Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Neobviňujte Boha, ale člověka !!!

#5909 Re: Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru

2015-11-21 20:06

#5893: - Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru 

... asi se taky připojím. A teď k jiné aktivitě, zde zmíněné:

Je moje reakce na jinou tzv. "Žalobu na Boha, který ovšem nemá adresu" (taková žaloba je kontraproduktivní žvást a dráždění věřících). Anebo si myslíte, že za tu špínu může Bůh!? NE - Bůh nedělá hříchy, války, ... to všechno lidé!!! ... A, že lidé mohou být zlí, nenávistní, zvrhlí, vidíme dnes a denně ve světě a světové politice, a bohužel i u nás mezi politiky, štváči a pod. NE BůH!!! ... ALE ČLOVĚK A LIDÉ JSOU (a mohou být) ZRůDY!!!

My jsme si ty kretény navolili (resp. do Evropy, oni si tam navolili další voly), a ti, co organizují šílenosti ve světě nejsou Bůh, ale lidi, resp. působí to zlý duch, síly zla. Ne Bůh!!!

Je pravda, že by mohl Bůh zasáhnout, ale proč by to dělal, když:

nebudeme v Něho věřit,

nebudeme Ho o to prosit a žádat,

a budeme na Boha nadávat a budeme Ho obviňovat!?

Pozn. Bůh není Alláh!!! a ... Alláh není Bůh!!!

a možná, že je to všechno tak celosvětově zlé, a zlem už prošpikované, že nám opravdu nakonec pomůže až jen samotný Bůh!?

Nezavrhujme proto Boha!!! ... Pro někoho je to snadné na Boha hodit zodpovědnost, jako bychom my neměli zodpovědnost za sebe, za své jednání, slova a skutky!?

ALE JINAK NIC PROTI TÉ INICIATIVĚ ŽALOBY NA EU !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5914 Re:

2015-11-21 20:55:35

#5909: Neobviňujte Boha, ale člověka !!! 

 Do haje, dejte uz s tim pokoj!!! Vzdycky par dni pockate, kdyz Vas nekdo usadi, a pak zase jste tu se svym pambickem a krestany. Prestante to sem porad tahat.

Boha mate jednoho uz z definice Boha, sdilite ho vsichni verici dohromady, tak si to vsichni verici nejdriv dejte mezi sebou dohromady, a pak to teprve tahejte na verejnost. Normalni lidi ty vase rvacky o to, kterej verici je ten spravnej verici a kterej pambu je ten spravnej pambu, vubec nezajimaji. Urcite ne na strankach petice za referendum o vystoupeni z EU.