Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4501 Velvyslanectví Ruska požádalo MZV Velké Británie o vysvětlení ohledně zpráv masmédií o tom

2015-10-11 15:30

Velvyslanectví Ruska požádalo MZV Velké Británie o vysvětlení ohledně zpráv masmédií o tom, že britské vedení učinilo rozhodnutí povolit pilotům královských VLS, kteří se účastní koaliční operace proti IS, útočit na ruská letadla, prohlásil agentuře RIA Novosti velvyslanec Alexandr Jakovenko.

Britský tabloid Daily Star s odvoláním na nejmenované vojenské zdroje oznámil, že britským pilotům bylo povoleno útočit na ruská letadla ve vzdušném prostoru Iráku.


Více: Velvyslanectví Ruska požádalo MZV Velké Británie o vysvětlení ohledně zpráv masmédií o tom

Ruský prezident Vladimir Putin komentoval akce Ruska v Sýrii a zahraniční politiku země vcelku v interview pro televizní kanál Rossija 1.

Prezident prohlásil, že Rusko vůbec nechce obrodit říši.

„Nemáme žádné přání obrodit říši, obrodit Sovětský svaz, musíme však uhájit svou nezávislost a svrchovanost, a to jsme samozřejmě dělali a budeme dělat", řekl Putin. V okamžiku, kdy zahájilo Rusko svou operaci v Sýrii, už 11 zemí se zúčastnilo útoků na syrské území, podotkl ruský lídr.

Prohlásil rovněž, že není jasné, proč odmítly USA poskytovat RF údaje o cílech ISIL v Sýrii.

Více: Ruský prezident Vladimir Putin komentoval akce Ruska v Sýrii a zahraniční politiku země vcelku v interview pro televizní kanál Rossija 1.


Nepřihlášený uživatel

#4502

2015-10-11 15:58

Podepisuji, protože se nechci bát o mou budoucnost i později o budoucnost celé rodiny.

Nepřihlášený uživatel

#4503 K...... USA A NATO CHTELY ZAS SANKCE DAT NA RUSKO DUVOD ROPA,PLYN

2015-10-11 16:42

Evropská unie neuvažuje o možnosti zavedení sankcí proti Rusku v souvislosti se situací v Sýrii, sdělil RIA Novosti v pátek vysoce postavený zástupce EU.

Již dříve některá média s odkazem na úředníka EU informovala, že v Evropské unii není vyloučeno zavedení nových sankcí proti RF v souvislosti s operací ruského vojenského letectva v Sýrii.„
Ne, to nepřipadá v úvahu, absolutně ne", řekl zástupce EU v odpovědi na otázku, jestli jsou možné sankce v souvislosti s akcemi Ruska v Sýrii.

Více: Evropská unie neuvažuje o možnosti zavedení sankcí proti Rusku

Ať už se to západním předákům líbí nebo ne, ale Rusko je třeba brát vážně, píše v článku pro Forbes Kenneth Rapoza.

Podle jeho slov, s Ruskem se začalo znovu počítat v září 2015, kdy se prezidentu Vladimiru Putinovi podařilo dosáhnout znatelných úspěchů v zahraniční politice. Podle názoru Kennetha Rapozy mohou tyto úspěchy mít za následek zrušení sankcí.

„Západ bude Rusku naslouchat, anebo Rusko ho bude ignorovat a dělat, co chce. Tak tomu bylo s ruskou operací v Sýrii", píše Rapoza

Více: RUSKO TŘEBA BRÁT VÁŽNĚ

AGRESE ZEMI NATO

AGRESE NATO-Úřady zemí NATO se vyzývají být připraveny na zpřísnění ekonomických sankcí proti Rusku, praví se ve zprávě na webových stránkách Parlamentního shromáždění NATO.

Země aliance mají být „připraveny zpřísnit sankce, nebude-li Rusko plnit závazky (z Minských dohod — red.), podotýká se v konceptu rezoluce, který schválil Výbor pro ekonomiku a bezpečnost PS NATO.

V dokumentu se zdůrazňuje, že úřady členských zemí bloku mají zajistit „všestrannou podporu" ukrajinské vládě a pokusit se oslabit ekonomický vliv RF cestou snížení závislosti Evropy na ruské ropě a plynu.

Více: NATO CHCE ZPRISNIT SANKCE PROTI RUSKU ABYCHOM NEBYLA EVROPA ZAVISLA NA PLYNU A ROPE RF


Nepřihlášený uživatel

#4504 Re:

2015-10-11 18:17

#4502: -  

 Skvele :-) Hlavne nezapomente podepsat na papire a poslat autorum. Tady to neni pravne zavazne. Info jsou na hlavni strance.

Je zapotrebi 10 tisic podpisu na papire, aby to vlada projednala. Sber do konce rijna podle facebooku.


Nepřihlášený uživatel

#4505 Re: Aktuální protiimigrační demonstrace!!!

2015-10-11 21:03

#4451: Dominik Konečný - Aktuální protiimigrační demonstrace!!!  

 Tak dneska na protiimigracni demonstraci v Teplicich prislo kolem stovky lidi. Tak si rikam, kde jsou vsichni vasnivi prispevatele do diskuzi? Kdyz vic nez deseti milionum lidi v Cesku migranti nevadi natolik, ze by prisli svou nevoli projevit, tak proc si stezujou v diskuzich?

Dalsi demonstrace jsou v prispevku 4451. Jestli tam zase dorazi par stovek celkem, tak tenhle narod je fakt schizofrenickej.


Nepřihlášený uživatel

#4506

2015-10-11 22:12

Česká velvyslankyně v Sýrii o tzv. "svobodné syrské armádě": "Dnes prakticky každý, kdo má zbraň, tak si říká Svobodná Syrská Armáda (SSA). Jsou to ti samí lidé, kteří běžně chtějí výkupné za unesené lidi - například unesli i předsedu Česko-Syrské podnikatelské rady. Navíc- syrští křesťané naprosto nechápou, proč Evropa, křesťanská Evropa podporuje SSA, jejíž bojovníci vraždí křesťany a proč nepodporují režim Bašara Assada, který byl vždy zárukou jejich bezpečnosti v zemi". A tuhle verbež prosím západ vřele podporuje a Rusku vyčítá, když na ně podnikne nějaký nálet. Hanba!!!


Nepřihlášený uživatel

#4507

2015-10-11 22:31

MÁM PODOBNOU ZKUŠENOST. LIDI SE CHOVAJ JAKO ŽE SE JICH PROBLÉM IMIGRACE A EU VŮBEC NETÝKÁ.  ZAMLČOVANÁ FAKTA O PROTESTECH A HROZBÁCH K NIM NEDOPUTUJÍ.  NIC ZDÁNLIVĚ NEOHROŽUJE JEJICH KLÍDEK, TAKŽE PROČ SE NERVOVAT ŽE V BAVORSKU CHUDÁCI NEVĚDÍ JAK DÁL. 

NÁROD ČESKÝ, JE NÁROD TUPÝ. POKUD ČECHA NENAKOPNEŠ - NEUDĚLÁ VŮBEC NIC... A TO KRÁSNĚ HRAJE DO KARET SOUČASNÉMU VEDENÍ A EU ZASTÁNCŮM.

ZAJÍMALO BY MNE, CO KOLEM PROPAGACE-PUBLICITY DĚLÁ SPD, BLOK PROTI ISLÁMU A DALŠÍ. 

SAMI MUSÍ VĚDĚT, ŽE POZVÁNKA NA JEJICH WEBOVKÁCH JE NAPROSTO NEDOSTAČUJÍCÍ - VIZ POSLEDNÍ AKCE V TEPLICÍCH.

PŘIŠLO ÚDAJNĚ PÁR STOVEK DEMONSTRANTŮ, TO JE VÝSLEDEK NEDOSTATEČNÉ INFORMOVANOSTI LIDÍ.  NECHCI NIKOHO KRITIZOVAT, ALE TADY SE TO DĚLÁ TOTÁLNĚ BLBĚ. PROČ SE POLITICKÁ HNUTÍ NEPODÍVAJÍ ZA HRANICE, STAČÍ DO TOHO POLSKA NEBO NĚMECKA A NEPOUČÍ SE OD KOLEGŮ JAK ONI ORGANIZUJÍ PROTESTY A ROZŠÍŘUJÍ INFO MEZI LIDI???

KDO MÁ NA STAROSTI ZAJIŠTĚNÍ DEMONSTRACÍ?  PROČ NEJSOU LIDÍ TÉTO ZEMĚ INFORMOVÁNI? 

POKUD SE ZDE NEOBJEVÍ JASNÉ ODPOVĚDI, MŮŽETE SI STRČIT CELOU PETICI VÍTE KAM...

PROSÍM KDO Z VÁS MÁ MOŽNOST, AŤ ZJISTÍ DETAILY. jE HEZKÉ VERBOVAT NA DEMOSTRACE, MÁM OBAVU ŽE SE TO TÝKÁ JEN ÚZKÉ SKUPINKY LIDÍ, TY MASY NEMAJ VŮBEC ŠAJNU, ŽE NĚJAKÉ DEMONSTRACE JSOU A PROČ SE PROTESTUJE !!!

 


Nepřihlášený uživatel

#4508 Re:

2015-10-12 06:08

#4507: -  

 S těmi českými tupci by tady nehlo ani to,co se událo nyní v Turecku...tomu věřte!!!!


Nepřihlášený uživatel

#4509 Re:

2015-10-12 07:49

#4507: -  MASY NEMAJ VŮBEC ŠAJNU, ŽE NĚJAKÉ DEMONSTRACE JSOU A PROČ SE PROTESTUJE

 To by bylo ještě fajn. Ale v mém okolí všichni do jednoho odmítli na demonstrace jít. Což jít na demonstraci - už podepsat samotnou petici. Důvody? Nemám na demonstrace čas, je mi v unii dobře, a maily kamarádům (včetně těch, co mě už léta zahrnují dost nevkusnými texty proti cikánům a teď i imigrantům - zrovna dneska mi jich přišlo ksakru už šest) zůstaly úplně bez odpovědi. Asi se mě štítí, že jsem pravicový vyvrhel.

Takže o neinformovanosti to nebude. Navíc už v tisku řada věcí včetně info o demonstracích prosakuje a podle diskuzí lidi ví dostatek. Jenom prostě spoléhají na to, že to za ně někdo oddře. Tak si říkám - má to smysl? Pár stovek lidí má rozhoupat desítku milionů, který se chtěj jenom vézt?

V 89. za tím aspoň byl západ a navíc se do toho pustila divadla a mládež, ti to roznesli po venkově, který je tradičně laxní. Důchodci se tenkrát taky nerozhoupali. Nevidím to teď dobře. Jediná šance je, že se rozhoupe Německo a Česko se na tom sveze. Ale zatím ani to Německo mi nepřijde moc reálné - je to tam akorát místo o stovkách o tisících nespokojenců, ale taky je Němců osmkrát víc než Čechů.

Tomáš

#4510 Re: Re:

2015-10-12 09:00

#4509: - Re:  

 Problém bude v obojím, jak v propagaci, tak v laxnosti lidí. Před pár dny jsem se bavil s kámošem a říkal, že by klidně na nějakou demonstraci zašel a v okolí by pár lidí určitě posbíral, ale není tak zapálený, aby sledoval facebookové stránky všech hnutí a o akci se zpravidla dozví až poté, co se odehrála. Tak jsem řekl, že mu dám dopředu o každé akci vědět. Což o to, to bych dal všem známým, ale půlka mě vyfakovala, druhá půlka bez odezvy. Když jsem se bavil s rodiči, kteří denně sledují zprávy, taky o žádných akcích nevěděli, jen že na jakési akci pochodovali "náckové s šibenicema", víc do mainstreamu evidentně neprosáklo.

To je jedna stránka věci, nedostatečná informovanost. K tomu přispvá jednak chaos: celá vlastenecká scéna je děsně roztříštěná, je tady příliš subjektů, které se nedokáží shodnout. A když sleduji tyhle stránky, tak propagace akcí je naprosto mizivá. Na IvČRN jsem se žádné upoutávky nedohledal, ať jsem hledal, jak jsem chtěl, až na Bloku proti islámu (kam chodí podstatně méně lidí) jsem našel v událostech drobnou zmínku, ale že by to svítilo v záhlaví stránky to ani omylem. Na SPD taky nic, leda pod Tomiovým profilem jsem našel zmínku. To proto, že demonstraci nesvolává SPD, jak se řada lidí mylně domnívá, ale Lucie Hašková. Šikovná holka, ale naprosto nikdo ji nezná, takže úspěch akce závisí pouze na individuální propagaci jednotlivých řečníků a ta je žalostně nedostatečná. Říkal jsem si, že když akci svolává politicky neangažovaná osoba, že by ji mohlo podpořit širší spektrum stran a hnutí, které jinak vzájemně soupeří, ale nestalo se tak, ta znesvářenost jedotlivých uskupení (SPD vs. Úsvit, umrněný BPI vs. radikálové z ND či DSSS) je tak vysoká, že o nějaké společné akci nemůže být řeč. Pochválit v tomhle mohu akorát Národní demokacii, kde všechny nadcházející akce svítí pěkně v záhlaví stránky, ale tam zas nikdo nechce chodit, protože to jsou "náckové".

Jinak přístup okolí k tomuhle problému je kapitola sama pro sebe. Naprosto mě zděsilo pokrytectví lidí, kteří na jednu stranu nadávají na imigranty, jak jen mohou, ale když jim člověk nabídne, aby vyjádřili svůj postoj návštěvou demonstrace, tak jsou to najednou neškodní beránci: "co bych tam dělal, to je k ničemu, stejně to nic nezmění" "nejsem žádnej nácek nebo chuligán" "ale co kyby mě tam někdo viděl, to by byl trapas" "tam choděj jen radikálové" "nemám na to čas, jsem rozlítanej" "na tyhle akce nechodím" "venku je zima, mně se nikam nechce" "je hezky, raději půjdu na procházku či k vodě" "jo já se tam ukážu" = nepřijdu, ale je mi to blbý přiznat. To je vzorek lidí, že by se jeden posral. Přes internet Rambové a ve skutečnosti ufňukaní budižkničemové. Tak si říkám, co se musí stát, aby se lidi probudili? Musí teroristi vystřílet půl Prahy? To by teprv zalezli pod peřinu a už by odtam nos nevystrčili.

Julca

#4511 Re: STOP TTIP STOP USA V EVROPE AMERICKÉ H..... DO EVROPY NEPATŘÍ

2015-10-12 09:26

#4466: - STOP TTIP STOP USA V EVROPE AMERICKÉ H..... DO EVROPY NEPATŘÍ 

 No vy neumite cist? To je demonstrace proti zavádění genetické modifikace potravin - Genetically Modified Organism (GMO). Co to má společného se současnou situací, Sýrií, migranty apod? Ach jo, takhle blbnout jazykové analfabety, a že jich je u nás hodně!

 


Nepřihlášený uživatel

#4512 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-12 09:31

#1575: - Re: Re: Re: Re:  

 Toho jednoho? Dnes jich je více. 


Nepřihlášený uživatel

#4513 odeslán dopis panu.Okamurovi

2015-10-12 10:03

Vážený pane Tomio Okamuro,

 

na webových stránkách věnovaných petici za vystoupení ČR z EU -

http://www.petice24.com/petice_za_referendum_o_vystoupeni_z_evropske_unie

je vyjadřována nespokojenost s uchopením celé této protestní akce.

 

V příloze naleznete názory čtenářů, které jsou rovněž obsaženy v oddíle "Komentáře".

Žádám Vás jako spoluautora této petice, aby jste do stejného oddílu napsal své stanovisko k uvedeným problémům.

 

Zdá se, že mezi iniciátory petice a příznivci těchto akcí a změn existuje značné informační vakuum.

Je nutné uvést věci na pravou míru, aby všichni kteří Vám vyjadřují podporu ve Vaší snaze

poukázat na nepravosti, které se dějou, jen zbytečně neplýtvali svým časem a energií.


Nepřihlášený uživatel

#4514 Re: Re: Re:

2015-10-12 10:54

#4510: Tomáš - Re: Re:  

Dobrý den, Tomáši, stopro souhlas ve všem - sice nám to konstatování změnit tu situaci nepomůže, ale aspoň psychicky jste mi ohromně pomohl - moje okolí mě svým přístupem už dokonale izolovalo a zdeprimovalo, takže si věčně opakovat, že vůl nejsem já, ale oni, už mě vyčerpávalo. Fakt díky moc za vzpruhu! Holt to ještě nevzdám :-)


Nepřihlášený uživatel

#4515 Re: odeslán dopis panu.Okamurovi

2015-10-12 10:55

#4513: - odeslán dopis panu.Okamurovi 

Prosím, dejte tady pak vědět, jak Váš dopis dopadl, děkuji.


Nepřihlášený uživatel

#4516 Re: Re: odeslán dopis panu.Okamurovi

2015-10-12 12:39

#4515: - Re: odeslán dopis panu.Okamurovi 

 Pevně věřím, že nám odpoví pan Okamura sám.

Dopis jsem zaslal na jeho poslaneckou adresu.


Nepřihlášený uživatel

#4517 Re: Re: Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH

2015-10-12 12:49

#4463: - Re: Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH 

 Tak na to je potřeba jít po Babišovsku. Nalákej důchodce na koblížek a budeš mít plnej Václavák.

A je úplně jedno pro co nebo proti čemu se demonstruje...  jeden z paradoxů dnešní doby

Demonstrace začne v 14hod

Koblížky se budou rozdávat v 16hod

Aby si nemysleli někteří senioři, že to je úplně gratis:-)

 


Nepřihlášený uživatel

#4518

2015-10-12 12:54

Pomůže jen jít do ulic. Chybí vůdčí osobnost!

 


Nepřihlášený uživatel

#4519 CIA právě dodala syrským islamistům 500 protitankových střel

2015-10-12 13:37

CIA právě dodala syrským islamistům 500 protitankových střel! Saudská Arábie opět jako prostředník McCainovy americké stínové vlády. Rozkaz zněl jasně: „Rusové nesmí projít!“

Jestli ještě někdo pochybuje o pravých úmyslech rozpolcené americké vlády (která má v současné chvíli dvě mocenská centra, Bílý dům a Philadelphskou komisi „vnitřního prediktora“ s Johnem McCainem v čele), tak tato zpráva ho jednoznačně utvrdí v tom, že USA jsou v natolik zoufalé situaci, že už sahají ke všem prostředkům, jak zastavit ruské osvobozování Sýrie od teroristických skupin Al-Nusrá a Islámský stát.

CIA totiž v utajení a za pomoci Saúdské Arábie dodala tzv. „umírněným povstalcům“ z FSA celkem 500 supermoderních amerických protitankových střel Raytheon BGM-71 TOW [1], které mají ničit tanky nejen Asadovy armády, ale zřejmě i těch několik ruských, které slouží k obraně ruské letecké základny v syrské Latakíji. Je zcela zjevné,  že v Sýrii nejde Američanům o žádnou porážku Islámského státu, ale jedině a pouze o odstranění Bašára Asada od moci.

VICE-CIA právě dodala syrským islamistům 500 protitankových střel! Saudská Arábie opět jako prostředník McCainovy americké stínové vlády. Rozkaz zněl jasně: „Rusové nesmí projít!“

Djordje

#4520 Do EU jsme neměli nikdy vstoupit!

2015-10-12 15:23

Teprve teď se ukazuje všem její pravá tvář, věřím že i zarytým "příznivcům" pomalu svítá. Vždyť spolupráce ROVNOPRÁVNÝCH evropských národů byla možná i bez UNIE a KOMISE! Jsme malá země a proto bychom měli svoji národní identitu chránit jako oko v hlavě a ne ji dávat na pospas nicneříkající šedi multikulturalizmu. 

NÁRODE: NESPI !!!
Nepřihlášený uživatel

#4521 Taky souhlasímRe: Re: Re:

2015-10-12 15:28

#4510: Tomáš - Re: Re:  

... Taky souhlasím, bohužel je to všechno pravda: ... praktický nezájem lidí o projevení nesouhlasu veřejně navenek ! (kéž by mě účast na demonstracích příjemně překvapila !)

95% lidí je proti přílivu imigrantů (na hubě doma u telky, či v hospodě)

69 000 lidí podepíše tuto petici (internetově) ... Pozn. Klausovu petici proti imigraci už přes 80 000

papírově ji podepíše ještě méně lidí

a na demonstrace přijde ... (bojím se, že) ještě méně lidí ! ... já ale přijdu do Ostravy 28.10.v 14.00 náměstí

BOHUŽEL LIDI NECHÁPOU O CO JDE, ŽE JSME VE SPROSTÝ, ZMANIPULOVANÝ VÁLCE, KDE ANI MNOZÍ NEVIDÍ HROZBY A NEPŘÍTELE, PROTOŽE JE TEN SAMÝ NEPŘÍTEL = GLOBALIZACE V NWO (NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD)

MAJ SVÉ TELKY, SVÉ SERIÁLY, SVÉ DůCHODY, SVůJ KLID, ... !!!?

A POLITICI SE PŘEPOČÍTALI, KDYŽ SI MYSWLÍ, ŽE MUSLIMOVÉ ZACHRÁNÍ EVROPU A JE TO NAŠE MULTIKULTI BUDOUCNOST !!! JESTLI V TÉTO VÁLCE VYHRAJÍ MUSLIMOVÉ, VŠUDE BUDE ŠARIA A POLITICI PUJDOU DO PRDELE TAK JAKO TAK !!! A VŠICHNI !!! ... UŽ NEBUDOU TELKY, DůCHODY, SERIÁLY, KLID, ... VŠECKO BUDE V KÉLU !!! UŽ NEBUDOU SLUNÍČKÁŘI A HUMANISTI, KTEŘÍ JEN KECAJ, BUDOU V PRDELI !!! A S NIMI BOHUŽEL VŠECKO !!! UŽ NEBUDE SVOBODA, JINÉ VÍRY, KOSTELY, VOLBY, REFERENDA, BUDOUCNOST PRO JEJICH A NAŠE DĚTI !!! ... BUDE TO V PRDELI !!!

LIDI, VZPAMATUJTE SE !!!

JINAK SI TO FAKT ZASLOUŽÍME !!!

a pokud budou takové hordy uprchlíků pokračovat, a pokud "Chytří" z Německa je budou rozdělovat po Evropě s požadavkem, aby se jim zajistily štědré a důstojné příspěvky k životu, za jejich nicnedělání ... ZVEDNOU SE DANĚ, a pak páprdové budou čumět, jak jim klesá důchod, jak mizí z výplaty, jak draží všecko, jak není na operace a léky, ...

PAK BUDOU CHTÍT PROTESTOVAT, ALE MILIÓNY AQFRICKÝCH VYŽÍRAČů A VYŽÍREK UŽ TADY BUDE !!!

Z mého okolí jsem zatím sám, kdo podepsal papírově petici, apely na známé vyznívají do prázdna !!! PŘESTO TO NEVZDÁM, NEVZDÁME !!! JE TO NAŠE ČESKÁ - (MORAVSKÁ ... atd) KŘESŤANSKÁ i EVROPSKÁ, nakonec POVINNOST !!!


Nepřihlášený uživatel

#4522

2015-10-12 15:32

Více než 3 miliony amerických vojáků se podle údajů ministerstva obrany USA rozmísťují po celém světě.

Pět podle počtu obyvatel největších vojenských základen na světě patří USA. Co do rozlohy jsou srovnatelné s velkými městy.

Více: USA ARMY PO CELE EVROPE FAKTA

V posledních dnech podnikají teroristé pokusy o přesun k linii dotyku se syrskou armádou munice a zbraní z provincie Rakka, sdělil v pondělí novinářům oficiální mluvčí ruského ministerstva, generálmajor Igor Konašenkov.

 „V posledních dnech podnikají teroristé zoufalé pokusy o přesun k linii dotyku se syrskými ozbrojenými silami munice, zbraní, paliva a materiálně technického vybavení z provincie Rakka", zdůraznil ruský generál.

Více: IS teroristé pokusy o přesun k linii dotyku se syrskou armádou munice a zbraní z provincie Rakka

Po úspěších syrských ozbrojených sil odchází velké množství teroristů ze Sýrie a míří k turecké hranici, sdělil novinářům mluvčí ozbrojených sil Sýrie, generál Ali Maihub.

 „Úspěchy, kterých dosáhly naše ozbrojené síly od začátku operace, soustředěné údery ze vzduchu a také dělostřelecká palba na systém řízení a velení ozbrojených teroristů podlomují jejich ducha. Velice mnozí z nich odcházejí k turecké hranici", oznámil mluvčí syrských ozbrojených sil.

Více: ISIS PŘESUN K TURECKYM HRANICAM

 


Nepřihlášený uživatel

#4523 Ruské stíhací bombardéry Su-34 zlikvidovaly výcvikový tábor bojovníků IS

2015-10-12 15:48

Ruské stíhací bombardéry Su-34 zlikvidovaly výcvikový tábor bojovníků IS v syrské provincii Idlíb, oznámil oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov.

 „Bombardéry Su-34 zaútočily na tábor bojovníků v okolí města Mastumu v provincii Idlíb. Podle údajů rozvědky používala tento tábor skupina ISIL jako sběrný tábor určený pro bojovníky přijíždějící z jiných zemí", řekl ruský generál.

Více: Ruské stíhací bombardéry Su-34 zlikvidovaly výcvikový tábor bojovníků IS

Stíhačky Su-30 byly zařazeny do ruské letecké skupiny na území Sýrie, sdělil oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov.

„Prostředky ruské vzdušné a kosmické rozvědky nepřetržitě zjišťují nové objekty teroristické infrastruktury ISIL na území Syrské arabské republiky, aby se poté mohly stát terčem ruské letecké skupiny", řekl Konašenkov.

V Sýrii podnikají bojové lety, jejichž cílem jsou objekty teroristické skupiny Islámský stát v provinciích Homs, Hamá, Latákija a Idlíb, letadla SU-24M, Su-25SM a Su-34.

Více: Stíhačky Su-30 byly zařazeny do ruské letecké skupiny na území Sýrie

Rusko použilo vysocepřesné zbraně v Sýrii v boji s Islámským státem. Kaspická flotila odpálila rakety s plochou dráhou letu, jejich cílem byli teroristé.

„Tyto rakety byly do výzbroje zařazeny poměrně nedávno — v roce 2012. Mají dolet 1 500 km, jsou to samozřejmě vysocetechnologické, vysocepřesné moderní zbraně. Máme v plánu vybavit celou ruskou armádu nejen takovými raketami, ale i pozemní technikou a leteckou technikou této nejnovější generace. Jsou to složité komplexy a jak ukázala praxe jejich použití, jsou i velice efektivní", zdůraznil ruský prezident.

Více: RUSIA A JEJICH ŠPIČKOVÉ NOVÉ ZBRANĚ PROTI ISIS


Nepřihlášený uživatel

#4524 Re: Re: Re: Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH

2015-10-12 15:55

#4517: - Re: Re: Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH 

RE: Demonstrace začne v 14hod - Koblížky se budou rozdávat v 16hod

 

I kdeže :-) - to by penzisti naklusali až na čtvrtou! Koblížky pěkně během demo, jinak na tu druhou nepřiklušou :-)


Nepřihlášený uživatel

#4525 Skandálními výroky v pořadu „Střepiny“ na TV Nova se bude zabývat ruské ministerstvo zahraničí. Podn

2015-10-12 16:32

Skandálními výroky v pořadu „Střepiny“ na TV Nova se bude zabývat ruské ministerstvo zahraničí. Podnět podala redakce AE News!

Televize Nova však v pořadu označila události z roku 2008 za agresi, stejně prý jako v případě Krymu. Televize Nova zamlčuje, za jakých okolností se Krym od Ukrajiny, a nutno dodat, že zcela demokraticky, odtrhl. Televize Nova v pořadu uvedla doslova poplašné informace. Vladimir Putin prý potlačuje opozici a že prý nemůže odstoupit z funkce, protože by skončil ve vězení a má strach. TV Nova mluví asi o té ruské opozici, která je tvořena těmi pár desítkami pracovníků z ruských neziskovek, které sponzoruje západ a USA, protože v celém Rusku má Vladimir Putin podporu blízko k hranici 90% [4]. Z toho důvodu prý ale „vtrhl do Sýrie“. Televize Nova opět lže, protože o ruskou pomoc žádal Moskvu přímo Bašár Asad, legitimní představitel Sýrie a syrské vlády, a to již od počátku roku 2014, několikrát a opakovaně. Rusko je jedinou zemí, která na území Sýrie operuje s mandátem syrské vlády. Žádná jiná země, včetně USA, nemá mandát k vojenským operacím na území Sýrie.

V pořadu zazněla poplašná zpráva, že Rusko chystá válku s NATO. V pořadu zaznívá dokonce i plánovaný model, obsazení jedné vesnice v Pobaltí. V pořadu zaznívá poté informace, že velení NATO schválilo vybudovaní velitelských předsunutých center NATO na Slovensku a v Maďarsku, což v divákovi dokresluje iluzi, že se opravdu chystá válka. V podání televize Nova vyznívají informace jako příprava na válku s Ruskem, resp. příprava na chystanou ruskou agresi proti NATO. Na závěr pořadu je dokonce Vladimir Putin obviněn z vraždy opozičního politika Borise Němcova.

VICE-Skandálními výroky v pořadu „Střepiny“ na TV Nova se bude zabývat ruské ministerstvo zahraničí. Podnět podala redakce AE News!