Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové

Quoted post

Bořík

#320 Re:

2016-02-28 18:08

#2: -  

 Ona může být vzdělaná, ale nesoudná. V celé naší společnosti je plno ( i vzdělaných ) lidí, co lezou američanům do díry pod záda a za každým úspěchem ve světě vidí USA a za neúspěchem buď komunistu, nebo Číňana a v neposlední řadě Putina. Takové lidi nezajímá, že USA, kde byly, tam po nich zůstala jen zkáza, bída, občanské války a smrt. I přes to všechno jsou prostě zaslepení a budou dál naivně uctívat své "božstvo". Nemá cenu je přesvědčovat - zamilovaný a zaslepený člověk kolem sebe nic nevnímá.

Problém ( a mnohem lepším slovem je průser ) je v tom, že takové bludy šíří učitelka a masíruje děti, které v tom ještě nemohou mít jasno, ale už se v nich vytváří vlastní pohled na svět a v těchto případech může být hodně zkreslený a hlavně nepravdivý. Je to smutné, že právě na postu učitelky není nestranný člověk.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#324 Re: Re:

2016-02-28 18:21:12

nepřesvědčovat, vešet je dokud je čas a nedostanou se k moci jako na Ukrajině

Šipr

#1266 Re: Re:

2016-03-12 11:46:47

Milý Boříku, nečti jen Haló noviny, Vaši pravdu, sborníky Marxistické ideologie, zkus statistické ročenky ČSR,ČSSR,ČR. Tvůj příspěvek jsem nucen hodnotit jako blábol člena klubu Tsan Tsa, neboli cancalů. Vezmi si noční družicový snímek Korejského poloostrova: Sever osvobozen SSSR /přivezli sluníčko Kima I na tanku/ všude tma a černo oproti Jihu, který byl  "okupován " USA generálem Mc Arthurem blahé paměti - všude tam svítí města. Bůh nás chraň před takovými nositeli pokroku jako SSSR a jeho následník Rusko. Paní učitelka Petra vychází z ověřitelných faktů. Nahlédní do statistických ročenek, ale OPATRNĚ ať se z toho nezavaříš.#320: Bořík - Re: