MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#67251 Re: Tajemství pražské kavárny odhaleno

2015-12-05 12:23

#67242: Alibaba mohamedán s bombou na hlavě - Tajemství pražské kavárny odhaleno 

 To zní vkustku naprosto absurdně, přitom když si pomyslíte, s jakými lidmi se Ransdorf stýkal.  TOP by v takovém případě svého správce dokázala utajit naprosto dokonale a dokonce by byla daleko lepší než velké zpravodajské služby, které jsou schopny nasadit agenty do nepřátelského prostředí. 

Daleko pravděpodobnější je, že Ransdoft profitoval na tom, že je člen EP a tedy má diplomatický pas, může se "legálně" stýkat i s takovými kreaturami jako je Jakunin a tedy může pro ně díky obrovské důvěře, které se dostává diplomatickému pasu člen EP v administrativě EU zajišťovat právě kurýrní služby převozu hotovosti a nejen té. 

Věci jsou většinou tak jak jsou vidět, nikoliv tak, jak o nich lže RT a to nejen proto, že jednu lež RT hned překryje lží druhou, třetí, čtvrtou, aby dosáhle cíle, který má, tedy zmatku kdy si už čtenářům bude podezřelé naprosto vše a budou politikou znechuceni a nebudou jí sledovat. Nechají se ovlivnit povrchním hodnocení "sympatičnosti" tváře Asada, či divadelními představeními V.I.Putina. 

 


Nepřihlášený uživatel

#67252

2015-12-05 12:38

Kdo ještě věří prolhaným mainstreamovým médiím?

 

Miloslav Ransdorf je na cestě do Česka. Jeho asistentce Heleně Suché se podařilo s europoslancem za KSČM spojit. Řekl jí, že v Curychu nemá účet a ve Švýcarsku nebyl zadržen v souvislosti s výběrem peněz.

 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-05 12:40



Nepřihlášený uživatel

#67254 Re: Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komunista....

2015-12-05 12:47

#67248: - Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komunista.... 

 Vy se těch muslimskejch teroristů budete zastávat do tý doby, dokud vám neuříznou hlavy, havlističtí idioti. Ta tvoje opozice u toho násilného pokusu o převrat řvala Allah Akhbar.


Nepřihlášený uživatel

#67255 Re: Havloidi, proč útočíte na ty, kteří na rozdíl od vás, nepřevlékli kabáty?

2015-12-05 12:49

#67249: Havloidní prolhaná média už zase něco zkouší - Havloidi, proč útočíte na ty, kteří na rozdíl od vás, nepřevlékli kabáty? 

 Ale ten účet na něj byl napsán myslím si naprosto jasně, on neměl žádný problém s převodem peněz na jiný účet, ale byl trošku problém vybraž hotovost a on sám zjistil, že neví, co je pro něj větší riziko na životě, jestli vybrat nebo to celé profláknout teatrárlním nevýběrem. 

Nejlepší na věci je, že jako amorální komunista to dokonce ani neví v tuto chvili, jen bezpečně ví, že mu jde o život, v tom je si naprosto jist. 

Dokud ale budou peníze na účtu, tak mu nemohou (myslí si) zakroutit krkem, byť ani to není jistě stoprocentní vzhledem k možnému dědictví účtu, přestože je dnes již nejen svýcarské policii zřejmé, že peníze pochází z kriminální činnosti, není jisté, že se podaří zdoj prostředků dohledat přesvědčivě a je tedy možné, že stále existuje naděje, že se peníze z účtu podaří dostat a snažší to zatím vypadá s živým Ransdorfem než s mrtvým Randorfem a jeho dědicem i s ohledem na to, že evidentně potřebovali peníze vybrat rychle. 

Existuje také velmi pravděpodobná varianta, že jim část peněz Randorf ukradl a tedyd volí onu variantu, kterou jsem nastínil, dokud je zbytek na účtu a dokud jsou to miliardy nechají ho žít a to dokonce bych řekl i když je dnes zřejmé, že původ peněz a vazby např. na Zemana, Klause, Nejedlého, Mynáře budou částečně prozrazeny a bude tedy hrozit, že figura Zeman a jeho parta opustí politiku. 

Milníkem ovšem bude to, když Randorfa zavraždí, pak je jasné, že jsou pro ně cennější výše uvedené figury s politickou moci a to by byla zpráva špatná. To by pak bylo potřeba velmi pečlivě číst, co Randorf po sobě zanechal a že si takto jistil je jednoznačné. 

Stav mezi je logicky takový, že si budou "jisti" že se vazby mezi Zemanem, Klausem, Nejedlým a penězi podaří "utajit" a tedy poliltické figury ohroženy nebudou, pak Randorfovi zakroutí krkem, až ve schvili, kdy např. švýcarský soud rozhodne o tom, že peníze jsou z tresné činnosti a budou "znárodněny", což může trvat dva tři roky, během kterých se z ukradených bude snažit Ransdorf obrnit, proto je také s velkou pravděpodobností kradl. Kde je má a na koho, je otázka, pokud je to např. miliarda tak to se mu asi podařilo rozprostřít na několik pro něj zatím důvěryhodných osob.  

Co je ale naprosto jasné, že se Ransdorf namočil do opravdu odporných exkrementů. To už dnes ví nejen on, ale i celá jeho KSČM nejspíše velmi aktivně spolupracující s GRU a FSB. 


Nepřihlášený uživatel

#67256 Re: Re: Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komunista....

2015-12-05 12:57

#67254: - Re: Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komunista.... 

 Já se ve svém textu snad zastávám muslimů? Pokud vím, Asad se jako muslim tváří.  Kritizuji totalitu v Sýrii, která je naprosto zjevná, už jen tím, že v době Asadova režimu neexistovala opozice a neexistovali občané, kteří by nebyli za opoziční názory kriminalizováni či dokoce vražděni. Tedy i my dva se v klidu shodneme, že bez opozice demokracie neesistuje. 

Tedy nikdy v životě jsem se nezastal žádné totalitní ideologie, žádného diktátora a žádného totalitního jednání a to při žádném rozhovoru ani v žádném svém příspěvku. 

rambajs

#67257

2015-12-05 13:00

BĚŽTE DO HAJZLU , HAVLISTI BEZ MOZKU !!!


Nepřihlášený uživatel

#67258 Re: Ti ať klidně jdou...

2015-12-05 13:04

#67257: rambajs -  

 ....neb Havlista bez mozku neexistuje :-),  ale komunistů bez mozku jak předvedl Ransdorf je plná KSČM. 


Nepřihlášený uživatel

#67259 Re: Re: Re: Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komunista.

2015-12-05 13:06

#67256: - Re: Re: Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komunista.... 

 Ty se zastáváš muslimské vraždící "opozice" používající zbraně proti legitimnímu prezidentovi Asadovi za psychoopatického řevu Allah Akhbar. Ta samá muslimská opozice zavraždila za řevu Allah Akhbar ruského pilota na padáku, což je válečný zločin.


Nepřihlášený uživatel

#67260 Na Ransdorfovi je dnes naprosto zřejmé....

2015-12-05 13:11

....jak děsivě nebezpeční komunisté jsou a jak s děsivým objemem financí dokáží disponovat.  Zároveň je skvělé to, že se také dokáží, slovy komunisty Zemana "podělat" i díky tlaku, který pravděpodobně přišel z demokraticých zpravodajských služeb. Skvělá zpráva je také to, jak účinné jsou sankce a jak kvalitně odřízly s velkou pravdděpodobností ruské oligarchy z KGB od zdrojů, když se musí zdroje pokoušet přemísťovat v hotovosti. 


Nepřihlášený uživatel

#67261 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komuni

2015-12-05 13:23

#67259: - Re: Re: Re: Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komunista. 

 Nikoliv nikdy jsem nic takového neudělal a to mimo jiné proto, že netuším, kdo je opozice uznaná jako mírná či dokonce demokratická autoritou EU tedy Evropskou radou a následněp toto procesováno v rámci EK , byť se ledacos dá dozvědět na serveru demagog.cz k Zemanovým posledním lžím i s odkazy na dokumenty EU a OSN, které také definují opak, tedy především dokumenty OSN definující teroristické organizace. 

Tedy jak je z mých textů dokonce nikdy jsem se skutečně nezastal ani jediné části demokratické opozice v Sýrii, přestože je nejen dle EU ale i OSN ustavena summitem v Dauhá a není rozporována natož aby byla označena OSN za teroristickou organizaci. 

Originá je na demagog.cz diskuse k posledním Zemanovým lžím, v kopii ponechávám jen tři povolené odkazy. 

Za nejvyšší autoritu mezi rozdrobenou syrskou opozicí je považována Národní koalice syrské revoluce a opozičních sil (angl. National Coalition for Syrian Revolutionary and Opposition Forces). Hlavní syrské opoziční frakce se sjednotily v listopadu v roce 2012 na summitu v katarském Dauhá. 

Krátce po dosažení konsenzu mezi opozičními silami uznala Evropská unie syrskou opoziční koalici jako legitimní. 

Dle oficiálního webu koalici tvoří 114 členné parlamentní shromáždění, které tvoří zástupci následujících skupin:Svobodná syrská armáda (angl. Free Syrian Army)Syrská národní rada (angl. Syrian National Council)Demokratický blok (angl. the Democratic Bloc)Revoluční hnutí (angl. the Revolutionary Movement)Syrská revoluční generální komise (angl. Syrian Revolution General Commission)

Zmíněné skupiny Al-Káida a an-Núsra jsou obecně považovány za teroristické a obě se nalézají na seznamu teroristických skupinamerického ministerstva zahraničí a na sankčním listu OSN. 

An-Núsra je opoziční uskupení bojující proti vládě Bašára Assada, nicméně se v žádném případě nejedná o demokratickou opozici. An-Núsra je jihadistická skupina částečně spolupracující s Al-Káidou, která vznikla v roce 2011 za přispění Islámského státu. 

V říjnu 2015 jeden z vrchních představitelů Národní syrské koalice vyzval an-Núsru k přerušení vztahů s Al-Káidou a k zastavení další destrukce Sýrie. Nicméně šlo pouze o jednostrannou výzvu a an-Núsra není součástí syrské demokratické opozice. An-Núsra s demokratickou opozicí nespolupracuje formálně ani fakticky, nelze ji tedy k ní řadit. Oba subjekty mají společný pouze zájem na ukončení dosavadního režimu. V celé Sýrii působí řada opozičních skupin vůči Asadovu režimu, nelze je ovšem chápat jako jednotlivý celek. 

 

 

Alibaba mohamedán s bombou na hlavě

#67262 Re: Re: Tajemství pražské kavárny odhaleno

2015-12-05 13:26

#67251: - Re: Tajemství pražské kavárny odhaleno 

 Jé, vy jste na to přišel, že je to absurdní.....Teď ještě přijít na propagandu pražské kavárny, CNN, USA, EU, je zajímavé, že té si nevšímáte, na rozdíl od ruské, která je rovněž skutečná. Po 25 letech, pořád tu vidím hon na skutečné nebo domnělé komunisty, ale nevidím všímání si nastolovování nedemokratické korporátní globální nadvlády, která je financována bohužel převážně židovskými obchodníky...vše k tomu směřuje včetně vyvolání války - o sestřelení ruského letadla Tureckem USA věděli dopředu- chování USA na mezinárodním poli, je katastrofální, rozvrat v islámských zemích a oslabení sekularizace islámských států je zřejmé. Evropa má padnout za obět této politice a muslimská imigrace má k tomu přispět. Toto se sice může zdát rovněž absurdní, ale je to ideální scénář zájmů USA. Nakonec je třeba najít nějakého nepřítele, tím ideálním se jeví autoritářské Rusko, proto je taky tak oblíbeným, byť někdy oprávněným, terčem pražské kavárny...


Nepřihlášený uživatel

#67263 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komuni

2015-12-05 13:28

#67259: - Re: Re: Re: Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komunista. 

 Legitímního na Asadově politické moci není skutečně vůbec nic z hlediska toho, jak se dnes díváme na legitimitu politické moci a jak jí dokonce Asad prezentuje, tedy parlamentem, vládou, volbami, nikdo jej nenutí hrád divadlo, že je demokratem, ale on to hraje, on o sobě neprohlásí, že je diktátor potírající opozici. Proč tedy to divadlo hraje, jaký k tomu má důvod? Je to záhada. On chce komunikovat s demokratickým světem, s OSN atd. jako demokrat, ale je prokazatelně dikátorem. Ať to přizná a je po šaškárně. Pokud bude diktátor, který nebude vraždit a bude skutečně respektovaný diktátor neohrožující své sousedy, není to nic pěkného, ale není důvod to řešit např. v RB OSN. 


Nepřihlášený uživatel

#67264 Re: Re: Re: Tajemství pražské kavárny odhaleno

2015-12-05 13:39

#67262: Alibaba mohamedán s bombou na hlavě - Re: Re: Tajemství pražské kavárny odhaleno 

 Proč by demokratický svět dělal propagandu? To, že prezentuje demokracii jako správný způsob správy veřejného prostoru je logické a správné. To, že se stává že na správnost demokratické správy veřejného prostoru upozorňuje v kontrastu s totalitami není propaganda. Je upozoněno na kontrast toho, jak to také může vypada, např. proto, že občané USA totalitu nikdy na vlastní kůži nepoznali, přestože mnozí předkové dnešních američanů zažily jiné oškollivé věci. 

Bohužel se žádný hon na skutečné ani domělé komunisty v ČR nekoná a to přesto, že propagace komunistické ideologie je trestným činem. Disproporce v postihování propagace komunistické ideologie a komunistického zřízení a jiných ideologií je bohužel propastná a jsem jednoznačně přesvědčen, že zákon by měl být i v této věci naplněn. I z Ransdorfova případu je zřejmé, jak nebezpeční komunisté stále jsou. 

Vaši skepsi k vlastníků velkých finančních objemů nesdílím. Jsem např. velmi rád, že člověk zvyklý nakládat s miliardami dolarů Bill Gates naprosto veřejně sděluje, do čeho tyto peníze investuje a to dokonce jak ty firemní - to sděluje svým investorům pomocí povinných  i dobrovolných dokumentů, které Microsoft vydává, tak i ty soukromé, které dnes v masovém měřítku miliard iinvestuje do obnovitelných zdrojů energie. To pobažuji za mravnou správu prostředků, které Bill Gates vydělal a co více, jeho správa má mantinely dané nejen zákony USA a jednotlivými státy kde podniká. 

Jsem přesvědčen, že vaše fantasmagorie o tom, že má Evropa padnout atd. Proč? K čemu by to bylo občanům USA či kterémukoliv politikovi USA? Jak by si tím pomohl? Potřebuje to k tomu aby byl zvolen na 4 roky? 

Putin se dostal pod obrovská tlak, neboť Rusko přivedl na hranici krachu a vzhledem k tomu, že si změnil ústavu tak, že může vládnout na doživotí, tak asi na doživotí vládnout chce i když kvůli tomu rozpoutává války a masivně propagandou masíruje Rusy. Výsledek je, že mu za pět let nejspíše už emigravala kompletně jedna generace všech vysokoškoláků, kteří za tu dobu v Rusku absolvovali vysoké školy a to je mírně řečeno "masakr". 

Doba, kdy poptávka po ropě a plynu bude prudce klesat se přiblížila velmi blízko. Již dnes je uhlí tak levné, že se je vyplatí dováže lodí z USA.  Masivně se tedy přiblížila doba, kdy Rusko nebude mít co prodávat a je velmi pravděpodobné, že především nebude moci rentabilně těžit, tedy nebude Rusko na pokraji krachu, ale bude krachovat. 

http://mission-innovation.net/countries/

Jen Bill Gates jako jednotlivec investoval 2 mld. dolarů do vývoje!!!, kolik investují ostatní? V ČR občané za aplikaci obnovitelných zdrojů zaplatí  dle snad důvěryhodného odhadu 40 mld. korun ročně, byť se mi to zdá strašně moc, byly by to cca 3-4 % HDP, což se jeví jako hloupost.  

http://www.breakthroughenergycoalition.com

Totalitní Rusko se samo vyřadilo a vyzařuje z rodiny standardních zemí, které neohrožují svět. Putin si opět asi myslí, že se mu technologie podaří ukrást, zkopírovat, ale díky masivní emigraci dokonce ani nebude mít potřebné odborníky na zkopírování natož, aby byli schopni uvést technologie do praxe. 

Dnes navíc začala Amerika létat do kosmu za deseti včerejší ceny díky úspěšnému návratu nosné rakety. 

https://www.blueorigin.com

Rusko dnes ani nemá kosmodrom a v "novém" kosmodromu dokonce ani nemá halu, kde bylo Rusko schopno kompletovat rakety, tam dovedl populista Putin Rusko.

 


Nepřihlášený uživatel

#67265

2015-12-05 13:40

Tohle se v Sýrii nedělo, to chce "umírněná opozice" ................ „Já nezabila!“ křičela žena přímo na ulici, než jí usekli hlavu mečem. Vítejte v Saúdské Arábii........ objevilo se video barmské ženy, která křičela „Já nezabila!“ až do momentu, kdy jí usekli hlavu. Mečem. Na ulici.............. a SA je největší kámoš soudruhů z USA....... Dva konkrétní případy pak vyvolaly vlnu nevole na mezinárodní úrovni. Jedním z nich je Ali al-Nimr, šíitský demonstrant, který byl k trestu smrti odsouzen již ve svých sedmnácti letech a údajně byl donucen doznat se ke zločinům, které sám nespáchal.

Druhým je pak Ashraf Fayadh, umělec a básník, jenž byl odsouzen k smrti za knihu básní, jež napsal před několika lety. Podle odborníků OSN na lidská práva je tento rozsudek v přímém rozporu s mezinárodní dohodou o lidských právech.

„Rozsudek smrti proti Fayadhovi je zatím posledním příkladem nedostatku tolerance ku svobodě vyznání a pokračující perzekuce lidí s otevřenou myslí, ke které v Saúdské Arábii dochází,“ říkají umělci, kteří se postavili za Fayadha. Na Twitteru se dokonce objevilo přirovnání rozsudku k postupu Islámského státu. Uživatele, který tuto poznámku napsal, chtěla Saúdská Arábie žalovat


Nepřihlášený uživatel

#67266 Re:

2015-12-05 13:50

#67252: -  

 Europoslanec prý připravuje k celé záležitosti vyjádření. „Řekl, že žádný účet na jméno Ransdorf ve Švýcarsku v bance neměl a žádné peníze vybrat nechtěl. Řekl, že to je vše absolutní výmysl,“ dodala pro ParlamentníListy.cz jeho mluvčí. Prohlášení se prý dá očekávat, až Ransdorf dorazí ze Švýcarska do České republiky, což byl mělo být za deset až dvanáct hodin.

Mafiánský stát

#67267

2015-12-05 13:52

Proč byl Janoušek na čas z vězení propuštěn, se tají

 

Kdysi velmi vlivný podnikatel(sic!) Roman Janoušek, který si v Brně odpykává čtyřapůlletý trest vězení za způsobení dopravní nehody, byl před dvěma týdny viděn v Praze. S odvoláním na dva důvěryhodné zdroje o tom píšou dnešní Lidové noviny.

Janoušek prý získal propustku z vězení. Na základě čeho mu byla vystavena, odmítlo vedení brněnské věznice zodpovědět. „Ke konkrétní vězněné osobě se nebudu vyjadřovat,“ sdělila tisková mluvčí Dana Krejčířová.

 


Nepřihlášený uživatel

#67268 Re: Běžte s těmi bláboly už na ruské propagandistické servery....

2015-12-05 13:55

#67265: -  

 ... jsou to tuny a tuny nikdy neověřitelných hovadin a lží. Saudská Arábi si nehraje na nějakou extra demokracii, neříkají, že jsou západní demokracií, ale opozici nevraždí. Bohužel se ale opozici vyzvíou k tomu, aby ze země odešla, ale nikdy se nestane, že by takovým lidem ukradli jejich majetek, Nebrání jim majetek vývést ze země. 

Pokud existuje rozsudek v rozporu s lidskými právy a odsouzenému nebyla umožněna emigrace, je to hanembnost a je jednoznačné, že je to odsouzeníhodné, natož pokud byl odsouzen k smrti. 

Je dobré přitom připomenout, že komunisté o vlastní totalitě mluví jako o vrcholu demokracie, přesto v Rusku povraždili miliony vlastních občanů v gulagu, přesto v současnoti byla odkonce v Praze zavražděna ruská opoziční novinářka, přesto byl nedávno zavražděn opoziční politik atd. Tedy tvářit se jako demokracie a vraždit tímto způsobem dokonce ve světě za pomoci polonia, je věc neskonale hanebnější, než přiznat, že mám totalitní zřízení, nechci a nebudu ohrožovat okolí, ale nedovolím opozici a umožním emigraci komukoliv, kdo totalitou nesouhlasí. 

Možná i ze Saudské Arabie odcházejí statisíce lidí ročně jako ze současného Ruska, ale nejeví se to min. zatím pravděpodobné. 


Nepřihlášený uživatel

#67269

2015-12-05 14:04

Nechceme, aby naši zemi okupovali negramotní cizáci s jinou kulturou a myšlenkou jen na zabíjení. Nechcem se strachem kamkoli vyjedeme:do většího města, nakoupit,v dopravních prostředcích atd.pozorovat kolem sebe, kdo bude usilovat o náš život. Chceme pro naše děti, vnoučata i další generace zachovat naší vlast, tak, jak ji léta budovali naši předci i my.Nechceme se bát budoucnosti a o životy našich nejbližších. Bohuslav Sobotka je pro nás ustrašený, bezcharakterní člověk, který naši zemi vede do středověku, jen z touhy po penězích. Kdyby měl kouska cti , tak nebude čekat až ho někdo vyhodí, ale odejde sám.

Nepřihlášený uživatel

#67270

2015-12-05 14:15

Vyrostl jsem ve skromných podmínkách. Pak přišel mladší Asad a bylo lépe. Země se ale otevřela bezvěrcům - turistům, každý měl vzdělání a řada mladých studovala vysoké školy - Asad chtěl údajně národ vzdělat, ale naše víra trpěla. V centrech našich měst vedle sebe chodil křesťan i muslim, ženy nezahalené - ostuda. Ekonomicky to bylo dobré, ale že bych si žil jak v tom seriálu přátelé, to ne. Pak přišlo to naše jaro, šance udělat zde pořádek, vrátit se ke kořenům našeho náboženství. Někdo z venku sem propašoval zbraně a šlo se na věc. Ten bezvěrec Asad se ale bránil, tak jsem utekl a nyní jdu do Germany, ahoj, jsem Amar a pronásleduje mě Asad.


Nepřihlášený uživatel

#67271 Rusákov je legrační země.....

2015-12-05 14:28


  • Ruský ústavní soud bude nově rozhodovat o tom, zdali země splní případné verdikty mezinárodních justičních orgánů.
  • Poslanci ale uvádějí, že schválené změny nijak nezpochybňují respektování mezinárodních závazků Ruskem.
  • Oponent Kremlu Michail Chodorkovský se tak již odškodnění od Moskvy zřejmě nedočká.


 

Nepřihlášený uživatel

#67272 Re: Jen pro informaci, ruská pakáž okupovala ČSSR ozbrojenými vojáky v počtu 500 000....

2015-12-05 14:35

#67269: -  

 Každoroční příchod lidí do EU je 500 000 za rok, je to obvyklá imigrace, která udržuje stabilitu populace v EU. 

Cekově má EU více jak 500 mil. obyvatel. 

Tedy okupace a navíc někým hloupým, kdo nebude mít ani tu nejmenší šanci se uplatnit v EU vskutku opravdu nehrozí. 

Nesmysly o tom, že všichni příchozí získávají "neomezené" sociální dávky a na neomezenou jsou jsou skutečně jen propagandou. 


Nepřihlášený uživatel

#67273 Re: Aneb ruská propaganda v praxi?

2015-12-05 14:43

#67270: -  

 Neověřitelný příspěvek, navíc v češtině odněkud převzatý.  Skutečně koelm roku 2000 byla Sýrie poměrně otevřenou zemí, přestože jejich státní bezpečnost byla v podstatě všudypřítomna a cizincům dokonce prolézala byty. Je tedy možné, že tak činili i vlastním občanům. 

To, že by opozice toužila po ortodočním způsobu správy veřejného prostoru je sice i částečně možné, ale pochybuji, že by o to stála většinová společnost, která se proti sekularizaci nijak nebránila např. "pasivním" zahalováním všech žen atd. 

Je zvláštní, že vy jako propagandista upozorňujete na to, že tam někdo propašoval zbraně a na východě Ukrajiny mluvíte o "obráncích" kteří je získali ve vojenských skladech. 

Nejpravděpodobnější je, že boj začíná ten, kdo má politickou moc a přímý přístup ke zbraním a velení. Nebylo tomu dle mého názoru jinak na Ukrajině (Janukovič) a nebylo tomu jinak ani v Sýrii (Asad). Mimo jiné proto, že na tom není nic tajemného a ani Janukovičovi  a ani Asadovi taková věc nedělala žádný problém, není to něco, co by bylo proti jejich přesvědčení, jejich předešlému jednání, tedy něco mimořádného, co by na jejich celková jednání nenavazovalo. 

Vašek Havlus!

#67274 Re: Re: Ti ať klidně jdou...

2015-12-05 14:44


Nepřihlášený uživatel

#67275 Re: Re: Zatím to vypadá tak, že vyjádření asistentky a Ransdorfa....

2015-12-05 14:54

#67266: - Re:  

 ....je malinečko v rozporu s tím, co říkají lidé, kteří by o věci mohli něco vědět tedy lidé, u kterých je elementární předpoklad, že komunikují se švýcarskou policií. 

To, že Ransdorf bude tvrdit, že účet jeho není, je dnes vcelku zřejmé, peníze se vybrat nepodařilo a druhý pokus už se realizovat nebude. Administrovat účet jde i bez fyzické přítomnosti a je možné, že se to po čase podaří zase odblokovat a pokud se to podaří, tak to znamená, že peníze na něm jsou "čisté" a mohou se tedy převést z účtu na účet, tedy v uvozovkách "jedním pověstným kliknutím" - bude stačit jen vyzvednou nové certifikáty k účtu a to bude moci udělat prakticky kdokoliv kdo k tomu bude mít plnou moc. 

Na otázku, co dělal v bance a proč byl zadržen Ransdorf odpoví pravděpodobně, že mluvil česky a policie, když zatýkala venku před bankou Slováky si jej pravděpodobně spletla a myslela si, že je jejich komplic. Případně to dokonce vysvětlí tak, že jim před bankou vysvětloval např. cestu a v tom je zatkla police, protože si je asi s někým spletla. 

Možností je celá řada, základem je - účet není můj, policie mne zatka omylem s lidmi, které neznám, oslovili mne na ulici, do banky jsem vůbec nesměřoval. Pokud kdokoliv tvrdí cokoliv jiného, je to lež.