Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#5914 Re:

2015-11-21 20:55

#5909: Neobviňujte Boha, ale člověka !!! 

 Do haje, dejte uz s tim pokoj!!! Vzdycky par dni pockate, kdyz Vas nekdo usadi, a pak zase jste tu se svym pambickem a krestany. Prestante to sem porad tahat.

Boha mate jednoho uz z definice Boha, sdilite ho vsichni verici dohromady, tak si to vsichni verici nejdriv dejte mezi sebou dohromady, a pak to teprve tahejte na verejnost. Normalni lidi ty vase rvacky o to, kterej verici je ten spravnej verici a kterej pambu je ten spravnej pambu, vubec nezajimaji. Urcite ne na strankach petice za referendum o vystoupeni z EU. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5921 Re: Re:

2015-11-21 23:48:23

#5914: - Re: 

... škoda reagovat, asi si padlý na hlavu, když nerozlišuješ mezi bohem a Bohem. Podle Tebe jsou všichni bohové 1 a ten samý bůh? Prober se a nekal tady zase svou hloupostí vody!

... asi jsi fakt padlý na hlavu, když házíš všechny věřící a "věřící" do jednoho pytle! Podle textu Tvé reakce vyplývá, že si všeci "věřící mají to nejdříve srovnat"!? ... Ty mášasi  jasno, myslíš, že by si to křesťané a muslimové měli srovnat!? (a snad i jiné víry a náboženství ve světě?) Nejdříve si to srovnej Ty! ... Tak to seš fakt dost mimo mísu!

(A pokud Ti vadí, že tu přispívají i věřící, tak si můžeš víš co ... !)


Nepřihlášený uživatel

#5922 Re: Re:

2015-11-21 23:59:42

#5914: - Re: 

PROVOKATÉR SE OZVAL, asi nějakéj sluníčkář!? ... ale spíše bych řekl, že nějaký "KŘESŤANOFOB"?

... v tom případě Ti, jako křesťan rád hnu žlučí a polezu na nervy, čao! ... křesťanofobe!!!