Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové
Tato s prominutím VŠ kráva by měla jít dělat kulturní atašé mezi přivandrovalce . Tam by ji tu naivitu a debilitu I řádu určitě ocenili.
Nepřeji si,aby moje děti a vnuky vychovávali lidé,kteří mají jednostranný pohled na dějiny.Tak se nechovali ani učitelé,kteří vzdělávali nás.Díky jim,jsme si mohli vytvořit vlastní pohled na svět,podle svého vědomí a svědomí.Proto také mohlo dojít ke změnám v roce 89.Ale nikdo z nás si určitě tehdy nepředstavoval,že ve svobodném státě bude docházet k tak drastickému překrucování dějin a k tak totálnímu vymývání hlaviček ,našich dětí.Tato pedagožka si v ničem nezadá s kantory z počátku padesátých let.Nemá co dělat v demokratickém školství. Tesařová Irena Ostrava.
Říkám to pořád,už 26 let si tady vyvolení dosazují do funkcí oboru své jinde neuplatitelné příbuzné kamarády a podle toho to tak vypadá v celém státě.Chce mi snad říct,že existuje někde na světě nezkorumpovaný minostr školství,který by za to co předvedla ta mužatka ji okamžitě na hodinu vyhodil!
KSCM tady nema co delat a mela byt zakazane jeste Havlem, ktery na to ale bohuzel nemel koule a ted uz je pozde, jinak souhlas, ze ta ucitelka to byl des, jesteze moje deti uci poradna kapacita a ne takovahle komediantka
Nechápu jak může učitelka v prvním stupni základní školy dětem říkat,že nás osvobodila USA, když všichni víme ,že obrat nastal v r. 1942 v bitvě o Stalingrad a pak armáda SSSR pomalu osvobozovala své území a pomalu šla směrem na "západ" přes střední Evropu. USA se akčně zapojilo do války až po vylodnění japonců a bojovala na západní frontě.Po dohodě zůstala stát v Plzni,ale to zas byla politika vládnoucích Takže Brno kde ta paní "učí" určitě neosvodila USA ,Je třeba zkontrolovat její diplom ,jestli náhodou nestudovala v Plzni rychlokvašku .
Pedagog, který učí naše děti, si v žádném případě nemůže dovolit překrucovat historii. Její názor je její osobní věcí a pokud její žáky učila, že žijeme pořád v komunismu a dětí jí údajně prosily, aby v televizi řekla, že komunismus musí skončit, tak je tato kantorka fanatička a nemá ve školství, co pohledávat !!!!
Velmi mně to připomíná padesátá léta "v modrém podání". A nevěřím, že se desetileté děti ptaly, kdy skončí komunismus. Ostatně, paní učitelka zaspala 26 let. Máme přece demokracii.
Doufám, že petice nebude ani nutná a vedení školy na které tato "pedagožka" učí, již podniklo kroky k jejímu propuštění!
| This discussion has been closed. |