MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#66351 Re:

2015-11-27 07:01

#66347: Pohodný -  

 Je potřeba, aby byla ustavena parlamentí komise a situaci na Hradě vyšetřtila. Vláda musí jednoznačně převzít odopovědnost za personální obsazní úředníků na Hradě. Nejedlému musí být odebrán diplomatický pas, který mu vystavil komunista Kohout v době, kdy vláda v které seděl neměla důvěru Sněmovny už proto, že jí Rusnokova banda komunistů nikdy nezískala. BIS by měla vládu jasně informovat aktivitách, všech lidí na Hradě, kteří nemají bezpečnosntí prověrku státu.  

Situace na Hradě je již dváno za hranou ústavnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#66352 Re: Re: Konvička je Sládek a Sládkovci verze 3.0 neb Zeman a Zemanovci jsou verze 2.0?

2015-11-27 07:03

#66348: - Re: Konvička je Sládek a Sládkovci verze 3.0 neb Zeman a Zemanovci jsou verze 2.0? 

 Jak jsem doplnil. Zemanovci a Zeman měli v roce 2013 ambice sestavovat vládu, dnes je daleko jasnější, proč Zeman a Zemanovci stáli s Konvičkou na jednom podiu na zinscenované pro Zemanovské demonstraci extrémistů. 


Nepřihlášený uživatel

#66353 Re:

2015-11-27 07:11

#66337: SANEP -  

 SANEP to je ta zábavná firma s obratem 2 mil. korun, která vyplácí na mzdě 150 000,- a vykazuje "zisk" 10 000,- dlouhodobě? 

Tak ta je zábavná, neboť tam dochází k přefakturaci jako řemen a jedinému komu je potřeba tuto firmu doporučit je Finanční úřad, neb se tak děje roky a roky. 

Velmi doporučuji k prostudování její účetní uzávěrky na www.justice.cz. 

Důvěryhodnost jakéhokoliv "průzkumu" SANEP je nulová!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#66354 Daleko důležitější je, jestli rusákové i letos nebudou lyžovat v západní Evropě, neb sjezdovky....

2015-11-27 07:16

....jsou bez nich asi o 1000 % bezpečnější. 

 

Z tureckých pláží zmizí ruština. Ruské cestovní kanceláře přestaly po Egyptu prodávat i Turecko

 

V rusákově se nakuje jediný dolar a 66 jejich bonů a 3,3 mil. lidí ze 140 mil. země vyjede jen do Turecka na dovolenou. Některé věci jsou neuvěřitelné, především při pohledu na HDP rusákova. 


Nepřihlášený uživatel

#66355 Rusákové tedy IS vlastně ještě nebombardovali.....

2015-11-27 07:48

Hollande vyzval Rusy, ať bombardují IS a ne jiná uskupení

A to rusákové přitom tvrdili, že přijeli do Syrie zničit IS a dnes je více než zřejmé, že IS prakticky nebombardují, mimo jiné proto, že vůbec nevědí, kde by měli bombardovat, ale velmi dobře vědí od Asada, kde je jeho opozice a asi také proto, jejich drony a nejent ty létají do Turecka. 


Nepřihlášený uživatel

#66356 Na co si tu ANO StB a socani hrají?

2015-11-27 08:20

Nemocnice utrácí za stejnou techniku různé peníze. Nový registr srovná ceny "cétéček" a tomografů

Elektronické tržiště tu dávno fungovalo a funguje. Dokonce první, byť ne moc funkční elektronické tržiště udělali socani. 

V Česku je pět e-tržišť, každý měsíc zpracovávají tisíce objednávek

NIPEZ/EL. TRŽIŠTĚ VEŘEJNÉ SPRÁVY

http://www.mpsv.cz/cs/5721


Nepřihlášený uživatel

#66357 Ruští trollové také psali o ruské zlatém standard i v této disku

2015-11-27 08:34

Podle BBC je platidlo založené na měně užívané v 17. století v Ottomanském chalífátu. Mince je údajně vytvořena z 24karátového zlata a v USA by vynesla asi 139 dolarů. Na platidle je nápis „V boha věříme: Islámský stát – chalífát založený na učení Proroka.“ Cílem vlastní měny je údajně uniknutí „tyranskému monetárnímu systému, který byl uvalen na muslimy“.

Kde jsou ty časy? Zlaté mince IS také dosud nikdo neviděl :-)


Nepřihlášený uživatel

#66358 Vláda musí převzít odpovědnost za personální obsazení úředníků na Hradě.

2015-11-27 08:49

Je nepochybné, že po vyjádření Ovčáčka, že Miloš cosi zase nevěděl, vláda převezme personální obsazení Hradu. 

Ovčáček s největší pravděpodobností půjde jako první, neb je to vskutku odporná kreatura. Následně bude Zemanovi dosazen kancléř, Nejedlý přijde o diplomatický pas a bude vykopán z Hradu. 

Ovčáčkovo místo pravděpodobně opět převezme asi už šílená Buriánová. 

A do šesti měsíců Miloš Zeman ze zdravotních důvodů abdikuje. 

Pokud se tak nestane, vláda se stane nejen v EU naprosto nedůvěryhodnou, neboť vláda skutečně nese odpovědnost za jednání Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#66359 Líbí se mi Ústava ČR a velmi se mi nelíbí extrémista Miloš Zeman v pozici správce úřadu prezidenta

2015-11-27 08:51

Libí se mi současná Ústava ČR, která deklaruje, že jsme zemí demokratickou a jsme součásti rodiny demokratických zemí. Líbí se mi, že ústava je postavena na Všeobecné deklaraci lidských práva a tato práva zaručuje. 

Velmi se mi líbí, že máme Ústavní soud, že konečně po 25 letech od revoluce máme základní zákon demokracie - zákon o státní službě. Libí se mi, že politici alespoň jezdí na jednání Evropské rady a na Rady ministrů, líbí se mi, že máme komisaře v EK, byť paní Jourovou za přiliš chytrou nepovažuji, jeji poslední vyjádření o jednání Zemana bylo správné. Libí se že přímo volíme EP a že je ustaven a funguje. 

Jsem skutečně velmi rád, že jsme členy NATO a EU, neboť kdyby tomu tak nebylo, je docela dobře možné, že by extrémista Miloš Zeman již skutečně zvací dopis do Ruska zeleným mužíčkům na "dovolené" napsal.

Velmi se mi nelíbí současná sestava na Hradě to především proto, že diky absenci prověrek nemá stát žádnou možnost na Nejedlého, Augustina, Mynáře, Ovčáčka, Buriánovou dohlížet. Že nemají žádnou povinnost o sobě nic zveřejňovat a že Nejedlému vystavil diplomatický pas bývalý komunista Kohout, aniž by měl jako člen vlády důvěru Sněmonvy, neboť celá Rusnokova vláda neměla důvěru Sněmovny. 

Velmi se mi nelibí, že se Zeman dostal k moci na základě toho, že masivně porušoval všecha tři základní pravidla zákona o volbě prezidenta republiky, neboť v tom spatřuji komunisticko - nacistický způsob získávání moci v demokracii. Tedy se logicky obávám, že selhaly demokratické instituce, které měly takovou osobu vyřadit z voleb. Velmi se mi nelíbí, že Miloš Zeman svůj komunistický náhled na demokracii a obecně život aplikuje pri správě úřadu prezidenta republiky, přestože mu to ústava zapovídá a on podpisem ustavního slibu slibil, že tak činit nebude.

Co se libí vám místní zemanoti? Proč vlastně diskutujete tady, proč se ve své hlouposti neutvrzujete na petici pro podporu extrémisty Zemana? 


Nepřihlášený uživatel

#66360 Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupují, je to jejich úkol...

2015-11-27 08:52

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci.


Nepřihlášený uživatel

#66361 Soudruh KGBák Putin je v krůčcích pečlivě vyškolen a nebylo by to poprvé, kdy by Rusko rozpoutalo...

2015-11-27 08:55

....celosvětový konflikt. 

Svět se malými krůčky blíží ke třetí světové válce, píše se v Rusku

Rusko se dostává do velmi svízelné situace. Poptávka po ropných produktech bude postupně klesat, obdobně jako se to stalo s uhlím. Rusko ovšem nikdy nebylo schopno na světových trzích nabídnout nic kromě ropných produktů a to ještě v surové podobě. 

Spojené státy včera začaly létat do vesmíru za desetinu předvčerejší ceny díky úspěšnému návratu nosné rakety. 

Putin přesně ví, že Rusko se 140 mil. nejen technologicky zaostalé populace je na samém okraji světového obchodu a z tzv. státního pokladu z prodeje ropných produktů  určeného na důchody nezbylo po "zachraňování" měny  a "podníkáním" s těmito penězy KGBáky kolem Putina už vlastně vůbec nic, pokud tam vůbec kdy něco bylo. Populace navíc masivně vymírá a masivně emigruje. Jen tento rok odešlo jen do USA a jen legálně víc jak 240 000 lidí, 500 000 lidí se účastní loterie o Zelenou kartu! 

 Putin ukradl Krym, rozpoutal válku na východě Ukrajiny a vede další konflikty. Ukradením Krymu porušil Trojstrannou dohodu A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf, která Rusko dokonce zavazovala k ochraně neměnnosti hranic Ukrajiny. 

Rusko promarnilo další minimálně "dvě (spíše čtyři) komunistické pětiletky". Čína jezdí za dvacet let rychlovlaky, postavila trať do Tiberu a létají do kosmu a Rusko horko těžko udržuje v chodu pomalou transibiřskou magistrálu, které se čínské vlaky do Evropy vyhýbají obloukem a přesto dojedou dříve. Putin se jeho špatné řízení země snaží zamaskovat horečnou válečnou aktivitou navíc na dluh, což je velmi nebezpečná hra.

(V minuaturním se zde ANO StB snaží zamaskovat jejich děsivé řízení státních financích nepřetržitým poukazováním, že "Kalousek rozkradl miliardy" aniž by byli schopni prokázat i jen ukradenou tisíckorunu

Rusko je v obrovských problémech a bude si to muset přiznat a jsou v problémech nejen proto, že KGBáci kolem Putina masivně okrádají své občany dnem i nocí.

Nedávno už Putin pod tlakem začal dokonce masivně Rusko vyprodávat do 1,3 mld. Číny tedy desetkrát větší země s mnohonásbně větší produktivitou práce a HDP, neboť nikdo jíný již Rusku "nepůjčí" přesněji nikdo jiný už o podíl na Rusku nestojí, Rusko se stalo naprosto nedůvěryhodnou zemí, vlastně je div, že Rusko nakupuje US dolar jen za 66 rublů, tedy měny, která už má hodnotu jen dosud nasmlouvaných dodávek ropy a plynu. 

Při výprodeji Ruska do Číny je potřeba zminit, že Rusko ale žádný validní zahraniční dluh Číny nedrží, jako je tomu s Spojených států. Nebezpečnost výprodeje Ruska do Číny je tedy obrovská a jen bude zvyšovat napětí uvnitř samotného Ruska i v jeho okolí, neboť takto vyprodané (zadlužené) Rusko může své vyprodání řešit vojenskou agresivitou, jak už dnes Putin mnohokrát naznačil.  

pozdrav od ruského trolla

#66362

2015-11-27 09:23

 

 

Je mi vás amerických trollů moc a moc líto. Celá vaše usilovná propaganda o izolaci Zemana apod. jde do kytek (k postojům našeho Pana Prezidenta k imigraci se nyní přidávají už i Německo, Francie, Švédsko, Británie...) a z antizemaniády Zeman vyjde ještě silnější než byl dosud.

Nyní se navíc jasně ukazuje co je Turecko zač, takže další body si získá u veřejnosti i naše v dnešní době přátelské Rusko.

 

A to je moc a moc dobře, tak se tu nezapomeň celý den plácat se svým trollením, stejně ti to bude na prd. A doufám, že jsi alespoň vozíčkář, protože jinak ti takový život u PC, to množství projetého času tady a přece zbytečně, fakt nezávidím :-))))


Nepřihlášený uživatel

#66363 Re: Re:

2015-11-27 09:30

#66353: - Re:  

 nejsem zastánce SANEPu ani žádné jiné agentury, ale co má být podle tebe ty moulo nelegálního na tom, že si firma sama rozhodne, jestli peníze dá do výplat nebo do svého zisku? Jelikož tomu docela rozumím, tak ti napovím: nelegálního ani neetického na tom není nic. Je to úplně to samé, jako kdyby si škodovka dala do zisku o miliardu víc nebo o miliardu zvýšila platy dělníkům.

 

Otázka tedy nezní co dělá SANEP, ale proč ty se snažíš v diskuzi, americký trolle, tak lhát a manipulovat. Navíc v režimu 24/7/365 - kdo tě za to platí?


Nepřihlášený uživatel

#66364 Re: Daleko pravděpodobnější je, že extrémista Miloš Zeman dožije....

2015-11-27 09:32

#66362: pozdrav od ruského trolla -  

 .....v LDN kdesi v ústavu v Bohnicích. 


Nepřihlášený uživatel

#66365 Re: Re:

2015-11-27 09:32

#66351: - Re:  

 "možná by mohla být rozšířena i o psychiatra"

Klerik

#66366 Re: Štěch to zrovna Zemanovi řekl s plných plic....

2015-11-27 09:34

#66333: - Štěch to zrovna Zemanovi řekl s plných plic.... 

 " Po jeho abdikaci by měly být prostory Hradu vykropeny svěcenou vodou"


Nepřihlášený uživatel

#66367 Re: Re: Re:

2015-11-27 09:35

#66363: - Re: Re:  

 Ale ona je nedává do svého "zisku" neboť ten by musel být zdaněn. Proto jsem také uvedl, že SANEP ročně daní cca 10 000,- (pro jistotu desettisíchkorunčeských) a to po mnoho let za sebou. Získ tedy s největší pravděpodobností kamsi přefakturovává, nebot si nelze představit, že by kdokoliv na širém světě založil firmu, aby měla 2-5 mil. obratu a měl z toho mzdu 150 000,- ročně, to by byl ještě větší hlupák než extrémista Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#66368 Re: Re: Re:

2015-11-27 09:37

#66365: - Re: Re:  

 Psychiatři i psychologové pravděpodobně mezi poslanci jsou. V každém případě je tam opravdu až "předoktorováno". 


Nepřihlášený uživatel

#66369 Re: Re: Štěch to zrovna Zemanovi řekl s plných plic....

2015-11-27 09:39

#66366: Klerik - Re: Štěch to zrovna Zemanovi řekl s plných plic.... 

Myslím si, že by po zkušenostech s komunistickými prezidenty všemi tedy i s Klausem a Zemanem měla Sněmovna i Senát spustit diskusi o tom, jestli není na čase, aby český prezident už na Hradě nesidlil. Vypadá to, že jim toto místo nesvědčí a že tam opravdu z představy z jejich neomezené beztrestné moci magoří.  

Preventivně by tedy bylo dobré, aby se tomu v budoucnu předešlo i u lidí, daleko odelnějších proti pokušení zneužívat absolutní beztrestnost, moc a neodpovědnost  

Problém jak předvádí nejen Mynář s Nejedlým je také se spolupracovníky prezidentů. Např. kancléř Hájek tam evidnentě také zešílel, přitom co dnes je schopen publikovat a myslet vážně. Uspořádáním zinscenované pro-zemanovské demonstrace, Mynář také prokázal, že už je naprosto mimo realitu.  


Nepřihlášený uživatel

#66370 Re: Re: Re: Re:

2015-11-27 09:47

#66367: - Re: Re: Re:  

zisk může (i legálně) kamsi přefakturovávat nebo může hodně investovat ve prospěch budoucnosti nebo prostě firmě stačí fungovat a velký zisk nepotřebuje, možností je celá řada...


Nepřihlášený uživatel

#66371 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-27 09:55

#66370: - Re: Re: Re: Re:  

 Investovat, aby její obrat byl po deset let stále cca 2 mil. korun a výjimečně 5 mil. korun shodou okolností v roce, kdy vydává takové pěkné studie u důvěryhodnosti Zemana :-)? Vy jste opravdu ještě větší hlupák než Miloš Zeman. Možnosti, které naznačujete jsou nesmyslné. Mzdové náklady firmy s obratem 2 mil. korun v objemu 150 000,- snad nemůže brát vážně opravdu vůbec nikdo, tedy logicky kromě vás a extrémisty Miloše Zemana :-)

Žádný legální způsob přefakturace zisku neexistuje. Dokonce je velmi pravděpdobné, že auto v nákladech této firmy, pokud tam autíčko nejspíš za 1,5 mil. :-) je,  slouží v drtivé většině k účelům soukromým nikoliv firemním :-)

Vzhledem k tomu, že i vám je dnes naprosto jasné, že to se SANEPem asi nebude nijak v pořádku, oslovte v této věci příslušný Finanční úřad, třeba "legálnost" účetnictví SANEPu potvrdí :-). Řekl bych ovšem, že dříve SANEP "zkrachuje". 

Mně je SANEP naprosot ukradený, obrázek o důvěryhodnosti této firmy jsem si  letmo udělal obrázek a její důvěryhodnost považuji za nulovou. 


Nepřihlášený uživatel

#66372 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-27 10:18

#66371: - Re: Re: Re: Re: Re:  

vy jste hrozně popletený a navíc tomu vůbec nerozumíte:

 

1. obrat není zisk (který sám paradoxně uvádíte) a 2 mil. je docela málo, takže tam moc prostoru pro zisk není

2. nemusí si kupovat auto za 1,5 mega, stačí když si koupí na provádění průzkumů brigádníky přes pracovní agenturu... na mzdách to vidět nebude, bude to normální faktura, takže už se můžete uklidnit, zase se vám to nepovedlo :-)) ale trollte si dál další nesmysly, váš promarněný čas :-)))) jestli si myslíte, že se vláda nebo senát těch vašich nesmyslů tady chytne, tak to svědčí o tom, že toho o současném politickém dění a o tom jak jsou karty rozdány, víte velmi málo. Dobře vám tak, udavte se :-)

pa


Nepřihlášený uživatel

#66373 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-27 10:25

#66372: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tak z čeho ten majitel žije? Ze 150 000,- ročně po mnoho let? On má v intelektuální činnosti 2 mil obrat deklaruje zisk 10 000,-? A kde má tedy ty náklady v objemu 1 850 000,-? Logicky v té "legální přefakturaci" jak jste vtipně napsal, tomu se skutečně věřit dá :-). 

Není co bych dodal, vy jste snad ještě větší hlupák než extrémista Miloš Zeman? 

Jak si myslíte vy, že jsou "karty rozdány" je mi úplně ukradeno. Podstatná je Ústava jeji dodržování správcem úřadu prazidenta republiky, všechny vaše představy jsou naprosto nedůležité.  


Nepřihlášený uživatel

#66374 Rusko objevilo a aplikovalo způsob Nikola Tesly jak přenášet silovou elektřinu vzduchem.

2015-11-27 10:33

Rusko má prostě Mičuriny na všechno. U nás mají Mičurina ja jejich propagandu, jmenuje se Miloš Zeman a tváří se jako správce úřadu prezidenta republiky. 

Blamáž na Krymu. Proruské vedení se
chlubilo fiktivní elektřinou z Ruska

 

 Za „přání vydávané za skutečnost“ označil krymský vicepremiér Michail Šeremet své páteční prohlášení o tom, že z ruské pevniny už proudí na černomořský poloostrov Krym první megawatty ruského proudu. Šeremet nejdřív dodávku ruské elektřiny slavnostně ohlásil, aby později zprávu sám dementoval. Na budování „energetického mostu“ z Ruska se ale podle něj usilovně pracuje.

Mimochodem se jedná o typickou ukázku ruské propagandy, která jeden den něco vyhlásí, aby to zítra dementovala jinou lží o tom, jak "usilovně pracují" :-)

 


Nepřihlášený uživatel

#66375 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-27 10:33

#66373: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 už jsem ti napsal (máš problém s očima? jez borůvky), že může fakturovat např. pracovní agenturu - brigádníky na průzkum a žít může z čehokoliv jiného, třeba to má jen na přilepšenou, tak jako desítky tisíc jiných lidí i firem v ČR, které mají s.r.o. s podobným ziskem, taky může mít velké plány a málo času, takže zatím se tomuto s.r.o. věnovat jen okrajově, může mu stačit, že si to vydělává na provoz atd. atd. prostě vaříš z vody, viditelně meleš o něčem, o čem nemáš žádnou páru a ne a ne si dát pokoj, i když se jen dál a dál ztrapňuješ..