MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#58676 Re: Re: Jak ven z marasmu, kdy se lží dostane komunistický zločinec k moci, jak "z toho ven" vážně m

2015-09-23 13:01

#58671: - Re: Jak ven z marasmu, kdy se lží dostane komunistický zločinec k moci, jak "z toho ven" vážně míněn 

 Ano 28.10. by k tomu měly dostat příležitost na nějaké vhodné demonstraci. 


Nepřihlášený uživatel

#58677 Re: Re: Vlaje nyní na standartě MILOŠ HOVĚZÍ?

2015-09-23 13:06

#58672: - Re: Vlaje nyní na standartě MILOŠ HOVĚZÍ? 

 Proč by to ale dělali? Mají k tomu nějaký důvod? Je prezident Spojených států vyžrané, prohulené, prochlastané a prolhané hovado, které o sobě prohlašuje, že má fotografickou paměť, prostatu panice a plíce nekuřáka protože kouří? Dovolil si snad Obama lhát o lidech jako je Churchill nebo třeba spisovatel Bernard Malamud nebo o fyzikovi Feynmanovi? 

Buďte v naprostém klidu, červené trenky jsou vlajkou pseudoekonoma ze superideologické VŠE adekvátní standartou. Skutečně na ních chybí jen heslo MILOŠ HOVĚZÍ


Nepřihlášený uživatel

#58678 Re:

2015-09-23 13:06

#58647: -  

 To jsou nějaké postavičky z neziskovky. Neziskovky jsou uzavřený kolektiv tydýtů úkolovaný udělovačema grantů a za grant jsou svolní tvrdit, že kilo peří je lehčí než kilo železa, že když A je větší než B a B je větší než C, tak C je ze všech největší, že 1 + 1 = 11, že den má 365 roků a že voda teče nahoru. Ti mají stát a občany na háku a dospělý příčetný občan je má taky na háku a nevšímá si jich. A když udělovači grantů chtějí u moci Trautenberka, co byl na schůzi Trilaterální komise, tak grantovníci z neziskovek dělají, co mají. Neziskovky a občané jsou jako nebe a dudy. Lazard-Rothschild-Warburg mají asi krapánek jiné zájmy než občané.


Nepřihlášený uživatel

#58679 Re:

2015-09-23 13:08

#58657: -  

 Ano to je typické. Tyto retardy můžeme vidět i v této havloidní žumpě. Vesměs jsou to bývalý bolševici a stbáci. To je již ověřené.


Nepřihlášený uživatel

#58680 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už toho nechte ruský trolle....

2015-09-23 13:09

#58665: - Re: Re: Re: Re: Re: Už toho nechte ruský trolle.... 

 Tento chlapec by měl podstoupit test DNA, to je levoboček zvrhlíka Miloše Zemana, o tom není těch nejmenších pochyb. 


Nepřihlášený uživatel

#58681

2015-09-23 13:10

V říjnu 2013 na nás z Vltavy mířilo sprosté gesto. Desetimetrový fialový konec ruky se vztyčeným prostředníčkem umístil sochař David Černý mezi mostem Legií a Karlovým mostem. Velice kultivovaně a bez urážek potom vyjádřil, co tím chtěl básník, ehm, umělec, sdělit:

Je to normální fakáč těm zm***m komunistickejm zasr**ejm na Hradě." Nenávist by šla ze slov Černého lisovat.

 

 

 



Bez limitů?

Je zarážející a politováníhodné, že řada těch, kteří s prezidentem republiky nesouhlasí, nedovede věcně argumentovat. Beze zloby, zášti, sprostoty. Jako když nikdo z těchto lidí nikdy neobjevil ironii či sarkasmus. Pokládám to v zemi Haška, Voskovce s Werichem či Horníčka za tristní zjištění. Kvalitní politická satira nám již roky schází.

Nyní nad Hradem místo prezidentské standarty zavlály obří trenky, které patrně intelektuálně navázaly na již zmíněný prostředníček. Máme se tomuto počinu pouze zasmát a jít dál?

Premiér země, B. Sobotka, celou záležitost zlehčil slovy: „Země, která dala světu Járu Cimrmana, se nepochybně dokáže vyrovnat i s obřími trenclemi vlajícími nad Hradem.

Podle mého by mělo jasně zaznít, že jsou určité limity, kde legrace končí. Nebo snad budeme za chvíli za recesi považovat zboření Svatého Víta? Nebo močení na hradní stráž? Nebo házení sto kusů trusu na hlavu státu? 

Humor miluji. Především jemný, ale i satiricky a kriticky laděný. Pokud jenom hrubě uráží a druhé ponižuje, přestávám se smát. To, co se stalo, je nejenom výtržnost, ale domnívám se, že též hanobení symbolu státnosti, poškozování cizí věci a krádež. To již není recese. Od roku 1993 máme šest státních symbolů – a vlajka prezidenta České republiky je mezi nimi.

 

Smetana versus trus

Bude-li se někdo ohánět argumentem, že v případě stíhání „umělců“ jde o kriminalizaci satiry, stačí si vzpomenout na odsouzení pana Smetany za čmárání na předvolební billboardy. Pan Smetana nehanobil státní znak – ani ho nezcizil. Pouze vyjádřil svůj politický protest proti tomu, jak se politici před volbami prezentovali. Vzniklou škodu byl ochoten zaplatit – ale odmítal uložený trest. Nepřišel si jako výtržník.  

Žijeme-li v právním státě, nemůžeme právo obcházet, ani ho pokřivovat - ať již by to bylo ve jménu čehokoli. Toliko k první rovině celé kauzy.

 

Taková normální ochrana?

Druhou rovinou je neskutečné selhání kompetentních lidí kolem pana Zemana. Jak ho chrání? Jak chrání Hrad? Za co jsou vlastně placeni?

 

V předvečer státního svátku

Třetí rovinou je potom prestiž České republiky. Jezdí sem turisté, pořádají se zde důležitá jednání. Není dobrým signálem vyslaným do zahraničí, že kdokoli může vlajku prezidenta České republiky vyměnit za trenýrky.
Jediným legálním uživatelem standarty je hlava státu a vrchní velitel ozbrojených sil v jedné osobě. Podmínky jejího použití stanovuje zákon č. 352/2001 Sb., o užívání státních symbolů České republiky. Pokud s ní tedy manipuloval někdo jiný, je to trestné. Jestliže se někdo dotkne drátů vysokého napětí, musí počítat s tím, že se spálí, recese nerecese. Podobně je tomu tak v tomto případě. Je vysloveně nebezpečné vysílat do zahraničí vzkaz, že český prezident je nechráněn - a že kdokoli může manipulovat se státními symboly. 

Navíc se blíží 28. 9. a Den české státnosti, který je zmíněnou událostí již také poznamenán (že bychom si chtěli připomenout střelbu na Klause z airsoftové pistole?).

 

Bez diskuse…

Proč se ovšem o celé této záležitosti rozepisuji? Protože vnímám ještě čtvrtý rozměr celého případu. Rozměr, kterému přikládám velikou váhu. Osoby, které si zřejmě připadají jako velcí šprýmaři a snad i hrdinové, totiž ještě prohloubily již tak příkré příkopy v naší společnosti. Kdo vyjádří v této atmosféře jakoukoli kritiku na adresu hlavy státu – a kritika by měla být samozřejmostí a součástí každodenního života v demokratické zemi – bude částí společnosti nenáviděn a považován za zrádce. Místo, aby se diskutovalo, tak se degraduje a nálepkuje, dehonestuje a zadupává do země. Potom je ovšem nemožné vést debatu na jakékoli téma. Vytvoří se dva nesmiřitelné tábory, které budou ostře vystupovat proti čemukoli, s čím vyrukuje druhá strana.

Nevím, zda toto Černému či vyvěšovačům spodního prádla na historické budovy dochází. Možná na to jednoduše jejich intelekt nestačí. Komu by se ale rozhodně nemělo stát, aby podobný čin zlehčoval, je předseda vlády. Jeho posláním by mělo být emoce na české politické scéně zklidňovat, a ne je vyhrocovat. Takto pouze zamával červeným hadrem. Asi mu nedochází, kolik lidí se může nyní cítit uraženo, poníženo a současně nevyslyšeno.

 

Rudá karta pro „elity“

Až zase „naše politické, umělecké a akademické elity“ budou chtít 17. listopadu ukázat někomu rudou kartu, měly by začít u sebe. Svým nezodpovědným jednáním jsou spoluodpovědné za růst napětí ve společnosti. Pokud potom jediné, co dovedou, je nad ní ohrnovat svůj nos, nemohou se divit, že v ráji žít opravdu nebudou. Problémem je, že poškozeni a ochuzeni budeme ve výsledku všichni. Diskuse na jakékoli téma se totiž jednoduše nedostaví.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#58682 Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí

2015-09-23 13:12

#58667: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemoc - Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí 

Běžte k šípku, v Irsku jste dřív než v Brně a v Americe dřív než autem v Italii u moře, tedy s nemocemi v klidu spěte dál. 


Nepřihlášený uživatel

#58683 Re: Re:

2015-09-23 13:16


Nepřihlášený uživatel

#58684 Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí

2015-09-23 13:17


Nepřihlášený uživatel

#58685 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už toho nechte ruský trolle....

2015-09-23 13:29

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-23 13:36



Nepřihlášený uživatel

#58687

2015-09-23 13:46

Divím se Kalouskovi, že nezažaluje Babiše, který o něm tvrdí, že je zloděj a vrah? Zdá se, že je to pravda!


Nepřihlášený uživatel

#58688 Re: Tak když věcně tak věcně

2015-09-23 14:32

#58681: -  

 

Nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#58689 Posledni prilezitost navraceni Hradniho praaaporu.

2015-09-23 14:32

Dnes v noci Zeman pozhasina vsechno hradni osvetleni,svetlomety a baterky osobni prerezidentovi ochranky.

Kdo ukradl tu standartu at ji navrati zpet. Uciniteli tak pan prezident nenecha potrestat nikoho z ucastmiku teto kradeze. Predem dekuji Milos Pussynovic z uprimnym pozdravem Pravda Vitezi,cest praci.


Nepřihlášený uživatel

#58690 Voličům ANO StB nevadí, že tu má být schodek 70 000 mil. korun při současném růstu 4,5 %?

2015-09-23 14:35

#58687: -  

 

Voličům ANO StB nevadí, že tu má být schodek 70 000 mil. korun při současném růstu 4,5 %?

2015-09-23 10:37

 

Babiše (Nebureše) přece poslali do Sněmovny na to, že se tu rozkrádají desítky miliard ročně jen na DPH z pohonných hmot a celkově stovky mliard.

Dnes dokonce ekonomika rostě, Babiš vykazuje vskutku velmi znatelný propad výběru DPH a jeho voliči se nad tím nijan nepozastavují?  Jak se jim to stalo, ono se tu už přece DPH z pohonných hmot nekrade, spotřeba pohonných hmot dokonce znatelně stoupla, ale celkem se vybírá na DPH méně a to přesto, že pohonné hmoty by měly či dokonce přispívají desítkami miliard do výběru DPH. To je snad Babiš krade? 

Je to velká záhada působení Nebureše na ministerstvu financí. Agrofert "prosperuje" tedy přesnějí, dostane více na dotacích než kolik zaplatí na daních, ale stát má při růstu 4,5 % plánovaný deficit 70 mld. tedy 70 000 mil. korun. Babišova banda "Kobra" dosud nikoho nezavřela za karuselové obchody. Jednoho velkého podvodníka dodal analytický tým založený Kalouskem a důkazy pro druhý velký podvod si obstaraly finanční úřady. 

Je je opravdu velmi tristní. ANO StB je skutečně přesný název Babišova hnutí. 

 

 

Vláda schválila návrh státního rozpočtu. Počítá se schodkem 70 miliard


Nepřihlášený uživatel

#58691 Re: Posledni prilezitost navraceni Hradniho praaaporu.

2015-09-23 14:37

#58689: - Posledni prilezitost navraceni Hradniho praaaporu. 

 Miloš má heslo MILOŠ HOVĚZÍ nikoliv PRAVDA VÍTĚZÍ


Nepřihlášený uživatel

#58692 Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí

2015-09-23 14:38

#58686: - Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí 

 Proč by ze spíny z cesty měli být nemocní? Vy jste snad v životě nespal pod širákem? 

Prostě buďte soudruhu v naprostém klidu. 


Nepřihlášený uživatel

#58693 Re: Když věcně tak věcně.....

2015-09-23 14:39

#58681: -  

 

Pokud Mynář skutečně prověrku nezíská....

2015-09-23 08:34

 

.....musí dojít k mimořádné společné schůzi poslanců a senátorů a musí se řešit situace na Hradě. Mynář se v bezprostřední blízkosti Miloše Zemana pohyboval více jak dva roky, pokud počítáme jen období od kdy se Zeman dostal do ústavní pozice prezident.  Je tedy jednoznačné, že stát je v obrovském ohrožení, neboť Mynář jezdil se Zemanem na mezinárodní jednání, dokonce se účastnil schůzky s KGBákem Putinem. 

Na Hradě se navíc pohybuje další velmi podivná osoba Nejedlý, který sice nemá žádnou smlouvu se státem, ale má kancelář na Hradě a také byl u jednání s KGBákem Putinem.  Je prvním místopředsedou strany, která dlouhodobě nemá žádnou důvěru voličů, ale přitom její členové se hojně vyskytují kolem ústavní pozice - prezident a pohybují se po Pražském hradu, ať už se jedná o Mynáře, Nejedlého, Augustina nebo také Buriánovou, která je také členkou této velmi podivné "politické strany". 

Mimochodem je dobře připomenout slova KGBáka Miloše Zemana k Mynářovi a prověrce - nemluvil o tom, že ho odvolá, pokud prověrku nezíská - tedy úřad bude rozhodovat naprosto nezávisle, mluvil o tom, že jej odvolá, pokud si jí "nezařídí" a to je sakra rozdíl.  Mynář tedy neměl žádat, měl využít všech prostředků moci, kterou získal jako kancléř a prověrku "si zařídít".

KGBák Zeman se totiž vždy díky tomu jeho idiotskému žvanění sám usvědčí z jeho odporných nedemokratických praktik. 

 

Soudruh Mynáře ale evidentně na Hradě v pozici vydrží až odchodu Miloše Zemana, byť nově určitě bude varianta - abdikace ze "zdravotních důvodů". 

"Rozhodnutí NBÚ zatím není pravomocné. Mynář proti němu může podat tzv. rozklad. O tom bude rozhodovat ředitel úřadu Navrátil, lze nicméně předpokládat, že podpoří verdikt svých podřízených.

 

Prezidentův kancléř by dále měl možnost obrátit se na pražský městský správní soud se žalobou na NBÚ a jeho rozhodnutí. Kdyby ani tam neuspěl, mohl by podat kasační stížnost k Nejvyššímu správnímu soudu."

Z mého pohledu by měl ale KGBák Miloš Zeman abdikovat, věc je opravdu velmi velmi vážná. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#58694 Re: Tady je to také věcně....

2015-09-23 14:41

#58681: -  

 

Jak ven z marasmu, kdy se lží dostane komunistický zločinec k moci, jak "z toho ven" vážně míněný

2015-09-23 08:55

...humor je jednou z cest, pokud je ještě zachována demokracie. Otázka je, zdali Miloš Zeman dosud demokracii zachovává, zdali jeho způsob jak moc získal, jakými lidmi se obkloopil a jak jedná už není dávno za hranou ústavnosti, za hranou demokracie, kterou Ústava definuje? I na to, ale humor dává odpověď, ale bohužel to nedokáže vyřešit, humor už v takovém případě není cestou "z toho ven".

rudé jak čínská vlajka
snad trapností a taky vzteky
vlají dnes nad Prahou
(a hraje balalajka)
prezidentské trenky

smutně si pleskají
nepostrádaje hýždí
které je i celou zemi
čím dál tím víc hyzdí

nad městem vlaje
zástava zeměpána
jen on a nikdo jiný
arbitr elegance
a moudrost sama.

 


Nepřihlášený uživatel

#58695 Re: Tady vám také jistě věcnost chybět nebude

2015-09-23 14:43

#58681: -  

 

Z jakého zákona, pravidla vyplývá, že by měl úředník respektovat vůli Miloše Zemana....

2015-09-23 09:38

 

....obzváště úředník, který Zemanovi nijak nepodléhá? Ovčáček snad nezná Ústavu? Tedy je potřeba mu připomenout alespoň začátek Ústavy - státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona. 

(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.
(2) Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo.
(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá

Úředník totiž vždy může jednat jen a pouze podle zákon, žádnou jinou možnost nemá, žádnou libovůli respekrotvat někoho přání mu zákon či základní zákon - Ústava nedává. Jediné, čím se musí řídit a to především ve ztahu k občanům a politikům je jen a jen zákon!!!!

Tuhý tedy udělal velmi správně, když nikoho dosud neodvolal. Musel by totiž najít pochybení jeho podřízeného, které by mu vůbec umožňovalo jej odvolat, jinak se sám vystavuje velmi tvrdému tresnímu postihu. 

Řekl bych, že se Tuhému bude velmi těžko takové pochybení hledat v situaci, kdy si pornografická dcerunka soudruha Zemana Kateřina vymínila nekontrolovatelné vjezdy a výjezdy pro několik aumobilů do chráněých objektů, zjevně se souhlasem soudruha "otce".  Stav ochrany objektů je titiž po takové věci v tak děsivém stavu, že ve své podstatě je možné naprosto vše a tudíž ani není možné spáchat chybu, není vlastně co kontrolovat. 

"Mluvčí hradu Jiří Ovčáček řekl, že Dongrese musí odvolat Tuhý, považuje to ale za technickou záležitost. Podle Ovčáčka Zeman svým prohlášením vyjádřil svou jasnou vůli. „Nelze předpokládat, že by jeho vůli pan policejní prezident nerespektoval,“ řekl."


Nepřihlášený uživatel

#58696 Re: Když Miloš Zeman kradl, to mu věcnost opravdu vůbec nechyběla ....

2015-09-23 14:44

#58681: -  

 

Miloš Zeman masivně vykrádal a vykrádá tuto zem....

2015-09-20 19:53

 

 

 

1998 - přebírá moc od KGBáka Klause (oposmluvně si to s ním rozdává) - státní dluh 194,7 mld. v roce 2002 předává soudruhovi špidlovi a zloději Grossovi a šílenému Paroubkovi - dluh 395,9 mld tedy cca  dvojnásobek za současnéhé nesnížení nezaměstnanosti. 

"Chytrák" Špidal 2002 s pakáží Grossem a Paroubkem 2002-2006 - 395,9 mld - 802,5 mld v roce 2006. opět zdvojnásobení státního dluhu, ale po vstupu do EU v roce 2004 došlo nejen k poklesu nezaměstnanosti, ale také masinímu růstu HDP a průměrné mzdy, což např. vygenerovalo přebytky na účtech zdravotních pojišťoven. 

Excelentí post-bolševický blb Topolánek - 2006 - 2010 klidně mu tam připočtu idiotta a komunistíckého zemanota Fischera - 802,5 mld - 1344,06 mld. tedy o zdvojnásobení se nedá mluvit ani ve snu a že je Fischer exceltní zemanot předvedl se Zákonem o obnovitelných zdrojích mírou naprosto vrchovatou.  

Nečasova vláda - 2010 -2014 - opět jim tam klidně připočtu komunistického zemanota vstupujícho do KSČ v srpnu 1989 - Rusnoka taktéž asi nomen omen - 1344 mld - 1663 mld. a že je Rusák či Rusnok marx-leninský pseudoekonom o tom není těch nejmenších pochyb. 

Podstata i současného zadlužování a tedy nesnižování strukturálních výdajů státu totiž spočívá v oposmluvním kupčení KGBáků Zemana a Klause. Právě oni masivně změnili struktur mandatorních výdajů. Pokud by se tedy jakákoliv další vláda chtěla vyhnout deficitním rozpočtům a zároven i sociálním otřesům, možné to nebylo, právě díky tomu co nastavila marx-leninsko komunstická oposmluvní pakáž Zeman - Klaus, včetně zavední krajů a jejich masivně rozkrádaých rozpočtů. Jak snadné je i zveřejnit rozpočet a jak snadné je nezveřejnit jeho plnění. 

Proč tak činili je dnes naprosto zřejmé, pokus vygenerovat oligarchickou společnost velmi podobnou té ruské, která by je udržovala u moci. Nakonec proto si do volebního zákona zakomponovali, že dvě vítězné strany při přepočtu hlasů získají křesla navíc na úkor menších vítězů voleb. 

To velkoryse přehlížím, že v nejvyšší ústavní pozici zasedl člověk, který za celý jeho prohulený, prochlastaný, prožraný a pro ... (termín si doplňte z nějaké Zemanovy oplzlosti sám) nikdy nevyprodukoval ani jedinou korunu daní. Nikdy se mu taková věc v jeho prolhaném životě nepodařila, vždy daně jen a jen spotřobávával a co více dokonce mu nestačily všechny vybrané daně, ještě každého z nás masivně zadlužil. 


Nepřihlášený uživatel

#58697 Re: V mém komentáři k jeho nechutnému projevu k výročí osvobození Osvětimi vám nějaká věcnost chybí?

2015-09-23 14:46

#58681: -  

 

Projev Zemana je projevem člověka zneužívajícího kulturní deprivaci jeho voličů.....

2015-09-20 20:05

 

Mnou komentovaný projev marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana o holokaustu

Pane předsedo Evropského parlamentu, pane prezidente Evropského židovského kongresu, dámy a pánové.

Zde je klika, že přímo neoslovil soudruha Jakunina. Jen povzdech nad tím, že se takový člověk pohyboval na takové akci. 

Plně souhlasím s výrokem pana Moše Kantora, který řekl při jiné příležitosti, že smyslem našeho setkání není jenom nebo především vzpomínka na minulost, ale úvahy o budoucnosti, to je hledání cest, aby se holokaust neopakoval. Dovolte mi, abych i já se ve svém příspěvku na toto téma zaměřil, ale přesto mně dovolte několik retrospektivních poznámek.

Tady bych to zkrátil, cestou jak naopak holokaust je demokracie. Nejsou to politici, co chrání většinu či menšinu, jsou to principy dodržované občany, tedy demokracie. Politik pouze zastupuje (je to zastupitel ne svévolitel) občany a to jen v části veřejného prostoru, kterou je vhodné spravovat tímto způsobem. Dokonce se ta část různě mění v čase, podle toho jak moc občané vnímají svobodu či nesvobodu v demokracii. 

My se všichni shodneme v odsouzení holokaustu. Všichni se shodneme v tom, že nesmíme připustit jeho opakování. Ale obávám se, že se příliš neponořujeme do hlubinných příčin vzniku holokaustu. A někdy tyto příčiny zplošťujeme.

Tady přeskočím nakonec, Zeman to co kritizuje to přesně provádí. Příčiny holokaustu vůbec nepochopil, troufale konstatuji, což doloží hned v následujícím odstavci, kde zkreslí, nepíše záměrně, prakticky vše. 

Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.

Zkreslení Peroutkova textu - ten nenapsal, že "musíme výti s vlky", ale "budeme výti s vlky" a to je opravdu velký rozdíl, už v takto vytržené z kontextu. 

O Churchillově dopise se vcelku dost pochybuje, jestli vůbec existuje, ale pokud byl napsán, anglicky vyznívá věta obzvláště v roce 1939 jako výhrůžka a to co řekl Zeman to opravdu není. Mimo jiné proto, že se jedná o věty dvě, kdy první uvozuje druhou a uvozuje jí událostmi z roku 1918, které byly pro Německo fatální. 

Nekrolog za Hitlera napsal 86 letý norský spisovatel, kde logicky Norsko mělo daleko blíže k nacismu než k demokracii potom, potom co si Finsko užilo s bolševickým Ruskem.

Co vede k této fascinaci intelektuálů naprosto zrůdným učením? Co vede k tomu, že se z doktora Jekylla stává Mr. Hyde? Je to snaha překonat vlastní frustraci vytěsněním té menšiny, ať jakékoli, ze společnosti, a v tomto smyslu holokaust začíná první lavičkou v parku, na kterou si nesmí sednout Žid. A plynová komora je teprve dovršením, nikoliv začátkem tohoto holokaustu. A my se musíme ptát, zda je možná dokonce ještě ve větších rozměrech recidiva, která tentokrát nezahrne šest milionů Židů, ale zahrne příslušníky celé řady vyznání, ateisty, a dokonce i muslimy.

Tady Miloš Zeman naprosto zkresluje pojem holokaust (šoa) nazývá tím vraždění naprosté většiny menšinou. Je to ubohé a je bohužel jedna z jeho zvrácených relativizací. 

Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí.

Tento odstavec vypadá, že si Miloš Zeman myslí, že je teroristická organizace šikovně používající slovo "stát" v názvu skutečně státem, tedy státním útvarem s hranicemi, občany, kteří by v něm chtěli žít, mající administrativu, vědecký výzkum, literaturu, atd. Tady se nabízí otázka, co lidé kolem Zemana vlastně dělají? 

Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila.

Adolf Hitler nikdy své plány na zotročení světa neukázal do doby, než se zotročováním začal. I v tomto je spíše podobný Putinovi než teroristům z organizace, která si do názvu rovnou šikovně dala stát. 

Chtěl bych vám navrhnout něco, co mnozí z vás budou pokládat za naivní, neproveditelné nebo nesmyslné. Včera jsem mluvil o 200 mrtvých dětech v Péšávaru, o dvou tisících obyvatelích Nigérie, kteří byli zavražděni sektou Boko Haram.

A mohl bych pokračovat těmito příklady dál a dál. Nečiňme si iluze, že mezinárodní terorismus je několik špatně vyzbrojených a vycvičených skupinek. Mezinárodní terorismus je celosvětová organizovaná a rozrůstající se síť a proti mezinárodnímu terorismu nelze bojovat pouze na úrovni národních států a nelze proti němu bojovat pouze někdy poněkud pokryteckými demonstracemi a verbálními protesty. Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka.

V prvním odstavci nesděluje nic nového a tedy je vcelku nevkusné mluvit právě na takové konferenci o zavražděných dětech, není to něco co by si účastníci neuvědomovali a co by nevnímala veřejnost. Sdělení Miloše Zemana by mělo stejnou váhu jako kdyby vyčíslil oběti terorismu. Bylo by to stejné, jen by to nebylo tak přehnaně sugestivní. Ale je to věc názoru. 

Že Evropa Hitlera podcenila, to je jednoznačné a je velmi dobře, že nyní nepodceňuje ani terorismus s přívlastkem islámský, ale také ani dnes už z velké části ultra totalitní (mírně řečeno) stát tedy Ruskou federaci a nového Hitlera současnosti Putina (řečeno nemírně). 

Zmiňovaný vojenský zásah se dnes jeví jako věc nerealizovatelná, neboť Hitlera nechala Evropa vyzbrojit Německo a zvrhle motivovat občany Německa. Dnes je vidět, jak obtížně se do taková zvrhlá motivace uvádí na pravou míru a napravuje. Dokladem takové situace je Ruská federace, kde se Putin těší obzvláště velké podpoře a stejně agresivně jako potlačuje jakékoliv náznaky odporu.  

Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli.

Odstavec se jeví jako vyloženou propagandou (mnozí by možná řekli dokonce proruskou)  a to velmi nebezpečnou. 

Podstatou celého problému nejspíš budou již zakládací listiny OSN a RB, tedy to k čemu slouží a co se za desetiletí její existence jeví jako funkční. 

Následující odstavec má tedy hned dvě propagandistické a velmi nebezpečná sdělení. Začneme přestavovat ustálenou jedinou celosvětovou organizaci tohoto druhu a zároveň začneme válčit. Co by přišlo, jak velká destabilizace? Jak moc by taková věc posílila zločinný režim v Rusku.  Přišel i by i masivní pokus o destabilizaci demokracií?  

Dámy a pánové, o některých návrzích se říká, že procházejí třemi fázemi. V první fázi jsou označeny za nesmysl, v druhé fázi se o nich říká, že se o nich dá uvažovat, a konečně v třetí fázi jsou tyto některé návrhy považovány za samozřejmost. To byl známý spor mezi heliocentrickou a geocentrickou soustavou, ale mohl bych samozřejmě uvádět i příklady další. Chybí nám dosud odvaha a stále podléháme tomu, čemu se ve 30. letech říkalo appeasement.

 Hovořit o svém vlastním nápadu, u kterého je naprosto zřejmé, že nikdy nebude na něj existovat jednoznačná odpověď, tedy jestli se vše točí kolem země nebo jistotě, že se alespoň země točí kolem slunce, je skutečně už vrchol min. nevkusu, ale spíše to naznačuje cosi zvráceného v povaze Miloše Zeman. Odvaha k vědeckým objevům naštěstí Evropě ani USA skutečně nechybí  a nechyběla, stejně jako nechybí odvaha dokonce i k diskusi nad takovými ubohostmi, které přednesl Miloš Zeman. 

Stále se domníváme, že teroristická hnutí lze edukovat. Ano, Hitler nás edukoval plynovými komorami, a proto se obávám, že než začneme vážně uvažovat o takové mezinárodní síle rychlého nasazení, bude potřeba ještě řady teroristických útoků, než si veřejnost uvědomí, že s teroristy se nevyjednává, že s teroristy se bojuje a že s teroristy nemůžeme bojovat pouze povrchními změnami legislativy, ale ozbrojenou silou, tak jako to mohlo být v Porýní v roce 1936. Děkuji vám za vaši pozornost.

 

Tímto odstavcem se vlastně Miloš Zeman srovnal s Hitlerem. I on chce "edukovat" vražděním.  Tady bych řekl, že nelze zavřít oči a myslet si, že naši oponenti jen tak zmizí, když je dostatečně dlouho necháme zavřené (asi nepřesná citace Amose Oze), přičemž je kdosi bude vraždit...


Nepřihlášený uživatel

#58698 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už toho nechte ruský trolle....

2015-09-23 14:47

#58685: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už toho nechte ruský trolle.... 

 Mění to snad něco na tom, že je to s velkou pravděpodobností levoboček Miloše Zeman? Minimálně "duchovně" dá-li se vůbec u komunistů jako je Miloš Zeman mluvit o duchovnu, jsou spříznění vazbou pevnou a nerozdělitelnou. 


Nepřihlášený uživatel

#58699 Hamletovska otazka

2015-09-23 14:50

Doprdele ,ja se z toho poseru. V ktery putyce jsem k sakru tu moji fangli prochlastal?


Nepřihlášený uživatel

#58700 Re: Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí

2015-09-23 14:51

#58692: - Re: Re: Re: Uprchlíci můžou do Evropy zatahnout řadu nemocí 

 Se soudruhem na mě nechoď,. Jsem starý tremp, je mi 56 let, ty víš o trempu kulový. Trempů se nikde negrupovaly  statisíce, maximálně se jich vešlo 30 tis. na Lochotín ( amfík v Plzni, kde se konala Porta ). Tohle do toho vůbec nepleť.

PS : jestli já jsem soudruh, tak to potom  idioti Zeman s Klausem vrátí všechny rozkradené prachy této zemi.