MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#62157 Re: skutečná demokracie

2015-10-22 18:09

#62151: Truth Prevails - skutečná demokracie 

 Výhoda USA a EU je v tom, že veřejný prostor v těchto oblastech je ovládán občany a jen malá část je svěřována politikům a to ještě striktně na omezenou dobu. Tedy žádná hra to není, každý může být komunálním politikem a každý může být také poslancem či senátorem, nikomu v tom není bráněno. 

Každý může také podnikat. 

Nejlepší na celé věci je, že se správa veřejného prostoru mění, tak jak občané cítí přílišnou liberalizaci nebo naopak přílišný konzervativismus. To je výhoda západních demokracií a pro některé např. Putina to představuje prostor, jak ze své totality demokracie napadat. 

Z mého pohledu Miloš Zeman natolik masivně porušoval zákon o volbě prezidenta republiky, že měl být z voleb vyloučen, neboť zákon porušoval ve všech jeho třech limitách - nelhat a to explicitně o politických oponentech, celou kampaň financovat jen a pouze z volebního účtu a kampaň začít až v situaci, kdy má založen volební účet. Miloš Zeman nedodržel nic z výše uvedeného, tedy dle mého podváděl a tedy jeho volba a dokonce i jeho působení v ústavní pozici je mimoústavní. 

Odpovědi

Truth Prevails

#62163 Re: Re: skutečná demokracie

2015-10-22 18:27:12

#62157: - Re: skutečná demokracie 

 to je, ale jen Váš dojem ....a je to naprostá nepravda...Ústavní soud rozhodl, že z hlediska zákonnosti Zeman nic neporušil, to  kdybych byl takový manipulátor, taky bych si něco vymyslel o K. Schwarzenbergovi a nebo takový Havel zvolen hlasy nedemokratických komunistů, byla tato volba v pořádku, když lidé mohli volit jen komunisty resp. Národní frontu. Rádi zapomínáte, manipulujete, lžete a proto je třeba nastolit skutečnou demokracii zmanipulované a popletené kavárně  ajejich modlám navzdory.