MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#67429 Re: Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty....

2015-12-06 20:57

#67423: - Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty.... 

 Tyto limity nejsou definovány ve volebním zákoně ani v ústavě, tedy nemohl tímto porušit zákon, jinak by musel zasáhnout ústavní soud. Proč kontaminujete úsilí chudáků lumpenkavárníků zjevnou lží? To jim moc nepomáháte. Možná chcete překonat kriterium Goebelse který razil tezi že stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Přeplnil jste toto jeho kritérium už asi 200 násobně. Akorát že je to pořád prašivá lumpenkavárenská lež.

Zvolení pana Zemana bylo tudíž jedinou skutečně demokratickou volbou prezidenta u nás, což popřít nikdy nemůžete. Ale vsadím se že lhát zde budete na věky, dokud se server nesoucí službu petice24 nezruší. Měl by jste jít zpitovat svědomí někam pod stůl, nebo přehodnotit vlastní imbecilitu.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67432 Re: Re: Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty....

2015-12-06 21:06:13

#67429: - Re: Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty.... 

 To se velmi pletete a pečlivě si Zákon o volbě prezidenta republiky přečtěte tři limity, které jsem uvedl jsou nepřekročiteln a jedinou sankcí z porušení Zákona o volbě prezidenta republiky je vyřazení z voleb, žádná jiná není definována. Zeman se za lži o protikandidátovi omlouval, ale lež provedl a tato lež byla hanebná, tedy fatálně porušil už jen tímto Zákon o volbě prezidenta republiky a Nejvyšší správní soud jej měl okamžitě vyloučit z voleb. 

(3) Veškeré finanční operace, jimiž se financuje volební kampaň, se uskutečňují prostřednictvím volebního účtu. Finanční prostředky uložené na volebním účtu lze užít pouze na financování volební kampaně.

(2) Volební kampaň musí probíhat čestně a poctivě, zejména nesmí být o kandidátech zveřejňovány nepravdivé údaje.

Vy hovoříte o tom co je a není ve volebním zákoně a Ústavě, aniž byste je kdy četl? Vy jste blázen, Ústavní soud by řešil velezradu a to ještě bohužel jen tehdy, pokud by podnět podal senát společně se Sněmovnou odhlasováno ústavní většinou - tuším. 

Porušení volebního zákona jak jsem již psal má řešit Nejvyšší správní soud a ten z mého pohledu selhal, přičítám to i tomu, že jej po jistou dobu vedl dnešní ruský troll Vyvadil.