Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4375 Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE

2015-10-08 18:55

#4371: - Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE 

Prectete si cely citovany odstavec a neplette do toho semtex. Kritika je za to, ze se dostatecne nemnozime a zeneme se za ziskem. To rika fakt ten pravej. Ten toho namnozil, a jak jsou v te cirkvi svate skromni. Fuj, to se mi bude zase dobre usinat, pokrytec jeden sprosta. 

Odpovědi

nekritizuj šmahem všechny ... kněze !

#4378 Re: Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE

2015-10-08 19:33:39

#4375: - Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE 

... myslím, že těch několik stovek kněží u nás v Česku se zase nemusí množit, ... že to klidně zvládnou ostatní obyvatelé ? ... Jinak opravdu nemáme úplně čisté svědomí (Česko) s těmi zbraněmi, ale to už je vedlejší ! 

Také pár zbytečných potratů (spíš tisíců ročně) by se u nás našlo ...

málodětných rodin ...

vražd (ale to je po celým světě) ... lepší by mohla být podpora rodin, dětské přídavky na podporu růstu populace, a mnoho dalšího

u někoho i sobecký způsob života ...

(nevím, proč všichni tak útočí na kněze a biskupy, myslíte, že jsou všichni stejní !? NE !

Vy vůbec neznáte práci kněží a jejich nasazení pro nemocné, a pod. JE to také jednostranný pohled na kněze, a každý si myslí, kdovíjaké bohatství nemají na faře !? U nás na faře třeba zlobí topení, je špatná střecha, stará okna, ... atd, žádnej luxus, auto služební, farář platí nájem, přispívá na plyn a elektřinu ze svého platu, ... !

Takže pozor na ty názory, a náš farář také nikoho nezneužil, a já sám z okolí neznám kněze, který by zneužíval děti, ministranty a pod.

ONo, myslím, že jsou i špatní kněží, co dělaj ostudu, ale měli byste vědět, že nelze házet všechny do jednoho pytle. Církev také dělá charitu, a stará se o nemocné, o staré lidi, o které by se jinak nikdo, ani stát nepostaral.

Restituce!? ... prosím Vás, na faře nic, krom osobních věcí farářovi nepatří, a ani nemá vlastní auto, nemovitost, apod. A z výnosů pole, které ještě není převzato od státu? ... pokryjí sotva opravu kostela a režije na elektřinu ...

Takže, až budete psát ty názory na vyžrané, pokrytecké, ... atd, kněze a biskupy, položte si otázku, zda Vy osobně máte takovou zkušenost, nebo taky přejímáte jen a pouze to, co je moderní v médiích). 

Igor

#4380 Re: Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE

2015-10-08 20:12:49

#4375: - Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE 

 Ale má stoprocentně pravdu. Kdyby český národ plodil více dětí, nebylo by třeba doplňovat stavy a omlazovat naši polulaci za pomocí imigrantů a odpadl by jeden z hlavních argumentů multikulti aktivistů. Nadáváme na muslimáky, ale my vymíráme VLASTNÍ VINOU a nemáme žádnou budoucnost jen a jen VLASTNÍM PŘIČINĚNÍM. Jsme to MY, kdo jsme naším největším nepřítelem. Ale co, nějaká budoucnost národa je pro zdegenerovanýho čecháčka naprosto nepodstatná, hlavní je, že je na pivko a cigára, na nejnovějšího ajfouna, nobvou káru, značkový hadry apod. a mindrák z vlastní neschopnosti si vybiju na nějakém knězi nebo muslimských přistěhovalcích. Můžeme proti imigraci protestovat jak chceme, ale dokud nezměníme svůj přístup k rodině a dětem, budeme pořád tím mrzkým bezvýznamným národem bez budoucnosti. A čím více se budeme vztekat a kopat všude kolem sebe, tím více budeme upozorňovat na svoji malost a nevyzrálost.