MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Mohamed má na turbanu bombu

#66757 Re: Re: Kavarna

2015-11-30 21:27

#66726: - Re: Kavarna 

 A to řeknete pozůstalým obětí muslimského terorismu ? jste naprosto odtržen od reality  !!!!!!!!!!

Jak typické pro pražskou kavárnu. Ti lidé, vy idiote (to je ještě slušné pojmenování, vzhledem k tomu o čem se tady bavíme), mohli žít, nebýt takových lidí jako jste vy, Hollande a hlavně Merkel.

Po útocích v Madridu v Londýně a Charlie Hebdo a dalších, jsou tito politici (Hollande a hlavně Merkel) a jejich nohsledové osobně odpovědní za to co se stalo v Paříži !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

komunisté jsou svině, bohužel se  ukazuje, že měli o hledně prohnilého západu v mnohém pravdu.

 Naše ústava je v tomto případě jen cár papíru s kterou si Německo nebo Francie, v případě potřeby, vytře prdel. Už to naznačili ministři vnitra Francie a Německa, když spojovali drze a nesmyslně peníze z EU, s tím, že  je solidární a nutné ohrozit bezpečnost našeho státu přijetím uprchlických kvót.

Kéž by jste vy hlupáci poslouchali lidi, jako je Cílek nebo Robejšek, ale je to marné, je to marné, zkrátka je u Vás od mládí vštěpená podlézavost hlavně Německu, které téměř ovládlo a řídí Evropu. To není ta svobodná  a demokratická EU, to je nějaký německý socialistický nefunkční bordel, který povede jen k třenicím a vytváření zla.

Oháníte se Ústavou, jsou snad v Ústavě uprchlické kvóty ?  Proč se neoháníte tím, že Německo nedodržovalo Dublinská ujednání ? Proč Merkel zase škodí německým svobodným lidem a celé Evropě. Pol. situace je podobná té předmnichovské ato jsem si myslel, že nemůže něco takového nastat, že politikové mají už rozum. Je třeba jasně říct, že přijímání muslimských uprchlíků je značné bezpečnostní riziko a automaticky znamená teroristické útoky proti životu vlastních obyvatel ( prostě tam to  asi 1 % muslimských extrémistů je), zvýšení kriminality, zvýšení sociálního a společenského tlaku, a tím následné omezení demokratických svobod občanů EU.

My budem dodržovat Ústavu a oni nás pro tu Ústavu budou moci vraždit. To je velmi zlá a nesmyslná politika, pokud jste ve válce s muslimskými extrémisty v Evropě. Naštěstí existuje stanné právo, které by se hodilo vyhlásit nejen ve Francii !!!

aláh  není akbar, aláh je kokot, když se v jeho jménu vraždí.

Stejně tak je Ježíš Kristus pičus, když se v jeho jménu vraždilo, mučilo, loupilo a vybíraly odpustky.

Ano ti zmínění jsou v tom nevinně , ale já to ve svobodné společnosti mohu takto vyjádřit, jako metaforu zneužití těchto symbolů-postav, v muslimské Saudské Arábii, bych byl asi za něco podobného zbičován. Tím chci říct, že muslimské náboženství je nesvobodomyslné, autoritativní, nejen ženská práva utlačující, nevidím jediný smysluplný důvod proč by se dále mělo šířit Evropou. Muslimů je tu už nyní až moc, copak nevidíte, že se tímto ty svobodné a  skutečné demokratické hodnoty změní. Díky tomu nastane ne pár let, ale celé století válek a utrpení. Samozřejmě kdybych se mohl podívat na to co je prospěšné pro celé lidstvo v horizontu 200 let , tak to pro lidstvo bude přínosem. Jednak se muslimové, ať chtějí nebo ne přiučí svobodným, demokratickým hodnotám, druhak se lidstvo vždy posouvalo ve vývoji při vedení válek, ale já se táži pražská kavárno, opravdu to chcete zažít ? přece to jde i jinak......

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66759 Re: Re: Re: Kavarna

2015-11-30 22:17:11

#66757: Mohamed má na turbanu bombu - Re: Re: Kavarna 

 Záměrné spojování migrace s atentáty je samozřejmě způsob, jak zkreslit realitu a provádět rusoku prpagandu a to přesto, že teroristé jsou mnohdy migranté - viz Minařík a jím chystaný atentátn na RFE, realizovaný atentát na RFE. Atentáty v Severním Irsku, atentáty ETA ve Španělsku atd. atd. 

Problém tedy není v migraci, mnohakulturním prostředí, ale ve zločinnosti. Není problém v Základní deklaraci lidských práv a na ní postavených ústavách demokratických zemí.  

Problém je např. v tom, že komunistické země masivně školily jak terorismus realizovat, jak destabilizovat politické prostředí, jak získávat zdroje kriminální činností atd. atd. Lidé vyškolení i v ČSSR na konci osmdesátých let, jsou dnes na špiči teroristických organizací. 

Problém můžeme spatřovat i v tom, že je migrace pravděpodobně organizována a zase se můžeme domnívat, že organizátorem je Rusko, kterému zahlcená Evropa vyhovuje. 

Jestli lze něco kritizovat, tak podcenění sektářství a to jakékoliv, ať už se jedná o komunistickou či nacistickou ideologii, tak i zneužítí křesťanství nebo islámu. Problém majoritně křesťanského světa může spočívat v tom, že sekty islámské nerozpozná narozdíl od těch komunistických, nacistických či křesťanských. 

Je potřeba tedy mluvit především o dodržování ústavy Milošem Zemanem, lépe řečeno o jeho páchání velezrady nedodržováním Ústavy, neboť tam je počátek vašich vskutku dosti zvrácených představ, neboť si zjevně každý z nás pod dodržováním Ústavy představujeme něco úplně jiného.