MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#67266 Re:

2015-12-05 13:50

#67252: -  

 Europoslanec prý připravuje k celé záležitosti vyjádření. „Řekl, že žádný účet na jméno Ransdorf ve Švýcarsku v bance neměl a žádné peníze vybrat nechtěl. Řekl, že to je vše absolutní výmysl,“ dodala pro ParlamentníListy.cz jeho mluvčí. Prohlášení se prý dá očekávat, až Ransdorf dorazí ze Švýcarska do České republiky, což byl mělo být za deset až dvanáct hodin.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67275 Re: Re: Zatím to vypadá tak, že vyjádření asistentky a Ransdorfa....

2015-12-05 14:54:27

#67266: - Re:  

 ....je malinečko v rozporu s tím, co říkají lidé, kteří by o věci mohli něco vědět tedy lidé, u kterých je elementární předpoklad, že komunikují se švýcarskou policií. 

To, že Ransdorf bude tvrdit, že účet jeho není, je dnes vcelku zřejmé, peníze se vybrat nepodařilo a druhý pokus už se realizovat nebude. Administrovat účet jde i bez fyzické přítomnosti a je možné, že se to po čase podaří zase odblokovat a pokud se to podaří, tak to znamená, že peníze na něm jsou "čisté" a mohou se tedy převést z účtu na účet, tedy v uvozovkách "jedním pověstným kliknutím" - bude stačit jen vyzvednou nové certifikáty k účtu a to bude moci udělat prakticky kdokoliv kdo k tomu bude mít plnou moc. 

Na otázku, co dělal v bance a proč byl zadržen Ransdorf odpoví pravděpodobně, že mluvil česky a policie, když zatýkala venku před bankou Slováky si jej pravděpodobně spletla a myslela si, že je jejich komplic. Případně to dokonce vysvětlí tak, že jim před bankou vysvětloval např. cestu a v tom je zatkla police, protože si je asi s někým spletla. 

Možností je celá řada, základem je - účet není můj, policie mne zatka omylem s lidmi, které neznám, oslovili mne na ulici, do banky jsem vůbec nesměřoval. Pokud kdokoliv tvrdí cokoliv jiného, je to lež.