Podpořte Zoo Ústí nad Labem

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#27 Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-15 20:47

#25: - Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Lžete. Bandou kokotů je nazval jeden zaměstnanec ( a nebyl to p. Kibel) po tom, co tam půl hodiny paní Nohavičková řvala a všechny obviňovala, že se bojí mluvit. Proto to nevydržel z nervama a řekl jim, že jsou banda kokotů, když si to nechají libit - od paní Nohavičkové. Byli u toho i obě mediátorky, ty sami jí říkali, ať se klidní Nohavičková a mluví jen za sebe...tak nelžete.

Odpovědi

Kiebel

#28 Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-15 20:54:16

#27: - Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 připomínky které tam zazněly - a)proč se přijímá nová asistenka a proč nemůžou být lachtani, b) nelíbí se sortiment v kiosku, c)jednomu chovateli vadí, že musí uklízet bazen tuleňů pod online kamerou, c)vadné krmné myši, d)VPP se zeptala proč jsou ošklivé pavilony a že ze zídky u dikobrazů trčí kámen, e) elektrikář by chtěl příplatek za pohotovost. Pak sprostá a nechutná litanie paní Nohavičkové. Toť vše. To jsou připomínky k odvolání ředitele? To je šikana? Takhle se ptají nespokojení zaměstnanci těsně před stávkou? zaměstnanci byli několikrát vyzváni vedením, zoology, mediátorkami ať se ptají, kritizují, mluví...nic


Nepřihlášený uživatel

#29 Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-15 21:08:26

#27: - Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 :D  Než mě nazvete lhářem, prvně si příspěvek pořádně přečtěte. Nenapsal jsem, že to tam nezaznělo vůbec. Daný zaměstnanec se hold vyjádřil, narozdíl od jiných. Sice ne moc vhodným způsobem, ale jakmile někomu rupnou nervy (jak píšete) moc se neuhlídá. A proč se ostatní zaměstnanci báli mluvit? Mezi sebou jsou hrdinové a na veřejnosti se jim zavře pusa. Nebojí se náhodou, aby nepřišli o místo? Paní Nohavičková promluvila, protože ji o nic nešlo - běžela ji výpovědní smlouva.


Nepřihlášený uživatel

#30 Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-15 21:15:58

#27: - Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Tak a je to venku,POTVRZENO! Celou dobu tady tvrdíte,že si nikdo nestěžoval.A ted dokonce i jmenujete.Neměli byste vyzvat p. Nohavičkovou, aby vám všem řekla proč tak řvala?,jak tady píšete.A kdo tady psal,že p.Bálek řekl něco o kokotech,nějak se v tom přestáváte orientovat,že by jeden z poradců p.Bálka? No teď už pomalu začínám chápat co se v té ZOO vlastně dělo.Ředitel to nezvládl a tak musel oejít.