MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#67275 Re: Re: Zatím to vypadá tak, že vyjádření asistentky a Ransdorfa....

2015-12-05 14:54

#67266: - Re:  

 ....je malinečko v rozporu s tím, co říkají lidé, kteří by o věci mohli něco vědět tedy lidé, u kterých je elementární předpoklad, že komunikují se švýcarskou policií. 

To, že Ransdorf bude tvrdit, že účet jeho není, je dnes vcelku zřejmé, peníze se vybrat nepodařilo a druhý pokus už se realizovat nebude. Administrovat účet jde i bez fyzické přítomnosti a je možné, že se to po čase podaří zase odblokovat a pokud se to podaří, tak to znamená, že peníze na něm jsou "čisté" a mohou se tedy převést z účtu na účet, tedy v uvozovkách "jedním pověstným kliknutím" - bude stačit jen vyzvednou nové certifikáty k účtu a to bude moci udělat prakticky kdokoliv kdo k tomu bude mít plnou moc. 

Na otázku, co dělal v bance a proč byl zadržen Ransdorf odpoví pravděpodobně, že mluvil česky a policie, když zatýkala venku před bankou Slováky si jej pravděpodobně spletla a myslela si, že je jejich komplic. Případně to dokonce vysvětlí tak, že jim před bankou vysvětloval např. cestu a v tom je zatkla police, protože si je asi s někým spletla. 

Možností je celá řada, základem je - účet není můj, policie mne zatka omylem s lidmi, které neznám, oslovili mne na ulici, do banky jsem vůbec nesměřoval. Pokud kdokoliv tvrdí cokoliv jiného, je to lež. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67290 Re: Re: Re: Zatím to vypadá tak, že vyjádření asistentky a Ransdorfa....

2015-12-05 19:12:20

#67275: - Re: Re: Zatím to vypadá tak, že vyjádření asistentky a Ransdorfa.... 

 ....je malinečko v rozporu s tím, co říkají lidé, kteří by o věci mohli něco vědět tedy lidé, u kterých je elementární předpoklad, že komunikují se švýcarskou policií. 

????

O co to je za lidi, nějací grázlové co hrají TOPce na ruku?

 

Spekukujte si jak chcete.