MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#64476 Re: Pupkatý strejda v uniformě lidových milicí Miloš Zeman.....

2015-11-17 07:36

#64455: -  

 ....ano to se jeví jako pravděpodbné, případně jako tituška - StBák v civilu, to se jeví ještě daleko pravděpodobnějším. 


Nepřihlášený uživatel

#64477 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nep

2015-11-17 07:51

#64456: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravd 

 Je obrovský rodíl v termobarické zbrani (ve své podstatě je každá výbušná zbraň termobarická) v rosahu desítek metrů po výbuchu a v roszahu desítek kolometrů po výbuchu, tedy to co vyinulo rusko a co dodali do Syrie, tedy těžký rakterový termobarický systém.  Také jsem nikde nenapsal, že by dokonce takový systém nepoužívali i jíné státy, ovšem nedodávají je do zemí konfliktů a používají je čistě na svojí obranu. Asad systém používá jako útočný. 

Co si vy vymyslíte o Asadovi a co je realita jsou vskutku dvě naprosto rozdílné věci. Co je reálné a co lze srovnat se zkušeností s komunisty nejen v ČR, že v Syrii probíhaly "jako volby" obdobné těm zde za komunistů. Tedy Asad nemá žádnou legitimitu, moc si udržuje masivním vražděním. O většině obyvatel Syrie nemůže vědět vůbec nic. 

Nelegimitu totalitního režimu Asada dokládá nejen pratická neexistence opozice, ale dokonce násilné potlačování už potenciálního vzniku opozoce. A jak se jistě shodneme, bez opozice není demokracie.

Informace o zbraních, které jsou dodáváné Asadově opozici, která se během let konfliktu podařila vytvořit, jsou velmi kusé a nejasné, přesto je možné, že USA skutečně zbraňové systémy proti tanků Asadově opozici dodala, neboť žádná další možnost neexistuje. Dostali do dvojího tlaku, jeden je od Asada a Rusů a druhý od IS. 

Co je podstatné, že v demokracii veřejný prostor patří občanů a malou část na striktně omezenou dobu předávají do srpávy politikům na základě voleb. V Rusku ani v Syrii neplatí dokonnce ani ono pravidlo omezené doby, neplatí tam ani pravidlo, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákonů které jsou v souladu s Všeobecnou deklarací lidských práv. Zoufalé jsou totality, protot vraždí vlastní obyvatele.


Nepřihlášený uživatel

#64478 Re: Je velmi zvláštní, že obviňujete imigranty z toho, že se podílejí na terorismu....

2015-11-17 07:56

#64463: -  

 ....a ruské emigranty z toho tak nějak selektivně vynecháváte.  Pžitom přece  i československý teroristický čin na RFE spáchal imigrant (ČSSR poskytovala bezpečné zázemí teroristům), který následně díky demokracie v klidu z Německa odcestoval, aby se stal v ČSSR slvaným rozvědčíkem, přitom v Německu byl imigrantem, který slibil věrnost demokracii. 

Něbuďte tedy tak prorusky selektivní ruský trolle a nešiřte ty vaše bláboly. 


Nepřihlášený uživatel

#64479 Re: To jste si to velmi popletl, 77,6 % lidí by volili kohokoliv jiného, jen ne Zemana.....

2015-11-17 07:59

#64466: -  

 ....tedy jediné, co lze vyčíst z ankety na idnes, že Zemanovi nedůvěřuje 77,6 % občanů a průzkumy, které mu přisuzují číslo blízké 50 % se jeví v kontextu s číslem 22,4 % jako velmi nepravděpodobné a nedobře zpracované, byť jistě internetová anketa nepokrývá část lidí, kteří internet nepoužívají, ale je velmi pravděpodobné, že je v této ankatě zastupovali trollové Zemanovců. 


Nepřihlášený uživatel

#64480 Re: Re: Re:

2015-11-17 08:05

#64471: - Re: Re:  

 Važte slova člověče. Debilem si častujte Ovčáčka, který by 22,4 % podpory pro Zemana také jako vy klidně interpretoval jako "vítězství".  

Volby se vyhrávají nadpoloviční většinou, pokud se jedná o volby přímé (mnohde dokonce s podmínkou minimální účasti - jinak jsou volby či referenda neplatná) a volby lze vyhrát jedině tam, kde se dodržují pravidla. Miloš Zeman, jak jistě i vy velmi dobře víte, masivně lhal o všem o čem promluvil, přestože zákon jasně požaduje, aby kandidáti mluvilli pravdu a to explicitně o svých oponentech.  Také masivně porušil volební zákon velmi podivným financováním kampaně a délkou kampaně. 

Miloš Zeman tedy volby nevyhrál na IDnes a nevyhrál je dokonce, dle mého názoru, v reálné volbě, neboť masivně porušoval zákon o voblě prezidenta republiky, tedy nedodržel pravidla soutěže a měl být z voleb vyřazen. 


Nepřihlášený uživatel

#64481 Od akce Zemana a xenofobů se přece musí distancovat každý i jen trochu myslící člověk?

2015-11-17 08:07

....mimo jiné proto, že je nelze ničím obhájit, stejně jako nikdy voliči Miloše Zemana neřekli proč jej volili. Nezazněno to nikdy nejen v této diskusi, ale ná žádné diskusi ať už internetovské nebo veřejné. Mohu směle tvrdit, že to na žádné nezaznělo, neboť skutečně žádný důvod v souladu s Ústavou pro volbu Miloše Zemana neexistoval a dondnes neexistuje, ale existuje snad až nekonečně mnoho důvodů, proč zvolen být neměl a proč hanebně (velmi mírně řečeno) "spravuje" úřad prezideta republiky. 

Zneužití 17. listopadu? Od akce xenofobů
a Zemana se distancujeme, zní z UK


Nepřihlášený uživatel

#64482 To se tu panečku dějí věci....

2015-11-17 08:08

Neslušná hloupost ministerstva zahraničí

I kdybychom připustili, že Alexandr Kuranov byl špión, zničit jeho profesní pověst i kariéru je zločinné, protože hloupé. Stačí si připomenout kontext. Přerostlá arogantní ruská ambasáda, které se celé čtvrtstoletí nikdo neodváží sdělit, že pro efektivní obhospodařování česko-ruských vztahů by stačila méně než polovina jejího dnešního osazenstva.Desítky ruských nelegálů, ruskojazyčná mafie i ruské bezpečnostní agentury, které pod benevolentní slepotou českého ministerstva vnitra dostávají licence a povolení k pobytu, a především paralyzovaná kontrarozvědka, která nemůže efektivně chránit bezpečnost státu, protože jeho politické špičky jsou nakloněny ruským zájmům víc, než těm českým. Žádný jiný demokratický stát na světě nemá prezidenta, jehož nejbližší poradce má na svém mobilním telefonu nálepku s fotografií Vladimíra Putina a devítiletou díru v životopise, dobu, kterou strávil v Moskvě ve společnosti soudruhů z Lukoilu a na kterou se nesmíme ptát. S ničím z toho český stát nic nedělá.


Nepřihlášený uživatel

#64483 Soudruh V.I.Putin právě pozval min. 50 mil. Číňanů do země a hned dolar nakupuje opět za krásných 66

2015-11-17 08:09

 

Soudruh Putin právě pozval do země 50 milionů Číňanů, neb Rusko bude dlužit Číně, ale Čína Rusku dlužit rozhodně nebude. Putin je v obrovském průšvihu, země se mu bez nejmenších pochyb rozpadá pod rukama. 

Ruská centrální banka vydá dluhopisy v jüanech a začne si půjčovat na čínském trhu

 

  • Ruská centrální banka vydá emisi dluhopisů v jüanech.
  • Emise je součástí plánu nahradit asijským trhem přístup k západním finančním trhům.
  • Experti říkají, že pokud o obligace nebude mezi opatrnými investory zájem, Moskva požádá spřátelené struktury, aby cenné papíry nakoupily - To už samozřejmě Vladimír Iljič Putin dávno udělal, jinak by se ruská "centrální banka" s vydáváním dluhopisů vůbec neobtěžovala, nemělo by to absolutně žádný smysl. 

Zdá se, Že zpráva už má své výsledky, kurz 66 ruských bonů za jeden jediný skutečný Americký dolar, tedy cca 3 ruské bony od "vrcholu" 69 ruských bonů za posledních 5 let je vskutku výkon hodný dlužníka Číny :-)http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

Kde jsi zlatý ruský standarde, který ještě nedávno i na této diskusi vykřikovali ruští trollové? Kde jsou ony masivní nákupy zlata za ruské bony?  Kde je "nazadluženost" ruské ekonomiky jak se jí ruští trollové tak chlubili? Kde je nezávislost šíré rusy ruských trollů? Možná brzo přijde referendum o připojení Sibiře k Číně, ale bude to skutečné referendum, ne jako to to na Krymu, neb si ho uspořádá Čínská většina na Sibiři naprosto v klidu a beze zbraní. 

 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR - ony už ruské bony byly letos na svém maximu :-) a shodou nějakých podivných okolností zrovna 21. srpna :-). 


Nepřihlášený uživatel

#64484 Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-17 08:13

....dvou komunisticých nomenklaturních funkcionářů odpovědných za zločinnost komunistického režimu Tomana a Ludvíka Karla, měla řešit jedině datum jeho abdikace.

Mimochodem odpovědnost za Zemana při vyznamenání nese vláda, neboť je to premiér, který musí vyznamenané schválit. Tedy zdaleka neplatí, že si Zeman se správou úřadu prezidenta republiky může děla co chce, na základě článku ústavy, že ze svého jednání odpovědný. Taková jednání, za která není odpovědný jsou možná jen v době, kdyby bránil demokracii např. proti vládě, která by jednala neústavně. V drtivé většině případů je za jednání pozice prezident  odpovědná vláda a co je velmi podstatné, že prezident úřad nevlastní, ale je mu prpůjčen na omezenou dobu a on jej má spravovat. 

Zákon 198/1993 Sb. je stále platný........

(1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali,

a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým,

b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů,

c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon,

d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:

- popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám,

- zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,

- znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání,

- zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,

- povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,

e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,

f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.

(2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti


Nepřihlášený uživatel

#64485 Je symptomatické, že si dnes 17.11. 2015 s Milošem Zemanem....

2015-11-17 08:27

.....žádný demokratický prezident na podium nestoupne. Neudělá to ani pan Kiska a už vůbec ne Joachim Gauck, který se loni dokonce k "zásahu" vyjíčkem vyjádřeil jednoznačně  - "že je rád, že dostal svůj díl" tedy, že jej zásah vejcem v podstatě očistil od potupy, které se mu dostalo tím, že stál vedle ruského trolla Miloše Zemana na jednom podiu. 


Nepřihlášený uživatel

#64486 Co dělali Češi Čechům...

2015-11-17 10:25


Nepřihlášený uživatel

#64487 Co dělali Češi Čechům.

2015-11-17 11:28

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-11-17 12:13



Nepřihlášený uživatel

#64489 Re: Je symptomatické, že si dnes 17.11. 2015 s Milošem Zemanem....

2015-11-17 12:31


Nepřihlášený uživatel

#64490 Re: Co dělali Češi Čechům.

2015-11-17 12:33

#64487: - Co dělali Češi Čechům. 

 To ještě nevíte,  co uděláme s vámi, kolaboranti s rudými kartami.

Petr Z.

#64491 Re: Re: Je symptomatické, že si dnes 17.11. 2015 s Milošem Zemanem....

2015-11-17 12:57

#64489: - Re: Je symptomatické, že si dnes 17.11. 2015 s Milošem Zemanem.... 

 Na netu oplýváš silou, rusácký zemanofilní impotentní hulibrku ale jinak jseš podělanej až za ušima jako všechny rudohnědky.


Nepřihlášený uživatel

#64492 Vzkaz pro všechny komunistické krysy

2015-11-17 13:06

#64490: - Re: Co dělali Češi Čechům. 

 Vás komunistické kurvy, měl všechny do jednoho, se všemi členy  vašich rodin Havel pozavírat a vaši zasranou velkou stranu totálně a naprosto zrušit a zlikvidovat !!!!! Vy komunističtí grázlové, právě vy byste měli být Havlovi vděční, že byl takový dobrák a hlupák a nechal vás po těch zvěrstvech, co jste za 40 let napáchali, na pokoji !!!

Vymeteme špínu z republiky

#64493 Re: Re: Co dělali Češi Čechům.

2015-11-17 13:08

#64490: - Re: Co dělali Češi Čechům. 

 Да здравствует товарищч Путин и товарищч Земан!!!


Nepřihlášený uživatel

#64494 Už to leze ven

2015-11-17 13:11

Václav Havel si koupil v roce 1987 v Tuzexu nový VW Golf a dostal od komunistů SPZ na přání. Ten tedy trpěl, chudák pronásledovaný stbák. : )


Nepřihlášený uživatel

#64495 Seznam věcí, které se na Hradě hledají

2015-11-17 14:00

Seznam věcí, které se na Hradě hledají:

Peroutkův článek
Bezpečnostní prověrka pro Vratislava Mynáře
Životopis Martina Nejedlého
Titul Jindřicha Forejta
Důstojnost
Další pozvánka do Moskvy
Seznam dalších bolševiků k vyznamenání
Klausovo ceremoniální pero
Seznam autoritářů, kterým je třeba se ještě poklonit
Jakýkoliv důkaz, že být alkoholikem je správné
Nehořlavé koberce, aby je prezident cigerotami nepropálil
Pozvánku do jakékoliv západoevropské metropole, aspoň na výlet


Nepřihlášený uživatel

#64496 OPĚT ZÁVIST, TA ODPORNÁ ČECHÁČKOVSKÁ VLASTNOST, TFUJ !

2015-11-17 14:10

#64494: - Už to leze ven 

ZÁVIDÍŠ SOUDRUŽKO ? VY KOMUNISTÉ JSTE MU SPZ PŘIDĚLILI, ABY JSTE HO MĚLI NA OČÍCH. SOUSED SI V 80. LETECH TAKÉ KUPOVAL V TUZEXU PEUGEOTA, TO NEBYLO NIC DIVNÉHO. KDYŽ NA TO NAŠETŘIL..


Nepřihlášený uživatel

#64497 Re: Re: Re: Je symptomatické, že si dnes 17.11. 2015 s Milošem Zemanem....

2015-11-17 14:12


Nepřihlášený uživatel

#64498 Re: Re: Už to leze ven

2015-11-17 14:21

#64496: - Re: Už to leze ven 

 Utiskovany disident si nasetril.  :))))))


Nepřihlášený uživatel

#64499 Re: Re: Už to leze ven

2015-11-17 14:41

#64496: - Re: Už to leze ven 

 Závist je nejspíš tvoje druhé jméno, soudružko, že na ni pořád myslíš. :D

Petr Z.

#64500 Re: Re: Re: Re: Je symptomatické, že si dnes 17.11. 2015 s Milošem Zemanem....

2015-11-17 15:03

#64497: - Re: Re: Re: Je symptomatické, že si dnes 17.11. 2015 s Milošem Zemanem.... 

Přesně jak píši, rusácký zemanofilní impotentní hulibrku na netu silák ale jinak podělanej až za ušima jak typické pro  rudohnědky, voliče zemana a proruské zrádce národa.