Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové

Quoted post

Chroust

#1097 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-02 20:23

#999: Šipr - Re: Re: Re: Re: 

 Milý Šipre,nevím jaké dějiny máš vystudované ty ale mi to celkem jedno.Narozdíl od tebe totiž vím,že svět není černobílý a nemám potřebu někoho lustrovat.Jo,a mimochodem jsem ročník 1989.Ano,oficiální datum začátku války je 1.9.1939,ale je třeba také nevytrhovat z kontextu doby.Doporučoval bych si dostudovat přesně ,jak to bylo s Polskem  a Finskem.Pokud vím,tak válka  s Finskem není brána jako součást 2.sv.války.

Odpovědi

Henryk

#1100 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-02 21:50:11

#1097: Chroust - Re: Re: Re: Re: Re: 

 O jakém osvobozování ze strany SSSR Evropy je tu řeč? Vždyť Sověti pomáhali Hitlerovi rozpoutat Druhou světovou válku a sami se jejího začátku aktivně zúčastnili. Nebýt Hitlera, tak by za pár týdnů sami vyrazili na západ a to by pak byla mela. A měli bychom je tu doteď. S tím "osvobozením" je to tak, že jeden agresor vytlačil druhého. Na Finsku vydobité území okupují rusáci do dneška.

Šipr

#1139 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-04 12:46:38

Milý Chrouste, 2.pád bych prosil Šipře, na rozdíl od tebe vidím Svět v kontextu. Zimní válka s Finskem je součástí 2. války a ukázala neschopnost SSSR v důsledku Stalinových čistek v RA. Nejsem historik a nemám potřebu lustrovat avšak na totální lži jsem povinnen reagovat. Ještě než to úředně začalo vedly se konflikty /totální války/ v Číně, Etiopii /Habeši/ a taky v SSSR /TŘÍDNÍ VÁLKA proti vlastnímu lidu/. Jsou sepsané paměti českých legionářů. I Zdeněk Štěpánek byl pamětník. V letectví a kosmonautice /za socializmu/ psali o německém a sovětském společném vývoji tanků, letadel, motorových sání. Gestapo se určitě taky přiučilo jak zacházet s /třídními nebo rasovými/nepřáteli v SSSR. Jsem technik , trochu ekonom  a Marxizmus Leninizmus je pro mě náboženství, kde Marx ignoroval Joulův zákon o zachování energie. Můžu popsat jak probíhala bitva na řece Kalce cca 1236 N.L. ve srovnání s profesionálněji vedenou bitvou u Kádeše za strany Ramesse II Velikého cca v roce 1230 PŘ.N.L.. Maršál Tuchačevský, který  byl zavražděn v Stalinových čistkách /byl to schopný voják/ šel s RA v roce 1920/?/ do Německa konečně vyvolat tu SVĚTOVOU REVOLUCI , přičemž mu u Varšavy napráskali Poláci. Vůbec se nedivím, že Poláci ty barbary nemají rádi. A proč bysme je měli mít rádi MY. Kvůli tomu, že z nás udělali svoji PROVINCII, kvůli socializmu, uranu , SMERŠI. Netrpím "Stogholmským syndromem". #1097: Chroust - Re: Re: Re: Re: Re: