MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#67251 Re: Tajemství pražské kavárny odhaleno

2015-12-05 12:23

#67242: Alibaba mohamedán s bombou na hlavě - Tajemství pražské kavárny odhaleno 

 To zní vkustku naprosto absurdně, přitom když si pomyslíte, s jakými lidmi se Ransdorf stýkal.  TOP by v takovém případě svého správce dokázala utajit naprosto dokonale a dokonce by byla daleko lepší než velké zpravodajské služby, které jsou schopny nasadit agenty do nepřátelského prostředí. 

Daleko pravděpodobnější je, že Ransdoft profitoval na tom, že je člen EP a tedy má diplomatický pas, může se "legálně" stýkat i s takovými kreaturami jako je Jakunin a tedy může pro ně díky obrovské důvěře, které se dostává diplomatickému pasu člen EP v administrativě EU zajišťovat právě kurýrní služby převozu hotovosti a nejen té. 

Věci jsou většinou tak jak jsou vidět, nikoliv tak, jak o nich lže RT a to nejen proto, že jednu lež RT hned překryje lží druhou, třetí, čtvrtou, aby dosáhle cíle, který má, tedy zmatku kdy si už čtenářům bude podezřelé naprosto vše a budou politikou znechuceni a nebudou jí sledovat. Nechají se ovlivnit povrchním hodnocení "sympatičnosti" tváře Asada, či divadelními představeními V.I.Putina. 

 

Odpovědi

Alibaba mohamedán s bombou na hlavě

#67262 Re: Re: Tajemství pražské kavárny odhaleno

2015-12-05 13:26:11

#67251: - Re: Tajemství pražské kavárny odhaleno 

 Jé, vy jste na to přišel, že je to absurdní.....Teď ještě přijít na propagandu pražské kavárny, CNN, USA, EU, je zajímavé, že té si nevšímáte, na rozdíl od ruské, která je rovněž skutečná. Po 25 letech, pořád tu vidím hon na skutečné nebo domnělé komunisty, ale nevidím všímání si nastolovování nedemokratické korporátní globální nadvlády, která je financována bohužel převážně židovskými obchodníky...vše k tomu směřuje včetně vyvolání války - o sestřelení ruského letadla Tureckem USA věděli dopředu- chování USA na mezinárodním poli, je katastrofální, rozvrat v islámských zemích a oslabení sekularizace islámských států je zřejmé. Evropa má padnout za obět této politice a muslimská imigrace má k tomu přispět. Toto se sice může zdát rovněž absurdní, ale je to ideální scénář zájmů USA. Nakonec je třeba najít nějakého nepřítele, tím ideálním se jeví autoritářské Rusko, proto je taky tak oblíbeným, byť někdy oprávněným, terčem pražské kavárny...