MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Alibaba mohamedán s bombou na hlavě

#67262 Re: Re: Tajemství pražské kavárny odhaleno

2015-12-05 13:26

#67251: - Re: Tajemství pražské kavárny odhaleno 

 Jé, vy jste na to přišel, že je to absurdní.....Teď ještě přijít na propagandu pražské kavárny, CNN, USA, EU, je zajímavé, že té si nevšímáte, na rozdíl od ruské, která je rovněž skutečná. Po 25 letech, pořád tu vidím hon na skutečné nebo domnělé komunisty, ale nevidím všímání si nastolovování nedemokratické korporátní globální nadvlády, která je financována bohužel převážně židovskými obchodníky...vše k tomu směřuje včetně vyvolání války - o sestřelení ruského letadla Tureckem USA věděli dopředu- chování USA na mezinárodním poli, je katastrofální, rozvrat v islámských zemích a oslabení sekularizace islámských států je zřejmé. Evropa má padnout za obět této politice a muslimská imigrace má k tomu přispět. Toto se sice může zdát rovněž absurdní, ale je to ideální scénář zájmů USA. Nakonec je třeba najít nějakého nepřítele, tím ideálním se jeví autoritářské Rusko, proto je taky tak oblíbeným, byť někdy oprávněným, terčem pražské kavárny...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67264 Re: Re: Re: Tajemství pražské kavárny odhaleno

2015-12-05 13:39:16

#67262: Alibaba mohamedán s bombou na hlavě - Re: Re: Tajemství pražské kavárny odhaleno 

 Proč by demokratický svět dělal propagandu? To, že prezentuje demokracii jako správný způsob správy veřejného prostoru je logické a správné. To, že se stává že na správnost demokratické správy veřejného prostoru upozorňuje v kontrastu s totalitami není propaganda. Je upozoněno na kontrast toho, jak to také může vypada, např. proto, že občané USA totalitu nikdy na vlastní kůži nepoznali, přestože mnozí předkové dnešních američanů zažily jiné oškollivé věci. 

Bohužel se žádný hon na skutečné ani domělé komunisty v ČR nekoná a to přesto, že propagace komunistické ideologie je trestným činem. Disproporce v postihování propagace komunistické ideologie a komunistického zřízení a jiných ideologií je bohužel propastná a jsem jednoznačně přesvědčen, že zákon by měl být i v této věci naplněn. I z Ransdorfova případu je zřejmé, jak nebezpeční komunisté stále jsou. 

Vaši skepsi k vlastníků velkých finančních objemů nesdílím. Jsem např. velmi rád, že člověk zvyklý nakládat s miliardami dolarů Bill Gates naprosto veřejně sděluje, do čeho tyto peníze investuje a to dokonce jak ty firemní - to sděluje svým investorům pomocí povinných  i dobrovolných dokumentů, které Microsoft vydává, tak i ty soukromé, které dnes v masovém měřítku miliard iinvestuje do obnovitelných zdrojů energie. To pobažuji za mravnou správu prostředků, které Bill Gates vydělal a co více, jeho správa má mantinely dané nejen zákony USA a jednotlivými státy kde podniká. 

Jsem přesvědčen, že vaše fantasmagorie o tom, že má Evropa padnout atd. Proč? K čemu by to bylo občanům USA či kterémukoliv politikovi USA? Jak by si tím pomohl? Potřebuje to k tomu aby byl zvolen na 4 roky? 

Putin se dostal pod obrovská tlak, neboť Rusko přivedl na hranici krachu a vzhledem k tomu, že si změnil ústavu tak, že může vládnout na doživotí, tak asi na doživotí vládnout chce i když kvůli tomu rozpoutává války a masivně propagandou masíruje Rusy. Výsledek je, že mu za pět let nejspíše už emigravala kompletně jedna generace všech vysokoškoláků, kteří za tu dobu v Rusku absolvovali vysoké školy a to je mírně řečeno "masakr". 

Doba, kdy poptávka po ropě a plynu bude prudce klesat se přiblížila velmi blízko. Již dnes je uhlí tak levné, že se je vyplatí dováže lodí z USA.  Masivně se tedy přiblížila doba, kdy Rusko nebude mít co prodávat a je velmi pravděpodobné, že především nebude moci rentabilně těžit, tedy nebude Rusko na pokraji krachu, ale bude krachovat. 

http://mission-innovation.net/countries/

Jen Bill Gates jako jednotlivec investoval 2 mld. dolarů do vývoje!!!, kolik investují ostatní? V ČR občané za aplikaci obnovitelných zdrojů zaplatí  dle snad důvěryhodného odhadu 40 mld. korun ročně, byť se mi to zdá strašně moc, byly by to cca 3-4 % HDP, což se jeví jako hloupost.  

http://www.breakthroughenergycoalition.com

Totalitní Rusko se samo vyřadilo a vyzařuje z rodiny standardních zemí, které neohrožují svět. Putin si opět asi myslí, že se mu technologie podaří ukrást, zkopírovat, ale díky masivní emigraci dokonce ani nebude mít potřebné odborníky na zkopírování natož, aby byli schopni uvést technologie do praxe. 

Dnes navíc začala Amerika létat do kosmu za deseti včerejší ceny díky úspěšnému návratu nosné rakety. 

https://www.blueorigin.com

Rusko dnes ani nemá kosmodrom a v "novém" kosmodromu dokonce ani nemá halu, kde bylo Rusko schopno kompletovat rakety, tam dovedl populista Putin Rusko.