MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#66751 V rusákově si postaví plynovou elektrárnu přímo na vrtu, asi brzo budou prodávat plyn sami sobě....

2015-11-30 20:31

Maroko spustí největší solární elektrárnu na světě

Vašek Havlus!

#66752 Re: Re: Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.

2015-11-30 20:32

#66750: - Re: Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.  

 O čem to píšeš ty debile?! Pan prezident je vlastenec, ty mu nešaháš ani po kotníky vlastizrádný havloide!!!


Nepřihlášený uživatel

#66753 Re: Re: Re: Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.

2015-11-30 20:36

#66752: Vašek Havlus! - Re: Re: Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.  

 Vlastenec se pozná podle toho, že lže o Peroutkovi, o politických oponentech, o svém týmu, o své rodině, o svých spolupracovních, o svém zdravotním stavu? Vlastenec se pozná podle toho, že je komunistický extrémista? 

Miloše Zemana nazývat przezidentem je absurdní, neboť by měl být správcem úřadu prezidenta a pokud snad je správcem úřadu prezidenta republiky, tak hanebným správcem úřadu prezidenta republiky, neb to na Hradě vypadá jak za Husáka ne-li za Gottwalda. 


Nepřihlášený uživatel

#66754

2015-11-30 20:38

„Pan prezident řekl to, co je zcela evidentní. ISIL je produktem politiky USA a NATO za výrazného přispění EU. Cílem byla destabilizace států severní Afriky a Blízkého východu a tuto destabilizaci je potřeba udržovat. I z tohoto aspektu je možno hodnotit sestřelení ruského bombardéru. Nelze věřit, že by USA o tom dopředu nevěděly,“


Nepřihlášený uživatel

#66755 Re:

2015-11-30 21:09

#66754: -  

Jakejpak pan prezident? Je to lhar,vozrala ktery neni schopen udrzet na uzde ani svoji rodinu. Leze rusakum do zadku protoze prave ONI si ho drzi na Prazskym Hrade jako vernyho kolaboranta. Muslimove mu vadi, protoze ten kanal dobre vi ze ti ho nikdy nebudou brat vazne a az prijdou tak mu uriznou tu jeho praseci hlavu a vystavi ji na zerdi kde vlaly jeho trenyrky. 


Nepřihlášený uživatel

#66756 Re: Bláboly Miloš Zemana jsou ruská trollí propaganda.....

2015-11-30 21:13

#66754: -  

 .....nejen proto, že mnohé z toho, co žvaní jsou vyložené lži a další část jsou neprokazatelná tvrzení, která se možná jednou podaří prokázat jako lež, možná jednou jako pravdu, tedy vytváří jakýsi podivný mix lží, polopravd a pravd, kdy výsledek je jen a jen zmatek, přesně podle vzoru ruské trollí propagandy.

Tedy lze jistě vytrhnout jednotlivá jeho tvrzení z kontextu a mohou vypadat pak taková tvrzení jako pravdivá, ale jako celek je jeho projev vždy jen lež, neboť neexistuje jeho projev, který byl prost lži. 

Mohamed má na turbanu bombu

#66757 Re: Re: Kavarna

2015-11-30 21:27

#66726: - Re: Kavarna 

 A to řeknete pozůstalým obětí muslimského terorismu ? jste naprosto odtržen od reality  !!!!!!!!!!

Jak typické pro pražskou kavárnu. Ti lidé, vy idiote (to je ještě slušné pojmenování, vzhledem k tomu o čem se tady bavíme), mohli žít, nebýt takových lidí jako jste vy, Hollande a hlavně Merkel.

Po útocích v Madridu v Londýně a Charlie Hebdo a dalších, jsou tito politici (Hollande a hlavně Merkel) a jejich nohsledové osobně odpovědní za to co se stalo v Paříži !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

komunisté jsou svině, bohužel se  ukazuje, že měli o hledně prohnilého západu v mnohém pravdu.

 Naše ústava je v tomto případě jen cár papíru s kterou si Německo nebo Francie, v případě potřeby, vytře prdel. Už to naznačili ministři vnitra Francie a Německa, když spojovali drze a nesmyslně peníze z EU, s tím, že  je solidární a nutné ohrozit bezpečnost našeho státu přijetím uprchlických kvót.

Kéž by jste vy hlupáci poslouchali lidi, jako je Cílek nebo Robejšek, ale je to marné, je to marné, zkrátka je u Vás od mládí vštěpená podlézavost hlavně Německu, které téměř ovládlo a řídí Evropu. To není ta svobodná  a demokratická EU, to je nějaký německý socialistický nefunkční bordel, který povede jen k třenicím a vytváření zla.

Oháníte se Ústavou, jsou snad v Ústavě uprchlické kvóty ?  Proč se neoháníte tím, že Německo nedodržovalo Dublinská ujednání ? Proč Merkel zase škodí německým svobodným lidem a celé Evropě. Pol. situace je podobná té předmnichovské ato jsem si myslel, že nemůže něco takového nastat, že politikové mají už rozum. Je třeba jasně říct, že přijímání muslimských uprchlíků je značné bezpečnostní riziko a automaticky znamená teroristické útoky proti životu vlastních obyvatel ( prostě tam to  asi 1 % muslimských extrémistů je), zvýšení kriminality, zvýšení sociálního a společenského tlaku, a tím následné omezení demokratických svobod občanů EU.

My budem dodržovat Ústavu a oni nás pro tu Ústavu budou moci vraždit. To je velmi zlá a nesmyslná politika, pokud jste ve válce s muslimskými extrémisty v Evropě. Naštěstí existuje stanné právo, které by se hodilo vyhlásit nejen ve Francii !!!

aláh  není akbar, aláh je kokot, když se v jeho jménu vraždí.

Stejně tak je Ježíš Kristus pičus, když se v jeho jménu vraždilo, mučilo, loupilo a vybíraly odpustky.

Ano ti zmínění jsou v tom nevinně , ale já to ve svobodné společnosti mohu takto vyjádřit, jako metaforu zneužití těchto symbolů-postav, v muslimské Saudské Arábii, bych byl asi za něco podobného zbičován. Tím chci říct, že muslimské náboženství je nesvobodomyslné, autoritativní, nejen ženská práva utlačující, nevidím jediný smysluplný důvod proč by se dále mělo šířit Evropou. Muslimů je tu už nyní až moc, copak nevidíte, že se tímto ty svobodné a  skutečné demokratické hodnoty změní. Díky tomu nastane ne pár let, ale celé století válek a utrpení. Samozřejmě kdybych se mohl podívat na to co je prospěšné pro celé lidstvo v horizontu 200 let , tak to pro lidstvo bude přínosem. Jednak se muslimové, ať chtějí nebo ne přiučí svobodným, demokratickým hodnotám, druhak se lidstvo vždy posouvalo ve vývoji při vedení válek, ale já se táži pražská kavárno, opravdu to chcete zažít ? přece to jde i jinak......

 


Nepřihlášený uživatel

#66758

2015-11-30 22:16

Za pseudohumanisty typu Havel a Schwarzenberg jsou statisíce mrtvých a potoky krve


Nepřihlášený uživatel

#66759 Re: Re: Re: Kavarna

2015-11-30 22:17

#66757: Mohamed má na turbanu bombu - Re: Re: Kavarna 

 Záměrné spojování migrace s atentáty je samozřejmě způsob, jak zkreslit realitu a provádět rusoku prpagandu a to přesto, že teroristé jsou mnohdy migranté - viz Minařík a jím chystaný atentátn na RFE, realizovaný atentát na RFE. Atentáty v Severním Irsku, atentáty ETA ve Španělsku atd. atd. 

Problém tedy není v migraci, mnohakulturním prostředí, ale ve zločinnosti. Není problém v Základní deklaraci lidských práv a na ní postavených ústavách demokratických zemí.  

Problém je např. v tom, že komunistické země masivně školily jak terorismus realizovat, jak destabilizovat politické prostředí, jak získávat zdroje kriminální činností atd. atd. Lidé vyškolení i v ČSSR na konci osmdesátých let, jsou dnes na špiči teroristických organizací. 

Problém můžeme spatřovat i v tom, že je migrace pravděpodobně organizována a zase se můžeme domnívat, že organizátorem je Rusko, kterému zahlcená Evropa vyhovuje. 

Jestli lze něco kritizovat, tak podcenění sektářství a to jakékoliv, ať už se jedná o komunistickou či nacistickou ideologii, tak i zneužítí křesťanství nebo islámu. Problém majoritně křesťanského světa může spočívat v tom, že sekty islámské nerozpozná narozdíl od těch komunistických, nacistických či křesťanských. 

Je potřeba tedy mluvit především o dodržování ústavy Milošem Zemanem, lépe řečeno o jeho páchání velezrady nedodržováním Ústavy, neboť tam je počátek vašich vskutku dosti zvrácených představ, neboť si zjevně každý z nás pod dodržováním Ústavy představujeme něco úplně jiného. 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#66760

2015-11-30 22:18

Prezident republiky Miloš Zeman v televizi Prima řekl, že Turecko sestřelením ruské stíhačky chtělo ukázat svaly, ale udělalo chybu, která nikomu nepomůže. Turecko je dle hlavy státu podezříváno z nepřímé spolupráce s teroristy a je též podezřelé, že odebírá levnou ropu od Islámského státu. Turecká animozita ke Kurdům dle Zemana vede k tomu, že Turecko přinejmenším váhá zapojit se do boje proti Islámskému státu. Ankara se dle něj musí rozhodnout, ke komu se přidá. Problémem při boji proti Islámskému státu prý je, že ho některé státy „podporují finančně i jinak“.


Nepřihlášený uživatel

#66761 Re: A čím chcete ten váš naprostý blábol doložit?

2015-11-30 22:18

#66758: -  

 Nejakou lží o panu Peroutkovi nebo o vašem velmi pochybném duševním zdraví? 


Nepřihlášený uživatel

#66762 Re: Tedy Miloš Zeman jako vždy šíří fámy (viz. jeho podezříváno .....)

2015-11-30 22:19

#66760: -  

 ...tedy provádí standardní ruskou trollí propagandu. 

Rusko opakovaně narušovalo turecký vzdušný prostor, bylo na to opakovaně upozorňováno. Letadlo směřovalo do Turecka poměrně dlouho a jeden stroj varování uposlechl a směr změnil. 

Miloš Zeman je bohužel jen ubohým ruským trollem. 


Nepřihlášený uživatel

#66763 Pokud existuje na světě stát, který z nelegální těžby mohl dělat legální.....

2015-11-30 22:32

....tak bych řekl, je to bohužel právě Rusko, které tím mohlo zajišťovat ropu pro Asada a zároveň ještě financovat terorismus ohrožující přímo i nepřímo západní demokracie. Turecko k tomu nemělo žádný důvod nebo by se hledal velmi kostrbatě. 

 

Putin: Zkáza ruského letadla měla zakrýt nelegální obchod s ropou


Nepřihlášený uživatel

#66764

2015-11-30 22:33

Dnes se smějeme pravdě, lásce, svobodě a demokracii. V této hodnoty už věří jenom superblbové z Prahy. Každý ví že je to útlak, otrokářství, vykořisťování, bezpráví a diktatura nejbohatších. Ale my Češi na ně serrem a oni neví co s námi.


Nepřihlášený uživatel

#66765 Re: V ČR je 60 000 jen komunálních politiků......

2015-11-30 22:39

#66764: -  

 .....tedy přestože máte zkušenost, že vám nic nebrání kandidovat a dokonce být zvolen a přímo ovlivňovat např. váš veřejný prostor ve vašem městě, píšete v diskusi naprosté bláboly o útlaku, otrokářství atd a to aniž byste si i jen jednou přečetl Ústavu a přemýšlel proč jí Miloš Zaman masivně porušuje a tím páchá velezradu. 

Také je dobré si uvědomit, že váš komunistický názor a vaše představy o tom, kdo vaše komunistické názory sdílí mohou být od reality hodně odtrženy. 

 


Nepřihlášený uživatel

#66766 Aneb ANO StB v akci ......

2015-11-30 22:53

Praha 10 koupila hotel v horách, pronajímá ho za korunu. Za školy v přírodě v něm platí

Vašek Havlus!
Nepřihlášený uživatel

#66767 Re: Aneb ANO StB v akci ......

2015-11-30 23:12

#66766: - Aneb ANO StB v akci ...... 

 Třeba se z toho poser havloide!!!


Nepřihlášený uživatel

#66768

2015-11-30 23:17

V době všeobecné lži se pravda stává extremismem. Orwel.

 

Nepřihlášený uživatel

#66769 Pan prezident má vždy pravdu!

2015-11-30 23:23

Syrský prezident Bašár Asad si umí představit podpis dohody o syrském příměří v Praze. Řekl to v rozhovoru s Českou televizí. O této možnosti hovořil už v září český prezident Miloš Zeman. Prohlásil tehdy, že syrská vláda a představitelé opozice, kteří vyjednávají o příměří, mají zájem podepsat závěrečnou deklaraci v Praze a začali tomu už prý říkat pražská deklarace.

čtyři procenta
Nepřihlášený uživatel

#66770

2015-11-30 23:35

Natrvalo by uprchlíky přijímala čtyři procenta Čechů.


Nepřihlášený uživatel

#66771

2015-11-30 23:51

Koho zajímá projev premiéra Sobotky na klimatické konferenci OSN v Paříži?


Nepřihlášený uživatel

#66772 Re: Re: Aneb ANO StB v akci ......

2015-12-01 03:48


Nepřihlášený uživatel

#66773 Re: Chcete tím naznačit, že komuniticko nacistický lhář Miloš Zemam.....

2015-12-01 07:25

#66768: -  

 .....je pravdomluvný? Vy jste snad nikdy nečetl jeho projevy?


Nepřihlášený uživatel

#66774 Re: Re: Chcete tím naznačit, že komuniticko nacistický lhář Miloš Zemam.....

2015-12-01 07:36

#66773: - Re: Chcete tím naznačit, že komuniticko nacistický lhář Miloš Zemam..... 

 Tedy tady jeden z jeho mnoha prolhaných projevů jsem okomentoval bezprostředně potom, co byl zveřejněn. Vyplývá z něj, že je Miloš Zeman komunisticko - nacistický lhář a ubožák. 

Komentovaný projev Miloše Zemana (je to bohužel dlouhé, neb "projev" Miloše Zemana byl také dlouhý)

2015-01-28 21:46

 

li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.

Zkreslení Peroutkova textu - ten nenapsal, že "musíme výti s vlky", ale "budeme výti s vlky" a to je opravdu velký rozdíl, už v takto vytržené z kontextu. 

O Churchillově dopise se vcelku dost pochybuje, jestli vůbec existuje, ale pokud byl napsán, anglicky vyznívá věta obzvláště v roce 1939 jako výhrůžka a to co řekl Zeman to opravdu není. Mimo jiné proto, že se jedná o věty dvě, kdy první uvozuje druhou a uvozuje jí událostmi z roku 1918, které byly pro Německo fatální. 

Nekrolog za Hitlera napsal 86 letý norský spisovatel, kde logicky Norsko mělo daleko blíže k nacismu než k demokracii potom, potom co si Finsko užilo s bolševickým Ruskem.

Co vede k této fascinaci intelektuálů naprosto zrůdným učením? Co vede k tomu, že se z doktora Jekylla stává Mr. Hyde? Je to snaha překonat vlastní frustraci vytěsněním té menšiny, ať jakékoli, ze společnosti, a v tomto smyslu holokaust začíná první lavičkou v parku, na kterou si nesmí sednout Žid. A plynová komora je teprve dovršením, nikoliv začátkem tohoto holokaustu. A my se musíme ptát, zda je možná dokonce ještě ve větších rozměrech recidiva, která tentokrát nezahrne šest milionů Židů, ale zahrne příslušníky celé řady vyznání, ateisty, a dokonce i muslimy.

Tady Miloš Zeman naprosto zkresluje pojem holokaust (šoa) nazývá tím vraždění naprosté většiny menšinou. Je to ubohé a je bohužel jedna z jeho zvrácených relativizací. 

Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí.

Tento odstavec vypadá, že si Miloš Zeman myslí, že je teroristická organizace šikovně používající slovo "stát" v názvu skutečně státem, tedy státním útvarem s hranicemi, občany, kteří by v něm chtěli žít, mající administrativu, vědecký výzkum, literaturu, atd. Tady se nabízí otázka, co lidé kolem Zemana vlastně dělají? 

Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila.

Adolf Hitler nikdy své plány na zotročení světa neukázal do doby, než se zotročováním začal. I v tomto je spíše podobný Putinovi než teroristům z organizace, která si do názvu rovnou šikovně dala stát. 

Chtěl bych vám navrhnout něco, co mnozí z vás budou pokládat za naivní, neproveditelné nebo nesmyslné. Včera jsem mluvil o 200 mrtvých dětech v Péšávaru, o dvou tisících obyvatelích Nigérie, kteří byli zavražděni sektou Boko Haram.

A mohl bych pokračovat těmito příklady dál a dál. Nečiňme si iluze, že mezinárodní terorismus je několik špatně vyzbrojených a vycvičených skupinek. Mezinárodní terorismus je celosvětová organizovaná a rozrůstající se síť a proti mezinárodnímu terorismu nelze bojovat pouze na úrovni národních států a nelze proti němu bojovat pouze někdy poněkud pokryteckými demonstracemi a verbálními protesty. Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka.

V prvním odstavci nesděluje nic nového a tedy je vcelku nevkusné mluvit právě na takové konferenci o zavražděných dětech, není to něco co by si účastníci neuvědomovali a co by nevnímala veřejnost. Sdělení Miloše Zemana by mělo stejnou váhu jako kdyby vyčíslil oběti terorismu. Bylo by to stejné, jen by to nebylo tak přehnaně sugestivní. Ale je to věc názoru. 

Že Evropa Hitlera podcenila, to je jednoznačné a je velmi dobře, že nyní nepodceňuje ani terorismus s přívlastkem islámský, ale také ani dnes už z velké části ultra totalitní (mírně řečeno) stát tedy Ruskou federaci a nového Hitlera současnosti Putina (řečeno nemírně). 

Zmiňovaný vojenský zásah se dnes jeví jako věc nerealizovatelná, neboť Hitlera nechala Evropa vyzbrojit Německo a zvrhle motivovat občany Německa. Dnes je vidět, jak obtížně se do taková zvrhlá motivace uvádí na pravou míru a napravuje. Dokladem takové situace je Ruská federace, kde se Putin těší obzvláště velké podpoře a stejně agresivně jako potlačuje jakékoliv náznaky odporu.  

Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli.

Odstavec se jeví jako vyloženou propagandou (mnozí by možná řekli dokonce proruskou)  a to velmi nebezpečnou. 

Podstatou celého problému nejspíš budou již zakládací listiny OSN a RB, tedy to k čemu slouží a co se za desetiletí její existence jeví jako funkční. 

Následující odstavec má tedy hned dvě propagandistické a velmi nebezpečná sdělení. Začneme přestavovat ustálenou jedinou celosvětovou organizaci tohoto druhu a zároveň začneme válčit. Co by přišlo, jak velká destabilizace? Jak moc by taková věc posílila zločinný režim v Rusku.  Přišel i by i masivní pokus o destabilizaci demokracií?  

Dámy a pánové, o některých návrzích se říká, že procházejí třemi fázemi. V první fázi jsou označeny za nesmysl, v druhé fázi se o nich říká, že se o nich dá uvažovat, a konečně v třetí fázi jsou tyto některé návrhy považovány za samozřejmost. To byl známý spor mezi heliocentrickou a geocentrickou soustavou, ale mohl bych samozřejmě uvádět i příklady další. Chybí nám dosud odvaha a stále podléháme tomu, čemu se ve 30. letech říkalo appeasement.

 Hovořit o svém vlastním nápadu, u kterého je naprosto zřejmé, že nikdy nebude na něj existovat jednoznačná odpověď, tedy jestli se vše točí kolem země nebo jistotě, že se alespoň země točí kolem slunce, je skutečně už vrchol min. nevkusu, ale spíše to naznačuje cosi zvráceného v povaze Miloše Zeman. Odvaha k vědeckým objevům naštěstí Evropě ani USA skutečně nechybí  a nechyběla, stejně jako nechybí odvaha dokonce i k diskusi nad takovými ubohostmi, které přednesl Miloš Zeman. 

Stále se domníváme, že teroristická hnutí lze edukovat. Ano, Hitler nás edukoval plynovými komorami, a proto se obávám, že než začneme vážně uvažovat o takové mezinárodní síle rychlého nasazení, bude potřeba ještě řady teroristických útoků, než si veřejnost uvědomí, že s teroristy se nevyjednává, že s teroristy se bojuje a že s teroristy nemůžeme bojovat pouze povrchními změnami legislativy, ale ozbrojenou silou, tak jako to mohlo být v Porýní v roce 1936. Děkuji vám za vaši pozornost.

 

Tímto odstavcem se vlastně Miloš Zeman srovnal s Hitlerem. I on chce "edukovat" vražděním.  Tady bych řekl, že nelze zavřít oči a myslet si, že naši oponenti jen tak zmizí, když je dostatečně dlouho necháme zavřené (asi nepřesná citace Amose Oze), přičemž je kdosi bude vraždit..


Nepřihlášený uživatel

#66775 Re: Pan prezident má vždy pravdu! - pokud si pod "pravdou" představujete trollí ruskou propagandu

2015-12-01 07:39

#66769: - Pan prezident má vždy pravdu! 

 Miloš Zeman už tehdy vlastně prokázal, že to táhne s diktátorem Putinem, neboť Asadovi je úplně ukradeno, kde co kde bude podepisovat. Jediné, co je z prohlášení zřejmé, že si Zemana na Hrad dopravily ruské zpracovajské služby. 

Neboť i vám musí být naprosto jasné, že alkoholový dement Miloš Zeman nemůže mít absolutně žádný vliv na to, kde diktátor Asad bude chtít či nebude chtít podepisovat smlouvy, navíc to vůbec neznamená, že se to skutečně tak stane, neboť jsou tu ještě další strany, které naopak vůbec nemusí mít ani tu nejmenší chuť ruskému trollovi Milošovi Zemanovi dělat svojí účastí v Praze jakoukoliv propagandu.