Petice prez. Zemanovi, aby rozpustil vládu, ohrožuje nás islám.


Nepřihlášený uživatel

#51 Re: islám není o moc násilnější než katolická církev

2016-06-07 09:13

#2: - islám není o moc násilnější než katolická církev 

 Pepíčku, běž si hrát s bábovičkama.


Nepřihlášený uživatel

#52

2016-06-07 13:14

Po loňské návštěvě Izraele, Jordánska a Palestiny souhlasím s Peticí panu prezidentovi Zemanovi. Tradice Islámu šířené pravověrnými muslimy jsou v podstatě neslučitelné s tradicí Křesťanství, Židovské víry, Budhismu, ateismu atd. Arabská tradice je postavená na kmenovém vůdcovství a ne na demokracii. Stačí se podívat na historii vzniku Islámu. Mohamed aby sjednotil kmeny a získal moc, vytvořil novou víru, která vyhovovala místním poměrům a jeho pozici kmenového vůdce. Základ sice vzal ze starého zákona, ale.... Muslim nesmí ublížit muslimovi ale jeho povinností je šířit víru za pomocí džihádu, slovem i mečem. Toť historie. Nejvyšší moc ve státě má duchovní vůdce. Co myslíte, je to přizpůsobené dnešní Evropě? Má to něco společného s demokracií a tolerancí jiného náboženství ev. ateismu? V Palestině beduíni trpí ve slamech bez vody, škol, nemocnic a vzdělání, ale vodu jim v cisternách přivezou Izraelci. A Saudská Arábie jim jako pomoc postaví ve slamu mešitu, životní potřeby souvěrců muslimů je nezajímají. Posadila bych vládu do autobusu a nechala je projet a projít pěšky tyto země, museli by si s sebou vzít manželky a dcery. Měli bychom po problému lidských práv muslimů… Uvědomuje si vládní koalice, že svým rozhodnutím posiluje vlnu odporu a tím zároveň napomáhá rozšiřování radikálních skupin a šíření nenávisti? Naopak, kdyby byly v zemi zákony, které nepovolují džihád a vše co s tím souvisí, v budoucnu bude mít vláda a policie méně starostí a práce, potažmo méně peněz ze státního rozpočtu. Po loňské návštěvě muslimských zemí, když jsme zažily na vlastní kůži postavení žen a dívek, viděli jsme „bordel“ který produkují Arabové okolo sebe, nic jim neříká příroda a ekologie, jsem se rozhodla přispět podpisem k petici. Vláda kvůli úmluvě EU nemůže zakázat islám jako takový ale může zakázat džihád, jako radikální propagaci víry, stejně jako fašizmus.

Anonymous

#53

2016-07-10 11:03

Není co komentovat.
1) Vláda nepracuje pro občany naší republiky.
2) Ignoruje přání a požadavky občanů.
3) Upírá občanům práva, zaručená ústavou - referendum.
4) Proti vůli naprosté většiny schválila trvalé přijímání migrantů.
5) Neřeší podvody, rozkrádání a tunelovaní politiků a magnátů.
6) Zamlčuje informace o svých aktivitách, poškozující stát i občany.
7) Vytváří zákony, které jim zaručují beztrestnost a legalizují jejich vlastní podvody a rozkrádání republiky.
8) řídí se pouze svým osobním prospěchem.
9) Zpronevěřila fondy, systematicky likviduje sociální systém.                                                                                            10) Odepsala nemocné, postižené a důchodce.

.
.
A mohla bych pokračovat do nekonečna.


Nepřihlášený uživatel

#54

2016-07-10 13:26

Pelikán? Co jeho bratr studoval snad na všech medresách ve všech velkých arabských městech? Mimochodem, odkud vlastně Arabové přišli, aby už nikdy neodešli?