MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#66371 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-27 09:55

#66370: - Re: Re: Re: Re:  

 Investovat, aby její obrat byl po deset let stále cca 2 mil. korun a výjimečně 5 mil. korun shodou okolností v roce, kdy vydává takové pěkné studie u důvěryhodnosti Zemana :-)? Vy jste opravdu ještě větší hlupák než Miloš Zeman. Možnosti, které naznačujete jsou nesmyslné. Mzdové náklady firmy s obratem 2 mil. korun v objemu 150 000,- snad nemůže brát vážně opravdu vůbec nikdo, tedy logicky kromě vás a extrémisty Miloše Zemana :-)

Žádný legální způsob přefakturace zisku neexistuje. Dokonce je velmi pravděpdobné, že auto v nákladech této firmy, pokud tam autíčko nejspíš za 1,5 mil. :-) je,  slouží v drtivé většině k účelům soukromým nikoliv firemním :-)

Vzhledem k tomu, že i vám je dnes naprosto jasné, že to se SANEPem asi nebude nijak v pořádku, oslovte v této věci příslušný Finanční úřad, třeba "legálnost" účetnictví SANEPu potvrdí :-). Řekl bych ovšem, že dříve SANEP "zkrachuje". 

Mně je SANEP naprosot ukradený, obrázek o důvěryhodnosti této firmy jsem si  letmo udělal obrázek a její důvěryhodnost považuji za nulovou. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66372 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-27 10:18:10

#66371: - Re: Re: Re: Re: Re:  

vy jste hrozně popletený a navíc tomu vůbec nerozumíte:

 

1. obrat není zisk (který sám paradoxně uvádíte) a 2 mil. je docela málo, takže tam moc prostoru pro zisk není

2. nemusí si kupovat auto za 1,5 mega, stačí když si koupí na provádění průzkumů brigádníky přes pracovní agenturu... na mzdách to vidět nebude, bude to normální faktura, takže už se můžete uklidnit, zase se vám to nepovedlo :-)) ale trollte si dál další nesmysly, váš promarněný čas :-)))) jestli si myslíte, že se vláda nebo senát těch vašich nesmyslů tady chytne, tak to svědčí o tom, že toho o současném politickém dění a o tom jak jsou karty rozdány, víte velmi málo. Dobře vám tak, udavte se :-)

pa