Petice prez. Zemanovi, aby rozpustil vládu, ohrožuje nás islám.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2 islám není o moc násilnější než katolická církev

2015-11-20 09:29

jde jen o interpretaci a formu.. osobně jsem tedy pro omezení většiny náboženství, nelíbí se mi, že se teď pod tlakem událostí jde jen proti islámu, přitom česku zatím naše církve kradením veřejných peněz pod záminkou restitucí škodí více než islám, jak se dokáže pod vlivem fanatiků zneužít i katolictví jsme mohli a částečně stále můžeme vidět např. v Irsku, co za prasárny dělá dětem velké množství katolických představitelů jsme ve zprávách také zaznamenali a mnohé z toho je dosud nepotrestáno.

Jsou islámské země, kde problém s terorismem zatím není nijak přehnaný. Takovou zemí byla i Sýrie, podle amerického průzkumu ještě v roce 2009 5. nejbezpečnější země na světě. Islám tedy očividně není větší problém a zlo, než jiná náboženství, jen je aktuálně záminkou a prostředkem - někým organizovaným, vyprovokovaným, zafinancovaným. Podobně jako UČK začala útočit na Srby a těm se pak nadávalo, že útočí na islamisty z kosova, tak i tito CIA řízení teroristé začali útočit na asada. A to právě v době, kdy se Sýrii začalo dařit, otevírala se světu a demokratizovala. Možná i to někomu vadilo. Islám je jen záminkou pro probíhající američany očividně řízený rozklad severní afriky, neposlušných zemí na blízkém východě a evropy. Vše co konkuruje USA mocensky i ekonomicky má být očividně ničeno, poškozeno, abysme se vrátili o desítky let zpět a USA mohly dál dominovat světu. Proto Bush kooperoval s alkajdou, Clinton s islamisty z UČK a saudové, katar a američani nyní s islámským státem.  Proto loutkové vlády zemí EU i EU samotné lezou do sebepoškozujících akcí typu sankce proti Rusku a pomáhájí s rozvratem Ukrajiny a fašistům.

 

Zfanatizovaní mentálně zaostalí někteří islamisté jsou jen obětí, nástrojem, těch, kdo to vše řídí. A ten kdo to řídí jsou špičky celosvětového zločinu s armádou a tajnými službami USA po boku. Proto by bylo vhodné, vedle omezování aktivit a příchodu jejich islamistů, kteří bohužel jsou skutečně dnešním našim nebezpečím, také mířit tímto směrem. Vystoupit z NATO a hnát jejich loutkové politiky od Sobotky, Zaorálka, přes Babiše, Kalouska, Stropnického, a pro jistotu i věčného škůdce Klause a další... téměř jakékoliv známější jméno nebude vedle.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7 Re: islám není o moc násilnější než katolická církev

2015-11-20 13:16:57

#2: - islám není o moc násilnější než katolická církev 

 Ale současní katolíci nepředstavují ani zdaleka takové nebezpečí, neodpalují se při sebevražedných atentátech, nebojují proti demokratickému řádu a sekulárnímu uspořádání státu, nesnaží se implementovat do našeho právního systému zrůdnosti podobné šarii apod.

Mirek Červenka

#17 Re: islám není o moc násilnější než katolická církev

2015-11-20 19:15:57

#2: - islám není o moc násilnější než katolická církev 

 kazdy pravoverny muslim je potencionalni terorista, bohuzel, nehlede na vek


Nepřihlášený uživatel

#51 Re: islám není o moc násilnější než katolická církev

2016-06-07 09:13:56

#2: - islám není o moc násilnější než katolická církev 

 Pepíčku, běž si hrát s bábovičkama.