MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#69801 Re: Re: Re: Těžko říci, jestli mu KGBáci Vladimíra Iljiče Putina nepomohli..... ale kdo ví?

2015-12-30 11:21

#69790: Demokrat - Re: Re: Těžko říci, jestli mu KGBáci Vladimíra Iljiče Putina nepomohli..... ale kdo ví? 

 Tvoje matka se musela "spustit" s nějakým bolševikem, jinak to snad ani není možné!


Nepřihlášený uživatel

#69802 Rusko nakupuje skutečně americký dolar za 73 ruských bonů a nikdo se nad tím ani nepozastaví.....

2015-12-30 11:24

....přestože to znamená, že Rusko v podstatě krachuje. 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR


Nepřihlášený uživatel

#69803 Re:

2015-12-30 11:29

#69791: -  

 Klidně ji podepiš, protože tato petice má hluboký smysl.Pokud by tomu tak nebylo, tak by se na nī tolik nediskutovalo a dopadla by jako ostatní petice (tábora Zemandrtálců), v zapomění....A umíš psát?

Patriot

#69804

2015-12-30 11:35

"Ovarův vánoční projev je určen té jednodušší a těžce chápající části obyvatel ČR, kteří nejsou schopni samostatného úsudku.Svoji hlavu používají tak maximálně na nošení její pokrývky"


Nepřihlášený uživatel

#69805 Vstoupit do ANO StB s tím, že budu dělat demokratickou politiku, to je naivita lidí....

2015-12-30 11:50

....který vstupovali v roce 1967, 1968 do KSČ. Ve skutečnosti je to spíše debilita. 

Babišovi vyhození primátoři: Jeden chce zpět do ANO, druhý se přidal k TOP 09

pan Hnědý

#69806 Re: Re: Re: Re: Ať žije Izrael

2015-12-30 12:07

#69797: - Re: Re: Re: Ať žije Izrael 

 To jsou fakta o kterých ví tajné služby. Jen v Německu je na 7000 militantních saláfistů. Ostatní jsou čistá fakta o Islámu. Jak vůbec můžete někam psát, když rozumíte jenom kavárenské propagandě, Vaše vnímání světa je značně omezené, možná prospěchářské.

Ps:

Sociofašistické kvóty toť mantra moderního kavárenského Schwarzenbergovce.


Nepřihlášený uživatel

#69807 Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije Izrael

2015-12-30 12:16

#69806: pan Hnědý - Re: Re: Re: Re: Ať žije Izrael 

 A odkud ta "fakta tajných služeb" znáte vy? :-).

Vždyť jste naprosto směšný. Západ je úžasný dokonce stále i pro nás krásou měst vesnic, upraveností, čistotou, je velmi obtížné dovést do Evropy "teroristu" aby ten teroristou stále zůstal. Proto teroristické činy vždy spáchali fanatici zde vyrostlí, kteří vůbec nepochopili, že mají odpovědnost za svůj vlastní zivot, přesněji byli sektářsky zfanatizováni.

Křesťanské sekty zvládáme, víme jak vznikají a známe mechanismus ovládáaní, říkáme tomu vymývání mozků, bohužel nezvládáme sekty jiných náboženství, nerozumíme mechanismu vzniku fanatismu a to je samozřejmě obrovský problém. Školství řeší křesťanství a sektářství v křesťanství, ostatní náboženství nezvládá, neučí a je velmi smutné, že to neznají ani rodiče dětí, které se mnohdy do vlivu sekt dostávají díky neuspořádaným vztahům v rodině. 

Teroristické činy bez sebevražd umí páchat každý zbabělec, byť sebevražedné útoky jsou taktéž zbabělé. Terorismus nepáchaly jen teroristické organizace podporované z východu tedy např. komunistická ETA, ale byly to i nacionální teroristické organizace jako IRA, která ještě v roce 1999 byla velmi aktivní a město Londondery v té době bylo městem rozděleným na dvě poloviny a atmosféra v Belfástu byla plná napětí a oranžovo zelené (náhodně zvolené barvy oblečení) budily velké emoce. 

Tedy buďte v naprostém klidu, terorismus na západě z velké části vymizel právě díky tomu, že se demokratizovala východní Evropa a současný terorismus je proti tehdejším teroristickým útokům naštěstí jen slabý odvar. To, že teroristické útoky nevymizí nikdy úplně je smutná realita světa. 

Moje vnímání světa je přes mojí zkušnost s totalitou, která vychovávala teroristy proti demokratickému světu a teroristické činy mnohdy přímo páchala.  Moje vnímání světa nevytváří spiklenecké teorie, neboť jsem jednoznačně přesvědčen, že mi občané demokratických států nechtějí nijak ubližovat, taková je moje zkušenost s nimi, ale mám bohužel také zkušenost s Rusy, neb jich tu bylo 500 000 a měl jsem je "za humny", mám zkušenost s kriminalitou východních národností, atd. a především bytostnou zkušenost s totalitou v ČSSR. 

Kvóty pocházejí logicky z toho, že vnitřní prostor EU nemá hranice, nic složitého, komplikovaného na tom není. To, že se logicky kdokoliv migrující do EU bude snažit získat místo ve velké zemi EU - Německo, Francie, Anglie, Itálie, Španělsko a možná Polsko, je z jednoduchého důvodu, má tam větší potenciál na uplatnění ve své profesi a a benefitem je naučení se jazyku, který následně bude moci uplatnit. Čeština je skutečně k ničemu, co si budeme nalhávat, uplatnění češtiny je prakticky nulové. 


Nepřihlášený uživatel

#69808 Re: Zeman projevem opět prokázal, jak povrchním ubožákem je.....

2015-12-30 12:38

#69804: Patriot -  

 ....jeho parafráze nacistického hesla na konci projevu je vrcholem ubohosti, který by neměl zůstat bez odezvy Sněmovny a Senátu. 


Nepřihlášený uživatel

#69810 Re: Jděte s tou ruskou trollí propagandou k šípku....

2015-12-30 13:27

#69809: CNtv -  

....vždyt to jsou jen a jen bláboly, které dnes řeknou a zítra je další dementují a tak pořád dokola, aby vznikl dojem, že pravda neexistuje. 

Co je na stanici nezávislého? Má snad v regionech vlastní zpravodaje? Existuji vůbec nějací lidé, kteří dodávají informace a mají skutečné jméno a existují? Okud je placena? Jaká je redakční rada? Jak prověřuje pravdivost zveřejňovaných informací? Přihlásila se k dodržování zákonů této země, tedy např. nešíření poplašných zpráv? Znáte autory zpráv?  

Pokud nic z výše uvedeného nejste schopne dohledat, tak na stanici není nic nezávislého ale naopak velmi závislého a to s největší pravděpodobností na Rusku. 

 


Nepřihlášený uživatel

#69811 Bylo to snad jinak? Miloš Zeman není ruským trollem?

2015-12-30 14:10

Cirkus Zeman: prezidentův rok proběhl
ve stylu trenek, prověrky, radikálů

 Zšeřelý bar je plný newyorských Rusů. Všichni do jednoho vytleskávají rytmus, sálem zní písnička pohádkového krokodýlka: „Ja igráju na garmóškje u prachóžich na vidů...“ Oslavenec vstává a nadvakrát sfoukává svíčky ze svého narozeninového dortu, pak se po gerojsku buší v prsa. Odměnou mu je potlesk vstoje. Ano,českémuprezidentovi Miloši Zemanovi jeho Rusové rozumějí.
 


Tuhle absurdní scénku, kterou by člověk mohl omylem zařadit do divadelní hry jiného polistopadového prezidenta, přinesla Zemanova zářijová návštěva největšího amerického města. Výjev z baru zcela zastínil skutečný cíl cesty českého státníka za oceán: Valné shromáždění OSN. Zatímco s Barackem Obamou stihl jen letmý „handshake“ pro fotografy, s exponenty Moskvy to rozjel jako za sovětských časů.

To, že Miloš Zeman bude mít u "agentury" SANEP velkou důvěru je logické, už jen letmý pohled do účetních uzávěrek "frimy" SANEP, tedy jakéhosi one - man - show jasně určuje jak "firma" funguje. S obratem 2 mil. korun :-) a nulovým ziskem nepřetřžitě od vzniku firmu je firmou vskutku super důvěryhodnou :-). 


Nepřihlášený uživatel

#69812 Snad nám rok 2016 přinese odchod Bureše alias Babiše do karusele.....

2015-12-30 15:04


Nepřihlášený uživatel

#69813 To už tu zase jede komunistický realismus?

2015-12-30 15:18



‚Z Vysočiny na Hrad‘. Veleba obdivuje
poctu Zemanovi od lidového řezbáře


 



 
Králík

#69814 Re: Re: Jděte s tou ruskou trollí propagandou k šípku....

2015-12-30 15:19

#69810: - Re: Jděte s tou ruskou trollí propagandou k šípku.... 

 Myslím, že jsi kretén! Já na to koukám a je to nejlepší zpravodajství široko daleko!


Nepřihlášený uživatel

#69815 Re: Re: Re: Jděte s tou ruskou trollí propagandou k šípku....

2015-12-30 15:25

#69814: Králík - Re: Re: Jděte s tou ruskou trollí propagandou k šípku.... 

 Tak to je naprosto logické, že je pro vás ruská trollí propaganda to "nejlepší široko daleko" co jíného by se také od vás dalo čeka :-) ruský trolle. Vaše příspěvky jsou přece systézou blábolů z ruské trollí propagandy, nebo to snad vidíte jinak? :-). 

Mimochodem, dejte k lepšímu redakční radu oné "nezávislé televize", zpravodaje, jejich financování, atd. atd. to si opravdu velmi rád přečtu. 

BIS to tady má navíc velmi jednoduché, registrátor ruských trollích webů je tu v podstatě jedna osoba, která servery dokonce i provozuje :-) a vypracovala se tato one-man-show až na neuvěřitelných 9 mil. obratu :-). 


Nepřihlášený uživatel

#69816 Je dobré říci, že dlouhodobě obvyklý počet imigrantů do EU je 500 000.

2015-12-30 15:38

Tito lidé dlouhodobě zajišťovali stabilní počet lidí v EU. 


OSN: Přes moře letos do Evropy dorazil milion uprchlíků. Nejvíce jich prošlo přes Řecko

pan Hnědý

#69817 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije Izrael

2015-12-30 17:16

#69807: - Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije Izrael 

 

A odkud ta "fakta tajných služeb" znáte vy? :-).... Ty fakta občas tajné služby pustí médiím nebo zveřejní ve výroční správě. Stačí si je přečíst nebo vyhledat na internetu, ale to takový blb zřejmě nezvládá nebo to nedokáže pochopit, ten si vystačí s tím, co mu předloží v kavárně....

 

 

Vždyť jste naprosto směšný. Západ je úžasný dokonce stále i pro nás krásou měst vesnic, upraveností, čistotou, je velmi obtížné dovést do Evropy "teroristu" aby ten teroristou stále zůstal. Proto teroristické činy vždy spáchali fanatici zde vyrostlí.....

například poslední útok ve Francii spáchali i teroristé z řad nových migrantů..

Otázka je, proč je nutné tento muslimský terorismus importovat do Evropy ? Přirovnal bych to ke 100 sklenicím vody, kde dvě, tři sklenice budou otrávené jedem, jistě nenecháte pít z těchto 100 pohárů své děti, příbuzné. Ano riziko je malé, ale je nelogické toto riziko podstupovat a vůbec takové poháry si zanášet do bytu. No a Eu se dokonce tváří, že je to nesolidární a sobecké, že i nové státy z postkomunistické východní Evropy,  jak nás teď s despektem označují, nechtějí si zanést i jedovaté poháry do svého příbytku.

 

ETA a IRA ...současný islámský fundamentalimus a terorismus je nebezpečnější, to musí vidět i největší blb, že společenské dopady jsou (pro svobodu a demokracii) a budou nesrovnatelné, třeba už jen posílením nacionalistických stran, a pak se blbové budou divit....ale jsou i tací kteří tvrdí, že to ekonomice prospěje, a že se na tom dá vydělat (a třeba na tom participují neziskovky, což je miliardový byznys), to je do jisté míry pravda, ale třeba za cenu teroristických útoků..

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#69818 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije Izrael

2015-12-30 17:44

#69817: pan Hnědý - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije Izrael 

 Vy ale vyhledavate na ruských trillich serverech.

ETA byla sakra nebezpečná , chtěla zaves komunismus v casti Španělská, tedy chtěli ovladnou stát a zavést totalitu. Tedy vazte rusky trolle slova o vás menší nebezpecnosti.


Nepřihlášený uživatel

#69819 Re: Re: Re: Ať žije Izrael

2015-12-30 18:25


Nepřihlášený uživatel

#69820 Re: Re: Re: Jděte s tou ruskou trollí propagandou k šípku....

2015-12-30 18:29


Nepřihlášený uživatel

#69821 MY AMERICANE JSME VSUDE DOMA ........

2015-12-30 19:48


Nepřihlášený uživatel

#69822 Před časem jsem vtipkoval, jestli se v rusákově budou do konce roku nakupovat.....

2015-12-30 21:33

....skutečné peníze tedy USD za 75 ruských bonů a dnes nakupují za 73,5, tedy v podstatě krachují a už to v podstatě nikoho vůbec nezajímá. 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

Co vy jste za bolševický zmrdy, havloidi?

#69823

2015-12-30 21:34

Tomáš Halík odsouhlasil posrpnovou politiku strany a agilně plnil vše, co komunistům na očích viděl. Zastupoval vedoucího Brigády socialistické práce, byl důvěrníkem ROH, absolvoval podnikové školení pro nestraníky a dvouleté studium stranického vzdělávání a dokonce vzorně zahajoval školení nestraníků. V NDR absolvoval kurs sociálně psychologického výcviku.


Nepřihlášený uživatel

#69824

2015-12-30 22:03

Premiér Sobotka nikdy v reálném životě nebyl a lidem se raději vyhýbá

 


Nepřihlášený uživatel

#69825

2015-12-30 23:43

Putin vydal varování: Připravte se, dolar se zhroutí v roce 2016!