MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#58700 Re: Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí

2015-09-23 14:51

#58692: - Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí 

 Se soudruhem na mě nechoď,. Jsem starý tremp, je mi 56 let, ty víš o trempu kulový. Trempů se nikde negrupovaly  statisíce, maximálně se jich vešlo 30 tis. na Lochotín ( amfík v Plzni, kde se konala Porta ). Tohle do toho vůbec nepleť.

PS : jestli já jsem soudruh, tak to potom  idioti Zeman s Klausem vrátí všechny rozkradené prachy této zemi.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#58703 Re: Re: Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí

2015-09-23 15:00:31

#58700: - Re: Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí 

 Žádné statisíce žadatelů o azyl neexistují. 

Ročně skutečně do Evropy přibudou statisíce lidí, ale nejsou to žadatelé o azyl (snad pochopíte, když ke slovu azyl přidám slovo politický, právo na azyl je součástí Všeobecné úmluvy o lidských právech ke které dokonce přistoupili již bolševici v roce 1972), jsou to lidé, kteří si vyřídí pracovní povolení a povolení k pobytu v EU. 

Přestaňte už číst ty idiotské komunistické nacistické parlamentní listy a třeba vám to dojde. Žatatelů o azyl jsou stutečně jednotky tisíc maximálně jednotky desítek tisíc. Proč došlo ke kumulaci a proč se Evropou nyní pohybuje větší skupina těchto lidí evidentně šetří všechny zpravodajské služby všech států EU. 

Já se domnívám, že v tom mají prsty ruské zpravodajské služby a důvod je především ten, že se snaží zbavit inteligence ve státech o které mají velký zájem. Vytváří tím tlak na EU a zároveň se zbavují lidí, kteří alespoň tuší, že demokracie je úžasný způsob správy veřejného prostoru a totalita je zločin. Takoví lidé samozřejmě ruské pakáži nevoní a především budou chtít místa tamní inteligence nahradit lidmi z Ruska a poskytnout jím prostor k masivním zlodějinám. 


Nepřihlášený uživatel

#58709 Re: Re: Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí

2015-09-23 15:20:40

#58700: - Re: Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí 

 Když nejste soudruh, proč tu píšete hovadiny o nemocech žadatelů o azyl. Drtivá většina těchto lidí inteligencí, odvahou, svobodou myšlení, vzděláním převyšuje průměr nejen ČR ale i celé EU, proto je to velký problém pro budoucnost. 

Tedy o to, že by tito lidé byli nemocní a vygenerovali by v Evropě epidemii čehokoliv je vskutku věc naprosto absurdní.