MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Truth Prevails

#62151 skutečná demokracie

2015-10-22 17:45

skutečná demokracie je taková, kde mimo jiné, v podnikání i jinde vyhrává ten schopnější s lepším nápadem pracovitější. Tam kde nejsou nekalé komparativní výhody, tam kde nejsou občané neustále obelhávni politiky, kde není pozitivní diskriminace a dotace, které pokřivují trh. Tam kde neziskovky - nebo mafie nežíjí ze státního rozpočtu nebo EU dotací nebo z uprchlíků , ale kde se dobročinost dělá na základě dobrovolnosti jedince či skupiny, kteří na to získají prostředky z vlastních zdrojů i dobrovolných milo-darů......atd

Proč melete o Rusku vy hloupý člene pražské kavárny, tam jistě demokracie není, ale není zřejmě ani v USA a EU, je to jen taková hra na demokracii na oblbnutí hloupoučkých pitomečků- Vás antizemanovců.

 

 Nejsem Zemanův příznivce, ale prostě Zeman byl zvolen většinou hlasů a to je skutečný akt demokracie, narozdíl od nedemokratického, ústavně neodůvodnitelného požadavku na jeho odvoláni. Buď respektujete zákony a demokracii anebo jste pokřivení šmelináři s lidskou svobodou.

Zajímavé je, že v pražské kavárně jsou právě i bývalí komunisté Štětinové a jiní.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#62152 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kolik obcanu podepsalo chartu 77 a kolik antichartu ?

2015-10-22 17:46

#62123: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kolik obcanu podepsalo chartu 77 a kolik antichartu ? 

 Odpovězeno vám bylo. Začátek věty příspěvku který reagoval na váš zněl:" Nepodařilo se to kvůli tomu,že...."

I malé dítě si dokáže odvodit, že se to nepodařilo nikde. Že nedokážete vnímat smysl příspěvku oponenta je možná jeden z příznaků onoho "zastydlého antikomunizmu".

 


Nepřihlášený uživatel

#62153 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití

2015-10-22 17:56

#62150: - Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití 

 Jak pak že Německo nemělo intelektuální podmínky. A co továrny na těžkou vodu. Pokud by dobyl Hitler Moskvu v roce, kdy před níž prakticky stál, nebo by se položil už téměř dobytý Stalingrad měl by i materiálové podmínky. Německý Abwehr taky uměl dělat špionáž jak se patří. 

 

 

Tatíček Mesaryk!

#62154

2015-10-22 17:59

Kolik vám hajzlové petiční zaplatila ta zkurvená americká ambasáda, abyste zaprodali vlast?!


Nepřihlášený uživatel

#62155 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití

2015-10-22 18:01

#62153: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití 

 V době války je velmi málo pravděpodobné, že by se dostali k tak zásadní věci, jako je výroba atomové zbraně. Je to jistě do jisté míry spíše vše spekulace. 

Co je ale zřejmé, že komunistická totalita v CCCP ohrožuje od roku 1918 nepřetržitě dodnes celý Svět a stála životy jen v cccp desítek milionů lidí. 


Nepřihlášený uživatel

#62156 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kolik obcanu podepsalo chartu 77 a kolik antichartu ?

2015-10-22 18:09

#62152: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kolik obcanu podepsalo chartu 77 a kolik antichartu ? 

 Nepodarilo se to kvuli tomu, ze............. a dal nic nerikajici odkazy na dalsi osoby a situace.

Neberme v potaz jenom Evropu a Rusko. Mame tu jeste Asii, Kubu a dalsi zeme.

Jste smesny, soudruhu, na jasnou otazku nedokazete odpovedet.

Koncim, vazim si vlastniho casu, o nekonecnou vymenu nazoru nestojim.


Nepřihlášený uživatel

#62157 Re: skutečná demokracie

2015-10-22 18:09

#62151: Truth Prevails - skutečná demokracie 

 Výhoda USA a EU je v tom, že veřejný prostor v těchto oblastech je ovládán občany a jen malá část je svěřována politikům a to ještě striktně na omezenou dobu. Tedy žádná hra to není, každý může být komunálním politikem a každý může být také poslancem či senátorem, nikomu v tom není bráněno. 

Každý může také podnikat. 

Nejlepší na celé věci je, že se správa veřejného prostoru mění, tak jak občané cítí přílišnou liberalizaci nebo naopak přílišný konzervativismus. To je výhoda západních demokracií a pro některé např. Putina to představuje prostor, jak ze své totality demokracie napadat. 

Z mého pohledu Miloš Zeman natolik masivně porušoval zákon o volbě prezidenta republiky, že měl být z voleb vyloučen, neboť zákon porušoval ve všech jeho třech limitách - nelhat a to explicitně o politických oponentech, celou kampaň financovat jen a pouze z volebního účtu a kampaň začít až v situaci, kdy má založen volební účet. Miloš Zeman nedodržel nic z výše uvedeného, tedy dle mého podváděl a tedy jeho volba a dokonce i jeho působení v ústavní pozici je mimoústavní. 


Nepřihlášený uživatel

#62158 Re:

2015-10-22 18:14

#62154: Tatíček Mesaryk! -  

 Rozhodne vic, nez zkurvena ruska ambasada, hajzle. Pisu ve tvem stylu, aby jsi vubec chapal.


Nepřihlášený uživatel

#62159 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití

2015-10-22 18:14

#62155: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití 

 V tom máte bohužel pravdu , Rusko je díky svému vedení životu nebezpečné celému světu již od roku 1918 s krátkou vyjímkou v letech devadesátých kdy se zdálo že by se mohlo přiblížit k normálnímu světu, což bohužel skončilo příchodem kgbáka a zločince Putina.


Nepřihlášený uživatel

#62160 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití

2015-10-22 18:25

#62159: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití 

 Myslíte ten chaos a rozvrat v devadesátých letech za vlády ožralce Borise Jelzina? To podle vás spělo k normálnímu životu? Kdyby to tak bylo nevyhrál by Putin volby. A to vícekrát za sebou. Šašky, jako byl Boris Němcov, v Rusku taky nikdo vážně nebere.

 

 

Jozef Čech

#62161 Re: Re:

2015-10-22 18:25

#62158: - Re:  

 Dobře jste to tomu rusáckému hulibrkovi s mnoha nicky napsal, napsat mu pravdu, že proti rusákům a zemanovi se protestuje spontánně a zdarma nebo z vlastních zdrojů by ten tupý, rudohnědý omezenec nepochopil.


Nepřihlášený uživatel

#62162 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití

2015-10-22 18:25

#62159: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití 

 Je absurdní, že 150 mil. lidí, kteří velmi špatně spravují své území je pro svět takovým nebezpečím. 

Truth Prevails

#62163 Re: Re: skutečná demokracie

2015-10-22 18:27

#62157: - Re: skutečná demokracie 

 to je, ale jen Váš dojem ....a je to naprostá nepravda...Ústavní soud rozhodl, že z hlediska zákonnosti Zeman nic neporušil, to  kdybych byl takový manipulátor, taky bych si něco vymyslel o K. Schwarzenbergovi a nebo takový Havel zvolen hlasy nedemokratických komunistů, byla tato volba v pořádku, když lidé mohli volit jen komunisty resp. Národní frontu. Rádi zapomínáte, manipulujete, lžete a proto je třeba nastolit skutečnou demokracii zmanipulované a popletené kavárně  ajejich modlám navzdory.


Nepřihlášený uživatel

#62164 Re: Re: Re:

2015-10-22 18:36

#62161: Jozef Čech - Re: Re:  

 Morálně se zadarmo nikdo nezaprodává. To bych musel předpokládat, že proamerikanistická zaprodanost může být geneticky vrozena, nebo bych musel předpokládat že soustavnou pohotovost na odrážení příspěvků opůrců petice je držena lidmi na sociální podpoře, jimž byla v dětství vštípena pokřivenou výchovou úchylka proamerikanizmu, jejímž projevem je vždy příjem a preference zevně efektnějšího a to vždy výměnou za morální principy. Takový druh hájení morálně nehajitelného se nedělá ani zadarmo, ani z přesvědčení. :-) :-)

 


Nepřihlášený uživatel

#62165 Je dobré naslouchat lidem moudrým, od toho na světě jsou....

2015-10-22 18:37

Myslíte, že vám humanitní vzdělání v životě nebo v práci nějak pomohlo?
Ano, udělalo to ze mě šťastnějšího a spokojenějšího člověka. V životě je nutné mít udržet nějakou rovnováhu. Vědecká práce je tak intenzivní, že čas od času je nutné se od ní odpoutat. Přečíst si nějaký román, dojít na koncert, do divadla nebo do kina. Ale nejde jen o osobní pocit a spokojenost, podle mého názoru z vás také dělá lepšího občana. Protože dobré humanitní vzdělání by nás mělo naučit myslet kriticky. A kdybychom všichni uměli myslet kritičtěji, nedostávali by se do volených úřadů lidé, kteří nehájí zájem veřejnosti jednoduše proto, že málo rozumí problémům, se kterými se potýkáme. Tak málo, že nedokážou hlasovat ani ve svém nejlepším zájmu.

Ale na druhou stranu by mělo platit, že i absolventi humanitních oborů by měli mít dobré povědomí o vědě. Protože řada politických a společenských otázek má vědecký kontext. Veřejnost má o vědě v mnoha ohledech velmi zkreslené představy, bez dobrého povědomí o vědě se občané mnohdy mohou rozhodovat špatně.

 


Nepřihlášený uživatel

#62166 Re: Re: Re: Re: Je velmi zvláštní, že totality a to nejen ty komunistické....

2015-10-22 18:42

#62164: - Re: Re: Re:  

 .....masivně mění výklad dějin tak, aby vytvořili svojí zvrácenou představu a občany daných kulturně deprivovaly tak, aby s nimi mohli snadno manipulovat. 

Je velmi zvláštní, že toto demokracie nedělají. Je na každém jednotlivci jak se bude vzdělávat on a jeho děti. 


Nepřihlášený uživatel

#62167 Re: Re: Re: skutečná demokracie

2015-10-22 18:47

#62163: Truth Prevails - Re: Re: skutečná demokracie 

 Nerozhodoval Ústavní soud, alespoň dosud a možná říci bohužel, ale rozhodoval Nejvyšší správní soud. To, že já rozhodnutí tohoto soudu považuji za nesprávné je z mého příspěvku naprosto zřejmé, uvádím také důvody, které jsou v souladu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. 

Evidentně jste můj příspěvek nečel pečlivě. Demokracie se na rozdíl od totalit vyvíjí. Neexistuje nějaká vteřina, kdy před ní byla totalita a po ní je demokracie mimo jiné proto, že se během vteřiny neustaví Ústavní soud, nevytvoří se základní zákony demokracie např. zákon o státní službě. Za vteřinu se ani nezmění Ústava z té komunistické na tu demokratickou atd. 

 


Nepřihlášený uživatel

#62168 Re: Re: Re: Re:

2015-10-22 18:48

#62164: - Re: Re: Re:  

 Jsem proamerikan a jsem na to hrdy ty sarlatovy komunisticky curaku. Ty navoneny vocasi (ALEXANDROVCI)  si nemohou ziskat moji prizen tak jako ten pripochcany dedek Zeman z Ovcackem u zadku co si chodi na Ruskou ambasadu pro pozehnani od ruskeho kejdzibaka Popa.


Nepřihlášený uživatel

#62169 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití

2015-10-22 18:50

#62160: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití 

 Pořád to nic nemění na tom, že to bylo jedno z mála období, kdy Rusko neohrožovalo svět totalitou. Putin vyhrává volby "vícekrát za sebou" jen proto, že změnil ústava tak, aby to bylo možné, naprosto stejně jako si komunisté či nacisté (jedná se v podstatě o totéž) upravují ústavy, když se dostanou k moci do té podoby, aby už nikdy o moc nemohli přijít a ještě byl jejich způsob získání moci beztrestný (znárodnění se zbraní v ruce např. )


Nepřihlášený uživatel

#62170 Re: Re: Re: Re: Re: Je velmi zvláštní, že totality a to nejen ty komunistické....

2015-10-22 18:51

#62166: - Re: Re: Re: Re: Je velmi zvláštní, že totality a to nejen ty komunistické.... 

   Nikoli, v Imperializmu se dobrého vzdělání dnes dostává hlavně dětem občanů majetných. Tituly a postavení se v Imperializmu rovněž dobře prodávají, nemusíme chodit daleko, stačí se podívat do Plzně. Ale na prestižní univerzity se děti nemajetných téměř nedostanou. Od doby, kdy tady hospodaří demokratický imperializmus i samotní sociologové naznávají, že český národ hloupne. Ekonomicky jsou lidé manipulováni daleko železobetonovějšími mantinely, než je jakákoli psychologická manipulace. 

 


Nepřihlášený uživatel

#62171 Re: Re: Re: skutečná demokracie

2015-10-22 18:52

#62163: Truth Prevails - Re: Re: skutečná demokracie 

 Debile, zapominas, kdy byl V. Havel zvolen a jake bylo slozeni tehdejsiho parlamentu.

Par komunistu prihodilo hlas, o duvodech se muzeme jenom dohadovat. Asi tusili, ze se v politice 

prosadi a pripravovali si pudu pro benevolentnejsi posuzovani jejich strany.

Milan K.
Nepřihlášený uživatel

#62172 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-22 18:57

#62168: - Re: Re: Re: Re:  

 

Dříve tanky, dneska banky!

 

Nepřihlášený uživatel

#62173 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je velmi zvláštní, že totality a to nejen ty komunistické....

2015-10-22 18:59

#62170: - Re: Re: Re: Re: Re: Je velmi zvláštní, že totality a to nejen ty komunistické.... 

 To se velmi mýlíte. Velmi dobře si vzpomenete, že nekomunisté a to dokonce ne zdaleka antikomunisté nemohli studovat v podstatě na žádné vysoké škole a na celé řadě středních včetně logicky gymnázií a to ještě v semdesátých letech, co se týče středních škol a po většinu času osmdesátých let co se týče škol vysokých. 

Typickým příkladem je komunista Keller, který dle vlastních slov vstoupil v 18-ti letech do KSČ právě proto, aby mohl studovat (komunistickou) sociologii, která se reálnou sociologií asi neměla vůbec nic společného. 

USA především nijak vzdělání nikomu neodpírá a dokonce má systém na získání finančních zdrojů, které studium umožní každému nadanému občanovi USA. Dokonce je systém tak liberální, že daný občan ani nemusí mít formální střední vzdělání, aby mohl studovat na škole vysoké (ve smyslu evropském tedy na univerzitě). 

Co si vlastně představujete pod souslovím - hospodaří demokratický imperialismus. 

Husita

#62174 Re: Re: Re:

2015-10-22 19:00

#62161: Jozef Čech - Re: Re:  

 Ty nejsi Čech, ty jsi prašívý skopčácký pes!


Nepřihlášený uživatel

#62175 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití

2015-10-22 19:01

#62169: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití 

 Že to Jelzinovské Rusko neohrožovalo svět? A co serie vražd při kšeftech s LTO, kdy v tom figuroval ruský organizovaný zločin? Tehdy ti grázlové měli daleko větší působnost, než je tomu za Putina. Tenkrát se nezodpovídali vůbec nikomu, hlavně teda Jelzinovi v žádném případě.