Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4376

2015-10-08 19:00

Děti na prodej! Děsivá chapadla chobotnice Norských fondů v ČR drží pod krkem už i vládu. Strach z Norů, ustrašený Sobotka a ukradení bratři Michalákovi. Čím přispěje Česko do norského genofondu?

Janteloven je norskou verzí výchovy socialistické mládeže v ČSSR

Rodiny tak měly na děti v komunismu jen minimální vliv, protože děti trávili většinu času ve skupinách vrstevníků, které řídil stát. Díky tomu se KSČ podařilo po II. sv. válce přeměnit populaci Československa za 40 let (během pouhých 2 generací) ze země věřících na zemi veskrze ateistickou. Nicméně i zmíněná komunistická výchova měla své hranice, režim nezasahoval do fungování rodin, takže i děti v ČSSR měly tzv. dvojitou výchovu, kdy z domova věděly, že nesmí ve škole nic říkat, že o některých politických věcech se nemluví apod.

Norská koncepce „janteloven“ je ale v mnoha ohledech daleko nebezpečnější a ve svém násilném pojetí se podobá nacistické koncepci projektu Lebensborn, ale také Hitler Jugend. Děti jsou v Norsku od útlého věku organizovány státem a jejich výchova má za cíl zvýšení populace Norska. Země je v kritické situaci, kdy trpí akutním nedostatkem kvalitního genofondu. Norsko bylo ještě v polovině 60. let minulého století jednou z nejchudších zemí tzv. západního bloku v Evropě. Emigrace Norů do západní Evropy dosáhla více než 5.5 milionu Norů, především těch vzdělaných, lékařů, právníků a mladých lidí.

To mělo za následek zestárnutí norské populace a především ohrožení přežití národa jako takového. Norsko se až do objevu obrovských ložisek ropy a plynu koncem 60. let minulého století živilo především lovem a exportem ryb, včetně velryb, rybích tuků, zpracováním dřeva a výrobou textilu. Na jednotlivých farmách byly rozvětvené rodiny, které kvůli izolaci s okolím a nízké populaci velmi často trpěly polo-incestními vztahy na úrovni sestřenic a bratranců, což z genetického hlediska není přirozené a ačkoliv problémy se nemusí projevit ihned, tak do budoucna je zaděláno na obrovský malér v dalších generacích rodové linie.

Norské fondy (EEA Grants) v ČR

18.5 mil. € na Životní prostředí a změna klimatu


7.0 mil. € na Zachycování a ukládání oxidu uhličitého (CCS)


9.8 mil. € na Fond pro neziskové organizace


4.3 mil. € na Ohrožené děti a mládež


1.2 mil. € na Místní a regionální iniciativy pro podporu sociálního začleňování


21.5 mil. € na Kulturní dědictví a současné umění


0.7 mil. € na Důstojnou práce a tripartitní dialog


12.5 mil. € na Spolupráci ve výzkumu


3.8 mil. € na Stipendia


1.8 mil. € na Budování kapacit a institucionální spolupráce


19.2 mil. € na Iniciativy v oblasti veřejného zdraví


3.5 mil. € na Rovnost žen a mužů a slaďování pracovního a soukromého života


3.5 mil. € na Domácí násilí a násilí založené na pohlaví


7.0 mil. € na Spolupráci v rámci Schengenu a boj proti přeshraniční trestné činnosti


5.0 mil. € na Budování kapacit v justici a nápravné služby

Jak tedy sami můžete vidět, Norské fondy (EEA Grants)  financují v ČR velké množství nejrůznějších programů českých neziskovek a organizací. Podporují projekty, které jsou nezbytné pro implementaci NWO v Evropě. Důraz je kladen především na podporu multikulturní integraci, školní inkluzi dětí z vyloučených sociálních skupin do tříd s dětmi z většinové společnosti. Nejlépe nás ale tomto přesvědčí tabulka udělených dotací z Norských fondů za poslední období.

Doslova šok! Norské fondy dotují i českou policii!

Z Norských bezedných fondů čerpá peníze na své projekty Ministerstvo Financí ČR , Ministerstvo zdravotnictví ČR , Ministerstvo kultury ČR , Ministerstvo vnitra ČR , Ministerstvo školství ČR  a dokonce i Policie ČR . Všechny tyto instituce mají nataženou ruku směrem k Norsku a jejich penězovodům. Takže, dámy a pánové, na co si tu kdo hraje? Jaképak silácké řeči o odvolávaní norské velvyslankyně z ČR za ukradené syny Michalákovy? Pan premiér Sobotka by neustál uzavření kohoutů Norských fondů, protože silová ministerstva by přišla o dotace, včetně Policie ČR. Vždyť za to by Sobotku zmlátili pendreky.

VICE-Děti na prodej! Děsivá chapadla chobotnice Norských fondů v ČR drží pod krkem už i vládu. Strach z Norů, ustrašený Sobotka a ukradení bratři Michalákovi. Čím přispěje Česko do norského genofondu?


Nepřihlášený uživatel

#4377 Re:

2015-10-08 19:17

#4376: -  

... sice to tu nepatří, ale mě zaujala ta kolonka "zachycování a ukládání CO2 oxidu uhličitého ! Takže za drahý peníz 7 miliónů EUro ... kontejnery a tanky na tisíce m3 tohoto plynu !? ... a kdyby takovej kontejner "prdnul" tak zahynou všichni okolo, protože CO2 ve vyšší koncentraci je smrtící, a to již po pár nadechnutích !!!

nekritizuj šmahem všechny ... kněze !

#4378 Re: Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE

2015-10-08 19:33

#4375: - Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE 

... myslím, že těch několik stovek kněží u nás v Česku se zase nemusí množit, ... že to klidně zvládnou ostatní obyvatelé ? ... Jinak opravdu nemáme úplně čisté svědomí (Česko) s těmi zbraněmi, ale to už je vedlejší ! 

Také pár zbytečných potratů (spíš tisíců ročně) by se u nás našlo ...

málodětných rodin ...

vražd (ale to je po celým světě) ... lepší by mohla být podpora rodin, dětské přídavky na podporu růstu populace, a mnoho dalšího

u někoho i sobecký způsob života ...

(nevím, proč všichni tak útočí na kněze a biskupy, myslíte, že jsou všichni stejní !? NE !

Vy vůbec neznáte práci kněží a jejich nasazení pro nemocné, a pod. JE to také jednostranný pohled na kněze, a každý si myslí, kdovíjaké bohatství nemají na faře !? U nás na faře třeba zlobí topení, je špatná střecha, stará okna, ... atd, žádnej luxus, auto služební, farář platí nájem, přispívá na plyn a elektřinu ze svého platu, ... !

Takže pozor na ty názory, a náš farář také nikoho nezneužil, a já sám z okolí neznám kněze, který by zneužíval děti, ministranty a pod.

ONo, myslím, že jsou i špatní kněží, co dělaj ostudu, ale měli byste vědět, že nelze házet všechny do jednoho pytle. Církev také dělá charitu, a stará se o nemocné, o staré lidi, o které by se jinak nikdo, ani stát nepostaral.

Restituce!? ... prosím Vás, na faře nic, krom osobních věcí farářovi nepatří, a ani nemá vlastní auto, nemovitost, apod. A z výnosů pole, které ještě není převzato od státu? ... pokryjí sotva opravu kostela a režije na elektřinu ...

Takže, až budete psát ty názory na vyžrané, pokrytecké, ... atd, kněze a biskupy, položte si otázku, zda Vy osobně máte takovou zkušenost, nebo taky přejímáte jen a pouze to, co je moderní v médiích). 

Xenofob obecný

#4379 Eurozprávy

2015-10-08 19:45

Dnešní zpravodajství začínáme tragickou událostí, která otřásla celou Evropou. Týden probíhající potyčky mezi imigranty a příznivci hnutí PEGIDA v Drážďanech přijela uklidnit sama kancléřka Angela Merkelová. Když předstoupila před rozvášněný tisícihlavý dav a začala pronášet proslov o toleranci, dav se na ni vrhl, překonal ochranku a paní kancléřku zlynčoval. Ta zemřela při převozu do nemocnice. Při incidentu přišlo o život několik lidí a mnoho desítek bylo zraněno. Nepokoje probíhají i v jiných částech Německa. Z mnichovských kasáren unikly dvě stovky imigrantů a začaly rabovat město, ve Frankfurtu se střetli Turci s Kurdy, dva mrtví a několik desítek raněných. Nadále probíhají útoky na azylové tábory v Heidenau a Lipsku, v Bochumu dav ultrapravicových chuligánů vypálil mešitu. Nepokoje se rozšířily i do sousedního Rakouska, protiislamizační demonstrace v Salzburgu skončila potyčkami, na místě jsou desítky raněných, ve Vídni zase dav nacionalistů zaútočil na jednu z mešit zápalnými lahvemi, takzvanými molotovými koktejly.  

Na Václavském náměstí se konala masová demonstrace Na podporu národa a proti islamizaci naší republiky, kterou svolalo hnutí Blok proti islámu. Podle odhadů se jí zúčastnilo až sto tisíc lidí. Kordon těžkooděnců je musel oddělovat od nepočetné skupinky hatefree provokatérů, čítajících asi tři desítky aktivistů a členů hnutí antifa. Dav demonstrantů poté pokračoval přes Karlův most a Malostranské náměstí k poslanecké sněmovně, kde skandoval "pryč s přisluhovači islámu", "defenestrace" či "smrt vlastizrádcům!" Dav se snažil uklidnit ministr nejzbytečnějšího ministerstva Jiří Dienstbier, ale snesla se na něj smršť vajíček a rajčat. Z davu letělo i několik dlažebních kostek. Demonstrace se konala paralelně i v ostatních městech. Pro příklad Brno hlásí 25 000 účastníků, Ostrava 20 000, Plzeň 15 000, Liberec 10 000.  

Poslanecký klub hnutí Úsvit se snažil vyvolat hlasování o nedůvěře vlády a přivést tak zemi k předčasným volbám, ale neuspěli, neboť je nepodpořily ani ostatní opoziční strany. Dobře totiž věděli, že za současného rozpoložení společnosti by předčasné volby znamenaly i pro ně umíráček.   Poslanec Tomio Okamura sněmovně předložil svůj návrh zákona o kriminalizaci podpory totalitní ideologie islámu. Ten již nebyl smeten ze stolu jako dříve, ale část poslanců jej pod vlivem tlaku veřejnosti navrhla k dalšímu projednání. Otázka zákazu islámu je tedy stále otevřená.   A jedna radostná zpráva. Dnes se našel anonymní dárce, který věnoval na Klokánky potřebných 20 milionů korun a tím zachránil jejich provoz a osud mnoha nezaopatřených dětí. Tímto mu od srdce děkujeme.  

Dnes se konala v polském Krakowě schůze Visegradské čtyřky, kde se má projednávat. společné řešení imigrantské krize, bližší ekonomické semknutí zemí a tvorba jakési malé Středoevropské unie, která má naše země zbavit přílišné závislosti na Bruselu a ve společném bloku snadněji čelit případnému dalšímu zničujícímu přehlasování kvalifikovanou většinou západních zemí.  

A stručně zprávy z Evropy: Situace na maďarsko-srbských hranicích se dále přiostřuje. Koalice stran Fidesz a Jobbik odsouhlasila drtivou většinou kontroverzní zákon o trestu smrti za nelegální překročení hranic. Od té doby začala armáda, která střeží jižní maďarské hranice již dva měsíce, střílet ostrými náboji. Jen v Röszke si incidenty za dnešní den vyžádaly asi deset mrtvých imigrantů. Se sílící krizí strana Jobbik povolala na ochranu pohraničních žup svoji kritizovanou Maďarskou gardu, v zemi spontánně vznikají oddíly domobrany, podle odhadů domobranné oddíly čítají až sto tisíc osob. Ministr Andrej Babiš, snažící se populisticky přiživit na současné protiimigrantské vlně, přislíbil maďarským obráncům hranic kamion koblih zdarma.  

S podobnou imigrační vlnou se střetli i pohraničníci na Bulharsko-tureckých hranicích. Armáda povolala zálohy a do země přišly i dobrovolné oddíly z Rumunska a Makedonie. Země má již dva měsíce uzavřené hranice s Tureckem, i nadále se však přes ně snaží proniknout tisíce imigrantů.  

Protiimigrační chaos zavládl i ve Francii, kde vyhořelo několik mešit a modliteben. Podle předvolebních průzkumů by prezidentské volby s drtivou většinou 80 % hlasů již v prvním kole vyhrála Marine Le Pen. Její preference raketově vzrostly po nedávném teroristickém útoku v Louvru, který si vyžádal životy tří policistů, dvou atentátníků alžírského původu a deseti civilistů.  

Nizozemská vláda schválila návrh Geerta Wilderse na pozastavení imigrace z islámských zemí a zmražení bankovních účtů tamní islámské nadace, která prokazatelně financovala organizovaný zločin v zemi. Jeho návrh zákazu propagace islámu a prodeje koránu však sněmovna reprezentantů prozatím zamítla.  

Britská vláda, která pro uprchlíky uzavřela hranice již předminulý měsíc, provedla v celé zemi tvrdou razii proti islamistům. „Nulovou toleranci náboženskému fanatismu a středověkému tmářství, které sužuje naši zemi!“ nechal se slyšet nekompromisně premiér David Cameron. Stovky lidí byly zatčeny, desítky radikálních imámů vyhoštěny. Po nátlaku poslanců ze strany UKIP se rozhodl uspíšit vyhlášení závazného referenda o vystoupení z EU.  

Itálie u břehů Lampedusy potopila další loď s imigranty, ani jeden nepřežil. Je to tenhle týden již čtvrtá loď. Itálie se rozhodla pro nulovou toleranci imigrantů připlouvajících k jejím jižním břehům po nedávném teroristickém útoku v Římě, kde zemřelo dvacet lidí, defakto na nátlak bohatých severních regionů, které hrozily při nadále probíhající imigraci odtržením od země, což by znamenalo pro již tak strádající a černochy přeplněný jih ekonomickou katastrofu.  

Ve švédských volbách dle očekávání zvítězili Švédští demokraté a to natolik drtivě, že byli schopni sestavit vládu jen se dvěmi malými pravicovými stranami a zastavit tak mnoho let trvající devastaci země a švédské kultury pod taktovkou socialistů. Jako první uzavřeli hranice a zavedli zákony na potlačení multikulturalismu a islámu. Vlnu nepokojů, která takřka okamžitě následovala v Malmö, Göteborgu a Stockholmu, krvavě potlačila policie. Byla povolána i armáda.  

Taktéž v sousedním Norsku by podle průzkumů volby vyhrála konzervativní protiimigrační strana, Křesťanské Norsko, mainstreamovými médii označována jako Breivikovci, jelikož čerpá z odkazu tohoto masového vraha, stranou označovaného jako Osvoboditele. Skandinávské země, které byly nosným prvkem evropského muiltikulturalismu, tedy prudce otočily. Tento trend začalo před několika měsíci Dánsko, které v reakci na masivní proud běženců do země snížilo výši sociálních dávek na polovinu a nyní plánuje další radikální snížení pro občany nedánského původu, což označil evropský soud pro lidská práva jako nehorázně diskriminační. Předsedkyně dánské Lidové strany, Pia Kjaersgaardová, se však tomuto výroku jen vysmála.  

Tomu alespoň říkám pořádné zpravodajství, ne těm multikulti žvástům z Bruselu a nevymáchané huby Merkelové, žalostným diskusím o tom, jak jsou pro nás uprchlíci prospěšní a nekonečným obstrukcím kolem Elektronické evidence tržeb nebo zákazu kouření ve veřejných prostorách.

Igor

#4380 Re: Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE

2015-10-08 20:12

#4375: - Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE 

 Ale má stoprocentně pravdu. Kdyby český národ plodil více dětí, nebylo by třeba doplňovat stavy a omlazovat naši polulaci za pomocí imigrantů a odpadl by jeden z hlavních argumentů multikulti aktivistů. Nadáváme na muslimáky, ale my vymíráme VLASTNÍ VINOU a nemáme žádnou budoucnost jen a jen VLASTNÍM PŘIČINĚNÍM. Jsme to MY, kdo jsme naším největším nepřítelem. Ale co, nějaká budoucnost národa je pro zdegenerovanýho čecháčka naprosto nepodstatná, hlavní je, že je na pivko a cigára, na nejnovějšího ajfouna, nobvou káru, značkový hadry apod. a mindrák z vlastní neschopnosti si vybiju na nějakém knězi nebo muslimských přistěhovalcích. Můžeme proti imigraci protestovat jak chceme, ale dokud nezměníme svůj přístup k rodině a dětem, budeme pořád tím mrzkým bezvýznamným národem bez budoucnosti. A čím více se budeme vztekat a kopat všude kolem sebe, tím více budeme upozorňovat na svoji malost a nevyzrálost.

Jojo

#4381 Re:

2015-10-08 20:34

#4376: -  

 Nabídněte jim Sobotku a Zemana do genofondu - to je zničí....


Nepřihlášený uživatel

#4382 Re:

2015-10-08 20:56

#4376: -  

 Nebudeme si zde nic nalhávat. Dnes je nadevše jasné, že Norsko není žádná demokratická země, nýbrž totalitní stát, kde vládne mafie Barnevernet, sociální systém, který ideově vzešel z nacistického programu Lebensborn a to mluví samo za sebe. Zeman měl naprostou pravdu s kritikou Norska. Barnevernet je gigantická organizace s gigantickým rozpočtem, rozlezlá ve všech sociálních sférách a to, jak se chovají jim bohužel umožňují norské zákony, které ani zdaleka nemusí respektovat mezinárodní právo. Proto se všecky kauzy dětí, odebraných z často malicherných důvodů táhnou tak dlouho a často se ani nevyřeší. A pokud už na nátlak okolního světa ano, tak nějak do ztracena. Nevím o jediném případu, kdy by se Norsko za neprávem odebrané děti nějak omluvilo, natož tak vyplatilo nějaké kompenzace postiženým rodičům. Holt Norsko má zničený genofond díky benevolenci justice v některých otázkách - například incestní chování, pokud se o něm někdo vůbec dověděl, tam bylo často trestáno jenom směšnými pokutami. Tenhle genový deficit se pak snaží snížit neřízenou imigrací a odebíráním dětí cizinců. Co potom chceme od takové zdegenerované země. Norsko má nakročeno do takových sraček, že jednou budou ještě se slzami v očích v nostalgii vzpomínat na Breivika, ale to už bude zatraceně pozdě.


Nepřihlášený uživatel

#4383 Re: ZPRÁVY FTV PRIMA dnes 19.00

2015-10-08 22:13

#4365: REVOLUCE AŽ DO KONCE !!! - ZPRÁVY FTV PRIMA dnes 19.00 

 Nechvalme dne před koncem, multikulturní agitka záměrně na chvíli polevila a dává nám čas na zklidněnou, protože viděla, že už je národní kotlík těsně před bouchnutím a až se z toho otřepeme a budeme myslet, že je vše ve starých kolejích, propaganda vstoupí do druhé, ještě silnější vlny. Takhle rafinovaně a dávkovaně to na nás budou hrnout, až nakonec dosáhnou svého. Proto je třeba bojovat stále, nezapomínat, ale mít na paměti, že je náš národ stále pod náporem rozkladných sil a sebemenší polevení by mohlo mít fatální následky. Osvětu musíme šířit každým dnem - mezi svými blízkými, rodinou, kamarády, lidmi na pracovišti, na diskuzích zpravodajských serverů, facebooku, po mailech, stále udržovat oheň v národním krbu, protože zrádci čekají jakoukoliv naši chvilkovou slabost, aby nám zatnuli smrtící ránu!


Nepřihlášený uživatel

#4384 Re: Re: Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVIT

2015-10-08 22:46

#4380: Igor - Re: Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVITELE 

Nechci se vam motat do rozjete diskuze :-) ale proc utocite na toho oponenta  - treba ma pet deti a jenom ho nastvalo, ze ho ten biskup odsoudil za neco, za co nemuze. Teda aspon to tak vyznelo. Proc by mel byt hned zdegenerovany cechacek. Taky se mi ta cirkevni kritika nezdala - jak muzou kritizovat, kdyz sami deti nemaji. A penize rodinam na ty deti taky nerozdaji. I kdyz by to bylo asi lepsi nez za to opravovat kostely, kdyz je takova nouze o deti. No ja jim to nevycitam, jsou to jejich penize a holt maji jinak nastavene priority, kdyz u nich deti nejsou prednejsi - ale pak musim s tim panem souhlasit, ze nemaji kritizovat, kdyz to sami nedelaji. 


Nepřihlášený uživatel

#4385

2015-10-09 03:53

Video: Washington je v šoku z ruských raket

Reakce Pentagonu na ruské rakety vyslané z lodí přišla až o den později. Americký ministr obrany Ashton Carter dnes útok označil za „neprofesionální akci“ ruské armády, zcela bez varování. Ale Kongres řešil ještě jiný problém. V souladu se zvláštními službami USA zahájil vyšetřování, aby zjistil, proč nejdražší rozvědka světa  nemá čas na Moskvu.

Když kurdští opoziční bojovníci slyšeli hluk něčeho neznámého, nejasného, ale velmi rychlého a silného, začali objekty snímat mobilními telefony. A byly to ruské řízené střely „Kalibr“, letící ve směru pozic bojovníků. Oficiální video střel z Kaspického moře  rozšířilo ruské MO, ale mluvčí ministerstva zahraničí, admirál John Kirby nemohl uvěřit svým očím.

– Nemohu potvrdit, že tohle Rusové udělali.
– Moskva ale tvrdí, že jo.
– Hele, díval jsem se na video. A nejlepší je, že Moskva říká, co dělá její armáda. To, co nás teď více zajímá, je možnost útoků i na skupiny, které nepatří k IS nebo k al-Káidě.
– A skutečnost, že ruské bomby IS bombardují nejen ze vzduchu, ale i z moře, Vás netrápí?
– snažili se novináři dopátrat odpovědi od mluvčího ministerstva zahraničí, ten je ale odkázal do Pentagonu, kde na ten den žádný briefing nebyl plánován.

VICE-Video: Washington je v šoku z ruských raket


Nepřihlášený uživatel

#4386

2015-10-09 03:55

Washington nepotvrdil informaci o dopadu čtyř ruských raket na íránské území, Írán ji vyvrátil

WASHINGTON, 8. října. / korespondent Tass Kirsanov /. Vláda USA nepotvrzuje informaci o údajném dopadu čtyř ruských řízených střel na území Íránu.

„Nejsem v pozici,  abych v této fázi mohl informaci potvrdit,“ – řekl šéf tiskové služby Ministerstva zahraničních věcí USA, John Kirby v reakci na požadavek, aby se vyjádřil k obvinění Ruska z dopadu jeho řízených střel na území Íránu.

Írán: „USA vedou proti Rusku psychologickou válku“

Íránská strana nemá žádnou informaci, že by ruské střely dopadly na území Íránu, informuje RIA Novosti s odkazem na Ministerstvo obrany Íránu.

Podle íránského zdroje se USA snaží vyvíjet na Rusko tlak a dokonce rozpoutat psychologickou válku, takže v příštích dnech lze očekávat řadu dalších podobných falešných zpráv.

Zdroj z Ministerstva obrany uvedl, že informace jsou všechny připravovány podle stejné šablony, která pouze ukazuje selhání Američanů, kteří nedokázali zadržet Rusko před operací v Sýrii.

Kdyby Spojené státy nějaký důkaz měly, s velikou radostí by jej zveřejnily a šířily. Očividně šlo jen o další dehonestaci Ruska. A ruské zbraně, nad kterou USA „nevěří svým očím

VICE-Washington nepotvrdil informaci o dopadu čtyř ruských raket na íránské území, Írán ji vyvrátil

winterman

#4387

2015-10-09 07:06

V roce 2003 jsem se účastnil referenda o vstupu do EU a hlasoval jsem proti, vše navíc ,,vylepšila" Lisabonská smlouva, o současnosti nemluvě, proto jsem podepsal tuto petici.

 

 

 

není co otálet a váhat !

#4388 EU - STRUKTURA a POZVÁNKA

2015-10-09 07:08

POSPĚŠTE SI, JE O NÁS VELKÝ ZÁJEM !!!

Přemýšlej: ... Máme povinnost hledat pravdu, a podle poznané pravdy žít !

#4389 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDST

2015-10-09 07:47

#4384: - Re: Re: Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVIT 

... "to je fakt, ale jak brát např. "slovo Boží" v kostele, kde je také různorodá skupina lidí ... Univerzální je to o lásce, atd. o víře a naději, a pak každý si má z toho vzít, co se ho týká !

A stejně jakýkoliv apel k národu, lidem: ... jsou lidi, kterých se to týká aktuálně teď, jiných momentálně ne, a jiných třeba v budoucnu ! Není třeba vztahovat slova arcibiskupa ve smyslu reakce: "Co to tady plácá, proč mě obviňuje, já se přece množím, já mám 5 dětí !" 

Ale co ostatní !? ... Jak lehko se kritizuje slovo jiného, když "mě se to netýká !" ale také myslet si, že "podle sebe soudím Tebe" je stejně namyšlené a krátkozraké - jako by kromě mě nebyl nikdo, s jiným problémem, nikdo, kdo potřebuje promluvit do duše, anebo třeba povzbudit !?

TŘEBA TENTO HLAS CÍRKEVNÍ AUTORITY (arcibiskupa), za který ho chválím a děkuji mu, jelikož má odvahu nazvat věci pravým jménem, naznačit, že v tom - v migraci je špinavá politika v zákulisí, a to vše zaznívá jako podpora podobných hlasů v církvi v době, kdy i někteří církevní představitelé se snaží takové názory přehlušit, bagatelizovat, zesměšňovat a relativizovat, ... např jako samozvaní církevní "mluvčí" typu Halíka !" ...

 


Nepřihlášený uživatel

#4390

2015-10-09 08:08

 

Thomas P. M. Barnett a jeho americký Mein Kampf

 
Militarističtí exponenti korporátního systému v USA již hlásají teorii jedné světové velmoci.

Začněme zajímavým citátem, který názorně ukazuje směr dnešního korporátního fašismu, zatím fungujícího hlavně v ekonomice a militaristicky, válkami a uprchlíky na Blízkém východě. V okruhu lidí kolem Bushova bývalého ministra obrany Rumsfelda fungují lidé, kteří veřejně hlásají tyto názory:

Barnett napsal(a):
Konečným cílem je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smíšením ras s cílem vznikem světlé hnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby pracovali.

 

Kdo je Thomas P. M. Barnett?

Narozen 1962 v Chiltonu v USA, badatel na poli vojenských strategií a globalizační fanatik pod nadvládou USA elit nad národy světa. Proces globalizace navrhuje završit vytvořením jednoho světového náboženství, jedné kultury a smícháním ras na zeměkouli. Ještě před pádem dvojčat v září roku 2001 v New Yorku představoval Barnett radikální islám jako možného nepřítele USA. Nejdříve touto teorií neprorazil, po událostech 11. září 2001 se však ocitl v záři reflektorů.

Již v roce 2002 mohly být představeny výsledky jeho geostrategických studií ministru obrany Donaldu Rumsfeldovi. Barnett je autorem dvou knih: The Pentagon´s New map(vydáno 2004) a Blueprint for Action (2005). Oběma tituly, které zatím existují pouze v angličtině, se zabývá Richard Melisch ve své knize Der letzte Akt: Kriegserklärung der Globalisierer (Poslední dějství: Vyhlášení války globalisty).

ONE STATE model ve čtyřech krocích

Naše zájmy jsou globální, proto musí být globalizace úplná a globální, říká Barnett. Dosažení ONE STATE modelu musí být realizováno dle teorie 4 toků (4 Flows). 

1. Neomezený proud imigrantů za účelem rozpadu usazených národů a zničení jejich kultur
Dle Barnetta nesmí žádný národ bránit přílivu uprchlíků. Speciálně se má dle jeho plánu zdesetinásobit příliv uprchlíků do Evropy. Kvůli rychle stárnoucímu obyvatelstvu si nemůže Evropa dovolit gastarbeitry, nýbrž bude muset následovat USA a otevřít všechna stavidla neomezenému proudu imigrantů. Pravicově orientovaní a imigrační politice nepřátelští politici musí být umlčeni a musí zmizet ze scény. A to rychle. K plotu na hranici Mexika se Barnett jaksi nevyjadřuje.

2. Neomezený tok ropy, plynu a jiných surovin
To znamená, že podle Barnetta v již globalizovaném světě nesmí národy disponovat nerostným bohatstvím. Veškeré zdroje budou privatizovány, internacionalizovány a prodávány se ziskem. Zdá se, že prvním pokusným králíkem a obětí těchto plánů je Řecko. V ekonomické oblasti bude urychlen vznik bilaterálních a regionálních zón volného obchodu. Díky smlouvě NAFTA jsou dnes Kanada a Mexiko svázány těsněji s USA, než kdy byly v 19. století spojeny státy Divokého západu.
My dodáváme: pro Evropu urychlené přijetí smluv TTIP, CETA, TISA, EGA atd.

3. Ničím neomezené finanční toky do USA
Žádná vláda nesmí bránit „svobodnému pohybu kapitálu“ a bránit odcházení zisků ze země. Státy se musí dostat do vzájemné závislosti, aby nemohly existovat samy o sobě. Státy, které se tomu budou bránit, budou nahrazeny loutkovými režimy. Nepřátelé této globalizace budou zničeni, tak žádá tento fanatik globalizace jménem Thomas Barnett. „Kritiky zabijeme“. Obama to řekl mírněji: „Zkroutíme jim ruce“. USA budou poskytovat úvěry v dolarech a zásobovat centrální banky dolary. Státy nebudou smět podniknout nic, aby zabránily odchodu zisků do USA.

4. Žádný stát se nebude smět postavit proti „mírovému nasazení“ americké armády, US soukromé militaristické agentury nastoupí na regionální „trhy“ (regional markets)
Barett upozorňuje ale i na nebezpečí, že by se proti těmto plánům globalizační nadvlády mohl zvednout odpor i v samotných USA:

 
Kdyby Američané kvůli teroristickým útokům rozhodli o stažení vojáků z Iráku, ztratili by odvahu. Naléhavým úkolem Bushovy vlády a vlády jeho následovníků by mělo být, aby dokázali trvale prodat občanům USA naléhavost války proti terorismu ( doslova anglicky „to sell the American people the long hand ahead in this global war on terrorism“).

A říká dále:

 
Chci mým americkým spoluobčanům říci zcela otevřeně: Nikdy neopustíme země GAP (General Atlantic Partners), nikdy naše hochy nevrátíme nazpátek domů. V případě, že se objeví nepřítel, který nám bude chtít překazit tyto plány, musíme porazit ve válce ty, kteří by natáhli ruce proti tomuto propojenému světu, abychom se osvobodili. Tím je strategický cíl dán jasně: Zničení všech protivníků, kteří se budou protivit globalizaci, a tím svobodám, které se díky ní otvírají. Když to bude nutné, zinscenujeme nové 11. září.


Výročí 11. září 2001 se blíží. Dnes se objevila zpráva o teroristické akci v rychlovlaku ve Francii. Díky hrdinnému zásahu dvou Američanů bylo zabráněno katastrofě. Skoro jako v Hollywoodu. Můžeme skutečně věřit, tomu, co nám předkládají média? V souvislosti s výše řečeným bych chtěla vyzvednout a upozornit na vynikající článek Petra Schnurra ve čtvrtečním Právu  V závěru článku Petr Schnurr konstatuje:

 
Evropská unie se nechala vtáhnout do amerického strategického konceptu udržení dominance za každou cenu – i za cenu rizika válečného konfliktu. Náš kontinent je nemocný. Má ještě dostatek vůle a odhodlání k terapii? 

 

Olda666

#4391

2015-10-09 09:39

Při tragické tlačenici během letošní pouti do Mekky (hadždž) zahynulo 1399 lidí. Tak to číslo snad ještě trochu povyroste :D Při pádu jeřábu ve Velké mešitě v Mekce minulý měsíc zemřelo nejméně 107 lidí, dalších 238 osob utrpělo zranění. Merklová nezapomeň mě zcenzurovat pičo..

alias "CVOKHAUS"

#4392 EU = LÉČEBNA DLOUHODOBĚ NEMOCNÝCH

2015-10-09 09:40

"POZNÁMKA: JEN PRO TĚŽKÉ PŘÍPADY !!!"


Nepřihlášený uživatel

#4393 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDST

2015-10-09 09:45

#4384: - Re: Re: Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDSTAVIT 

 Však církev má svoji charitu a dává peníze na potřebné. Že se tam usídlila korytářská prasata (jako všude jinde, kde se točí velký prachy), která škudlí a okrádají stát na restitucích, je věc druhá. Snadno se řekne tu mamonskou svoloč ztama vypráskat, ale když žijme v době kdy krást a tunelovat je naprostý standard a policie už se tím (krom zmedializované frašky Ráth) ani neobtěžuje zabývat, tak to nebude tak snadné.


Nepřihlášený uživatel

#4394 Re: EU = LÉČEBNA DLOUHODOBĚ NEMOCNÝCH

2015-10-09 09:48

#4392: alias "CVOKHAUS" - EU = LÉČEBNA DLOUHODOBĚ NEMOCNÝCH 

 Jé oni zrekonstruovali budovu Bohnické léčebny? A poč tam vlaje tolik vlajek? To proto, že tady v rámci humanity léčíme z peněz daňových poplatníků kdejakýho cizáka? Není to škoda pro mentálně zaostalé takovou honosnou budovu, když by jim stačila polorozpadlá barabizna? Zas určitě nějaký nehorázný tunel :-(

Humorem a satirou proti blbosti !

#4395 Re: EU - STRUKTURA a POZVÁNKA

2015-10-09 09:53

#4388: není co otálet a váhat ! - EU - STRUKTURA a POZVÁNKA 

 ... Trochu toho Českého, ... hezkého, břitkého humoru ... je taky třeba !

Kterejsi Slovák na YouTube řekl:

"Satira a humor patří k nejsilnějším zbraním: nejde je jen tak shodit ze stolu ! Musí se na ně reagovat vtipným protiargumentem, jinak reakce vyzní jako prohra a nedostatek argumenů ... a při tom: satira vyjadřuje něco pravdivého, jakýsi jinotaj, který lidé pochopí, a navíc není postižitelná represemi (kromě těch islámských)

A náš národ měl vždy ("Čechoslováci") smysl pro humor: Švejk, Werich s Voskovcem, Bubílková, Sobota, Fousek, Holzmann, a mnoho, mnoho jiných !"

JE TO ŽERT, ale "krásně" se to poslouchá! (tedy ta první část)

#4396 Re: alláh zasáhl, aneb: ... "Kdo s čím zachází, ... s tím i schází !"

2015-10-09 10:00

#4391: Olda666 -  

 a černej humor:

(upozorňuji, jedná se o žert, a Pŕípadná podobnost s prezidentem USA je čistě náhodná !)

"Bojovníci ISIL chystali atomovou bombu, ale ta jim (bohužel) bouchla ještě před doručením na místo určení !

Zahynulo 500.000 džihádistů ! Celý svět je v šoku, president Barrack Obama již zaslal džihádistům upřímné vyjádření soustrasti a nabídl zbylým materiálně-humanitární pomoc !"

proč pořád tolik nenávisti, zášti a závisti vůči církvi !?

#4397 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘ

2015-10-09 10:21

#4393: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arcibiskup Jan GRAUBNER A IMIGRACE 2. díl = HLAS ROZUMNÉHO CÍRKEVNÍHO PŘEDST 

 ... myslíte si, pane, paní, že ty restituce jsou něco, jako jídlo, které mohou preláti "sežrat" ?

Tak třeba ty tolik omílané a kritizované restituce:

- budovy: ... počkejte si laskavě, až se ukáže, na co budou použity a jak budou sloužit ! ...

- pole: ... myslíte, že na nich bude církev pěstovat mariánku, aby se obohatila ? ... a pokud se tam budou pěstovat jiné plodiny, nebo na nich hospodařit (pronajmutím) zemědělci: ... že se plodiny nedostanou na trh ? ... že budou předražené ? (vždyť by to trh neumožnil !) ... A víte, kolik z pole může pronajmutím získat majitel ? Nejsou to enormní sumy !

- lesy: ... a není jedno, když budete mít trámy ze dřeva na Vaší chalupu ze státních, nebo církevních lesů ? ... církev musí přece z něčeho fungovat, a (časem dostane církev od státu kulové !) ... protože to nejsou jen faráři, ale také starost o tzv, církevní školy, gymnázia, nemocnice, charita, domovy důchodců, a jiné,  ale samozřejmě i o kostely a památky a jejich údržbu, z čehož všeho profituje celý stát a společnost ...

- peníze na odškodnění: ... počkejte si, jak bude církev hospodařit ... než budete kritizovat

Takže, milý pane, paní: ... než budete plácat nesmysly, naučené jako populismus z doby komunistické totality, ... nikdo Vás nenutí vyznávat víru, chodit do kostela, ale položte si otázku: kdybyste byl nemocný, a takřka ležel na prkně: ... kde byste chtěl, aby se o Vás postarali:

ve státním zařízení, kde jsou setry přetížené a kde je to, jaké je to ?

nebo

v církevním hospici, kde o Vás budou pečovat sestry řeholní s péčí věřícího člověka a přístupem k bližnímu, a ony navíc vpodstatě zdarma !?"


Nepřihlášený uživatel

#4398

2015-10-09 10:29

Jediné rozumné řešení je vystoupit z Unie. I tak bude trvat řadu let, než se díky ní napáchané škody zase napraví.

Nepřihlášený uživatel

#4399

2015-10-09 10:35

Současná doba je řízenou cestou do chaosu. Všichni víme, že je něco špatně, neplatí zdravý rozum, ve školách učí děti hovadiny implantované z USA ( Ó jak se pan Havel v nich spletl ). V USA je více než 80 milionů lidí v různých sektách, průměrný Američan si myslí, že samotným BOHEM jsou USA, existuje tam veliká skupina normálních lidí, ale ubývá jejich počet "DEBILIZACÍ" společnosti. Jejich školství nevychová ani náhodou stejně vzdělanou osobu jako vychovávalo naše školství. Stát o to nestojí, chce hloupé lidi, kterýma může manipulovat. USA je stát, který špehuje lidi na každém kroku, věřte, že se lidi budou v USA zachvíli čipovat a jelikož je jejich ekonomika dávno v prdeli, tak se snaží implantovat svou demokracii do celého světa a následky vidíme...

 

Nás mystifikují média a hlavně musejí všichni normálně uvažující lidé mluvit, mluvit, mluvit. Kdekoli a kdykoli s kýmkoli. Máme své děti, vnuky, blízké a tímto vývojem světa bude brzo NIC. Neplatí demokracie, svoboda, média nám říkají, co si máme myslet a pár psychopatů, kolaborantů a pravdoláskařů ( kteří jsou zpravidla neschopni si vydělat peníze běžným způsobem a jsou napojeni na různé neziskovky ) nás vede do pekla.

Kdo se za sebe neumí postavit, tak si žít v demokracii nezaslouží!

 


Nepřihlášený uživatel

#4400 Re: Eurozprávy

2015-10-09 11:29

#4379: Xenofob obecný - Eurozprávy 

 Já když jsem se kdysi díval na zprávy, já se vždy vztekal a běsnil, čím nás to krmí za sračky, až jsem si řekl "mám já to zapotřebí?" zprávy jsem jednou pro vždy vypnul a sháním si informace pouze z vybraných zdrojů na internetu, protože si sám sebe až příliš vážím na to, abych konzumoval ty sračky, co nám v mainstreamu předkládají. Mrzí mě však, kolik lidí je na tom našem "nezávislém" zpravodajství závislých a nedokáže si vyhledat pravdu a tak věří těm kydům o mírumilovných muslimech, snahách o nastolení demokracie v blízkovýchodních zemích a bezpodmínečné užitečnosti Evropské unie :-(