Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#45072015-10-11 22:31MÁM PODOBNOU ZKUŠENOST. LIDI SE CHOVAJ JAKO ŽE SE JICH PROBLÉM IMIGRACE A EU VŮBEC NETÝKÁ. ZAMLČOVANÁ FAKTA O PROTESTECH A HROZBÁCH K NIM NEDOPUTUJÍ. NIC ZDÁNLIVĚ NEOHROŽUJE JEJICH KLÍDEK, TAKŽE PROČ SE NERVOVAT ŽE V BAVORSKU CHUDÁCI NEVĚDÍ JAK DÁL. NÁROD ČESKÝ, JE NÁROD TUPÝ. POKUD ČECHA NENAKOPNEŠ - NEUDĚLÁ VŮBEC NIC... A TO KRÁSNĚ HRAJE DO KARET SOUČASNÉMU VEDENÍ A EU ZASTÁNCŮM. ZAJÍMALO BY MNE, CO KOLEM PROPAGACE-PUBLICITY DĚLÁ SPD, BLOK PROTI ISLÁMU A DALŠÍ. SAMI MUSÍ VĚDĚT, ŽE POZVÁNKA NA JEJICH WEBOVKÁCH JE NAPROSTO NEDOSTAČUJÍCÍ - VIZ POSLEDNÍ AKCE V TEPLICÍCH. PŘIŠLO ÚDAJNĚ PÁR STOVEK DEMONSTRANTŮ, TO JE VÝSLEDEK NEDOSTATEČNÉ INFORMOVANOSTI LIDÍ. NECHCI NIKOHO KRITIZOVAT, ALE TADY SE TO DĚLÁ TOTÁLNĚ BLBĚ. PROČ SE POLITICKÁ HNUTÍ NEPODÍVAJÍ ZA HRANICE, STAČÍ DO TOHO POLSKA NEBO NĚMECKA A NEPOUČÍ SE OD KOLEGŮ JAK ONI ORGANIZUJÍ PROTESTY A ROZŠÍŘUJÍ INFO MEZI LIDI??? KDO MÁ NA STAROSTI ZAJIŠTĚNÍ DEMONSTRACÍ? PROČ NEJSOU LIDÍ TÉTO ZEMĚ INFORMOVÁNI? POKUD SE ZDE NEOBJEVÍ JASNÉ ODPOVĚDI, MŮŽETE SI STRČIT CELOU PETICI VÍTE KAM... PROSÍM KDO Z VÁS MÁ MOŽNOST, AŤ ZJISTÍ DETAILY. jE HEZKÉ VERBOVAT NA DEMOSTRACE, MÁM OBAVU ŽE SE TO TÝKÁ JEN ÚZKÉ SKUPINKY LIDÍ, TY MASY NEMAJ VŮBEC ŠAJNU, ŽE NĚJAKÉ DEMONSTRACE JSOU A PROČ SE PROTESTUJE !!!
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#4508 Re:2015-10-12 06:08:54S těmi českými tupci by tady nehlo ani to,co se událo nyní v Turecku...tomu věřte!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#4509 Re:2015-10-12 07:49:04#4507: - MASY NEMAJ VŮBEC ŠAJNU, ŽE NĚJAKÉ DEMONSTRACE JSOU A PROČ SE PROTESTUJE To by bylo ještě fajn. Ale v mém okolí všichni do jednoho odmítli na demonstrace jít. Což jít na demonstraci - už podepsat samotnou petici. Důvody? Nemám na demonstrace čas, je mi v unii dobře, a maily kamarádům (včetně těch, co mě už léta zahrnují dost nevkusnými texty proti cikánům a teď i imigrantům - zrovna dneska mi jich přišlo ksakru už šest) zůstaly úplně bez odpovědi. Asi se mě štítí, že jsem pravicový vyvrhel. Takže o neinformovanosti to nebude. Navíc už v tisku řada věcí včetně info o demonstracích prosakuje a podle diskuzí lidi ví dostatek. Jenom prostě spoléhají na to, že to za ně někdo oddře. Tak si říkám - má to smysl? Pár stovek lidí má rozhoupat desítku milionů, který se chtěj jenom vézt? V 89. za tím aspoň byl západ a navíc se do toho pustila divadla a mládež, ti to roznesli po venkově, který je tradičně laxní. Důchodci se tenkrát taky nerozhoupali. Nevidím to teď dobře. Jediná šance je, že se rozhoupe Německo a Česko se na tom sveze. Ale zatím ani to Německo mi nepřijde moc reálné - je to tam akorát místo o stovkách o tisících nespokojenců, ale taky je Němců osmkrát víc než Čechů. |
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Otevřený dopis arcibiskupovi Janu Graubnerovi ohledně odvolání P. Marka Orka Váchy
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za prošetření a přehodnocení obtížnosti didaktického testu z matematiky konaného dne 2. května 2025
8676 Vytvořeno: 2025-05-03
Petice za snížení hranice úspěšnosti u didaktického testu z českého jazyka (Maturita 2025)
6290 Vytvořeno: 2025-05-05
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
127309 Vytvořeno: 2025-02-11
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
24225 Vytvořeno: 2021-12-22
Petice za zpřísnění podmínek pro podmíněné propuštění pachatelů zvlášť závažných trestných činů
374 Vytvořeno: 2025-05-04
Žádost o udělení abolice trestního stíhání příslušníku 601.skss. prezidentem České republiky.
248 Vytvořeno: 2025-05-05
Máte ženy na kandidátkách? A můžeme je vidět? Otevřený dopis leaderům politických stran kandidujících do Parlamentu ČR
228 Vytvořeno: 2025-04-29
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
5885 Vytvořeno: 2025-04-23
Petice za snížení hranice úspěšnosti u didaktického testu z anglického jazyka (Maturita 2025)
187 Vytvořeno: 2025-05-05
Petice na podporu učitele Vladimíra Tyrnova
163 Vytvořeno: 2025-04-29
Řízení jezdecké činnosti v Netlukách
121 Vytvořeno: 2025-05-04
Petice proti návrhu zákona o kategorizaci zdravotnických prostředků (sněmovní tisk 847) a za zachování adekvátního příspěvku na senzory kontinuálního monitoringu glukózy pro diabetiky 1. typu
9051 Vytvořeno: 2025-03-28
Vraťte vlaky na Dobříš!
875 Vytvořeno: 2025-02-26
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
2948 Vytvořeno: 2025-04-03
Chybovali jsme, ale nemlčeli - výzva
85 Vytvořeno: 2025-04-27
Petice za záchranu krajiny v podhůří Králického Sněžníku
462 Vytvořeno: 2025-03-12
Babiččina Brambůrková petice
56 Vytvořeno: 2025-05-01
Podpora vládě Petra Fialy na posílení obranyschopnosti
646 Vytvořeno: 2025-04-23
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
53 Vytvořeno: 2025-04-30
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
2465 Vytvořeno: 2025-03-02