Petice za zákaz dálkového ovládání činnosti lidského mozku

Quoted post

gorg

#57 Re: Je to trochu jinak

2016-05-12 08:51

#5: - Je to trochu jinak 

 Populací se šíří choroba zvaná cynismus a "sisyfovského" popírání existence něčeho, co už je přitom dostatečně doloženo, že by rozhodně nemělo být bráno na lehkou váhu. Ono asi stačí si rozkliknout odkazy z textu petice

Mozek je bioelektronický přístroj, takže je jeho ovlivňování na této bázi součástí běžné fyziky.

Přímé ovlivňování myšlení/emocí pomocí elektrod v mozku bylo prozkoumáno již dávno (a známé každému, kdo se zajímá o obor). Dálková indukce přece není v principu nic jiného.

Mezitím sportovci už začínají používat neuropriming - přístroje pro stimulaci mozku pro lepší (fyzické) výsledky při cvičení. "Sisyfovci" se, myslím, chovají velice nevědecky, když aplikují vědeckou metodu zvanou "výsměch". To není správný skeptický přístup, jak si možná myslí.

Odpovědi

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-12-11 14:42:11


Mecha

#67 Re: Re: Je to trochu jinak

2016-12-11 14:51:46

#57: gorg - Re: Je to trochu jinak 

 Krasné napsáno. Jak vy říkáte "Sisyfovci" se ani vědecky chovat nemůžou, ponevadž žádní vědci nejsou. Jsou to zbabělci z řad policie, kteří si formou výsměchu snad masírují své ego. A což je pro mě nepochopitelné, za jakoukoliv cenu. Absolutné jim nezaleží na lidském živote. 

Mozek vyzařuje zvukové vlnění o různých frekvencích, zvukových délkách a šířích. Dají se popsat jako Alfa, Beta, Gama, Delta a Theta. V podstatě řečeno, když my si můžeme naladit rádio na různých frekvencích, proč by si nemohl naladit někdo nás( na podprahových frekvencích) a udělat si z nás takový radiožurnál. Mám toto činění za hyenismus a zoufalství těch, kteří tak činí na ostatních, aniž by si zametli před svým prahem