MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#67426 Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman na sebe lije kýble vlastních exkrementů, kdykoliv promluví...

2015-12-06 20:41


Nepřihlášený uživatel

#67427 Re: Hned se vyjasňuje proč po Krymu ruští okupanti pobíhali se symbolem komunistického teroru.....

2015-12-06 20:48

#67413: -  

 ....na rukou, tedy s rudými páskami. Taky se hned vyjasňuje proč je tak oblíbenou vlajkou v rusku ta rudá se srpem a kladivem.  U nás je dokonce tento komunistický symbol stejně trestný jako nacistická vlajka se svastikou, přestože zatím police proti tomuto komunistickému symbolu zasahuje méně. 

Váš pohled na KGBáka a komunistu V.I.Putina, tedy z hlediska našeho právního řádu dokonce člověka aktivně se podílejícího na zločineckém režimu v jeho zločinecké represivní struktuře, je vskutku poněkud zvláštní a především neslučitelný s naším právním řádem a Ústavou. 

Kdy se stalo, že komunistický zločinec, KGBák Putin přerodil v demokrata? Když si upravoval Ústavu Ruska tak, aby mohl být v úřadě libovolně dlouho? 


Nepřihlášený uživatel

#67428 Re: Re: Hned se vyjasňuje proč po Krymu ruští okupanti pobíhali se symbolem komunistického teroru...

2015-12-06 20:53

#67427: - Re: Hned se vyjasňuje proč po Krymu ruští okupanti pobíhali se symbolem komunistického teroru..... 

 Symbol komunistického teroru jsou rudé karty v rukou havloidů, vesměs bývalých bolševiků. Nyní největších bolševikobijců v převlečených kabátech.


Nepřihlášený uživatel

#67429 Re: Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty....

2015-12-06 20:57

#67423: - Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty.... 

 Tyto limity nejsou definovány ve volebním zákoně ani v ústavě, tedy nemohl tímto porušit zákon, jinak by musel zasáhnout ústavní soud. Proč kontaminujete úsilí chudáků lumpenkavárníků zjevnou lží? To jim moc nepomáháte. Možná chcete překonat kriterium Goebelse který razil tezi že stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Přeplnil jste toto jeho kritérium už asi 200 násobně. Akorát že je to pořád prašivá lumpenkavárenská lež.

Zvolení pana Zemana bylo tudíž jedinou skutečně demokratickou volbou prezidenta u nás, což popřít nikdy nemůžete. Ale vsadím se že lhát zde budete na věky, dokud se server nesoucí službu petice24 nezruší. Měl by jste jít zpitovat svědomí někam pod stůl, nebo přehodnotit vlastní imbecilitu.

 


Nepřihlášený uživatel

#67430 Re: Re: Re: Hned se vyjasňuje proč po Krymu ruští okupanti pobíhali se symbolem komunistického teror

2015-12-06 20:59

#67428: - Re: Re: Hned se vyjasňuje proč po Krymu ruští okupanti pobíhali se symbolem komunistického teroru... 

 Na tom jistě těžko shodneme, neboť já se domnívám, že bývalí komunisté volili post-bolševickou ODS z velké části a pak logicky socany s komunisty přímo ve vedení strany. ODS volili proto, že jim Klaus dal "rozhřešení" z jejich bolševických hříchů komunistických schůzí, mávátek, udavačství atd. tedy udělal z nich oběti komunistického režimu nikoliv přisluhovače. ODS je ale "zklamala" jako KSČ, přišel Bureš alias Babiš zopakoval trik, opět z nich udělal "oběti" tentokrát ale té "zločinecké ODS" opět nechtěli být spolupachateli, navíc už to znali, jak snadné je říci, já nejsem pachatel, nikdo nevěděl, že jsem volil ODS a ti co to věděli tak jsou přece také oběti :-).  Tedy bývalí bolševici dnes volí ANO StB a tedy bohužel z velké části volili i soudruha Miloše Zemana na radu komunisty Klause. 


Nepřihlášený uživatel

#67431

2015-12-06 21:02










Dostal jsem kvantum dopisů s žádostí, abych odvolal Sobotku, řekl Zeman






Nepřihlášený uživatel

#67432 Re: Re: Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty....

2015-12-06 21:06

#67429: - Re: Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty.... 

 To se velmi pletete a pečlivě si Zákon o volbě prezidenta republiky přečtěte tři limity, které jsem uvedl jsou nepřekročiteln a jedinou sankcí z porušení Zákona o volbě prezidenta republiky je vyřazení z voleb, žádná jiná není definována. Zeman se za lži o protikandidátovi omlouval, ale lež provedl a tato lež byla hanebná, tedy fatálně porušil už jen tímto Zákon o volbě prezidenta republiky a Nejvyšší správní soud jej měl okamžitě vyloučit z voleb. 

(3) Veškeré finanční operace, jimiž se financuje volební kampaň, se uskutečňují prostřednictvím volebního účtu. Finanční prostředky uložené na volebním účtu lze užít pouze na financování volební kampaně.

(2) Volební kampaň musí probíhat čestně a poctivě, zejména nesmí být o kandidátech zveřejňovány nepravdivé údaje.

Vy hovoříte o tom co je a není ve volebním zákoně a Ústavě, aniž byste je kdy četl? Vy jste blázen, Ústavní soud by řešil velezradu a to ještě bohužel jen tehdy, pokud by podnět podal senát společně se Sněmovnou odhlasováno ústavní většinou - tuším. 

Porušení volebního zákona jak jsem již psal má řešit Nejvyšší správní soud a ten z mého pohledu selhal, přičítám to i tomu, že jej po jistou dobu vedl dnešní ruský troll Vyvadil. 


Nepřihlášený uživatel

#67433 Re:

2015-12-06 21:09

#67431: -  

 To legrační, nic takové soudruh Zeman ovšem udělat nemůže, tedy jeho drzost takovou věc prohlásit jen dokazuje, jakým je idiotem a člověkem, který si myslí, že Ústava je tu od toho, aby jí porušoval protože si myslí, že mu k tomu dává pravomoc neodpovědnost a absolutní beztrestno, ale to jej a jen součást celé Ústavy, tedy i to, že musí při výkonu fuknce dodržovat všechny zákony a to je napsáno daleko dříve, než ona neodpovědnost a beztrestnost. Tedy i jen náznak, že by snad mohl naprosto svévolně vyhovět nějakým zmateným nesmysům o odvolání premiéra je již páchání velezrady. 


Nepřihlášený uživatel

#67434 Re:

2015-12-06 21:20

#67431: -  

 Co si o sobe myslis ty vandraku od Kolina. Na Hrad jsi se vetrel jako muslim do nebe ale ten  hrad Ti ty stary vozralo nepatri. Ty jiz neodvolas ani slecnu zubatou ktere si na tebe naklepava kosu ty zombie ZEMANSKY.


Nepřihlášený uživatel

#67435 Re:

2015-12-06 21:20

#67431: -  

 Proč o tom idiot Zeman vlastně informuje a jasně to nekomentuje, že dokonce už takové vybízení prezidenta k neústanvímu jednání je mírně řečeno na hraně Ústavnosti? 

Proč o tom informuje? To sděluje, že občane neznají Ústavu státu v kterém žijí nebo jí nerespektují? 

Informuje o tom snad proto, že chce spáchat velezradu a o něco takového se pokusit a omlouvat to neodpovědností z výkonu funkce a absolutní beztrestností? 

Proč o ten idiot shazuje tyto hloupé občany? Jedná se snad o jeho voliče? On snad dokonce s nimi souhlasí?  Je to snad jen další důkaz jeho extrémismu? 


Nepřihlášený uživatel

#67436 Re: Tedy on se ten idiot neohradil vůči tomu, aby jej občané vybízeli k porušování ústavy....

2015-12-06 21:29

#67431: -  

....on ten idiot dokonce "litoval" že tu pravomoc nemá.  Tedy Miloš Zeman by rád stejně jako komunisté nebo nacisté měnil ústavu kterou se dostal k moci tak, aby dokonce mohl odvolávat premiéra a tím rozpouštět vládu. To se komunistický nácek Miloš Zeman dokonce sám přiznává k tomu, že jeho myšlení i jednání je komunisticko -nacistické. 

„Kdyby si přečetl ústavu, tak zjistí, že bohužel a ještě jednou bohužel prezident nemá takovou kompetenci," odvětil Zeman. Premiéra může odvolat pouze v případě, že Poslanecká sněmovna vládě vyjádří nedůvěru. Předseda vlády také může podat demisi sám.


Nepřihlášený uživatel

#67437 Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman na sebe lije kýble vlastních exkrementů, kdykoliv promluví...

2015-12-06 21:44

#67426: - Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman na sebe lije kýble vlastních exkrementů, kdykoliv promluví... 

 Já jsem pro to, aby se z mého pohledu velezrádné jednání Miloše Zemana projednávalo před Ústavním soudem udělal dost, teď je řada na vás jeho voličích, abyste ho vykopali z Hradu a omluvili se svěm, kdo Zemana nevolili. 


Nepřihlášený uživatel

#67438 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty....

2015-12-06 21:58

#67432: - Re: Re: Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty.... 

 Ne pletete se vy, nebo záměrně soustavně lžete, na toto téma se vyjadřovali právníci veřejně mnohokrát:

"Soudci připomněli, že jakákoliv přímá volba je svázána nejen s pozitivním zdůrazněním vlastních předností, ale i s prvky negativních sdělení, která mají za cíl voliče odradit od volby protikandidáta. Samotné vedení negativní kampaně, které se soustředí na chyby, nevýhody či slabé stránky protivníka, není protizákonné, má ale své normativní hranice,“ zhodnotila Dostálová s tím, že NSS nemůže pískat všechny volební fauly, ale rozhodovat jen z hlediska (ne)platnosti voleb. Soud prohlásil, že nemůže a nechce být rozhodcem etiky."

 

 

 

No tak co vy grázle? Pořád budete lhát?

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#67439 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman na sebe lije kýble vlastních exkrementů, kdykoliv promluví...

2015-12-06 22:02


Nepřihlášený uživatel

#67440

2015-12-06 22:07

Hrdinská syrská vládní armáda s pomocí slavných ruských zbraní už žene islamisty z syrských měst a vesnic. Cesta vede od vítězství k vítězství!

Nepřihlášený uživatel

#67441 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty....

2015-12-06 22:12

#67438: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty.... 

 Zákon je naprosto striktní, nesmí lhát a Miloš Zeman se dokonce za lži omlouval a to je velmi vážná věc. Lež není upozonění na negativa oponenta, ale je to prostě lež. Zeman se také velmi obával vyřazení z voleb, neboť se jednalo o lež odpornou a skutečně v této lži osvědčil jeho odporné totalitní myšlení a jednání. 

U Zemana je navíc problém, že Zákon o volbě prezidenta republiky porušoval i v obou limitách týkajících se Volebního účtu - 3 mil. za kampaň byly zaplaceny naprosto mimo volební účet nezveřejnil, kdo tyto peníze uhradil, alespoň dle veřejně dostupných informací. Daleko horší je, že ovšem vedl kampaň aniž by měl volební účet založený s tím, že to "nebyla kampaň". 

Bohužel v porušování Ústavy, z mého pohledu, nebo chcete-li v pohybu na hraně ústavnosti pokračoval a stále pokračuje, viz. jeho dnešní vyjádření o tom, že dostává dopisy s výzvami "aby odvolal Sobotku" od kterých se nedistancoval a dokonce zalitoval, že takovou pravomoc nemá. Toto jednání i vyjadřování byste u Hitlera zaznamenal prakticky ve stejné podobě. 

S vyjádřením NSS jsem nesouhlasil tehdy a nesouhlasím s ním i dnes a to především proto, že vidím mnohá vyjádření a jednání Miloše Zemana minimálně na hraně ústavnosti a spratřuji v tom kontinuitu v jeho hanebném jednání v době kampaně. 

Tedy si odpusťe sprosťárny vůči mé osobě a zasaďte se, aby i Zeman řádně dodržoval Ústavu v celé její šíři v lepším případě aby abdikoval, případně se jeho celé působení v pozici spráce úřadu prezidenta republiky projednávalo před Ústavním soudem.  

(2) Volební kampaň musí probíhat čestně a poctivě, zejména nesmí být o kandidátech zveřejňovány nepravdivé údaje.

(3) Veškeré finanční operace, jimiž se financuje volební kampaň, se uskutečňují prostřednictvím volebního účtu. Finanční prostředky uložené na volebním účtu lze užít pouze na financování volební kampaně.

 


Nepřihlášený uživatel

#67442 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman na sebe lije kýble vlastních exkrementů, kdykoliv promluví..

2015-12-06 22:13


Nepřihlášený uživatel

#67443 Re: To vypadá jako kdybyste to opsal z nacistického týdeníku roku 1941

2015-12-06 22:37

#67440: -  

 ..................


Nepřihlášený uživatel

#67444 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman na sebe lije kýble vlastních exkrementů, kdykoliv promlu

2015-12-06 22:38


Nepřihlášený uživatel

#67445 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman na sebe lije kýble vlastních exkrementů, kdykoliv pr

2015-12-06 22:39

#67444: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman na sebe lije kýble vlastních exkrementů, kdykoliv promlu 

Vy člověče už ani nevíte co píšete, tedy běžte se udat, skutečně se vám velmi uleví. 

 


Nepřihlášený uživatel

#67446 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman na sebe lije kýble vlastních exkrementů, kdykoli

2015-12-06 22:47


Nepřihlášený uživatel

#67447 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman na sebe lije kýble vlastních exkrementů, kdy

2015-12-06 22:48


Nepřihlášený uživatel

#67448 Re: Re: To vypadá jak z kdybyste to opsal za nacistického týdeníku v roce 1941

2015-12-06 23:01

#67443: - Re: To vypadá jak z kdybyste to opsal za nacistického týdeníku v roce 1941 

V nacistickém týdeníku nic o slavných ruských zbraních nebylo. Z toho opisujete svoje útoky na Rusko a komunisty vy, havlisti.


Nepřihlášený uživatel

#67449 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman na sebe lije kýble vlastních exkrementů,

2015-12-06 23:06

#67447: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman na sebe lije kýble vlastních exkrementů, kdy 

 Taková individua, jako jste vy, by se neměla pohybovat mezi normálními lidmi.


Nepřihlášený uživatel

#67450

2015-12-06 23:11

Jsou tu nějaká nacistická prasata z USRAJINY?