Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#5893 Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru

2015-11-21 12:30

Žaloba na Evropskou unii

Starostka Ostravy - Mariánských Hor a Hulvák, krajská zastupitelka a bývalá senátorka Ing. arch. Liana Janáčková žaluje za podpory předsedy Nezávislých Františka Zwyrtka Evropskou unii. 

„Přikažte Radě Evropy, ať nařídí státům EU odvézt ihned všechny nelegální imigranty.“ 

OSTRAVA - V pondělí 16. listopadu 2015 odejde k Evropskému soudu pro lidská práva, který sídlí ve Štrasburku, žaloba na Evropskou Unii. Podává ji Ing. arch. Liana Janáčková, současná starostka Ostravy-Mariánských Hor a Hulvák, krajská zastupitelka Moravskoslezského kraje za Nezávislé a bývalá senátorka.

Žádá v ní, aby soud uložil EU prostřednictvím Rady Evropy přijmout rozhodnutí, kterým bude uložena členským státům Evropské unie povinnost vyhostit všechny nelegální imigranty ze svého území, dát peníze na vytvoření evropských hranic a nevytvářet předpoklady k tomu, aby mohli nelegální migranti čerpat peníze z rozpočtů zemí EU. 

V žalobě, která se formálně musí nazývat stížností, se odkazuje na znění Úmluvy o ochraně lidských práv a základních svobod, a žádá, aby se přešlo od slov k činům. Žalobu podává jako otevřenou, a uvádí, že se k ní může přidat každý občan kterékoli země Evropské unie. Proto také bude znění žaloby přeloženo do angličtiny. Liana Janáčková k tomu uvádí: „Na rozdíl od známé žaloby na Boha, která neuspěla proto, že Bůh nemá adresu, my máme adresu jak soudu, tak Rady Evropy. To, co se nyní děje v Evropě, je jasné a protiprávní zabírání našeho výsostného území obyvateli jiného světadílu, a Evropská unie zatím jen bezmocně přihlíží pod pseudoargumenty o humanismu. Jde nám o naše bezpečí, o naše životy, a my přehlížíme porušování zákonů a vraždění Evropanů těmi, kteří se sem dostali s těmi davy. Pokud orgánům Evropské unie zatím nedošlo, co jim dojít mělo, musíme to říct my – ti cizí lidé musí jít pryč. Bez pardonu, bez výjimek. Protože nás jako masa ohrožují. A to se snažím říct legitimním způsobem – obracím se na k tomu příslušnou instituci, a opírám se o nejvyšší právní normu.“

Liana Janáčková našla hned podporu u předsedy hnutí Nezávislých Františka Zwyrtka, který jako první žalobu hned spolupodepsal: „Vážím si této odvahy Liany Janáčkové, protože se dokázala podepsat pod to, co zní v každé české hospodě, jen to nemá odvahu nikdo říct do mikrofonu. My to posíláme k soudu dokonce na papíře. Jsem rád, že máme mezi sebou odborníky, kteří nám pomohli po právní stránce. Ano, jsme si vědomi, že je to opravdu tak trochu žaloba na Boha, aby netrápil lidi. S tím rozdílem, že toto opravdu máme ve svých rukou. A k našemu úžasu my přihlížíme cizím hordám, jak se sem valí, a ještě jim otevíráme dveře. Nesouhlasím s tím, jako většina občanů Evropy. A žalobou žádám soud – chraňte naše bezpečí. Podepište se i ostatní, a pošlete to do Štrasburku.“   

Žaloba končí slovy:  

Evropanem nemůže být každý, kdo se rozhodne jím být.
O tom, kdo bude Evropan, musí rozhodovat Evropa sama.


Chcete se taky připojit? Máte dvě možnosti:

1) Žalobu můžete podat vlastním jménem sami

- stáhněte si Text-zaloby-na-eu
- do vyžlucených míst doplňte své iniciály a další údaje
- dokument vytiskněte a podepište
- pošlete jej na adresu uvedenou v textu
- informujte nás, prosím, e-mailem anebo zprávou na facebook, že jste tak učinili (příslušné adresy najdete na webu http://www.nezavisliostrava.cz/, zde nejdou připojit)

2) Na základě plné moci žalobu podáme za vás

- stáhněte si formulář Plna-moc
- vyplňte potřebné iniciály a údaje
- vytiskněte a podepište
- svůj podpis nechejte úředně ověřit
- úředně ověřenou plnou moc nám pošlete na adresu:
  Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová, Olomoucká 36, 789 85  Mohelnice
- podání stížnosti vaším jménem rádi bezplatně zajistíme

Odpovědi

Jarek

#5895 Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru

2015-11-21 12:56:39

#5893: - Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru 

 Dobrý den,

chci Vám moc a moc poděkovat. Pošlu Vám plnou moc co nejvíce kolegů a přátel na zastoupení ohledně porušování všeho co   v EU je jen možné porušit. Jsem Váš ročník a cítím stejnou zodpovědnost za to co se u nás děje, co jsme připustili.

Prosím pokračujte a doufám, že se co nejdříve potkáme na Václaváku a verbež, která vládne se nám bude zodpovídat za vše!!!!!!!!!

Krásný den

JAREK

Jaroslav Šiko

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5896 Re: Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru

2015-11-21 13:25:49

#5893: - Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru 

Také posílám doporučeně na adresu Evropského soudu pro lidská práva. Nezávislí mi na email odpověděli: 

Dobry den,  

dekujeme za Vas postoj k problematice nelegalnich imigrantu.  

Opravdu velmi nas zajima, jak se stiznosti soud ve Strasburku nalozi. Zabyvat by se ji mel, vysledek muzeme tusit, ale pockame, az bude nejaky oficialni verdikt.  

Rozhodne bylo potreba neco udelat, absorbce Evropy neni nekonecna a dosavadni postup soucasne evropske politicke reprezentace povazujeme za velmi nedostatecny.  

Anglicka verze bude zverejnena z kraje pristiho tydne. Protoze je nase zeme soucasti EU, muzeme podat stiznost v nasem materskem jazyce, preklad tak fakticky bude dispozici predevsim pro obcany jinych statu.  

Soucasne s odeslanim stiznosti chystame druhou vlnu informovanosti nasich obcanu. Ta prvni smerovala pouze lokalne, druha bude vetsi.  

Preji Vam pekny zbytek vikendu a nam vsem Evropu v budoucnosti takovou, jakou ji zname a chceme mit.  

Mgr. Patrik Hujdus

1. místostarosta městského obvodu Mariánské Hory a Hulváky zastupitel Moravskoslezského kraje 

 

Čím víc stížností přijde, tím větší odezvu bude stížnost mít. Zabývat se jí soud musí, ale teprve až jich tam bude mít statisíce či miliony, stížnost skutečně zabere - i mediálně.

Vytiskněte si ji a pošlete na adresu soudu (je v záhlaví textu) - stojí vás to jen poštovné do Francie.

 

Neobviňujte Boha, ale člověka !!!

#5909 Re: Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru

2015-11-21 20:06:19

#5893: - Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru 

... asi se taky připojím. A teď k jiné aktivitě, zde zmíněné:

Je moje reakce na jinou tzv. "Žalobu na Boha, který ovšem nemá adresu" (taková žaloba je kontraproduktivní žvást a dráždění věřících). Anebo si myslíte, že za tu špínu může Bůh!? NE - Bůh nedělá hříchy, války, ... to všechno lidé!!! ... A, že lidé mohou být zlí, nenávistní, zvrhlí, vidíme dnes a denně ve světě a světové politice, a bohužel i u nás mezi politiky, štváči a pod. NE BůH!!! ... ALE ČLOVĚK A LIDÉ JSOU (a mohou být) ZRůDY!!!

My jsme si ty kretény navolili (resp. do Evropy, oni si tam navolili další voly), a ti, co organizují šílenosti ve světě nejsou Bůh, ale lidi, resp. působí to zlý duch, síly zla. Ne Bůh!!!

Je pravda, že by mohl Bůh zasáhnout, ale proč by to dělal, když:

nebudeme v Něho věřit,

nebudeme Ho o to prosit a žádat,

a budeme na Boha nadávat a budeme Ho obviňovat!?

Pozn. Bůh není Alláh!!! a ... Alláh není Bůh!!!

a možná, že je to všechno tak celosvětově zlé, a zlem už prošpikované, že nám opravdu nakonec pomůže až jen samotný Bůh!?

Nezavrhujme proto Boha!!! ... Pro někoho je to snadné na Boha hodit zodpovědnost, jako bychom my neměli zodpovědnost za sebe, za své jednání, slova a skutky!?

ALE JINAK NIC PROTI TÉ INICIATIVĚ ŽALOBY NA EU !!!