MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#66726 Re: Kavarna

2015-11-30 17:19

#66722: Alibaba mohamedán - Kavarna 

 Těžko říci co to je ta Kavárna obzvláště v představách extrémistů Miloše Zemana a už evidentně šíleného extrémisty Ovčáčka, ale co je podstatné, že naše Ústava stojí na jednom ze základních dokumentů OSN, tedy na Všeobecné deklaraci lidských práv z roku 1948, která mimo jiné definuje i právo na azyl. 

Jsou takto postaveny všechny ústavy demokratických zemí a nutno podotkout, ačkoliv komunisté kriminalizovali emigraci, k Všeobecné deklaraci lidských práv a po 25 letech od jejího vzniku dokonce také připojili a zavázali se jí plnit, přestože se tak nikdy nestalo a dosud se ani v totalitách nejen těch komunistických neděje. 

Pokud vám tedy nevyhovuje současná Ústava, veřejně vystupte a přesně sdělte co na ní chcte měnit. Pokud vám vyhovuje, přečtěte si jí a pak přesťaňte psát ty vaše bláboly a Ústavu tedy nejen zachovávejte svým jednáním ale také jí plně respektujte. 

Pokud si myslíte, že Miloš Zeman může Ústavu porušovat do nekonečna, tak bych řekl - všeho dočasu. 


Nepřihlášený uživatel

#66727 Re: Velmi by mne zajímalo, jak byste jednal vy, kdybyste prošel přes půl světa a zavřeli vás....

2015-11-30 17:23

#66710: -  

 ....kriminálu. 

Na to jaká různost lidí s různými osudy, postižením válkou, je vlastně incidentů směšně málo, pokud je skutečně pravda, že přišlo do EU 800 000 lidí. 


Nepřihlášený uživatel

#66728 Re: Nato? Pravoslavní Řekové nepůjdou s nepřátelským muslimským Tureckem proti pravoslavnému Rusku.

2015-11-30 17:25

#66712: - Nato? Pravoslavní Řekové nepůjdou s nepřátelským muslimským Tureckem proti pravoslavnému Rusku. 

 Putin přivedl Rusko na pokraj krachu. 

 

KGBák Putin je v krůčcích pečlivě vyškolen a nebylo by to poprvé, kdy by Rusko rozpoutalo...

2015-11-29 21:05

 

 

....celosvětový konflikt. 

Svět se malými krůčky blíží ke třetí světové válce, píše se v Rusku

Rusko se dostává do velmi svízelné situace. Poptávka po ropných produktech bude postupně klesat, obdobně jako se to stalo s uhlím. Rusko ovšem nikdy nebylo schopno na světových trzích nabídnout nic kromě ropných produktů a to ještě v surové podobě. 

Spojené státy včera začaly létat do vesmíru za desetinu předvčerejší ceny díky úspěšnému návratu nosné rakety. 

Putin přesně ví, že Rusko se 140 mil. nejen technologicky zaostalé populace je na samém okraji světového obchodu a z tzv. státního pokladu z prodeje ropných produktů  určeného na důchody nezbylo po "zachraňování" měny  a "podníkáním" s těmito penězy KGBáky kolem Putina už vlastně vůbec nic, pokud tam vůbec kdy něco bylo. Populace navíc masivně vymírá a masivně emigruje. Jen tento rok odešlo jen do USA a jen legálně víc jak 240 000 lidí, 500 000 lidí se účastní loterie o Zelenou kartu! 

 Putin ukradl Krym, rozpoutal válku na východě Ukrajiny a vede další konflikty. Ukradením Krymu porušil Trojstrannou dohodu A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf, která Rusko dokonce zavazovazuje k ochraně neměnnosti hranic Ukrajiny. 

Rusko promarnilo další minimálně "dvě (spíše čtyři) komunistické pětiletky". Čína jezdí za dvacet let rychlovlaky, postavila trať do Tiberu a létají do kosmu a Rusko horko těžko udržuje v chodu pomalou transibiřskou magistrálu, které se čínské vlaky do Evropy vyhýbají obloukem a přesto dojedou dříve. Putin se jeho špatné řízení země snaží zamaskovat horečnou válečnou aktivitou navíc na dluh, což je velmi nebezpečná hra.

(V minuaturním se zde ANO StB snaží zamaskovat jejich děsivé řízení státních financích nepřetržitým poukazováním, že "Kalousek rozkradl miliardy" aniž by byli schopni prokázat i jen ukradenou tisíckorunu

Rusko je v obrovských problémech a bude si to muset přiznat a jsou v problémech nejen proto, že KGBáci kolem Putina masivně okrádají své občany dnem i nocí.

Nedávno už Putin pod tlakem začal dokonce masivně Rusko vyprodávat do 1,3 mld. Číny tedy desetkrát větší země s mnohonásbně větší produktivitou práce a HDP, neboť nikdo jíný již Rusku "nepůjčí" přesněji nikdo jiný už o podíl na Rusku nestojí, Rusko se stalo naprosto nedůvěryhodnou zemí, vlastně je div, že Rusko nakupuje US dolar jen za 66 rublů, tedy měny, která už má hodnotu jen dosud nasmlouvaných dodávek ropy a plynu. 

Při výprodeji Ruska do Číny je potřeba zminit, že Rusko ale žádný validní zahraniční dluh Číny nedrží, jako je tomu u Spojených států. Nebezpečnost výprodeje Ruska do Číny je tedy obrovská a jen bude zvyšovat napětí uvnitř samotného Ruska i v jeho okolí, neboť takto vyprodané (zadlužené) Rusko může své vyprodání řešit vojenskou agresivitou, jak už dnes Putin mnohokrát naznačil, vnitřní agresí a tvrdší totalitou, opětovným znárodňováním atd.   


Nepřihlášený uživatel

#66729 Re: Kvalitní vyšetřování

2015-11-30 17:27

#66714: - Kvalitní vyšetřování 

 To je div, že s touto zprávou nepřišli neonacisticko-komunistické Parlamentní listy, výkladní skříň ruské propagandy v ČR, že s tím přišli jen "eurozprávy" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#66730 A Rusko se vylidní, neboť jediné co ještě prodávají je ropa a plyn.....

2015-11-30 17:32

Gates, Zuckerberg, Bezos a další miliardáři spojují síly. Budou investovat do čisté energie

 

Rus žádný, jak jinak. 


Nepřihlášený uživatel

#66731 ANO StB co od nich čekat?

2015-11-30 17:36

Poslanec ANO Kasal obešel ministryni školství. Chce řešit jmenování profesorů automatickým přidělením titulu


Nepřihlášený uživatel

#66732 Rusákové kradou v Česku v miliardách a Nejedlý dělá "poradce" Zemanovi?

2015-11-30 17:38

Placení DPH u plynu a elektřiny v Česku se změní. Kvůli vyšetřování firmy ovládané Gazpromem

To se jim financují v ČR ruské propagandystické trollí servery Parlamentními listy počínaje a konče např. aeronetem, když tu masivně okrádají tento stát v miliadách. Je dobré zdůraznit, že Gazprom je rusácká státní firma a je také dobré zdůraznit, že Zeman je garantem beztrestnosti rusáků na v naší republice. 

Tak tady jsou ty "karuselové obchody" Bureše s pseudonymem Babiš. 


Nepřihlášený uživatel

#66733 Turecko si potřebuje od Rusáků odpočinout a získat bonitní klientelu i spolehlivé dodavatele....

2015-11-30 17:40

Za sestřelení ruského letadla se Turecko neomluví, prohlásil premiér. Protisankce nechystá

 

Do Turecka možná z Ruska neodjedou na dovolenou 3 mil. lidí....

2015-11-29 21:07

 

...v situaci, kdy kupují dolar za 66 rublů je navíc ekonomický zazrak, že se ve 140 mil. zanedbané zami najdou 3 mil. lidí, kteří utrácejí drahocené dolary v Turecku. Ztráta pro Turecko je to ale jen na první pohled, dokonce by se dalo říci, že to vypadá jako ztráta citelná, neboť kdyby tam každý z 3 mil nechal 10 000,- je to "obrat"  30 mld. korun leč zdání klame, tam kam jezdí Rusové, přestane velmi rychle jezdit západní klientela a tam kam Rusové přestanou jezdit, se západní klientela velmi rychle vrací. Bormio a Livigno byly jedny z nejděsivěji zamořených lyžarských středisek Rusy už loni se tam vrátili Italové. 

Erdogan bych řekl, si velmi oddychne, když se Rusů zbaví. Stejně jako si oddychla Praha a jiná západní města.  Závazek odebrat jaderné elektrárny je věc, která mu jistě nedala spát. Je velmi pravděpodné, že se mu díky "sankcím :-)" z Ruska otevřou možnosti normálních obchodů se slušnými neagrestivními partnery. 

Na Turecko dopadnou ruské sankce, Putin omezí dopravu i obchod

Maďarskou vládu dnes již bezpochyby také děsí objednávka jaderných elektráren z Ruska neb při rychlosti emigrace z Ruska v počtu statisící ročně je více než pravděpdobné, že vlastně Rusku už dnes chybí lidé, kteří by vůbec byli schopni zakázku realizovat, alespoň na úrovni, že na první pohled nebude jasné, že se to celé nidky neuvede do provozu. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#66734 Re: Turecko si potřebuje od Rusáků odpočinout a získat bonitní klientelu i spolehlivé dodavatele....

2015-11-30 17:41

#66733: - Turecko si potřebuje od Rusáků odpočinout a získat bonitní klientelu i spolehlivé dodavatele.... 

 

Obvyklý počet lidí přicházející každoročně do EU je 500 000.....

2015-11-29 21:03

 

 ....tedy trojnásobek je hodně (pokud si neonacisticko-komunistické Parlamentní listy nevýšlí nesmysly jako obvykle :-), přesto to s Evropou nemůže nic udělat vzhledem k více jak 500 mil. populaci. 

Řekl bych ale ruský trolle, že byste se měl především starat o vaše vymírající a masivní emigrací postižené 140-ti mil. Rusko, neboť dnes je situace takové, že jen letos odešlo a jen legálně a jen do USA více jak 240 000 lidí!!! (je to cca 660 lidí každý den!!!!!! ) 500 000 lidí z Ruska se jen letos účastní loterie o Zelenou kartu!!! Tedy je velmi pravděpodobné, že Rusko již vlastně nemá žádné vzdělané lidi, kteří by byli schopni dodávat již nasmlouvané technologické celky (např. jaderné elektrárny pro Turecko a Maďarsko) alespoň v takové kvalitě, že by to na první pohled nevypadalo, že to nikdy fungovat nebude, neboť takto masivní emigrace již trvá mnoho let.  

Proto zjevně Rusko "uvaluje sankce", válčí, okupuje Krym, rozpoutává válku na východě Ukrajiny, krade uhlí a ministr ruské vlády mluví o tom, že je to za cosi "odvedeta" čímž jehom potvrzuje, že Rusko bylo hybatelem války na východě Ukrajiny a že není schopno spravovat Krym. 

Putin dovedl Rusko na pokraj krachu a to je opravdu velmi nebezpečné.

USA navíc předevčírem začaly létat do kosmu za desetinu ceny před před včerejší. Technologie výroby uhlíkových paliv (recyklace) je již k dispozici v Evropě i Americe. Poptávka po ropě je velmi nízko a cena je pro rusko na hranici rentability těžby. 

Rusko bohužel světu evidentně může nabídnout jen válčení, jak trefně stále dokola opakuje soudruh KGBák Putin a myslí si, že Svět  se nechá vydírat, kde je dnes BRIC a kde je dnes vše mezinárodní o co se Rusko kdy pokusilo, bez západních bankovních a karetních systémů by se v Rusku ani nezaplatili a nevybrali peníze z bankomatu natož, aby si bez západních technologií zatelefonovali a postavili počítačové sítě.  

Dnes je již bohužel také dosti pravděpodobné, že organizátorem migrace je právě Rusko, které žije v představě, že tím paralizuje EU. Problémem pro něj je obecně to, že první, kteří se odhodlají k emigraci jsou ti nejschopnější, tedy Evropa vlastně jako každé státy, které přijímají imigranty na příchodu těchto lidí vydělá. 


Nepřihlášený uživatel

#66735 Je možné se zorientovat v tom, co se událo na Ukrajině?

2015-11-30 17:49

 Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině? 


Nepřihlášený uživatel

#66736 Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.

2015-11-30 17:55

Sobotku k útoku na Zemana dokopali jeho poradci, prohlásil Ovčáček

Vláda musí převzít personální odpovědnost za to, co se na Hradě děje. Je potřeba, aby Nejedlému byl odebrán diplomatický pas vystavený komunistou Kohoutem v pozici ministra bez důvěry Sněmovny, neboť celá Rusnokova vláda komunistů a zemanovců důvěru Sněmovny nezískala. Následně musí být doslova vykopán z Hradu. 

Stejně musí odejít Mynář, který nemá bezpečnostní prověrku a samozřejmě už naprosto šílený extrémista Ovčáček. 

Mynář a Ovčáček musí být nahrazeni lidmi za které převezme plnou odpovědnost vláda a Miloš Zeman se s nimi bude muset spokojit. 

Následně musí být Zeman přinucen dodržovat Ústavu tohoto státu, musí mu být silně omezeny cesty k bolševickým a post bolševickým diktátorům, ideálně by měl abdikovat. 


Nepřihlášený uživatel

#66737 A kde jsou ruské bony tedy rubl nového cccp?

2015-11-30 18:49


Nepřihlášený uživatel

#66738

2015-11-30 18:52

Nechci multikulti svět!


Nepřihlášený uživatel

#66739 Re: Monokulturní prostředí byste nepřežil....

2015-11-30 18:53

#66738: -  

 ....neboť takové prostředí nepřežije v přírodě ani bolševník a to je vskutku odporná rostlina, byť zdaleka nedosahu odpornosti bolševiků či nácků, což je v podstatě stejná pakáž.  

Patriot

#66740

2015-11-30 19:53

"Všichni proruští kolaboranti musí jít sedět"


Nepřihlášený uživatel

#66741 Re:

2015-11-30 19:54

#66738: -  

" Tak třeba skoć pod vlak."


Nepřihlášený uživatel

#66742 Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.

2015-11-30 19:56

#66736: - Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.  

 Ovčáček by si měl uvědomit , že Hradem šly dějiny našeho národa a že to není horský salaš"


Nepřihlášený uživatel

#66743

2015-11-30 19:58

" Turecko by mělo dostat na svou obranu proti Rusku A-bombu"


Nepřihlášený uživatel

#66744

2015-11-30 20:03

Poturčenec horší Turka!


Nepřihlášený uživatel

#66745 Re: Pokud vynášejí utajované skutečnosti státu..

2015-11-30 20:13

#66740: Patriot -  

 ....pokud spolupracují s GRU a FSB páchají skutečně trestnou činnost a je potřeba, aby byli souzeni. 

Vašek Havlus!

#66746 Re:

2015-11-30 20:15

#66740: Patriot -  

 Vítej honibrku, dlouho si tu neoxidoval


Nepřihlášený uživatel

#66747 Re: Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.

2015-11-30 20:15

#66742: - Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.  

 S tím bych si hlavu nelámal, daleko důležitější je Ústava a její porušování Milošem Zemana. To je na počátku všech těch nesmyslů, které extrémisté Zeman s Ovčáčkem prezentují na veřejnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#66748 Re: Celá řada států NATO jaderné zbraně má, ale nevyhrožuje jimi....

2015-11-30 20:19

#66743: -  

 .....na rozdíl od Ruska ovládaného KGBáky, kteří jej opět přivedli na pokraj krachu. 

Vašek Havlus!

#66749 Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.

2015-11-30 20:19


Nepřihlášený uživatel

#66750 Re: Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.

2015-11-30 20:25

#66749: Vašek Havlus! - Re: Komunistický pisálek a extrémista Ovčáček už evidentně zešílel.  

 A jak byste řešil vy velezrádné jednání, tedy porušování Ústavy Milošem Zemanem?