Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Dominik Konečný
Praha

#4451 Aktuální protiimigrační demonstrace!!!

2015-10-09 23:47

- V neděli 11. října 2015 od 14:00 hodin na Náměstí Svobody v Teplicích - místní organizace Národní demokracie v Chomutově, Děčíně a Ústí nad Labem svolávají a organizují „Tábor lidu v Teplicích”.

- V sobotu 17. Října od 14.00 na Václavském náměstí u Muzea v Praze - demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem.

- Dne 24. října od 14.00 na Masarykově náměstí v Ostravě – demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem.

- Dne 28. října od 14.00 na Nám. Dr.E.Beneše v Liberci – demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem.

- Dne 28. října od 14.00 na Nám. Míru v Praze, Nám. Svobody v Brně, na Masarykově náměstí v Ostravě a Mírovém náměstí v Ústí nad Labem pořádá demonstraci Blok proti islámu.

Nechť se, prosím, dostaví každý, komu není lhostejný osud naší země. Kecat na webu už nestačí – je třeba vyjít do ulic a ukázat vládě svoji sílu. A tím myslím všechny, i Tebe, kdo teď práve čteš tento příspěvek. Sebe samozřejmě taky! Domov máme jen jeden, musíme se o něj starat. Jestli tenhle boj prohrajeme, už se nemáme kam stáhnout! Mysleme na to!!

rychle ven

#4452 PROČ VEN Z EU ... a to "svinským krokem" ... čili rychle

2015-10-10 07:05

Rychle, rychle, je minuta po dvanácté !


Nepřihlášený uživatel

#4453 Re: Aktuální protiimigrační demonstrace!!!

2015-10-10 08:32

#4451: Dominik Konečný - Aktuální protiimigrační demonstrace!!!  

 Diky, prijdu v Praze 17. a 28. Skoda, ze to ma malou publicitu.


Nepřihlášený uživatel

#4454 Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH

2015-10-10 09:22

Berlín a Brusel prý kvůli uprchlické krizi zvažují solidární daň

Německá vláda vede s Evropskou komisí neformální rozhovory o zavedení určité formy evropské solidární daně, ze které by se financovala část výdajů souvisejících s uprchlickou krizí.

Nový poplatek by prý mohl mít například podobu přirážky k dani z přidané hodnoty. Tento dodatečný výnos by pak putoval do rozpočtu Evropské unie.

(novinky.cz 10.10. 8:01)

 

Takže podraží všechno.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4455

2015-10-10 09:30

Nepotřebují se zviditelnovat, avšak v každém případě jsem ochoten v případě pochybností vždy podložit tento podpis. Děkuji RC

Nepřihlášený uživatel

#4456 Re:

2015-10-10 10:49

#4455: -  jsem ochoten v případě pochybností vždy podložit tento podpis

Dobrý den, právní sílu má pouze podpis petice v papírové podobě. Podpis na webu právní sílu nemá. Papírovou verzi a informace, kam petici zaslat, najdete na první straně petice, autoři (podle údajů na facebooku) potřebují podpis do konce října. K projednání vládou je zapotřebí 10 tisíc podpisů na papíře.

 

Ani náhodou !

#4457 Re: USSA ... "záruka" demokracie, svobod a prosperity celého světa !?

2015-10-10 10:51

#4416: -  

... USSA !? ... FašistickoGlobalistické Sociální Inženýrství a pokusy prováděné po celém světě už udělaly mnoho miliónů lidí nešťastnými a zoufalými !

Svět ale nešní pokusný králík a šachovnice v ruce debilů, co si myslí, že jsou POLICIÍ SVĚTA !!!

Ať je trestán ten, kdo za to může - čůza

#4458 Re: Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH

2015-10-10 10:54

#4454: - Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH 

 Hlavně, že ty čůzy a jiné zrůdy, co to zavinily budou mít své nadhodnocené platy jisté a rentu do konce svýho zbytečnýho života !

Dar pro Merkelovou

#4459 Re: Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH

2015-10-10 10:56

#4454: - Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH 

 Přidejte balíček hoven, zabalte, zavažte mašlí a pošlete Merkelové ! ... Plně si to zaslouží !


Nepřihlášený uživatel

#4460 Re: Re: Re: Re: Re: Není nad pravdu, která vítězí nad lží a mainstreamovou nenávistí !

2015-10-10 11:03

#4447: - Re: Re: Re: Re: Není nad pravdu, která vítězí nad lží a mainstreamovou nenávistí ! 

 Hlavně ale nezapomeňme se zůčastnit demonstrací, aby to nebylo jen u toho piva, hororů, fobalu, telky ... !


Nepřihlášený uživatel

#4461 Re: Re: Aktuální protiimigrační demonstrace!!!

2015-10-10 11:50

#4453: - Re: Aktuální protiimigrační demonstrace!!!  

 

CO JSEM UDĚLAL JÁ? -  POŠTOU JSEM ODESLAL SVŮJ A DALŠÍ PODPISY POD PETICÍ, ROZESÍLÁM MAILY S INFORMACEMI, DÁVÁM NA FACEBOOK, INFORMUJI PŘI OSOBNÍM SETKÁNÍ    ALE I TAK SI MYSLÍM, ŽE TO JE MOC MÁLO, CHCE TOMU DÁT JINÝ RÁZ, PODPORA POLITICKÝCH HNUTÍ TU JE, ALE TA PUBLICITA  JE FAKT SLABÁ !!!

 


Nepřihlášený uživatel

#4462 Re: Re: NAJDĚME (OBJEVME) NEJPRVE VLASTNÍ KULTURU

2015-10-10 12:13


Nepřihlášený uživatel

#4463 Re: Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH

2015-10-10 13:26

#4454: - Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH 

 Tak to přijďte říct na demonstrace, že zvýšenou DPH nechcete. Tady diskutovat je na nic. Demonstrace je jedna už zítra 11.10. v Teplicích a následuje celá řada v Praze, Brně, Ostravě, Ústí a asi i jinde - už to tady bylo kolikrát vyvěšené. Na internetu se to těžko dohledává, vyjíždějí tam hlavně demonstrace pro imigranty, ne proti nim.

Dřepění u počítače zvyšování cen garantuje. A DPH postihne všechny, i důchodce. Konečně snad pak přestanou volit strany, které v českém nebo evropském parlamentu hlasovaly pro kvóty - za koblihu babišovci, sociální demokracie, lidovci, komunisti, topka a další - a zvednou zadek a dovalí se na demonstrace. Hlavně důchodci na to mají čas a je jich v republice 20%. To je nějaká masa!


Nepřihlášený uživatel

#4464 Re: Re: Re: Aktuální protiimigrační demonstrace!!!

2015-10-10 13:39

#4461: - Re: Re: Aktuální protiimigrační demonstrace!!!  

 Jste SUPER :-)

Taky si myslím, že je protiimigračních aktivit málo. Chybí hlavně schopný organizátor. A happeningové akce, které by přitáhly mládež. Třeba celostátní sbírka PET víček na podporu migrantů :-)

Teprve až tu budou proudit migranti, na ulicích bude bordel, holky se budou bát chodit polonahé a začne se masivně zdražovat, jo a nedej pámbu se třeba v metru někdo odstřelí a vezme pár stovek lidí s sebou, tak se možná dají věci do pohybu a lidi začnou chodit na demonstrace.

Dokud o tom jenom čtou, tak to mají místo thrilleru na lepší spaní. Statečně si zanadávaj na diskuzi, a tím splnili svou občanskou povinnost.


Nepřihlášený uživatel

#4465 co USA NENIČI TAK RUSKO SMETA VIDEO K TOMU

2015-10-10 14:55

Ruské bombardéry Su-24M zlikvidovaly velkou opevněnou oblast bojovníků Islámského státu v syrské provincii Aleppo (Halab).oznámil v sobotu oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov.

„Bombardéry Su-24M zaútočily na velkou opevněnou oblast bojovníků východně od obce Tel-Aliam, provincie Aleppo. V tomto místě se nacházely předem zřízené palebné body, pozice minometného dělostřelectva a kromě toho skryté sklady munice a potravin", řekl Konašenkov.

Více: Ruské bombardéry Su-24M zlikvidovaly velkou opevněnou oblast bojovníků Islámského státu


Nepřihlášený uživatel

#4466 STOP TTIP STOP USA V EVROPE AMERICKÉ H..... DO EVROPY NEPATŘÍ

2015-10-10 14:58

Prezident Obama použil dojednané principy TPP k prohlášení, že „Když přes 95% našich potenciálních klientů žije mimo naše hranice, nemůžeme dovolit takovým zemím, jako třeba Čína, aby psaly pravidla globální politiky".

 „Psát tato pravidla musíme my a my musíme nacházet nové trhy pro americké výrobky a určovat vysoké normy k ochraně zaměstnanců a zachování životního prostředí. Dohoda, která dnes byla uzavřena v Atlantě, to zajistí", řekl Obama, neřekl ale, že TPP měla komplikovaný prenatální průběh, narodila se v prostředí jemu nepříhodném, v bouři na burze zlata v Londýně a New Yorku, a v době, kdy Čínská měna, Juan, upevnila svoji pozici v lize nejpopulárnějších valut světa.

TPP bude vyrůstat v prostředí ještě surovějším, které negarantuje dokonalý vývoj, spokojený a dlouhý život, který každá matka přeje svému novorozenému dítěti. Tvrdý vyjednavač Michael Froman to ví, proto nechtěl v pondělí, po ukončení vyjednávání, spekulovat a přidat se ke svému prezidentu. „Je to jenom první důležitý krok" řekl, a tím naznačil, jakým kontroversním tématem v USA je „svobodný obchod." Co je potřeba ještě udělat, aby TPP mohl přinést to, co prezident Obama svým prohlášením slibuje?

Více: TTIP USA ZLATO DOLAR

PODFUK JAK NABRAT ZTRATU TOHLE SOUVISÍ AJI S MIGRACÍ KTERA JE VEDENA TURECKEM,EMIRATY A USA TAK PROTO CHCOU DO EVROPSKYCH STATU ZAVADET JEDY TTIP A DALŠI SR.... KTERE OBSAHUJI PRVKY KTERE NICI VYVOJ ČLOVEKA MONSANTO AJI!!!

FOTO Z LOS ANGELES!!!!


Nepřihlášený uživatel

#4467 TO SE AGREOSRUM USA A EU NEBUDE LIBIT ZAS VYMYSLI NECO PROTI RF KDYZ UZ NAM ROZVRACIJOU EVROPU

2015-10-10 15:01

Ruské ministerstvo obrany vypracovalo návrh společného mezirezortního dokumentu, týkajícího se akcí ve vzdušném prostoru Sýrie, a zaslalo ho Spojeným státům, oznámil v sobotu oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov.

 „Ministerstvo obrany Ruska vypracovalo návrh společného mezirezortního dokumentu týkajícího se opatření, která mají zabránit možným incidentům ve vzdušném prostoru Sýrie mezi vojenskými letadly Ruska a koalice v čele s USA", řekl Konašenkov.

Kromě toho zdůraznil, že tento návrh byl pohotově odeslán prostřednictvím spojovacích kanálů americké straně.

Od 30. září Rusko na žádost prezidenta Bašára al-Asada začalo provádět bodové letecké údery na objekty Islámského státu v Sýrii, s využitím útočných letadel SU-25, frontových bombardérů SU-24M a SU-34.

Podle nejnovějších údajů zasadily vojenské kosmické sily Ruska od začátku operace 140 úderů teroristům, včetně velitelských stanovišť, cvičných táborů a muničních skladů.


Více: Ruské ministerstvo obrany vypracovalo návrh společného mezirezortního dokumentu


Nepřihlášený uživatel

#4468 ANO RUSKO DO TOHO USA NIC NENIČI JEN STATY ZEME A CIVILIZACI

2015-10-10 15:18

Bojovníci teroristických skupin Islámský stát v Sýrii jsou značně demoralizováni a snaží se spěšně obnovit bojeschopnost svých banditských útvarů, sdělil novinářům v sobotu oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov

 „Podle údajů radiových odposlechů mají bojovníci ostrý nedostatek zbraní, munice, paliva a maziv. Část bojovníků je demoralizovaná a aktivně opouští oblasti bojových akcí, míří na východ a severovýchod", řekl Konašenkov.

Cíle jsou vybírány na základě údajů rozvědky Ruska, Sýrie, Iraku a Íránu.

Velvyslanec Sýrie v Rusku Riad Haddad již dříve potvrdil, že údery jsou prováděny právě proti teroristickým ozbrojeným skupinám, a ne proti opozici nebo civilnímu obyvatelstvu. Podle jeho slov ruské letectvo už značně poškodilo kolem 40 % infrastruktury IS.

Více: Bojovníci teroristických skupin Islámský stát v Sýrii jsou značně demoralizováni



Nepřihlášený uživatel

#4469 40 000 LIDI PROTI TTIP ODPADU 2015

2015-10-10 15:36

Přinejmenším 40 tisíc lidí se zúčastnílo v Berlíně demonstrace proti uzavření dohody o transatlantickém obchodním a investičním partnerství (TTIP), sdělil v sobotu RIA Novosti oficiální mluvčí policie.

„V současné době se demonstrace účastní nejméně 40 tisíc lidí. Pozorujeme ale, že stále přicházejí další účastníci. V průběhu hodiny míří kolony od hlavního nádraží do centra. Akce probíhá v klidu", prohlásil mluvčí policie.

Podle jeho slov zajišťuje bezpečnost akce, která má trvat až do večera, tisíc příslušníků pořádkových orgánů. V nebi nad hlavním městem létá několik vrtulníků.

Dříve už organizátoři prohlásili, že akce se má zúčastnit až 100 tisíc lidí.

Více: 40 000 LIDI DEMONSTRACE BERLIN 2015


Nepřihlášený uživatel

#4471 Re: Re: Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH

2015-10-10 17:35

#4463: - Re: Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH 

ODKAZ NA ČLÁNEK

Opět nějaký dobrák vypustil info, kterou namají lidé vědět. Jako v české politice, nejdříve politici vše dementují a až opadne vlna nevole, tu solidární daň vklidu zavedou. Pořád stejné oblbování lidí.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4472 MZV SYRIE RUSKO JEDNA UPRIMNE A EFEKTIVNE NEZ USA TERORIS

2015-10-10 17:58

Akce Ruska v Sýrii nejsou v rozporu s mezinárodním právem a jsou mnohem upřímnější a efektivnější, než operace mezinárodní koalice, prohlásil náměstek syrského ministra zahraničních věcí Faisal Mekdad v interview pro televizní kanál RT Arabic.

 „Máme za to, že naši ruští přátelé jsou upřímní a to jak pokud jde o slova, tak i skutky, jejichž legitimnost se zakládá na mezinárodním humanitárním právu, mezinárodním právu a chartě OSN. Zatímco západní země realizovaly od samého začátku svou operaci neupřímně a nedosáhly ničeho i přes to, že už uplynul celý rok. A Rusko za několik dní udělalo to, čeho nedokázala dosáhnout americká koalice za více než jeden rok", řekl Mekdad.


Více: MZV SYRIE-RUSKO JEDNÁ UPŘIMĚJI EFEKTIVĚJI NEŽ USA

Nyní USA ukázalo svojí vojenskou převahu za celý rok boje proti ISIL trefili pouze nemocnici v Afganistánu a to je dříve museli informovat kde se nachází.Jako další je že jim několikrát z letadla samozřejmě omylem spadli zbraně jednotkám ISIL.A při vší smůle vojáky takzvané umírněné opozice,které vycvičili a vyzbrojili utekli k ISIL.Mě to připadá dosti prapodivné až podežřelé k tomu že ISIL je součástí jejich armády.


Nepřihlášený uživatel

#4473 Re: Re: Re: Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH

2015-10-10 18:17

#4471: - Re: Re: Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH 

 A co udelate Vy osobne pro to, aby ta vlna nevole neopadla? Jestli jenom to, ze napisete do diskuze, tak mate pravdu, vytrou si s nama zadek. 

Jestli ani ti, co se tady rozcilujou, nezvednou zadek a poctive neodchodi tolik demonstraci, kolik bude zapotrebi, tak si to DPH samozrejme vlada zavede. 


Nepřihlášený uživatel

#4474 ANKARA VYBUCH ZA TO MUZE ISLAMSKY STAT ISIS V ČT VAM NEREKNOU NIC FAKTIVNE

2015-10-10 18:49

Turecký premiér Ahmat Davutoglu prohlásil, že z organizace teroristického činu v Ankaře je podezřelá extremistická skupina Islámský stát, Strana kurdských pracujících a kromě toho levicová extremistická Revoluční lidová osvobozenecká strana a Marxisticko-leninská komunistická strana.

S třívteřinovým intervalem otřásly dnes ráno hlavním městem Turecka dva výbuchy před zahájením protestního mítinku proti vzrůstu násilí kvůli turecko-kurdskému konfliktu na jihovýchodě země. Zahynulo přinejmenším 86 lidí, 186 bylo zraněno. Podle premiérových slov existují důkazy, že teroristický čin spáchali dva sebevražední teroristé.

Více: ANKARA VYBUCH PODEZDRELI JE ISIL

Ano, ano, ano

#4475 Re: Re: PROČ VEN Z EU ... a to "svinským krokem" ... čili rychle

2015-10-10 19:24

#4470: - Re: PROČ VEN Z EU ... a to "svinským krokem" ... čili rychle 

 Jo, to je ten správný člověk, co se nebojí do toho śít v EU parlamentu. Vždy se u toho dobře pobavím, ale SOUHLASÍM S NÍM !!!

Jenže, bohužel ostatní EU poslanci (pokud tam jsou) maj asi hroší kůži a nevoblomný svědomí ... s vědomím jejich pravdy !