Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #4509 Re:

2015-10-12 07:49

#4507: -  MASY NEMAJ VŮBEC ŠAJNU, ŽE NĚJAKÉ DEMONSTRACE JSOU A PROČ SE PROTESTUJE

 To by bylo ještě fajn. Ale v mém okolí všichni do jednoho odmítli na demonstrace jít. Což jít na demonstraci - už podepsat samotnou petici. Důvody? Nemám na demonstrace čas, je mi v unii dobře, a maily kamarádům (včetně těch, co mě už léta zahrnují dost nevkusnými texty proti cikánům a teď i imigrantům - zrovna dneska mi jich přišlo ksakru už šest) zůstaly úplně bez odpovědi. Asi se mě štítí, že jsem pravicový vyvrhel.

Takže o neinformovanosti to nebude. Navíc už v tisku řada věcí včetně info o demonstracích prosakuje a podle diskuzí lidi ví dostatek. Jenom prostě spoléhají na to, že to za ně někdo oddře. Tak si říkám - má to smysl? Pár stovek lidí má rozhoupat desítku milionů, který se chtěj jenom vézt?

V 89. za tím aspoň byl západ a navíc se do toho pustila divadla a mládež, ti to roznesli po venkově, který je tradičně laxní. Důchodci se tenkrát taky nerozhoupali. Nevidím to teď dobře. Jediná šance je, že se rozhoupe Německo a Česko se na tom sveze. Ale zatím ani to Německo mi nepřijde moc reálné - je to tam akorát místo o stovkách o tisících nespokojenců, ale taky je Němců osmkrát víc než Čechů.