MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Ruce vzhůru, havloidi!
Nepřihlášený uživatel

#66834

2015-12-01 23:54

Občané začínají silně vnímat něco, co dosud plně nevnímali, či z různých důvodů ani vnímat nechtěli. Vnímají rozpor mezi viděním situace našimi médii a realitou, vnímají rozpor mezi viděním situace vládou a realitou a koneckonců vnímají rozpor mezi postojem k situaci vládou a prezidentem republiky. Instinktivně tíhnou k hlavě státu, která se den ode dne stává mohutnější a mohutnější i neformální autoritou a občané k ní vzhlížejí jako k možnému spasiteli národa. Prezident Miloš  Zeman je odvážný a inteligentní muž, který se oddal své zemi. Navzdory frontálním útokům skřetů a šašků se nenechá uvláčet, neboť cítí obrovskou zodpovědnost za svůj národ.  Posiluje ho vědomí ohromné podpory obyvatelstva napříč politickému smýšlení. Čím mohutnější je jeho autorita, tím více štěkají malí ratlíci a krysaříci u jeho nohou.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66838 Re: Mluvte za sebe komunisté a náckové mluví za druhé.

2015-12-02 06:42:28

#66834: -  

 V ankete na IDnes by Zemana volilo 22,4 % lidí ze 100 000 a zbytek by volil kohokoliv jiného, tedy 77,6 %.

Je také zajímavé, že podobnou podporu měla kapela s extrémistickými texty (nominálně) v anketě Zlatý slavit, tedy je možné, že se jedná o tutéž skupinu lidí, kteří hlasovali pro Zemana, což je v 10 mil. zemi naprostá minorita. Přesto je (jste) ruská propaganda skutečně díky Zemanovi slyšet, to se nedá popřít. 

Ruská státní firma masivně vykrádá tento stát v miliardách korun na DPH - Gazprom a tedy ruská propaganda má dostatek prostředků na financování propagandy a tedy i té vaší trollí. 

Řekl bych, že toto je skutečně už vnímáno stejně jako to, že ruská propaganda vytváří pouze a jen zmatek, který je jejich cílem, tedy dnešní lež překryje a vyráti sami sobě lží novou, viz. "informace" publikované ve výkladní skříni ruské propagandy Parlamentních listech. 

 

Já nejsem Asenad!

#66848 Re:

2015-12-02 09:50:00

#66834: -  

 Souhlas!