Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Amíci maj "vždycky" pravdu !?
Nepřihlášený uživatel

#4476 Re: MZV SYRIE RUSKO JEDNA UPRIMNE A EFEKTIVNE NEZ USA TERORIS

2015-10-10 19:33

#4472: - MZV SYRIE RUSKO JEDNA UPRIMNE A EFEKTIVNE NEZ USA TERORIS  

"Díky, poněvadž čím víc to bude křiklavě v rozporu s tvrzením Amíků, a viditelné, tím dříve se ukáže pravda, a tím dříve i normální "průměrný" člověk, zblbnutý propagandou prohlédne !

Amíci se toho bojí ! ... EU se toho bojí ! ... Propaganda se toho bojí ! ... Globalizátoři a Multikulti Propagátoři se toho bojí ! ... Plánovači NWO se toho bojí ! ... Organizátoři přesídlení a migrace do Evropy se toho bojí ! ... Saudové a Saudská Arábie se toho bojí ! ... až se lidé probudí a setřesou ze zad ty vyžírky a setřesou svá otrocká pouta !!!

Potíž je v tom, že Rusko a jeho zásahy proti ISIL chválí ZROVNA TY OFICIÁLNÍ A DEMOKRATICKY ZVOLENÉ STRUKTURY A ORGÁNY SÝRIE, KTERÉ Z NĚJAKÝCH DůVODů NEVYHOVUJÍ USA A EU, A KTERÉ CHTĚJÍ ZNIČIT POD PLÁŠTÍKEM úDAJNÉHO POTLAČOVÁNÍ OPOZICE DEMOKRATICKY A PLATNĚ ZVOLENÝM SYRSKÝM PREZIDENTEM BAŠÁREM ASADEM !

AMÍCI JISTĚ MAJÍ DůKAZY NEDEMOKRATICKÝCH POSTUPů A NÁSILNOSTÍ SYRSKÉHO REŽIMU PROTI OPOZICI, PŘESNĚ JAKO MĚLI DůKAZY O HROMADNÝCH ZBRANÍCH V IRÁKU ZA REŽIMU SADDÁMA HUSAINA, A ONO SE UKÁZALO, ŽE JE TAMK HOVNO !"

(A NAKONEC JDE JEN O POJMENOVÁNÍ: ... TERORISTA JE TAKÉ OPOZICE ... PODLE TOHO, JAK KOMU TO ZROVNA VYHOVUJE !?)

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4481 Re: Re: MZV SYRIE RUSKO JEDNA UPRIMNE A EFEKTIVNE NEZ USA TERORIS

2015-10-11 06:13:55

#4476: Amíci maj "vždycky" pravdu !? - Re: MZV SYRIE RUSKO JEDNA UPRIMNE A EFEKTIVNE NEZ USA TERORIS  

 JEDINE NASILÍ JE TU USA CO DELA V SYRII JEDINA NEDEMOKRATICKE JE TU USA TA JEJICH FALESNA HRA NA MIR SVOBODU A DEMOKRACII!!!!PLUS SOU DUKAZY ZE NENIČÍ ISIS BRZY SE TO VŠE VYDÁ NA SVĚTLO PLUS AJI ZE SCHVALNĚ ZNIČILI NEMOCNICI V KUNDUZU BRZY VSE RF ZVEREJNI A USA POTAHNE KONECNE KAM PATRI 

TAK TU NECEPY SR....... J  

Kromě toho zdůrazňuje, že na nemocnici střílely letouny AC-130, které zaznamenávají útoky na kamery s vysokým rozlišením. V souladu s vojenskou procedurou musí být dané materiály doplněny audiozáznamem z kabiny pilota.

Nemocnici ostřelovaly ozbrojené síly USA, přiznal to na jednáních ve výboru Kongresu USA pro záležitosti ozbrojených sil velitel amerických vojsk v Afghánistánu, generál John Campbell.

JA TI TY TVE H..... NEŽERU TO MAŠ ASI S TV CO BLABLABLA