MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnědý

#69817 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije Izrael

2015-12-30 17:16

#69807: - Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije Izrael 

 

A odkud ta "fakta tajných služeb" znáte vy? :-).... Ty fakta občas tajné služby pustí médiím nebo zveřejní ve výroční správě. Stačí si je přečíst nebo vyhledat na internetu, ale to takový blb zřejmě nezvládá nebo to nedokáže pochopit, ten si vystačí s tím, co mu předloží v kavárně....

 

 

Vždyť jste naprosto směšný. Západ je úžasný dokonce stále i pro nás krásou měst vesnic, upraveností, čistotou, je velmi obtížné dovést do Evropy "teroristu" aby ten teroristou stále zůstal. Proto teroristické činy vždy spáchali fanatici zde vyrostlí.....

například poslední útok ve Francii spáchali i teroristé z řad nových migrantů..

Otázka je, proč je nutné tento muslimský terorismus importovat do Evropy ? Přirovnal bych to ke 100 sklenicím vody, kde dvě, tři sklenice budou otrávené jedem, jistě nenecháte pít z těchto 100 pohárů své děti, příbuzné. Ano riziko je malé, ale je nelogické toto riziko podstupovat a vůbec takové poháry si zanášet do bytu. No a Eu se dokonce tváří, že je to nesolidární a sobecké, že i nové státy z postkomunistické východní Evropy,  jak nás teď s despektem označují, nechtějí si zanést i jedovaté poháry do svého příbytku.

 

ETA a IRA ...současný islámský fundamentalimus a terorismus je nebezpečnější, to musí vidět i největší blb, že společenské dopady jsou (pro svobodu a demokracii) a budou nesrovnatelné, třeba už jen posílením nacionalistických stran, a pak se blbové budou divit....ale jsou i tací kteří tvrdí, že to ekonomice prospěje, a že se na tom dá vydělat (a třeba na tom participují neziskovky, což je miliardový byznys), to je do jisté míry pravda, ale třeba za cenu teroristických útoků..

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#69818 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije Izrael

2015-12-30 17:44:54

#69817: pan Hnědý - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ať žije Izrael 

 Vy ale vyhledavate na ruských trillich serverech.

ETA byla sakra nebezpečná , chtěla zaves komunismus v casti Španělská, tedy chtěli ovladnou stát a zavést totalitu. Tedy vazte rusky trolle slova o vás menší nebezpecnosti.