Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové

Quoted post

harry

#1031 Re: Re: Re:

2016-03-02 09:17

#1000: Šipr - Re: Re:  

 jakoukoli válku za několik století zpátky vytvořili amíci a téměř všechny prohrály. nezdá se ti, vypatlanče? všude po planetě vraždí bud přímo uSS army, nebo oddíly uSS army s názvem IS, boko haram, an-nusra, oranžová revoluce, a další jejími ambasádamy vytvořené vražedné oddíly. víš, kde nemůže být oranžová revoluce, státní převrat a podobné věci? v uSSa, nemají tam totiž uSS embasy. není daleko dobva, kdy stát uSSa přestane existovat. nejdříve zmizí dolar a ihned poté uSSa

Odpovědi

Šipr

#1084 Re: Re: Re: Re:

2016-03-02 18:35:43

Milý Harry, konečně vlídné slovo. Míru vypatlanosti nás obou zkusíme ověřit např v Brně což? A půjdeme položku / válku / po položce blábolisto. Ani tu válku ve Vietnamu neprohráli. Korejská válka je dobrý srovnatelný příklad: Sever osvobozen SSSR - přivezli si sluníčko Kima na tanku. Jih okupován USA. Obě země stejně velké, na začátku stejný stav průmyslu a ekonomiky a nyní: poznáš na nočním družicovém snímku! Na Severu černo, na JIhu svítí města. Ruský / Sovětský způsob válčení si žádný normální národ nemůže dovolit.Izraelci si vyhodnotili efektivnost vedení válečných operací v minulosti. Mezi dobře hodnocenými veliteli nebyl žádný Rus nebo Sovět /ti na mrtvoli i vlastních nikdy nehleděli/. #1031: harry - Re: Re: Re:  

 


Nepřihlášený uživatel

#1088 Re: Re: Re: Re:

2016-03-02 18:55:36

#1031: harry - Re: Re: Re:  

 Tak toto jsou tradiční levičácké,bolševické bláboly.Příklad: Vietnam 1964-1975.USA podepsali příměří v roce 1973 s komunisty vydatně podporované sovětským svazem.Ti ho následně po odsunu US Army porušili a vlítli na jih a prakticky bez boje obsadili Saigon.Rekapitulace? 48 000 padlých na straně USA a 1 500 000 na straně komunistů.


Nepřihlášený uživatel

#1090 Re: Re: Re: Re: Seznamy válek tu kolují internetem a mají dokazovat, že všechny rozpoutaly USA....

2016-03-02 19:07:42

#1031: harry - Re: Re: Re:  

 .....co je na seznamu ovšem nejzajímavější, že je to seznam totalit roztodivného druhu, nejen komunistických, ale i derivací této zločinecké ideologie, je to seznam vlastně naprosto skvělý ve své podstatě, je to výčet totalit mnohdy velmi čile podporovaných komunistickým ruskem a to i materiálně vždy ovšem ideologicky. 

Jistě se bez problému shodneme, že máme zkušenost s komunistickou totalitou v Československu, s její propagandou, odeologií nenávisti vůči západu, ale především s reálným školením teroristů, kteří jak se také v klidu shodneme války vyvolávají nebo se o to alespoň snaží. Proč komunistické státy školily islámské teroristy a masivně v osmdesátých letech, kdy tehdejším absolventům je dnes něco mezi 50 a 60 lety?  Jaký to mělo smysl? Proč takové zrůdy školily? Spojené státy posílaly na východ teroristy? Bylo tomu přece přesně obráceně, komunistické totality je vyškolily, poskytly jim zdroje - tvrdou měnu jak se tehdy říkalo a poslali je vraždit na západ. Doufám, že toto nechcete popřít. 

Šipr

#1094 Re: Re: Re: Re:

2016-03-02 19:26:18

Milý Harry, přijmež tu hozenou rukavici na stanovení Míru vypatlanosti nás obou? Zkusíme ověřit např v Brně což? A půjdeme položku / válku / po položce blábolisto. Korejská válka je dobrý srovnatelný příklad: Sever osvobozen SSSR - přivezli si sluníčko Kima na tanku. Jih okupován USA. Obě země stejně velké, na začátku stejný stav průmyslu a ekonomiky a nyní: poznáš na nočním družicovém snímku! Na Severu černo, na JIhu svítí města. Ruský / Sovětský způsob válčení si žádný normální národ nemůže dovolit. Izraelci si vyhodnotili efektivnost vedení válečných operací v minulosti. Mezi dobře hodnocenými veliteli nebyl žádný Rus nebo Sovět /ti na mrtvoly i vlastních nikdy nehleděli/. Můj oblíbený příklad /1. historicky zaznamenaná bitva Slovanů z Kyjevské Rusi na řece Kalce!/. "Vytvoření války" to je tedy termín! USA hypnotizovala Japonsko natolik, že zaútočilo na Pearl Horbour což! Mimochodem, že 2.sv. válka dopadla tak jak dopadla  děkujeme neústupnému Churchillovi /blahé paměti / a USA. Rozhodně ne SSSR , to by tady vládl národní nebo internacionální socializmus separující lidi na soukmenovce nebo podle třídního původu. #1031: harry - Re: Re: Re:  

 

Šipr

#1125 Re: Re: Re: Re:

2016-03-03 16:38:42

Milý  drsný Harry, zdejší ČECHOVÉ A MORAVANÉ neradi krotitele žraloků a lovce tygrů. Koukám, že děláš účet bez vrchního , pokud čtu zdejší rusofily, tak jejich praporce jsou povislé, už neudrží ani moč. Ti těžko vytáhnou z hrobu tu mrtvolu vědeckého komunizmu nebo jinak reálného socializmu. Z těch ruských samoděržavců máme dobrý vztah ke Gorbačovovi pro jeho občanský a civilní přístup a taky Kateřinu Velikou , tu Němku na carském trůně, neboť naučila muslimy a Turky podepisovat a dodržovat mírové smlouvy. Rozhodně si u tohoto psaní nepřehrávám uřvané Alexandrovce, spíše původní indiánskou muziku, nebo Turnerku, či Joe Cockera. A Jelenu /-a je dobré podlévat červeným vínem a dusit a dusit, pak budu ty jelení /srnčí medajlonky špica! Učitelka říkala ověřitelné fakta
O prohrách USA a výhrách SSSR resp. si můžeme povídat tváří v tvář. Ruský /Sovětský způsob válčení je známý nejen v Afgánistánu , Polsku,  na řece Kalce atd. říká se tomu "Pyrhovo vítězství". O Islámu a jeho historii víš úplné MERD.#1031: harry - Re: Re: Re: