21 15:02

Žádné důkaze o AERONETU ŽE JE RUSKÝ a jediný homosexuální názor má USA a podporuje to jsme viděli na gay pride v Praze a Bruselu atd degeši s USA AMBASADY už neveděj co už psát VLASTENEC NÉ KOLABORANT!!!!


Nepřihlášený uživatel

#9563 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi na blití v EU

2016-05-21 18:52


Nepřihlášený uživatel

#9564 Re: Pozor Trolove AERONET nemají žádné důkaze

2016-05-21 20:13

#9562: Trolove Hovnojdi a idioti pochází z Olomouce hlavního nádraží - Pozor Trolove  AERONET nemají žádné důkaze  

 Důkaze o AERONETU JE RUSKÝ a jediný homosexuální názor má RUSA a podporuje to jsme viděli na gay pride v Moskvě a Moskvě atd degeši s RUSA AMBASADY už neveděj co už psát VLASTENEC NÉ PITOMÁ MŮRA!!!!

AERONET LŽE

#9565 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi na blití v EU

2016-05-21 20:14

#9563: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi na blití v EU 

  ZEMANOVCI, FAŠOUNI A PODOBNÁ SPREJERSKÁ VERBEŽI. MOC DOBŘE VÍTE, ŽE SE VÁM TO NIKDY NEPODAŘÍ, ŽE TY VAŠE RUSKÉ LŽI JSOU JENOM BLÁBOLY VAŠICH POMATENÝCH HLAV, RUSKO TADY NIKDY NEBUDE


Nepřihlášený uživatel

#9566 Re:

2016-05-21 20:18

#9561: -  

 Velice děkujeme za šíření a podporu ruské propagandy. Samozřejmě, že zraně budou použitelné a čím víc jich bude, tím lépe. Všichni uvidí, že rusáci jsou opravdu nespokojení se stávající situací a chtějí velké války! Ještě jednou velké díky za zbraně..


Nepřihlášený uživatel

#9567 Re: Re: Multikulturní festival v Berlíně se o víkendu zvrhnul v řádění sexuálních zvrhlíků.

2016-05-21 20:32

#9532: - Re: Multikulturní festival v Berlíně se o víkendu zvrhnul v řádění sexuálních zvrhlíků. 

  Když si do svého domu potažmo republiky pozvete zemáka, tak nečekejte, že bude kadit a močit u vás na WC.On to udělá po svém kdekoliv mimo mísu.Podobné je to se vztahem k ženám.Turisté z Evropy při návšťevě exotických zemí se této kultuře přizpůsobuji a nenarušuji jejích kulturu.Ti zemáci ale nejsou Evropané a tu svojí kulturu zpožděnou o 1400 let prosazují i při svých návštěvách v Evropě.Oni to vlastně ani nejsou hosté, ale nepozvání cizinci, kteří se seznamuji s Eurokulturou po svém.K tomu jim pomáhá Puťáh


Nepřihlášený uživatel

#9568 Re: Re: POZOR RUSKY AERONET PŘITOM NEJSOU ŽÁDNÁ FAKTA A DUKAZE ŽE JE RUSKY

2016-05-21 20:40

#9541: - Re: POZOR RUSKY AERONET PŘITOM NEJSOU ŽÁDNÁ FAKTA A DUKAZE ŽE JE RUSKY  

  Aeronet jsou rasistické svině co nenávidí vlastní rasu a dávají na to penise  pánům politikům, ještě pořád nestouplo, to se JIM mohlo honit před 10 lety, aby měli na obyčejné blbce pič, ale MF DNES když začínaj vyhajlovat do vzduchu i Buzelská letiště a uvědomují si, že si s párkem  mohou udělat. 


Nepřihlášený uživatel

#9569 Re: Re:

2016-05-21 20:47

#9513: bebicek21 - Re:  

 

 Už je i tak pozdě vstoupit do Eu. Jsem optimista. S Eu už i tak je vyhráno !!!

Ale možná ČR se může ještě zachránit, viz. Hospodářské noviny z r. 01 či 02/2014 při devalvaci české koruny, co uvedl, dnes, zloděj Václav Klaus. Mám to pořád od té doby v hlavě, neumím to přesně citovat, ale uvedl:

" Moc bych si přál, aby některý stát vstoupil do EU a pak další a pak třeba i ČR, jak řetězová reakce. Přál bych si, aby Baruso a (uvedl zloděj Vykuřpytel ještě jedno jméno) tam zůstali v EU . 

A co by se stalo s Českou republikou po ekonomické stránce atd.? Vůbec nic, stejně jak se nestalo při porušení ústavy a svévolném rozdělení Československa".

židy v česku nechceme

#9570 protokoly sionských mudrcu

2016-05-22 14:35

žide ovladaji svět 

 svět ovladaji židovšti bankeři 

EVropa byla naivní !?

#9571 NE, ale politici: MAKRELA, JUNCKER, DIENTSBIER, VELESP´9CÍ KNÍŽE A DALŠÍ ... NAIVKY !!!

2016-05-22 15:41

NONINKY.CZ: 

"Evropa měla naivní pohled na migrační krizi, řekl Sobotka v Izraeli

Evropa nebyla připravena na migrační krizi a v jejím úvodu měla řadu naivních názorů na její příčiny. V neděli to řekl český premiér Bohuslav Sobotka při setkání s izraelským prezidentem Reuvenem Rivlinem v Jeruzalémě."

 

komentář a vzkaz panu Sobotkovi: ... cituji a podepisuji se také pod něj:

 PANE  SOBOTKO  "EVROPA  MĚLA  NAIVNÍ  POHLED  NA  IMIGRACI"!?  NE  EVROPA,  ALE  EVROPSKÁ  UNIE,  MAKRELA  S BRUSELSKÝMI  STARCI,  JINAK  EVROPANÉ  NAIVNÍ  NEJSOU,  VĚDĚLI  TO  HNED,  CO JSTE  VY  STÁTNÍCI  VLÁD  EVROPY UDĚLALI  ZA  NAIVNÍ  CIZÁCKOU  INVAZI,  NESVÁDĚJTE  TO  NA  OBČANY,  TI  S  TÍM  OD  POČÁTKU  NESOUHLASILI  A NESOUHLASÍ,  VY  JSTE  SMETLI  NĚKOLIKRÁTE  ZE  STOLU  V  PS  JEDNÁNÍ  O  REEFERENDU,  KDE  SE  OBČANÉ  MĚLI VYJÁDŘIT,  NECHCETE  OBČANůM  DÁT  MOŽNOST  PORAZIT  VAŠE  NÁZORY  NA  IMIGRACI,  NIKDY  JSTE  NÁM  NEDALI PŘÍLEŽITOST  AŤ  PÍSEME  NA  VLÁDU,  PÍŠEME  PETICE  PROTI  IMIGRACI,  JSTE  HLUŠÍ,  SLEPÍ!!!  NAIVITA  JE  VAŠE  A MERKELOVÉ,  KTERÁ  NEŽ  SEM  NĚKOHO  POZVE,  MĚLA  SE  ZEPTAT  OBČANů  A  VŠECH  STÁTů  ZÁPADU,  VÝCHODU,  ALE ONA  SE  ROZHODLA  JEDNAT  JEN  VE  JMÉNU  EU  A  BRUSELU,  A  DIKTOVAT !   VYSTOUPENÍ  Z  EU  JE  PODMÍNKA DALŠÍ  EXISTENCE  NAŠEHO  NÁRODA  A  VÝCHODNÍCH  STÁTů  V4.   BUDEME  TVRDĚ  NA  VÁS  ÚTOČIT  ZA  NAŠI  SVOBODU, ZA SVOBODU  NAŠICH  POTOMKů,  NIKOLIV  IMIGRANTů,  ISLAMU,  ZABIJÁKů!!!!!!!!!

 

Blá, blá, blá, trottle !

#9572 Blá, blá, blá, trottle !

2016-05-22 15:46

#9569: - Re: Re:  

... opsal jsi komentář a znegoval jsi ho ?  tak si smrď v Bruselu ...  a nezamořuj tu naši krásnou zemičku !


Nepřihlášený uživatel

#9573 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi na blití v EU

2016-05-22 15:50

Rakousko, držím Ti palce !

#9574 Volte Norberta Hofera !!!

2016-05-22 18:45

NOVINKY.CZ???

Infarktové finále: Rakouské prezidentské volby vede Hofer, rozhodne pondělí

Největší naději získat úřad rakouského prezidenta má podle předběžných výsledků Norbert Hofer kandidující za pravicově populistickou Svobodnou stranu Rakouska (FPÖ). Podle portálu ministerstva vnitra v neděli získal 51,9 procenta hlasů, zatímco jeho rival ze strany Zelených Alexander Van der Bellen obdržel 48,1 procenta hlasů. Rozhodnuto ale není, neboť ve výsledku nejsou započteny korespondenční hlasy.

BOHU DÍKY !!! ... DOUFÁM, ŽE V PONDĚLÍ SE JEŠTĚ JEHO NÁSKOK ZVÝŠÍ:

ABY V RAKOUSKU ZVÍTĚZIL ROZUM NAD ZELENÝM MOZKEM !!!


Nepřihlášený uživatel

#9575 Re: Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku

2016-05-22 19:17

#9538: Nekorektně - Re: V Německu pět migrantů znásilnilo sedmiletou holčičku 

 Až Merkelová pod sílícím tlakem veřejnosti zavře německé hranice, zůstanou u nás trčet statisíce až miliony hladových, sexuchtivých a rozzuřených migrantů. A pak se u nás začne dít to samé, co v Německu a severských zemích. Kdo nás ochrání? Těch 39.497 policistů a 21.970 vojáků včetně důstojníků? Proti několikanásobné přesile běsnícího davu, házejícího kameny a zápalné lahve se nemají šanci ubránit jinak, než ostrou. Je třeba dát všem poslancům okamžitě najevo, že jejich partaje nebudou v příštích volbách zvoleny, pokud okamžitě nedonutí vládu, aby realizovala nutné kroky k obraně hranic a ochraně obyvatel.