Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#6974

2016-01-27 09:19

BEZ CENZURY A VYTRHÁVÁNÍ KONTEXTU:


Otázka studentky z publika:
"Dobrý večer, pane prezidente, já bych vám chtěla poděkovat za všechny občany České republiky, určitě všechny, protože někteří ani neví, kdo vůbec na Hradě sedí, jaká osobnost. Chtěla bych vám poděkovat, jakým způsobem vlastně svoji funkci vedete, a měla bych na vás otázku. Určitě víte, že se projednávala petice za odstoupení pana (předsedy vlády Bohuslava, pozn. ČTK) Sobotky a petice byla shrnuta ze stolu. Chtěla bych se zeptat, jakým způsobem vlastně mají čeští občané postupovat, protože jak víme, pan Sobotka určitě nestojí za českým národem, ale proti němu."
Potlesk v sále.
Odpověď prezidenta Miloše Zemana:
"Chcete-li se zbavit jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje, je k tomu jediná demokratická cesta - a to jsou svobodné volby, které v daném případě budou za rok. Vypadáte mladě, takže roku 2017 se zcela určitě dožijete. A pak existuje nedemokratická cesta - a ta se jmenuje kalašnikov."

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#6978 Re:

2016-01-27 13:49:33

#6974: -  

 Zajímavé, že ti stejní křiklouni, kteří se mohou se Zemanova výroku zvencnout, zcela nepokrytě podporují "syrskou osvobozeneckou armádu", která vzala proti demokraticky zvolenému prezidentovi kalašnikovy. Dokud jde vše dle jejich režije, je vše OK, ale jak mají ochutnat vlastní medicínu, tak se náhle začínají cukat, farizejové. 


Nepřihlášený uživatel

#6987 Re:

2016-01-28 09:00:16

#6974: -  

 Třebaže přímočaré vyjadřování získává Miloši Zemanovi značné sympatie u občanů, kterým na většině politiků (a jim posluhujících politických komentátorů) vadí jejich zbabělé zakrývání problémů a neochota nazývat věci pravými jmény, což pokrytecky vydávají za politickou korektnost, přesto by pan prezident asi měl trochu víc brát v úvahu, že jeho protivníci bedlivě číhají na všechno, co řekne, aby to mohli použít proti němu.