Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Amíci maj "vždycky" pravdu !?
Nepřihlášený uživatel

#4476 Re: MZV SYRIE RUSKO JEDNA UPRIMNE A EFEKTIVNE NEZ USA TERORIS

2015-10-10 19:33

#4472: - MZV SYRIE RUSKO JEDNA UPRIMNE A EFEKTIVNE NEZ USA TERORIS  

"Díky, poněvadž čím víc to bude křiklavě v rozporu s tvrzením Amíků, a viditelné, tím dříve se ukáže pravda, a tím dříve i normální "průměrný" člověk, zblbnutý propagandou prohlédne !

Amíci se toho bojí ! ... EU se toho bojí ! ... Propaganda se toho bojí ! ... Globalizátoři a Multikulti Propagátoři se toho bojí ! ... Plánovači NWO se toho bojí ! ... Organizátoři přesídlení a migrace do Evropy se toho bojí ! ... Saudové a Saudská Arábie se toho bojí ! ... až se lidé probudí a setřesou ze zad ty vyžírky a setřesou svá otrocká pouta !!!

Potíž je v tom, že Rusko a jeho zásahy proti ISIL chválí ZROVNA TY OFICIÁLNÍ A DEMOKRATICKY ZVOLENÉ STRUKTURY A ORGÁNY SÝRIE, KTERÉ Z NĚJAKÝCH DůVODů NEVYHOVUJÍ USA A EU, A KTERÉ CHTĚJÍ ZNIČIT POD PLÁŠTÍKEM úDAJNÉHO POTLAČOVÁNÍ OPOZICE DEMOKRATICKY A PLATNĚ ZVOLENÝM SYRSKÝM PREZIDENTEM BAŠÁREM ASADEM !

AMÍCI JISTĚ MAJÍ DůKAZY NEDEMOKRATICKÝCH POSTUPů A NÁSILNOSTÍ SYRSKÉHO REŽIMU PROTI OPOZICI, PŘESNĚ JAKO MĚLI DůKAZY O HROMADNÝCH ZBRANÍCH V IRÁKU ZA REŽIMU SADDÁMA HUSAINA, A ONO SE UKÁZALO, ŽE JE TAMK HOVNO !"

(A NAKONEC JDE JEN O POJMENOVÁNÍ: ... TERORISTA JE TAKÉ OPOZICE ... PODLE TOHO, JAK KOMU TO ZROVNA VYHOVUJE !?)

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4477 Re: Re: Re: Re: Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH

2015-10-10 19:56

#4473: - Re: Re: Re: Solidární celoevropská daň na migranty - formou zvýšené DPH 

 DÍKY ZA VAŠI VZPRUHU.  U MĚ MŮŽETE BÝT V KLIDU. PODPORUJI TOMIA A CHYSTÁM SE VYRAZIT I NA PROTESTNÍ AKCE.

SPOKOJEN?


Nepřihlášený uživatel

#4478

2015-10-10 23:52

masová migrace je óbrprůser,který ovšem vyvolala POUZE ADOLFA MERKELOVÁ svou politikou otevřené náruče a proto jí přeju,aby ji domorodí němci co nejdřív zhoupli na kandelábru za ohlušujícího potlesku celé evropy. Jestli se tak nestane brzy,tak už evropu zachrání jen zvyšující se hladina moří,protože migráčci jsou nejen negramoti ale i neplavci.


Nepřihlášený uživatel

#4479 Největší demonstrace v historii Německa (video). TTIP-Wikilieks nabízí 100.000 eur

2015-10-11 05:48

Největší demonstrace v historii Německa (video). TTIP-Wikilieks nabízí 100.000 eur

V evropské uprchlické krizi se ztrácejí jiná témata, která rovněž souvisí se zotročením Evropy a jedním z nich je Transatlantická dohoda TTIP, která má být podepsána do konce roku. Bylo udivující (?) , že volání po urychlení podpisu bylo hlavním tématem projevu kancléřky Merkelové na VS OSN koncem srpna – jinak řečeno, kancléřka Merkelová ani pod nezvladatelným náporem uprchlíků neztrácí ze zřetele splnění všech globalizačních cílů, ke kterým se zavázala.

Merkelová volá po urychleném přijetí dohody TTIP

„Naším cílem je dosáhnout obrys dohody do konce roku, pokud je to možné,“ řekla i na shromáždění organizovaném její Křesťanskodemokratickou stranou.

„Musíme urychlit naše jednání. Jsem přesvědčena, že možnosti převažují nad riziky,“ uvedla Merkelová na adresu kritiků dohody s tím, že dohoda by neměla oslabit ochranu pracovníků nebo oslabit normy pro potraviny. Uvítala nedávný návrh obchodního šéfa Evropské unie na nový evropský soudní systém pro řešení obchodních sporů, návrh, jehož cílem je odblokování jednání s Washingtonem. Podle ní je dohoda řešením, jak čelit čínské hospodářské síle. (zdroj)

Největší demonstrace v historii Německa

Německo je v poslední době samá demonstrace a zdá se, že Německo prozřelo nejen v otázce přistěhovalecké politiky, ale Německo si začalo uvědomovat i další evropskou hrozbu, kterou je Transatlantická dohoda. A v čase, kdy má být podepsána dohoda TPP (což je totéž, jen zde jde o americké zotročení jiných zemí viz níže), proběhla v Berlíně největší demonstrace v historii Německa – zúčastnit se mělo 250.000 lidí.

VICE-Největší demonstrace v historii Německa (video). TTIP-Wikilieks nabízí 100.000 eur

CO NÁM ZAS V TV H..... NAUKAZOU!!!ŽE BYLA DEMONSTRACE PROTI TTIP V NĚMECKU!!!K... TV. 


Nepřihlášený uživatel

#4480

2015-10-11 06:12

Nevím,jak jde vám ČESKÁ NEZÁVISLÁ TELEVIZE(http://cntv.ubunturadio.cz/),ale umně nejde spustit vysílání z pátku 9.10.

Jen zrní a je tam napsáno,že video obsahuje obsah,který je zablokován partnerem na základě autorských práv!!!!

Vážení,to,co se tu děje a čeho jsem svědkem,tak z toho je mi doopravdy už na blití!!!!Jsme svědky cenzury,horší jak za jakéhokoliv režimu doposud!!!


Nepřihlášený uživatel

#4481 Re: Re: MZV SYRIE RUSKO JEDNA UPRIMNE A EFEKTIVNE NEZ USA TERORIS

2015-10-11 06:13

#4476: Amíci maj "vždycky" pravdu !? - Re: MZV SYRIE RUSKO JEDNA UPRIMNE A EFEKTIVNE NEZ USA TERORIS  

 JEDINE NASILÍ JE TU USA CO DELA V SYRII JEDINA NEDEMOKRATICKE JE TU USA TA JEJICH FALESNA HRA NA MIR SVOBODU A DEMOKRACII!!!!PLUS SOU DUKAZY ZE NENIČÍ ISIS BRZY SE TO VŠE VYDÁ NA SVĚTLO PLUS AJI ZE SCHVALNĚ ZNIČILI NEMOCNICI V KUNDUZU BRZY VSE RF ZVEREJNI A USA POTAHNE KONECNE KAM PATRI 

TAK TU NECEPY SR....... J  

Kromě toho zdůrazňuje, že na nemocnici střílely letouny AC-130, které zaznamenávají útoky na kamery s vysokým rozlišením. V souladu s vojenskou procedurou musí být dané materiály doplněny audiozáznamem z kabiny pilota.

Nemocnici ostřelovaly ozbrojené síly USA, přiznal to na jednáních ve výboru Kongresu USA pro záležitosti ozbrojených sil velitel amerických vojsk v Afghánistánu, generál John Campbell.

JA TI TY TVE H..... NEŽERU TO MAŠ ASI S TV CO BLABLABLA


Nepřihlášený uživatel

#4482 Re: Největší demonstrace v historii Německa (video). TTIP-Wikilieks nabízí 100.000 eur

2015-10-11 06:14


Nepřihlášený uživatel

#4483 Re: Re: Největší demonstrace v historii Německa (video). TTIP-Wikilieks nabízí 100.000 eur

2015-10-11 06:18


Nepřihlášený uživatel

#4484 česká nezávislá televize

2015-10-11 06:31

Národní demokraté protestovali proti migrantům. Rozřízli vlajku EU - Skupina několika set lidí se zúčastnila demonstrace proti přijetí přistěhovalců do Polska a proti islamizaci Evropy - PEGIDA opět posiluje. V Drážďánech protestovaly tisíce lidí - Takhle se v Německu "vyhazují" lidi z bytů kvůli ilegálním imigrantům - Ilegální imigranti se v Německu ozbrojují a představují čím dál větší bezpečnostní riziko - Saudští šejkové vyhlásili Rusku džihád! - Možná už mnozí zapomněli na to, co se událo v květnu roku 2013 - Za poslední tři dny provedlo Rusko v Sýrii již 60 náletů na pozice Islámského státu - Předzvěst třetí světové války? Ruská vojenská operace proti IS v Sýrii šokuje svět.

VICE-česká nezávislá televize

události 7.10.2015

VICE-Národní demokraté protestovali proti migrantům

A CO NÁM ZAS ČT A TV NEUKAZALA A TAK AJ IDNES,NOVINKY A DLASI PROAMERIKANOS ODPAD 


Nepřihlášený uživatel

#4485 Re:

2015-10-11 08:02

#4480: -  

 Dobrý den,dnes to už nejde spustit.Včera to ještě šlo.


Nepřihlášený uživatel

#4486 Re: Re:

2015-10-11 08:46

#4485: - Re:  

 Nezávislá TV už nejde spustit...cenzura to zastavila.Chtělo by to už opravdu něco radikálního...DEFENESTRACI!!!!


Nepřihlášený uživatel

#4487

2015-10-11 08:57

Snaha o urychlené přijetí dohody TTIP mezi Evropou a Amerikou mi začíná čím dál víc zapadat do souvislosti s migrací muslimů a všelijaké té pakáže.Myslím,že vše na sebe až podezřele navazuje.TTIP,dohoda o vyměně a obchodování zboží s Amerikou krom toho počítá údajně i s nárůstem výroby.Proto sem natahují levnou pracovní sílu..Ti v Bruselu žerou z koryt a pořád jim to nestačí!!!!Chtějí v té své nenažranosti ještě víc a víc.Na nás, lidech v Evropě,jim ani trochu nezáleží.Co s tím.Pokud se lidi nějak zásadně proti této zvůli nepostaví,myslím tím zcela jinak než poouhými stávkami,tak to bude náš konec. 


Nepřihlášený uživatel

#4488 Uprchlíci, imigrace a integrace v Německu (2015) s titulky

2015-10-11 10:05

Uprchlíci, imigrace a integrace v Německu (2015) s titulky

Očekává se, že přibližně 800 000 uprchlíků imigruje do Německa
tento rok. Vidí zde nějakou budoucnost?
Chtějí být součástí společnosti, integrovat se,
nebo se pouze potopí do paralelních světů?
Muži a ženy mají stejná práva, říká Ústava,
ale hodně imigrantů má pohled, který je velmi odlišný.

nacizmus v podani ISLAMU V NEMECKU-Uprchlíci, imigrace a integrace v Německu (2015) s titulky


Nepřihlášený uživatel

#4489

2015-10-11 10:57

Doufám že tenhle plán o zaplavení Evropy džihádisty, Kmotříkům z Bilderbergu nikdy nevyjde. Do doby než začaly USA se svýma hloupýma barevnýma revolucema ve světě byl docela klid . Že byl Asad Zlý? AMERIČTÍ "umírnění"povstalci zavedli na svých ovládnutých územích Právo Šaría a dětem usekávají za krádeže z hladu končetiny. Že Asad nedodržoval lidské práva a demokracii ? Umírnění povstalci vycvičení USA a placení Saudy zabíjejí všechny kdo se jim nepodvolí nebo kdo by mohl byť jen pomyslet na jiný názor na jejich pokřivený svět a ženy prodávají znova do otroctví. Před hloupou zinscenovanou Barevnou revolucí v Sýrii zinscenovanou loutkovodiči z Bilderbergu byla Sýrie jednou z nejbezpečnějších a nejdemokratičtějších zemí na Arabském poloostrově. Dnes je to peklo na zemi se vším všudy. Proto čím dříve to tam Rusové zametou ,tím dříve tam znova zavládne mír a lidé tam budou moci znova v klidu žít.


Nepřihlášený uživatel

#4490

2015-10-11 11:22


Nepřihlášený uživatel

#4491 Re:

2015-10-11 11:23

#4489: -  

 PROMIN ALE BAŠÁR ASAD JE DODRZUJE PROTO SI POZVAL RUSKO ABY BOJOVAL SPOLECNE PROTI ((ISIS CAI DOTOVANOU USA)) 

Mezi bojovníky IS v Sýrii se šíří panické nálady, oznámil v neděli na briefingu oficiální mluvčí Ministerstva obrany RF Igor Konašenkov.

„V průběhu 24 hodin zničila letadla ruské letecké skupiny 53 opevněných prostorů a obranných pozic teroristů se zbraněmi a vojenskou technikou; jedno polní velitelské stanoviště ozbrojenců; čtyři tábory na přípravu teroristů; sedm skladišť munice; dělostřeleckou a minometní baterii", řekl oficiální mluvčí vojenského rezortu.

Více: Mezi bojovníky IS v Sýrii se šíří panické nálady

Válka proti teroru a strach o Al Kajdu

Kdo jiný by mohl podat fundovanější komentář k současnému dění v Sýrii, než Tereza Spencerová. Ve svém posledním článku, který vkládám, nevynechala ani postavu našeho premiéra Sobotky a jeho prohlášení, že „nevíme, koho Rusko v Sýrii vlastně bombarduje“ , tedy jeho výrok, ze kterého se mi udělalo ještě hůř než z jeho čerstvého prohlášení, že uprchlické kvóty prostě přijmeme.

Spojené státy chtějí o situaci v Sýrii jednat jen s Ruskem, Íránem a svými regionálními „klienty“, protože nevěří v loajálnost Evropy.

VICE-Válka proti teroru a strach o Al Kajdu

Součinnost Ruska, Sýrie, Íránu a Iráku v boji s terorismem je nezbytná, aby byl region zachráněn před zkázou, prohlásil v neděli syrský prezident Bašár Asad.

„Většina zemí cítí nebezpečí terorismu, a my vidíme, že různé země učinily prohlášení na podporu naší koalice, proto si myslím, že šance na úspěch dané koalice jsou skutečně velké", řekl Asad v interview pro íránský televizní kanál. Podle jeho slov umožní součinnost Ruska, Sýrie, Íránu a Iráku v boji s terorismem dosáhnout „reálných výsledků".

Asad rovněž zdůraznil, že od doby, kdy vznikla koalice v čele s USA, se pásmo, kde působí teroristé z Islámského státu, pouze rozšířilo, a počet bojovníků se zvýšil.

Více: Součinnost Ruska, Sýrie, Íránu a Iráku v boji s terorismem je nezbytná

 

Lid vs. EU

#4492

2015-10-11 11:30

Dlouhou dobu jsem dával Evropě šanci, v posledních letech už se začalo diskutovat o nefunkčnosti multikulturalismu a zpřísnění imigračních zákonů napříč celou unií, ale co se rozpoutalo po téhle umělé imigrační krizi je napúrosté šílenství, za staávajícího sebevražedného stavu nelze otálet a v Eurochalífátu dále zůstávat. Pro bezpečnost naší země a našich vnuků, vystupme z tohoto molochu!!!


Nepřihlášený uživatel

#4493 Putin dubs McCain 'nuts', says US drones killed Gaddafi

2015-10-11 12:12

USA ZABILO GADDAFIHO TED JDE PO BAŠARU ASADU!!!

VICE-Putin dubs McCain 'nuts', says US drones killed Gaddafi


Nepřihlášený uživatel

#4494 Su34-Su24m UTOČÍ NA OBJEKTY ISIS V SYRII ZAS PODLOŽENO FAKTY NAROZDIL OD USA

2015-10-11 12:38

V průběhu 24 hodin zničila letadla ruské letecké skupiny 53 opevněných prostorů a obranných pozic teroristů, řekl v neděli na briefingu oficiální mluvčí Ministerstva obrany RF Igor Konašenkov.

„V průběhu 24 hodin zničila letadla ruské letecké skupiny 53 opevněných prostorů a obranných pozic teroristů se zbraněmi a vojenskou technikou; jedno polní velitelské stanoviště ozbrojenců; čtyři tábory na přípravu teroristů; sedm skladišť munice; dělostřeleckou a minometní baterii", řekl oficiální mluvčí vojenského rezortu.

Více: Su34-Su24m UTOČÍ NA OBJEKTY ISIS V SYRII ZAS PODLOŽENO FAKTY NAROZDIL OD USA



Nepřihlášený uživatel

#4495 Rusko předem varovalo partnery o operaci v Sýrii, A USA ZAS VIDEJ PROBLEM NJN NICEJ JIM CAI ISIS

2015-10-11 12:44

Rusko předem varovalo partnery o operaci v Sýrii, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin.

 „Varovali jsme předem naše partnery, jak americké, tak i mnohé jiné naše partnery, zejména ze zemí tohoto regionu, o našich záměrech a o našich plánech. Leckdo říká, že jsme to udělali příliš pozdě, chci však vás upozornit na to, že nás vůbec nikdo a nikdy při plánování podobných operací nevaruje", řekl Putin ve vysílání televizního kanálu Rossija 1 v interview Vladimiru Solovjovovi.

Od 30. září Rusko na žádost prezidenta Bašára al-Asada začalo provádět bodové letecké údery na objekty Islámského státu v Sýrii, s využitím útočných letadel SU-25, frontových bombardérů SU-24M a SU-34.

Podle nejnovějších údajů zasadily vojenské kosmické sily Ruska od začátku operace 140 úderů teroristům, včetně velitelských stanovišť, cvičných táborů a muničních skladů. Kromě toho, čtyři lodě Kaspické flotily uskutečnily 26 startů křižujících raket po pozicích bojovníků Islámského státu v Sýrii. Přesnost zásahu cílů činila maximálně 5 metrů.

Velvyslanec Sýrie v Rusku Riad Haddad již dříve potvrdil, že údery jsou prováděny právě proti teroristickým ozbrojeným skupinám, a ne proti opozici nebo civilnímu obyvatelstvu. Podle jeho slov ruské letectvo už značně poškodilo kolem 40 % infrastruktury IS.

Více: Rusko předem varovalo partnery o operaci v Sýrii, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin.


Nepřihlášený uživatel

#4496

2015-10-11 12:47

Možná to tady třeba už někdo psal, ale v televizi teď běžely filmy Jan Hus a Jan Žižka, kdo si to najde na internetu a poslechne některé části, např. diktát krále Zikmunda, který s cizáckými vojsky vyhrožuje Čechům bez toho, aby alespoň vyslechl jejich názor... Tak neuvěřitelně se to podobá současné situaci, že z toho až mrazí. Ještě s paralelou na Mnichov 1938 je to jako přes kopírák.

Naše média úplně ignorují demonstraci v Berlíně, tady nemáme ani potuchy, co ona obchodní smlouva kvůli, které to vzniklo, vůbec pro nás bude znamenat.

 

Vytáhnout hlavu ze zadku by si měli i poslední zastánci USA, dok.rvili celý svět a rád bych viděl pravdoláskaře, kteří by teď měli vylézt ze svých brlohů a posypat si hlavu popelem.

Kdyby měl někdo nápad, jak dostat k více lidem info o demonstracích, které budou 28.října u nás v Česku, tak, ať tady něco napíše.Tolik lidí celou situaci s imigranty tak bagatelizuje a nebo má strach až žasnu. Jestli si nějací vyčů.ánkové myslí, že je to obejde, tak to se krutě pletou.


Nepřihlášený uživatel

#4497 KDO NEVIDEL PROJEV PUTINA V OSN TAK TU JE CO NAM TV NEZVEREJNILA K....

2015-10-11 12:48

KDO NEVIDEL PROJEV PUTINA V OSN TAK TU JE CO NAM TV NEZVEREJNILA K....

VICE-Projev Vladimira Putina na 70. zasedání VS OSN - 28.09.2015 Titulky CZ


Nepřihlášený uživatel

#4498 O ČEM SE MLČI V TV

2015-10-11 12:53

Běloruský předák Alexandr Lukašenko prohlásil, že hodlá projednat s ruským prezidentem Vladimirem Putinem otázku možného zřízení ruské letecké základny v Bělorusku.

„Projednáme tento problém s prezidentem Ruska. Vidí-li Rusko něco, co my nevidíme, jsme ale k vám (Západu) blíž, a vidíme více, pak nám to Rusko řekne", řekl v neděli novinářům v Minsku Lukašenko, kdy odpovídal na otázku, jestli bude v Bělorusku ruská vojenská základna.

Více: Běloruský předák Alexandr Lukašenko prohlásil, že hodlá projednat s ruským prezidentem Vladimirem Putinem otázku možného zřízení ruské letecké základny v Bělorusku.

Běloruští pohraničníci nepustili do země asi 200 občanů Ukrajiny, z nichž někteří měli s sebou maskovací uniformy, baseballové pálky obušky a traumatické zbraně. Po řadě Ukrajinců, kteří se pokusili vstoupit do země, bylo vyhlášeno mezinárodní pátrání, oznámil v sobotu běloruský televizní kanál Bělarus 1.

 V Bělorusku se konají v neděli prezidentské volby.

V televizní zprávě bylo oznámeno, že zadržení nemohli uvést cíle své cesty a jmenovali vymýšlené osoby, které je prý pozvaly.

Více: Běloruští pohraničníci nepustili do země asi 200 občanů Ukrajiny, z nichž někteří měli s sebou maskovací uniformy, baseballové pálky


Nepřihlášený uživatel

#4499 Prejav Muammara al Kaddáfiho na VZ OSN 23.10.2009 - kolonializácia a jej následky

2015-10-11 12:59

DUVOD PROC KADDAFIHO ZABILI VOJNOVÝ ŠTVÁČI S USA

VICE-Prejav Muammara al Kaddáfiho na VZ OSN 23.10.2009 - kolonializácia a jej následky

Třeba číst, a ne plácat ! ... Číst a chápat !

#4500 Re: Re: Re: MZV SYRIE RUSKO JEDNA UPRIMNE A EFEKTIVNE NEZ USA TERORIS

2015-10-11 13:14

#4481: - Re: Re: MZV SYRIE RUSKO JEDNA UPRIMNE A EFEKTIVNE NEZ USA TERORIS  

... tak to si asi špatně pochopil ! Je to příspěvek, kritizující Amíky, ne Rusy !!!

Potíž je v tom, že Ruské útoky chválí demokraticky zvolený režim v Sýrii a ten nevyhovuje Amíkům a jejich spojencům !

Protože, podle Amíků: ... Rusové jsou všichni špatní, ... a režim Bašára Asada je taky špatný, a co pochvlálí oficiální režim v Sýrii je tedy taky špatně, ať by byla pravda jakákoliv = Syřané a Rusové měli pravdu !!!

A že se probuzení lidí, kteří jsou zblblí propagandou bojí mnozí, je tam napsáno taky !

Takže, je třeba číst pořádně (pro příště !!!)