MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Truth Prevails

#62163 Re: Re: skutečná demokracie

2015-10-22 18:27

#62157: - Re: skutečná demokracie 

 to je, ale jen Váš dojem ....a je to naprostá nepravda...Ústavní soud rozhodl, že z hlediska zákonnosti Zeman nic neporušil, to  kdybych byl takový manipulátor, taky bych si něco vymyslel o K. Schwarzenbergovi a nebo takový Havel zvolen hlasy nedemokratických komunistů, byla tato volba v pořádku, když lidé mohli volit jen komunisty resp. Národní frontu. Rádi zapomínáte, manipulujete, lžete a proto je třeba nastolit skutečnou demokracii zmanipulované a popletené kavárně  ajejich modlám navzdory.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#62167 Re: Re: Re: skutečná demokracie

2015-10-22 18:47:18

#62163: Truth Prevails - Re: Re: skutečná demokracie 

 Nerozhodoval Ústavní soud, alespoň dosud a možná říci bohužel, ale rozhodoval Nejvyšší správní soud. To, že já rozhodnutí tohoto soudu považuji za nesprávné je z mého příspěvku naprosto zřejmé, uvádím také důvody, které jsou v souladu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. 

Evidentně jste můj příspěvek nečel pečlivě. Demokracie se na rozdíl od totalit vyvíjí. Neexistuje nějaká vteřina, kdy před ní byla totalita a po ní je demokracie mimo jiné proto, že se během vteřiny neustaví Ústavní soud, nevytvoří se základní zákony demokracie např. zákon o státní službě. Za vteřinu se ani nezmění Ústava z té komunistické na tu demokratickou atd. 

 


Nepřihlášený uživatel

#62171 Re: Re: Re: skutečná demokracie

2015-10-22 18:52:16

#62163: Truth Prevails - Re: Re: skutečná demokracie 

 Debile, zapominas, kdy byl V. Havel zvolen a jake bylo slozeni tehdejsiho parlamentu.

Par komunistu prihodilo hlas, o duvodech se muzeme jenom dohadovat. Asi tusili, ze se v politice 

prosadi a pripravovali si pudu pro benevolentnejsi posuzovani jejich strany.