MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Já nejsem Asenad!

#66848 Re:

2015-12-02 09:50

#66834: -  

 Souhlas!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66849 Re: Re: Hned se vyjasnilo proč pro Zemana zinscenoval pro zemanovskou demonstraci Mynář :-)

2015-12-02 11:07:22

#66848: Já nejsem Asenad! - Re:  

 .....

Zeman musí abdikovat nese odpovědnost za lidi, které si sám vybral

2015-11-26 09:46

 

"Vystoupili jsme z autobusu a vzali si transparenty. Držel jsem se v blízkosti pana starosty a k mému překvapení jsme došli k policejním zábranám, zhruba 40 až 50 metrů před pódiem, které nekompromisně hlídala policie. Tam již byly davy, ty ovšem dál policie nepustila. Nás z autobusu, díky panu starostovi, který si tykal s pánem v civilu, jenž dal pokyn policistům, pustili přednostně před tribunu."

Starosta je mimochodem člen KSČM!!

"Zprvu jsem si myslel, že to byl velící důstojník v civilu. Ale nenapadlo mě, že to mohl být také organizátor, který dával pokyny policii. To je pro mě úplně alarmující, že policie vymezí prostor, do kterého nikoho nepustí, a organizátor určuje, kdo tam vstoupí a kdo ne. A to ještě na demonstraci 17. listopadu, svátku studentů."

"Ano, museli jsme z kapes vyndat klíče, mobil, opravdu nás kontrolovali velice důkladně ručními detektory. Prošli ale pouze lidé z autobusů nebo ti, kteří měli jakési doporučení od kancléře Mynáře. Bez doporučení se tam prostě nikdo nedostal."

Tajný účastník Mynářova výletu: Šokovalo
mě, jak kancléř na Hradě vládne

Kameraman Krejčík s největší pravděpodobností prošel díky tomu, že v Osvětimanech nějaký Krejčík žije. Bylo by dobré to prověřit, snad se to občané dozví v celé reportáži.