MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#66370 Re: Re: Re: Re:

2015-11-27 09:47

#66367: - Re: Re: Re:  

zisk může (i legálně) kamsi přefakturovávat nebo může hodně investovat ve prospěch budoucnosti nebo prostě firmě stačí fungovat a velký zisk nepotřebuje, možností je celá řada...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66371 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-27 09:55:33

#66370: - Re: Re: Re: Re:  

 Investovat, aby její obrat byl po deset let stále cca 2 mil. korun a výjimečně 5 mil. korun shodou okolností v roce, kdy vydává takové pěkné studie u důvěryhodnosti Zemana :-)? Vy jste opravdu ještě větší hlupák než Miloš Zeman. Možnosti, které naznačujete jsou nesmyslné. Mzdové náklady firmy s obratem 2 mil. korun v objemu 150 000,- snad nemůže brát vážně opravdu vůbec nikdo, tedy logicky kromě vás a extrémisty Miloše Zemana :-)

Žádný legální způsob přefakturace zisku neexistuje. Dokonce je velmi pravděpdobné, že auto v nákladech této firmy, pokud tam autíčko nejspíš za 1,5 mil. :-) je,  slouží v drtivé většině k účelům soukromým nikoliv firemním :-)

Vzhledem k tomu, že i vám je dnes naprosto jasné, že to se SANEPem asi nebude nijak v pořádku, oslovte v této věci příslušný Finanční úřad, třeba "legálnost" účetnictví SANEPu potvrdí :-). Řekl bych ovšem, že dříve SANEP "zkrachuje". 

Mně je SANEP naprosot ukradený, obrázek o důvěryhodnosti této firmy jsem si  letmo udělal obrázek a její důvěryhodnost považuji za nulovou.