MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#69807 Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije Izrael

2015-12-30 12:16

#69806: pan Hnědý - Re: Re: Re: Re: Ať žije Izrael 

 A odkud ta "fakta tajných služeb" znáte vy? :-).

Vždyť jste naprosto směšný. Západ je úžasný dokonce stále i pro nás krásou měst vesnic, upraveností, čistotou, je velmi obtížné dovést do Evropy "teroristu" aby ten teroristou stále zůstal. Proto teroristické činy vždy spáchali fanatici zde vyrostlí, kteří vůbec nepochopili, že mají odpovědnost za svůj vlastní zivot, přesněji byli sektářsky zfanatizováni.

Křesťanské sekty zvládáme, víme jak vznikají a známe mechanismus ovládáaní, říkáme tomu vymývání mozků, bohužel nezvládáme sekty jiných náboženství, nerozumíme mechanismu vzniku fanatismu a to je samozřejmě obrovský problém. Školství řeší křesťanství a sektářství v křesťanství, ostatní náboženství nezvládá, neučí a je velmi smutné, že to neznají ani rodiče dětí, které se mnohdy do vlivu sekt dostávají díky neuspořádaným vztahům v rodině. 

Teroristické činy bez sebevražd umí páchat každý zbabělec, byť sebevražedné útoky jsou taktéž zbabělé. Terorismus nepáchaly jen teroristické organizace podporované z východu tedy např. komunistická ETA, ale byly to i nacionální teroristické organizace jako IRA, která ještě v roce 1999 byla velmi aktivní a město Londondery v té době bylo městem rozděleným na dvě poloviny a atmosféra v Belfástu byla plná napětí a oranžovo zelené (náhodně zvolené barvy oblečení) budily velké emoce. 

Tedy buďte v naprostém klidu, terorismus na západě z velké části vymizel právě díky tomu, že se demokratizovala východní Evropa a současný terorismus je proti tehdejším teroristickým útokům naštěstí jen slabý odvar. To, že teroristické útoky nevymizí nikdy úplně je smutná realita světa. 

Moje vnímání světa je přes mojí zkušnost s totalitou, která vychovávala teroristy proti demokratickému světu a teroristické činy mnohdy přímo páchala.  Moje vnímání světa nevytváří spiklenecké teorie, neboť jsem jednoznačně přesvědčen, že mi občané demokratických států nechtějí nijak ubližovat, taková je moje zkušenost s nimi, ale mám bohužel také zkušenost s Rusy, neb jich tu bylo 500 000 a měl jsem je "za humny", mám zkušenost s kriminalitou východních národností, atd. a především bytostnou zkušenost s totalitou v ČSSR. 

Kvóty pocházejí logicky z toho, že vnitřní prostor EU nemá hranice, nic složitého, komplikovaného na tom není. To, že se logicky kdokoliv migrující do EU bude snažit získat místo ve velké zemi EU - Německo, Francie, Anglie, Itálie, Španělsko a možná Polsko, je z jednoduchého důvodu, má tam větší potenciál na uplatnění ve své profesi a a benefitem je naučení se jazyku, který následně bude moci uplatnit. Čeština je skutečně k ničemu, co si budeme nalhávat, uplatnění češtiny je prakticky nulové. 

Odpovědi

pan Hnědý

#69817 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije Izrael

2015-12-30 17:16:32

#69807: - Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije Izrael 

 

A odkud ta "fakta tajných služeb" znáte vy? :-).... Ty fakta občas tajné služby pustí médiím nebo zveřejní ve výroční správě. Stačí si je přečíst nebo vyhledat na internetu, ale to takový blb zřejmě nezvládá nebo to nedokáže pochopit, ten si vystačí s tím, co mu předloží v kavárně....

 

 

Vždyť jste naprosto směšný. Západ je úžasný dokonce stále i pro nás krásou měst vesnic, upraveností, čistotou, je velmi obtížné dovést do Evropy "teroristu" aby ten teroristou stále zůstal. Proto teroristické činy vždy spáchali fanatici zde vyrostlí.....

například poslední útok ve Francii spáchali i teroristé z řad nových migrantů..

Otázka je, proč je nutné tento muslimský terorismus importovat do Evropy ? Přirovnal bych to ke 100 sklenicím vody, kde dvě, tři sklenice budou otrávené jedem, jistě nenecháte pít z těchto 100 pohárů své děti, příbuzné. Ano riziko je malé, ale je nelogické toto riziko podstupovat a vůbec takové poháry si zanášet do bytu. No a Eu se dokonce tváří, že je to nesolidární a sobecké, že i nové státy z postkomunistické východní Evropy,  jak nás teď s despektem označují, nechtějí si zanést i jedovaté poháry do svého příbytku.

 

ETA a IRA ...současný islámský fundamentalimus a terorismus je nebezpečnější, to musí vidět i největší blb, že společenské dopady jsou (pro svobodu a demokracii) a budou nesrovnatelné, třeba už jen posílením nacionalistických stran, a pak se blbové budou divit....ale jsou i tací kteří tvrdí, že to ekonomice prospěje, a že se na tom dá vydělat (a třeba na tom participují neziskovky, což je miliardový byznys), to je do jisté míry pravda, ale třeba za cenu teroristických útoků..